Проблеми с приятелят ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблеми с приятелят ми
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1292 пъти
Здравейте,

искам да попитам всички двойки в сайта как плащате като сте в касата на голяма верига магазини примерно Фантастико?
Имам проблем с приятелят ми от скоро се преместих да живея в неговата квартира и, когато пазаруваме заедно купуваме продукти и за двамата някой са общи, които и двамата консумираме,но други са мои храни, които той не консумира,а аз ги консумирам.
И винаги досега той плаща сметката на касата и докато продавачката ги маркира той започва да ги поставя в количката,а аз му казах, че и аз мога поне това да правя, защото аз реално само стоя и чакам,но той ми каза, че съм много бавно ги слагам да помогне да стане по бързо!
Това много ме изнервя, защото съм свикнала сама да плащам и да си подреждам покупките ѝ да си ги нося до колата, а сега реално той поема тази инициатива на 100%, не мога да се адаптирам с тази смяна на задълженията,аз реално се чувствам излишна докато съм до КАСАТА!
Не знам вече как да му кажа да си сменим ролите да ме остави аз да правя тези ангажименти?
Не знам дали този проблем е масов сред българските жени,но на запад такива драми няма!!!
Много ще ми е интересно да разбера какво да правя с този проблем?



Друг проблем на скоро, които ми се случи приятели ми, че му бях казал, че сутрин аз закусвам само кисело мляко с овесени ядки и сушени плодове само това ям за закуска от месеци на сам, обаче една сутрин той беше станал преди мен и беше направил МЕКИЦИ за закуска хем знае, че аз не ям такива неща за закуска, това много ме изнерви тогава и му се развиках какви са тези МЕКИЦИ,а той ми каза, че може да разнообразя,а ако не искам той много обичал и щял да ги изяде,а на мен да ми направи овесени ядки и сушени плодове с кисело мляко, обаче беше омирисъл кухнята с мазнината от мекиците!!!
Вече не се издържа как да свикна, че живеем заедно той е много различен от мен и сега от както живеем заедно го забелязах,аз никога не бих закусвала с нездравословно хранене!
Аз мислех, че той е перфектен,но вече го разглеждам от други ъглови точки.
Моля за съвет как да му кажа тези неща, които ме дразнят в него и да изгладим различията си?
Една приятелка ми препоръча семейна консултантска Милена от София Лозенец,в нашия квартал е и мисля да го пратя на разговор при тази консултанка да му дойде акъла в главата, че много ме изнервя тези негови действия!!!
Благодаря,за съветите мило дами!

П.С.Моля мъже да не пишат това е женски проблем!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: e656aced33
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблема е филмарски, не е женски да ти кажа. В една връзка винаги има компромиси и по принцип тея неща се гледат отрано. Ти ако всеки път гледаш с розовите очила, очаквай да се повтаря тази история доста често.

Ако искаш да си оправиш отношенията с твоя приятел - поговорете и намерете компромисен вариант. Но честно казано според мен е смешно да се ядосваш толкова за 1 сутрин в която е била омирисана кухнята. Твоя безкомпромисен начин на мислене е проблема в случая, а и нямаш подход към разрешаване на проблема ако първия ти инстинкт е да питаш за съвет в сподели.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b54eb5094f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако това са ви “различията”, ти си много проста. Щом не ти харесва - зарежи го. Когато си с друг мъж и имате истински проблеми ще осъзнаеш какво си изгубила.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a4cf052540
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да ви имам проблемите, честно...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a4cf052540
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Честно казано отстрани звучиш като разглезена лигла, която не знае какво иска и прави от мухата слон, щото й е скучно. Момчето ти дава внимание и любов, плаща сметките, отменя ти физическите задължения... Направил ти е закуска с идеята да те зарадва, не да те нарани с неговите мекици видиш ли. Че чак на семеен консултант ще го праща. Като не можеш да комуникираш и да си обсъждаш проблемите с човека до теб това не е негов проблем, а твой. Вземи се малко в ръце и се опитай да видиш на страничен наблюдател колко абсурдно звучи цялата ситуация

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0907292de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Чакай сега... ти не знаеше ли той какво яде?! И какво значи за теб да "изгладите проблемите" защото изглежда че, искаш да промениш включително хранителният му режим и то доста грубо.
Ядосваш се че, той е ЗНАЕЛ какво ядеш, а проклетникът нагъл е приготвил мекици и за теб ако искаш, като не- си ядеш киселото мляко с овесени ядки, а излиза че, ти дори не знаеш че, той обича мекички?! Ама пък помирисал на мекици...офф, не знам как ще ремонтираш мъж обичаш мекици.
За касата- плащане и подреждане на покупките също не разбрах защо вдигаш толкова врява. Редувате се и готово.
Избърза ли сте много със събирането под общ покрив. Та вие дори не се познавате, не знаете за ваши елементарни предпочитания.
Ти искаш лакей, а момчето иска да обича.
Ти можеш да имаш лакей, но няма да е човек като него.
Той може да обича, но няма да е жена като теб.
Никакъв семеен консултант няма да ти помогне! Ти не искаш помощ за намиране на общ език, комуникация, път към компромиси които да сближават и не костват повече на единия от колкото на другия, ти искаш да го моделираш така че, да стане "перфектния" за теб мъж.
Но тогава ще имаш жалко пакетче което ще мразиш заради слабостта, безволието му.
Проблемът си ти!

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 94917bdf1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Боже! Поредната кифла с претенции до небето. А колко е неграмотна милата...
Зарежи го, бе! Какво ще се влачиш по разни консултанти. Безсрамник - ще ти плаща покупките, мекици ще ти пържи, ами той, утре-вдругиден и гащите ти ще почне да пере?! Зарежи го, че да се отърве момчето и да си намери свястно момиче. А ти си купи един буквар на първо време.
За протокола - жена съм.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 88e1be4067
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Явно си много млада и не си се научила да се изразяваш правилно. Когато сте в магазина му обясни, че ти много държиш на това, ти да си тази, която реди покупките. Обясни му го спокойно, ако трябва всеки път като сте в магазина. Най-вероятно човека си мисли, че ти прави услуга и че ще ти се хареса по този начин и за това настоява. За мекиците е мило, че е направил и за теб, той може да знае, че ти ядеш кисело мляко, но няма как да знае, дали пък няма да ти се доядат мекици от неговите, точно тази сутрин. И за това е постъпил съобразително, но ти не го оценяваш. Да, не е приятно, че ти е умирисал кухнята, но като живееш с друг човек е така, няма как да е иначе. Ако те отвращава това, че яде мекици, трябвало е да си намериш веган предватително. Неразумна си и проблемите, които сега ти изглеждат проблеми са много далече от такива. Всички сме минали през подобни етапи, но всеки трябва да се опита да израстне. До тук човекът е прекрасен, а на теб ти куца комуникацията. Научи се да се изразяваш правилно, повечето хора в 20те не могат, но се научават. Ако продължаваш по този начин, ще го провокираш, ще стане сприхав или недай си боже и агресивен(зависи какъв му е характерът), може и да започне да ти изневерява, защото не виждаш хубавото в него. И така. Ти си избираш. От семейна консултация нямате нужда. Имаш нужда от консултация ти и то само за това как правилно да се научиш да си изразяваш желанията към него.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3cfed1fce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Aз ако бях на него и ми се РАЗВИКАШ, че съм ти направил мекици, директно си събираш парцалките в пликчетата от Кафуланд или Лидл и дим да те няма.

Ебати претенцията малоумна. Имаш седемстотин правописни грешки в писанието, ама иначе чак изискваш.

Той ти плаща сметките, товари продуктите и ти готви. Жива да те опаче човек.

Направи услуга на човека и го личи от присъствието си, та да може да поживее като нормален човек.



Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f109878660
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Чак не мога да повярвам, че това не е някакъв фейк!? Ако все пак е истина: Проблемът, госпожице, не е женски, той е твой и не е в мекиците, нито в пазарската количка, а в теб- в егоизма ти, неумението да общуваш, дребнавостта, липсата на възпитание и желанието ти да властваш. Приятелят ти няма никаква нужда от психолози и консултанти и ако е мъж на място, би те пратил теб по дяволите с всичките ти глезотии и превземки. Ти нямаш елементарно уважение и благодарност към човека, за любов да не говорим...
Жена съм, но на мястото на приятеля ти бих те зарязала.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f72b5aa681
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Намерила си нормален мъж и пак недоволна. Много биха искали да имат такъв грижлив и отговорен мъж, ти чак го мислиш за ненормален и на психолози чак ще го пращаш. Явно искаш да е bad boy,да ти крещи, да те унижава постоянно , да те подмята насам- натам. Само така ще си щастлива - с bad boy и гъзар.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d3f9fe161a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Стига сте я нападали, бе. Нормално си е момичето. Няма проблем.

Миличка, оставяй го тоя лузър с мекиците му, плащането на сметки и носене на продукти. Кой знае какви още излишни работи прави за теб.

Аз съм по-готин. Никога не бих ти платил каквото и да е, ще те оставям само ти да плащаш. Също така ще те оставя и да носиш чантите сама, че да се чувстваш силна и независима. А закуска да ти правя? От сега ти казвам, че никога няма да се случи. Тренирам доста, така че и аз съм по здравословното хранене (мекици и тем подобни не ям), ти ще правиш всичкото ядене, което за мен включва и по 400-500г месо на ден още доста неща.
Мисля, че ще сме доста хепи. Какво ще кажеш? Вземаш ли ме? :)

Перфектният алфа xD

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9392978e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Вместо да си благодарна, че ти помага да не мъкнеш тежките торби ти си седнала да се оплакваш, че човекът е постъпил като истински мъж а именно да те щади да не мъкнеш тежко. А и ако наистина както той твърди редиш бавно покупките така забавяш и останалите хора, които чакат ред след вас на опашката и става доста неприятно. Сигурно ако беше някой п... , който не се сеща да помага на жена си а я оставя да върши всичко пак щеше да се очакваш защо не ти помагал? Вариантите ви са два или се опитвате да направите компромис за различията помежду си или се разделяте и всеки отива да си търси щастието другаде. Ж. 27

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fee45ca12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аве тя вместо, като жена да стане и да се запретне сутрин да направи закуска на любимия, неблагодарна че той направил този жест за нея.Дори, че не обичаш важен е жеста.Умирисал и кухнята на мекици...? Еми нали за това е кухня, това да не е лаборатория за парфюми..?? Искала перфектния...? А ти перфектна ли си? Така като те чета, не заслужаваш домашна животинка до себе си, защото ще я умориш за два дена, ка моли човешко същество. Перфектен е само Бог мила.


Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6419536e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Развикала се виждаш ли лиглата, че й направили мекици и ще й развалят стриктната диета с кисело мляко! Направо не вярвам какво прочетох... Извинявай, но звучиш като пълна кифла и лигла, с която лично аз не бих искала да имам нищо общо!
А ти сети ли се да станеш някой ден преди момчето и да му направиш палачинки примерно? Не, нали? Няма да се учудя ако си от тези, които идея си нямат как се готви.

Момчето те гледа като писано яйце и прави всичко, което всяка една нормална жена би оценила истински - прави ти изненади, помага ти... Ти просто не си за него, така че го остави да си търси щастието и недей да го нараняваш и променяш!

Заради ей такива лигли като теб мъжете са счупени! Защото правят нещо от сърце, а вие не го оценявате и дори натъртвате колко са сгрешили и след като най-после се отърват от вас, изпитват ненавист към целия ни пол!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9ad1482855
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз не знам защо отговаряте (в това число включвам и себе си, разбира се), след като е очевидно, че темата е измислена. Как въобще може да има човек, който да се оплаква във форум за това как се подреждат покупките на касата в магазина и за това, че някой си е направил за закуска мекици.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5a385447e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Авторката на темата е:

Първо Весела Коледа на всички Вас!
Бъдете здрави и щастливи!
Наистина се надявах само жени да пишат, защото знаех, че мъжете тука са комплексирани и ще ме нападнат, че съм била лигла, не е вярно!
Да аз не готвя това е факт, защото съм динамична натура,а не баба Гина, която цял живот е прекарала до печката и е правила
кисело зеле.
Аз работя и се стремя към успешна кариера, забелязала съм, че мъжете тука в България не обичат жените, които са отдават повече време на кариерата,но аз успях да намеря такъв мъж да не е перфектен, затова описах какви проблеми има и помолих как да му кажа,но сега като прочетох коментарите на номер 5 и 7 и осъзнах, че съм била в грешка да го нападам да той е мислил за мен, наистина тогава малко прекалих днес му се извиних за това след като осъзнах.
Той сва богу не ми се е сърдил, така, че се успокоих.
Не съм готвила,а той има опит, защото преди когато е живея сам е готвил от време на време,а аз помагам с почистването когато мога.
Но не трябва да ме нападате без основание за това,за ситуацията с мекици осъзнах, че съм в грешка.
Ще се разговарям повече с приятеля си относно покупките аз да плащам някой път да се редуваме!
Благодаря за коментарите на 5и7.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5a385447e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Авторката отново

И нямам никакво намерение да късам с него,той засега е близо до моя идеал за перфектен избор за мъж, предишните бяха ужасни.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ff77ca1a29
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Той за теб е перфектен, но ти за него не си !!! И той скоро ще го разбере, дано да е по-скоро. Била динамична натура, това пък какво е ? Всеки има амбиции и си ги гони, няма пол в тази работа, не виждам защо трябва да очакваш специално отношение за амбициите си. Не виждам връзката между това да си амбициозен и да покажеш на другия колко държиш на него чрез отношението си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fbd5c288d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Не се обиждай, но си разглезена кифла до краен предел. Няма да ти изтърпи дълго капризите и ще те изгони. Не стига, че ти угажда, а ти му вдигаш скандали за това.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f72b5aa681
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Човекът се е хванал с кифле, което даже не го оценя. Горкият, да се хаби напразно. Мадамата си иска лошо момче, да реве по цял ден , да я унижава, да я побийва, да и изневерява. Какво е това нормално човешко отношение за нея? Ей това са ни жените- ако си добър с тях, те смятат за луд, търсят ти психолози . Ако си лошо момче- ти се кефят.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f72b5aa681
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Остави момчето да си намери свястна приятелка, само ще го повредиш с твоите представи за връзка като в чалга песен. Ти не градиш кариера, просто си глезла и готованка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 437f22fc6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Н 17, авторке, дано наистина да си разбрала колко инфантилно и неблагодарно е поведението ти към момчето.
По описанието ти изглежда да е от малкото качествени български мъже... поработите заедно над комуникацията ви.
И трябва да му предложиш същото което очакваш като отношение от него, не само изисквания за адаптация към теб и твоите нужди.
Обичайте се, успех!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 437f22fc6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Чингис копието, по принцип се съгласявам с голяма част от коментарът ти, макар че, е поднесен по- скоро като заяждане, а не като анализ на ситуацията през друг поглед и евентуално съвет.

Но... "Аве тя вместо, като жена да стане и да се запретне сутрин да направи закуска на любимия"
Кога ше се научите да не приемате като синоним "приготвяне на закуска (готвене/пране/чистене т.н.) с жена??!
Да не са ви ръцете наврени в задниците или сте си по принцип нежни инвалидчета създадени за отглеждане от жените като домашни любимци?! Поне си казвайте тогава колко пъти трябва да ви извеждаме на разходка, да знаем да ви храним по режим, да ви слагаме намордник в случай че, започнете да хапите... ей такива нещица!

Авторката изглежда схвана грешката в отношението си, дано и ти "захапеш" Чингис неудачно копие!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 083c1a1129
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Добре че е този сайт и теми като тази че да разберем колко е разглезена днешната жена и какви глупости и се въртят в главата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b4f4895bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Абсолютно честно и откровено ти казвам, че си мечтая за проблемите ти. Късметлийка! Не се филмирай за такива дребни глупости. Това дори не са проблеми - момчето ти иска да ти помогне и да ти приготви закуска...

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 30579fdb11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Жена съм, но според мен твоето поведение е изнервящо. Човекът се показва като кавалер и ти прави жестове, а ти не само че не оценяваш, а и му се дразниш. Ако скоро не се промениш, не очаквай да те търпи още дълго.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f72b5aa681
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Тъжно е, че годни за връзка мъже попадат на такива жени. Авторке, личи си, че си била само с батки, лоши момчета и затова този млад мъж ти се вижда ненормален. Не си свикнала на нормално човешко отношение, а само на идеала на някоя чалгапевица за мъж. Ако кажеш на някой какъв ти е проблема с момчето, ще ти изсмее. Проблемната във вашата връзка ще си ти и само ти ще прецакаш нещата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker