Твърде много ли искам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Твърде много ли искам?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2175 пъти
Ж,22

Самотна съм отдавна и обикновено не ми остава време да си мисля за любов, защото работя много, наистина много. Само че понякога боли да заспиваш сам, да мълчиш и да мечтаеш с години да има в чия прегръдка да се скриеш вечер. Особено сега по празниците се усеща най-силно тази липса.

Винаги съм смятала и все още съм на мнение, че не искам кой знае колко от мъжете, но напоследък започнах да се замислям дали пък не греша. На първо място държа да отбележа, че външният вид и характерът са еднакво важни за мен. Харесвам бели, високи мъже със светли очи и тъмна коса. Това е моят тип, макар че не отричам, че има и доста русокоси красавци, но нали знаете, всеки иска това, което няма. Аз съм противоположност - руса с тъмно кафяви очи и сравнително ниска (1,65). Единственото, което съвпада е бялата кожа. Държа на външния вид, защото държа и на близостта, романтиката, а ако мъжът не ми харесва, при всички положения ще ми е противен и желанията за близост отиват по дяволите. Важно ми е и да имаме еднакви мирогледи, да е адекватен, добър, възпитан, честен, да се допълваме и да мога да разчитам на него. По никакъв начин не се интересувам от чужди пари, имоти, коли и т.н. Работя и всичко, което имам го дължа на собствения си труд. Даже имах приятел, когото издържах за няколко месеца и никога не съм казвала нищо по въпроса. Той падна, аз му подадох ръка и не съжалявам за тази си постъпка, съжалявам само, че помогнах точно на него, в последствие се оказа голям боклук. Както и да е.

Ето малко и относно мен: Работя, не пия, не пуша, не харча за глупости, нищо материално от никого не искам, не съм конфликтна, обичам романтиката, спокойствието, тишината и много мразя цигарите и алкохола. Смятам, че когато се ходи на ресторант (примерно) всеки е длъжен да си плаща неговото. В едно домакинство, ако живеят двама души, и двамата са длъжни да го поддържат с еднакви усилия и финанси. Имам голямо его и не ме е срам да си го призная, не се държа като парцал в леглото и извратеняците са аут от моето. Не позволявам да ми налагат мнение, да ми повишават тон и да се държат началнически. Аз също не го правя. Не съм кухненска робиня. Понякога съм срамежлива, често пък съм мълчалива, не умея да общувам, затова нямам и приятели. За сметка на това пък съм вярна, любяща, грижовна. Любовта за мен е най-прекрасното и чисто нещо на света. Предполагам цялото си същество, за този, който е запалил интереса ми. Обаче все така се случва, че очите ми се спират на или вече обвързани, или по други причини неставащи за мен. Наясно съм с недостатъците си, боря с тях, а и идеални няма. Грижа се, разбира се, и за външния си вид, поддържам се в нормални граници, глася се, но никога не се обличам и гримирам вулгарно като проститутка както правят много. Нямам корекции по себе си и изглеждам добре. Не ми липсват обожатели и не страдам от липса на внимание, ама не е от моите. Къде греша и греша ли въобще, не разбирам.

Сега ще ме бомбардирате с дежурните клишета, знам. Ще има десетки коментари от сорта на "Първо се научи да живееш сама, после си търси приятел..." Аз си живея сама от много години и ми харесва в някои отношения, но човекът е социално същество. В природата ни е закодирано да търсим другари, поединично не сме силни. Проверявайте информацията преди да пишете.

Вашите мнения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: b5bd5cc722
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз лично не бих искал нито да те познавам, камо ли да бъда във връзка с теб и залагам една торба с пари, че точно затова си сама.

Щом имаш обожатели, но те не ти харесват - значи много надценяваш себе си. Ако беше всичко, което си мислеше, че си - щяха да те харесват и хубави, ерудирани, възпитани, и каквито още там ги желаеш.

От цялото ти словоизлияние блика една стерилност. Не си била вулгарна - ужас. Не си била кухненски робот - ужас. Имала си голямо его - ужас.
Та ти предлагаш едно голямо нищо, а най-интересните и вървежни хора на тая планета са многопластовите. Тези, които могат да са гранит, упора за другия, които могат да са най-съкровената им извратена фантазия, които в същото време не изискват от тях, които могат само да им готвят и прочие, и прочие...


В живота си съм се убедил, че хората, които нямат никакви приятели и връзки са в положението, в което са точно защото са гнили.



Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f0940fd2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си създала в съзнанието си един идеал за мъж, като външност и вътрешни качества и всеки срещнат, който не отговаря абсолютно точно на него и не се помества в този калъп, за теб е празно място.
И понеже не умееш да общуваш и си затворен и мълчалив човек, дори и да го срещнеш как ще го накараш да те забележи точно теб сред всички жени? Особено ако е със същите социални нагласи като теб? Да не говорим пък ако подобно на теб си е създал един идеален образ, на който ти не отговаряш, защото нямаш зелени очи, например или не си по-висока?
И така чакането на мистър Идеален ще продължава...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 04c586fea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Авторке, само когато спомена, че си издържала приятела си, доста ти паднаха акциите пред мен, ако ще да си Мерилин Монро. За мен жена да издържа мъж говори еднакво унизително и за двамата. Подаването на ръка е нещо различно от издържане. Много изисквания натрупа към желаната половинка, няма лошо, всеки сам определя какво заслужава. Баба Ванга обаче беше казала: Не искайте неща, на които не може да платите цената. В смисъл давам ти жокер. Може да го срещнеш, но да е женен и да трябва да се примириш с ролята на втора цигулка. Или да не е, но да е добре прикрит женкар и да ти слага рога редовно. Аз също като Братан улових стерилност и точно в изречението, където, за ходенето на ресторант и плащането отделно. Аз лично бих се почуствал минимум много чужд, ако съм излязъл с половинката ми на ресторант и всеки по отделно си плаща сметките. Относно голямото Его. Авторке по-голям съм от теб и имах много голямо его. От което не видях нищо добро.... в последствие разбрах, че това е най-големия враг на човека. Весели Празници и Щаслива Нова Година!



Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c68417953f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Малко ме изгуби на "без извратеняци", но пък предполагам, че може всъщност да си по-широко скроена, отколкото звучи или отколкото предполагаш сама, с правилния мъж, естествено.

Това, че сама си казваш, че не умееш да общуваш е проблем. Аз също не съм най-големият майстор, защото имам невероятният талант да съм доста некактичен и да плямпам повече от необходимото, но работя по въпроса, и се получава.

btw, не че е най-важното, но 165 не е "сравнително ниска", а е среден ръст за жена в България. А като казваш, че харесваш високи, какво ще рече високи? По 190 ? Или примерно, и 175 (което е среден ръст за мъж, ама май последно време вече минава за НИСЪК) става?

А относно поддръжката - хубаво уточни колко си висока, а колко кила си? Как се поддържаш? Освен да се обличаш и лек грим? Питам не за друго, а защото срещам доста момичета/жени, които обясняват как се поддържат и затова заслужават готини мъже, а реално цялата им поддръжка се изразява в това да не се тъпчат като свине нон стоп, и да се обличат в тон. Без реално да тренират и да се хранят здравословно. Даже се сещам точно за една колежка на 22, точно така разсъждаваше.

Преди години, една бивша, с която бях тогава, имаше една приятелка. Приятелката й - красива, 180 висока, страхотна домакиня, адвокатка на много високо, европейско ниво (не бяхме в България), изкарваше по над 4к евро на месец, възпитана, образована, независима, умна и т. н. Но в общуването, особено ако си хареса някой - ледената кралица. И тогава беше на 36 (май? ) и приятелката ми викаше, че тази нейната май не е била с мъж от тийнейджърка, защото й била разправяла, че тогава била с някакъв, дето още май не можела да го преживее (уау... ). Да де, ама тази нейна приятелка, ебаси критериите - да е по-висок от нея на токчета (е само с това се прецаква брутално, защото реално остават само мъже по над 195, които са много малък процент), че и на визия трябва да й хареса, че и да изкарва поне пари колкото нея, и да е на нейното социоално положение, че да е умен, че да я покани по точно определен начин, че да не бил вулгарен, че не знам си какво, че не знам си що. Иииииии, ако трябва да предплагам, сигурно още си е сама, а вече е над 40. Интересното е, че приятелката ми, не беше по-привлекателна от нея, но винаги е имала много повече, и то качествени мъже, които са й са се лепяли. Защо? Защото беше супер в общуването и партнирането в разговор, и флиртуването. Мъжете откачаха по нея.
Сама си прави изводите.

И аз усещам една стерилност и сухота от теб. Чак имам съмнения, що за секс ще да е с такова момиче, дето само работата й е в главата, и кой знае какво разбира под "държане като парцал в леглото".

Може би трябва да уточниш някои неща.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6275c46641
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Баталите ганьовски сега ще рецитират заучените комплексарски фразички: външния вид не е важен, от къде на къде ще имаш такива претенции. Нали знаеш, че ганя квичи най-много за двойния стандарт. Нищо, че накрая ходи да си проси секс при проститутки. Толкова са нелепи и прецакани горките, и пак не се отказват.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b3aa8ef474
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   За всеки влак си има пътници.
Не се притеснявай, но и не чакай докато се спаружиш.
Стошестдесет и пет ти сантиметра не са причина, да не те харесват. Хо характерък, с него внимавай. Изискванията ти са нетипични, като че ли си вадила от някой фантастичен роман. Най- обикновеният човек е най- доброто. Нека е разкрепостен и да те обича. Не гледай образование и обноски. Аз съм с аристократичен произход и възпитание, но наруших нашите закони и имах късмет. Ще го намериш и ти. Но без много изисквания, за да не излъчваш аромат на Нарцис...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5730269976
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Напълно те разбирам, никой не иска да е сам на празниците, камо ли в живота. Истината е че имаш най-вероятно доста обожатели, но ти е трудно да прецениш с кой да тръгнеш.

Държиш на външния вид, няма лошо, държиш и на характера на мъжа, също няма лошо. Проблемът е че в днешно време доста от вас жените(не го казвам като хейт) са много претенциозни откъм мъжете, заради филми, социални мрежи и други влияния. То всеки иска най-доброто за себе си, проблемът е че в реалността нещата са малко по други. Не казвам да се задоволяваш с най-малкото или най-големия смотаняк, ако някой от обожателите ти те кани на среща и смяташ че е симпатичен, ама всмисъл готин а не да го сравняваш с известни красиви личности, ами дали те привлича, дай му шанс като не си паснете здраве да е има и други.

Излизай повече на срещи и опознавай повече хората, в днешно време всеки се крие зад някаква маска и е доста хора са мързеливи озлобени, ядосани на света че им е крив за това че те не са си уредили живота, но положението е такова. Излизай по среши и си снижи очакванията за хората, не си вкарвай филми в главата и не слушай мнението на другите(включително и на приятелките ти) понеже няма никой да решава вместо теб и ти ще си се чукаш и прекарваш хубаво с този човек не те. Успех!!!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a299214f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Трудности да изживееш феминистката фантазия нещо... За съжаление тия модерни теории на междуполовите взаимоотношения не работят. И то поради елементарни причини...

1) Всяка жена си пада по високи, красиви, добре облечени и представителни мъже. Такива са обаче... 5-10%. Което значи нещо много просто - такива мъже имат възможност да са с много жени, така че забрави моногомията. Жените са доказано по-избирателни от мъжете, което автоматично значи, че както в природата, подобни мъже си правят хареми...

2) Всяка жена, особено пък успяла, търси дори още по-успял мъж. Но такъв мъж не му пука колко ти си успяла, и как можеш да си плащаш сама сметката... Той има достатъчно пари, достатъчно възможности. На него му трябва жена която да го слуша като се прибере вкъщи след тежък ден.

3) Много мъже днес са се нагледали на върти опашки, на претенции, на мръсни нормерца и просто отказват сериозни взаимоотношения с жени.

4) Пишеш си на 22... Кога го натрупа това самочувствие, какво толкоз постигна на тая крехка възраст, и какво очакваш от мъж на подобни години. Че той още не е излязал от университета... Изграждането като мъж изисква доста време. От моята гледна точка днес, под 30 съм бил хлапе. Така че... прекалено насериозно мисля си се взела..

Прочети малко за един човек на име Карл Густав Юнг. Той описва много правилно какво представлява човешкото семейство... при се че в личният си живот не е особено добър пример... Пак разбира малко повече от психология от Холивуд и телевизора.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ced87961d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Добре започна историята до момента в който не започна да изреждаш супер специфичните ти изисквания за външния вид на мъжа... Сега всички имаме някакви изисквания и търсим привлекателен партньор и в това няма нищо лошо, но написаното от теб ми звучи супер детински (а и с право на тези години... ) и ме навява на мисълта, че ако сваляча ти е с тъмни очи или светла коса (не дай си боже и с нормален ръст, нищо че ти си само 1. 60) тогава той автоматично отпада а ти ще продължиш да си заспиваш сама и да си мечтаеш за прегръдки от бели, тъмнооки, чернокоси и високи мъже. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 410c8c6c52
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Намали малко изискванията поне откъм външен вид. Търсените качества можеш да намериш в много мъже, но по-голяма част от тях няма да са красавци. Дай шанс на някой по-безличен и не толкова симпатичен, който обаче може да те направи щастлива.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c520daae00
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   1. Намали изискванията за външния вид - с тези критерии има висок шанс да изпуснеш някой подходящ, само защото е с руса коса например.
2. Казваш, че си грижовна, а не си кухненска робиня. Домашните ястия създават един уют, който на ресторант няма как да постигнеш. За сериозна връзка трябва да готвиш поне понякога.
3. Сексът е удоволствие и за двете страни. С тези изказвания ще отблъснеш доста свестни мъже.
4. Високото его няма място в една връзка.
5. С това делене винаги 50/50 също би отблъснала надеждни мъже.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7ef5e2a413
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Привет, авторката е. Много хора пишете, че имам много изисквания относно външния вид, ама не познахте. Не са много, ок са си. Щом точно за външността сте се хванали, явно някъде там не отговаряте на моите критерии за красота и това ви обижда, затова лаете. Не можете да скриете комплексите. Съжалявам, ако съм обидила някого, определено не е нарочно, просто съм споделила вкуса си, а всеки има такъв, но единици си го признават пак от комплексарщина. Не мога да се насилвам с такива, които не ми харесват. Точка. Вие щом можете, насилвайте се на воля, ако щете и с горили. Също съжалявам да го кажа, но гледате много повърхностно на нещата и въобще на думите ми. Почти никой не е мислил преди да пише, а само е драскал първосигнално. От неставащи примати, лишени от умения да разсъждават, не приемам нито съвети, нито критики. Това, че никой не ви иска, не е мой проблем. Некачествена стока не върви дори на пазара, камо ли в отношенията между хората, така че още дълго ще сте на сухо. С по-малко от това, което искам, дори не мога да си се представя, да не говорим пък реално да бъда. Преди всичко е долно и лицемерно да си с човек, който не искаш, нататък е всичко останало. И още нещо: връзка без любов и привличане (не сексуално) не е никаква връзка, а изтезание и за двете страни. Вадете главите от задниците и мислете, преди да пишете нелепите си глупости. Лека вечер и весели празници!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7ef5e2a413
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Някой писа, че било "унизително" това някой да издържа половинката си. И как точно съм се унижавала, докато издържах приятеля си? Не виждам нищо лошо в това, стига човек да не прекалява и да не се превръща в паразит, както се и случи. Както казах, никога не съм съжалявала за това, само съжалявам, че издържах точно онзи.

Аз органите и живота дори бих си дала за любимия човек, та едни пари ли ще стискам? Много нелепи коментари пишете.

Авторката

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 04c586fea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Авторке от последните ти постове, които прочетох, не съм доктор, но лъха на едно психиатрично заболяване нарича се НАРЦИЗЪМ Лекувай се, ако искаш все пак да имаш , ако не половинка, то някакви приятели някога.Ако ли не, мисля, че и коте да си вземеш за в бъдеще и то ще избяга от теб.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 76fd47541f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Хахахахахха
Сега обясняват на авторката, че ги е изгубила в момента в който казва, че си плащал сметките. Погледнете друга тема, в която пише, че жената държи мъжа да плаща. Там авторката бива хулена и обявена за меркантилна. Угодия няма, но като гледам не за дамите, а за господата....
Разбира се, нападат те и за "без извращения", защото очевидно не си евтина жена, която прави всичко с всеки, а се оказва, че мъжете си падат точно по такива и съответно после реват от тях.
Не обръщай внимание на подобни коментари. Знай си цената и продължавай да не даваш всичко на всеки, а само на някой когото обичаш.
За пръв път не ми допада коментара на Братан, явно не те разбира.
Относно критериите всеки ги има. Няма как да си с човек, който не ти харесва и да се насилваш. Според мен просто си дай време да го срещнеш, но не прави компромиси със себе си и не се хваща с някой олигофрен само, за да не си сама.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ced87961d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Мило момиче - хората са ти го казали няколко пъти, но ти вместо да се замислиш малко над казаното започваш да ги обиждаш. Няма лошо да търсиш прилекателен мъж, но факта че го търсиш точно с определени очи и определена коса и кой знае още какво не говори добре за теб. Наистина егото ти май идва в повече щом дори си решила че някакви хора започват да се сравняват с твоите критерии с надеждата да паснат на изискванията ти едва ли не ти си центъра на вселената и единствената останала жена.

Дори и най-красивия и умен мъж да те загледа след 5 минутен разговор с теб веднага ще разбере, че си супер незряла и повърхностна. Най-вероятно за това си стоиш сама. Пък ти не се притеснявай за останалите кой ще е на сухо и кой не.

Какво толкова си постигнала на тези 22 години? Да не би да имаш завършено образование? Някаква кариера някъде? Или живееш на квартира, която плащат вашите от провинцията докато ти гледаш американски филми и си фантазираш за разни акьори?

От един висок, тъмнокос и светлоок мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e55e3c1482
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Щото, номер 13, мъж който позволява жена му да го издържа, е ясно че е паразит. Както се е оказало. В противен случай просто ще намери друг начин да намери пари, макар и на заем от роднини, но няма да позволи приятелката/жена му да го издържа. Мисли.

Авторке, всичко, което си изброила са едни повърхностни разсъждения, и твоите "качества" и това, което търсиш от отрещната страна. Все едно си някакъв робот, деба

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: eaa9237316
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Номер 17, ти си повърхностният явно и съдиш за другите по себе си. Не позна, обаче, много ограничено и комплексарски разсъждаваш. Същото важи и за останалите коментари. Това, че не се побирате в нечии рамки и не можете да достигнете определено ниво, не значи, че човекът е някакъв си. Ама много ясно, че гроздето е кисело. Много комплекси, много нещо. Даже не ви и чета повечето, по първите си проличава. Поне се посмях доста с глупостите ви, за което благодаря. Продължавайте по същият начин с начин с комплексарските изказвания, че да се забавлявам още. Отдавна следя сайта, така че не се учудвам на простотията ви, толкова ви е акълът и възможностите, пък после се чудите защо мразим българите и търсим чужденци. Защото не ставате - нито сте красиви, нито умни, нито добри, нито възпитани. 0 от 10 за Ганьо.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 952a1b90e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Щях да ти пиша добронамерен съвет и после видях първия ти отговор пълен с обиди по хората, които ти дават мнението си и разбрах, че няма смисъл. Всеки съвет ( във форум за съвети) който не харесваш, отказваш да приемеш като нещо в което може би се крие нещо, което ти сама не виждаш, а веднага почваш да сипеш нападки и епитети и редовното "завиждате, щото не сте ми в критериите, комплекси, бла, бла".
Гнус.
Отново се замислих дали да не те посъветвам според мен какво можеш да подобриш в себе си, но пак стигнах до извода, че не търсиш това и целия съвет лежи на основата ти да се интересуваш реално и с готовност за промяна от това в каква посока трябва да се случи това. Но ти не си така и съвет няма смисъл да ти се дава. За всички тук е очевидно защо си сама и защо това няма да се промени скоро, освен за теб. Но ние сме били маймуни....
ок...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 04c586fea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Авторке натоварваш... не случайно си сама.Не се ли промениш, нищо друго не те очаква.И с чужденец да пробваш и там ще си безпризорен добитък.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f0940fd2fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Много ли искаш, малко ли, проблемът ти е, че не получаваш исканото. Изливаш си злобата и нагрубяваш хората, които все пак са ти обърнали внимание и са дали някакво мнение, както ти самата си поискала на края. Това, че не съвпада с твоето, не е основание да ги обиждаш. С такова отношение много ще има да си стоиш сама.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1776a51734
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Към авторката /ако темата не е партенка, за да предизвика спорове/:
Не знам какво точно имаш предвид под извратеняци, но повечето от нормалните мъже си искат порното. Не става дума за садо мазо, да си пи..ете в устите и т.н., обаче ако само ще лежиш и ще се "свиете" до едното цуни гуни, проникване и толкоз, един мъж няма да задържиш. Както ти казваш: "ами като не ми харесва, няма да се хвана", така и мъжете: "ами като не към задоволен, за какво ми е".
Всъщност не разбрах, каква ценност реално предлагаш. Руси жени, с кафяви очи, дето работят, искат да си делят сметките, уж с нагласата да са сериозни и т.н бол. Излъчваш студенина, пресметливост, прагматизъм и всичко да е планирано и подредено. Няма я онази разчупеност, топлота, спонтанност-поне така те усетих.
Ето аз се приближавам до идеала ти за мъж, само дето съм светлокестеняв. Харесван съм много от жените, но повечето не предлагат нищо, сравнено с това, което изискват. Аз също си имам моите изисквания, поради което не се задържам много с една жена.

Иначе желая успех.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 829ce83fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Авторката, аз съм самотен мъж на 32. Завърших висше образование, работя всеки ден от 9 години насам, купих си жилище и кола, смятам, че съм постигнал достатъчно в живота за създаването и издържането на нормално семейство, но не съм висок, не съм рус и нямам сини очи, а явно това е твоят критерий за успех.
Жалко, че възприемаш "бай Ганьо" като мъж. От твоето писане - простотия до шия.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a70947ef75
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Истината боли, авторке. След като пишеш в този сайт, трябва да очакваш не само любов и подкрепа, но и да те ударят с истини, които дори не си подозирала. Невъзпитаната в случая си ти - с тези обиди и категорично отрицание на чуждото мнение какво по-точно те различава от Бай Ганьо? А, да, забравих - високите стандарти, които да съответстват на брилянтната ти личност.
Исках да ти помогна, докато не прочетох помията ти в коментарите. И въпреки това се надявам да осъзнаеш, че голямото его не води доникъде, преди то да те е изпратило в дерето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: eaa9237316
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   По-скоро теб те е заболяло, прозира ти помията в душата. Не можа ли да измислиш по-банални смешки и да напишеш нещо свое. Такива коментари като твоя четем поне по 10 под всяка тема от жена. Съжалявам, че не те харесват и не се побираш в женските критериите за мъж (затова и злобееш, от комплекси, но не мога да ти помогна.) С нищо не изпъкна, дай друга простотия. Грозните, глупавите и злобните мъже стоят сами, свиквай Евала на авторката, пусна димка в гнездото на осите. Посрахте се от злоба. Скоро и аз ще ви пиша тема да се доосерете. Бг мъжете не ставате за абсолютно нищо.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4d2355c938
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Жена съм и мисля че изискванията ти са прекалено големи, а отсреща не предлагаш кой знае какво, това ти е проблема.
ПО склонна съм да подкрепя Братан в случая, макар в други теми да оспорвам мненията му.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2b64d83215
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Не знам авторката реално как изглежда, но много жени нямат реално преценката къде са. Интернета ги обърка тотално, тъй като биват заговаряни и бъзикани /те обаче не се усещат/ от готини момчета-я във фейса, я някъде другаде и мадамите започват да си въобразяват, че наистина предлагат някаква по-висока стойност. А мъжете, дори и готините масово заговарят и не чак толкова привлекателни жени, та даже понякога и грозни. Обаче в реала, освен ако не е за да я изплющят /защото на хубави мъже не им пречи да пернат и някоя по-невзрачна/, рядко се случва да се хванат с някой готин за връзка. Да не кажа: НЕ СЕ СЛУЧВА. Освен ако не е пълен тъпанар и безпаричен/безперспективен на всичко отгоре и поради това да е нежелан от по-красивите жени.
Гоня 50-те, навремето-в кщрая на 90-те и малко след 2000-та доста съм се виждал с жени, с които съм се запознавал в нета. Тогава нямаше и толкова фотоси и т.н. Голяма част от тях са се описвали по начин, нямащ нищо общо с действителността. Едва ли не някакви красавици, а то някои бяха дори под средно ниво. И не защото са имали идея да ме лъжат, а очевидно си вярват, че са готини. Това е типичен ефект Дънинг Крюгер.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c967931066
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Писала си, че не си конфликтна личност.. ми извинявай, ама като прочетох как им скачаш на коментиращите, далеч не съм убеден в това. И съм съгласен с 24. С такова его си за никъде. На мен едно ей такова момиче, което е иначе доста привлекателно и интелигентно ми ги върти, казах и две по-остри думи преди време и се сърди 4-ти месец. Ама чакай бе, маце, сърдиш се като някакво момиченце на 12 години, после на някой друг "късметлия" пак ще му се разсърдиш за нещо си и на края да не се чудиш защо си сама?! Големи претенции, голямо чудо.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cf84477977
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Авторке, истинският мъж не подарява цветя, той е уханието, което е достатъчно на жената...
Истинският мъж не подарява подаръци, той е достатъчен подарък за жената...
Истинският мъж не води жената по скъпи курорти и острови за да получи секс, той го получава само с поглед...
Истинският мъж не се лигави, не се подмазва и не издига жената над себе си с всякакви комплименти за да я получи, защото ако го направи, жената вече знае, че това не е мъж, а палячо...
Истинският мъж говори директно и казва какво иска без да обещава нещо, защото само с него жената ще усети какво е мъж...
И в края на уравнението - само истинска жена може да оцени истински мъж, останалите материални парцали оценяват по банкова сметка и получени облаги...

ПП. Авторке, и накрая един полезен съвет от мен: живей така, все едно сега си на 70 и си представяй какво би правила, ако си млада!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a70947ef75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Авторке, мислиш ли, че не виждам как сама си си написала 25 коментар? И ще ти обясня как: hash номерът на този коментар съвпада с този на останалите, под които си се подписала.
Моля те, излез с достойнство от ситуацията и просто ни остави да си изливаме баналните смешки :)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4e8249a63c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Авторке навремето в пубертета и аз си мечтаех за рус и синеок, но пък накрая се влюбих в мъж с черна коса и черни очи. И към днешна дата грам не ми харесват руси и синеоки. Та да те питам, на 22 си, излезе ли от пубертета според теб или?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b7c3a35d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Виж човек разбирам те единствената ми забележка, е че наичнът по, който си се изкалзала е донякъде неетичен, на момент егоистичен признаваш го поне хах, преди и аз съм се изказвал подобно и беше от болка важното е да се сдържиш пред света и да събереш сили и търпение и етика, изключително рядко се случва на този свят да има истинска любов това е най-чистото и вечно нещо, усещаш друг човек по начин, по който можеш да го обичаш без да ти пука за секс или каквито и да е били други удоволствия просто намираш единственият и т.н. не казвам че забранявам секса (двама се обичат правят си го супер окей) просто той не е важен, когато удоволствията вземат важност в живота като цяло нещата не са смислени и съдържателни няма смисъл да се бъхтиш за такъв живот .Просто един момент в пубертета разбираш реалността и виждаш пошлостта и повърхностните отношения между хората признавам преживях такова нещо и съм се изказвал по подобен начин, защото тогава преживях такова влюбване естествено неуспешно хах да болеше и се промених от това, не казвам, че единствените хора, които са истински са нещастници и сами нее просто много от тях са на друга планета от тези, които коментират тук, имат възпитание, стойностна професия или хобита, обичат себе си и някак са по-традиционни и в много от случаите намират любовта си още в гимназията или в университета просто покрай дейностите им се случва, много често такива хора имат имат минимална бройка гажета в живота просот намират човека и знаят друго по-добро няма точка, много са малко тези.. не се занимават да пишат в сподели просто тук само човек с проблеми би писал, таа искам да кажа това, което искаш е чудо от една страна, ако не свалиш претенции ще останеш сама, а от друга ако свалиш ще си с някой, който или ще иска да те използва или пък въобще няма да ти харесва ииии да схващаш, отговра ми е ДА много искаш, но това е истината, истинаката любов и такива отношения между двама са чудо и всеки, който иска това иска много, и е претенциозен просто е принуден така да мисли тааа продължавай да даваш усилия и се осъвършенствай иначе аз просто съм си намерил доста приятели забавлявам се с тях и се опитвам да компенсирам не говоря за това и се опитвам да направя нещата по-интересни в живота си, и да се чувствам по-добре в кожата си, за мен не е страшно толкова да съм сам от колкото да копнея за нещо толквоа рядко поне се опитвам да мисля така хах

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b7c3a35d09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Човек права си за доста неща единствената ми забележка е, че наичнът по, който си се изкалзала е донякъде неетичен, на момент егоистичен признаваш го поне хах, преди и аз съм се изказвал подобно и беше от болка важното е да се сдържиш пред света и да събереш сили и търпение и етика, изключително рядко се случва на този свят да има истинска любов това е най-чистото и вечно нещо, усещаш друг човек по начин, по който можеш да го обичаш без да ти пука за секс или каквито и да е били други удоволствия просто намираш единственият и т. н. не казвам че забранявам секса (двама се обичат правят си го супер окей) просто той не е важен, когато удоволствията вземат важност в живота като цяло нещата не са смислени и съдържателни няма смисъл да се бъхтиш за такъв живот. Просто един момент в пубертета разбираш реалността и виждаш пошлостта и повърхностните отношения между хората признавам преживях такова нещо и съм се изказвал по подобен начин, защото тогава преживях такова влюбване естествено неуспешно хах да болеше и се промених от това, не казвам, че единствените хора, които са истински са нещастници и сами нее просто много от тях са на друга планета от тези, които коментират тук, имат възпитание, стойностна професия или хобита, обичат себе си и някак са по-традиционни и в много от случаите намират любовта си още в гимназията или в университета просто покрай дейностите им се случва, много често такива хора имат имат минимална бройка гажета в живота просот намират човека и знаят друго по-добро няма точка, много са малко тези.. не се занимават да пишат в сподели просто тук само човек с проблеми би писал, таа искам да кажа това, което искаш е чудо от една страна, ако не свалиш претенции ще останеш сама, а от друга ако свалиш ще си с някой, който или ще иска да те използва или пък въобще няма да ти харесва ииии да схващаш, отговра ми е ДА много искаш, но това е истината, истинаката любов и такива отношения между двама са чудо и всеки, който иска това иска много, и е претенциозен просто е принуден така да мисли тааа продължавай да даваш усилия и се осъвършенствай иначе аз просто съм си намерил доста приятели забавлявам се с тях и се опитвам да компенсирам не говоря за това и се опитвам да направя нещата по-интересни в живота си, и да се чувствам по-добре в кожата си, за мен не е страшно толкова да съм сам от колкото да копнея за нещо толквоа рядко поне се опитвам да мисля така хах

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cf84477977
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   На колко години си? Защото ако си на 22 наистина, времето е пред теб!

Мъж на 34 години

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker