Самотата е страшно нещо!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотата е страшно нещо!!!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1702 пъти
Здравейте, пише Ви едно момче на 23 години, което живее и работи в Лондон от 18 годишен. Аз съм признат за професионален фиксер и имам открита фирма, която за жалост все още не е действаща, но не там е проблема!
Проблема е, че съм самотен, нямам човек до себе си, а живее ли се когато няма на кого да кажеш едно “ Добро утро принцесо”. Преди 3 месеца се запознах с едно момиче от Шумен, от където съм и аз, и поддържахме връзка по видео постоянно, и слушах как няма търпение да се прибера и да се запознаем лично и колко много ме харесва и иска да бъде с мен! И така реших за Коледа и Нова година да си дойда за първи път, и да ги прекараме заедно. Окей дойдох си, видяхме се и 1 седмица всичко беше супер. Но преди 3 дни разбрах, че майка ми краде пари от мен и бях много ядосан, а тя беше в нас, а когато съм ядосан просто млъквам и не разговарям с никого. На следващия ден ми каза, че най-важното за нея е да разговаря с човека с когото е. Казах и, че това е моя лоша черта в характера ми, и че ще направя всичко възможно това да се промени, уж се оправихме. На следващия ден просто ми каза, че не ме обича истински и няма как да бъде с мен и, че ако усети че е сгрешила ще ме потърси. И така ме остави сам на празниците и за капак не мога да се прибера, защото границите са затворени! Моля за съвети, да си сам не е работа, дори съм готов да зарежа всичко, което съм градил в Англия и да се прибера за да мога да намеря моето момиче!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: aeb88811a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Вярно е - страшно нещо е! Откакто я видях, само се оглеждам за кукери или друг начин да я прогоня тая гад. Ама май се ползва с някакъв политически чадър и няма гонене...

Няма ли някой "загрижен за нас" капиталист да пусне услугата "Гонене на самотата за вечни времена" на цена от 999999,99 долара? И даже смятам, че цената ще им се стори ниска за подобна услуга. Е, друг е въпроса, че накрая ще се окаже, че:
1. гоненето не действа първия път и се налага да повториш срещу скромен хонорар.
2. услугата ще има нужда от поправка точно 2 минути след края на гаранционния срок, иначе дава страничен ефект - връща самотата от по-рано, ама умножена по милион!
3. оказваш се абониран за някакъв бюлетин и постоянно ти предлагат нови стоки като "Гонене на безпаричие", "Лек срещу плешивост" и т.н. /не е нужно да си плешив или беден, а действието на предложените е като на това, което обсъждаме в момента/.
4. като бонус с дребен шрифт в договора за покупка на услугата си приел "90% от заплатата ти да отива във фонда за спасяване на гладуващите милиардери" и няма как да откажеш това, защото си имал срок да го направиш и той е изтекъл точно на деня преди да разбереш за написаното с дребния шрифт. Ама че си куцуз!
5. и задължително: веднъж на всеки 12 месеца ти пращат съобщение, че са пуснали в продажба новата и подобрена услуга "Гонене на самотата за поколение напред" или пък "Гонене на самотата за рода ти до девето коляно от този момент нататък", които са в пъти по-ефикасни от старата и струват още толкова, колкото старата услуга /щедрост, човече/. А, да! И те приканват да платиш електронно, за да спасиш дърветата - това последното идва на лист хартия, формат А4!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fd785b0e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога не прави нещо заради някого. Това от бившата го знам. И най-вече не си и помисляй да се откажеш от всичко, заради момиче. Това, което ти ни разказа, вече би трябвало да ти е послужило като урок. За какво ти е да се мъчиш с някоя, която явно още не знае какво иска и те оставя в труден за теб момент? Ако случайно нещо ѝ прищракне и ѝ се прииска да е с теб, кажи ѝ, че това не е концерт по желание и си намери някоя по-стойностна. А и на думи всеки може да обича.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f159293d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Проблема като цяло е това, че моят живот е там, бизнеса ми е там. Трудно бих намерил човек, който би направил тази крачка да дойде при мен, а финансово смея да твърдя, че съм много стабилен и не трудно бих се върнал да работя за скапаните 700-800 лв. . Това много ме притеснява, че има вероятност никога да не намеря човека, който да пожелае такава голяма промяна!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6d7da9bf23
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О, моля ти се. И мен една от Шумен ме плъзна есента брутално.
Абе тая твоята дай маааалко повече информация, да не сме баджанаци? :D Че постъпката й до някъде съвпада с начина по който моята постъпи също, а Шумен не е толкова голям. С Д ли започва името й? :D

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fd785b0e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От номер 2: Щом си само на 23, предполагам, че е горе-долу на твоята възраст, ако не по-малка. Бившата ми беше на 19 когато бяхме заедно, а като цяло, женичките на тая възраст още ги вее вятъра и не мислят трезво.

Имаш още много време да си намериш по-подходяща. Ако не в България, може да я намериш в Англия. Тая твоята не е никаква принцеса. Даже като си намериш друга, ще се чудиш защо си се занимавал с бившата си.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 76152822e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да, но годинките си минават и това, че съм сам почва да ми натежава доста. И проблема е Лондон, защото не всеки е готов да направи тази крачка в живота си и да дойде при мен. Затова доста сериозно започвам да се замислям да оставя всичко, и да се върна! Готов съм да си закрия фирмата, да си върна къщата само и само да не съм сам!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 305ae32dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много си се отчаял и това личи. По този начин добра жена няма да си намериш, а ще те хване някоя, която иска парите ти или се е отчаяла и тя от живота, тоест от няма накъде. Дай си време, наблегни на професионалния живот, другото само ще се нареди. Каква ти е гаранцията, че като се прибереш няма да си сам? В Англия предполагам, че имаш все пак някакво обкръжение, защо пък да не намериш човека за теб там?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a5fdb40df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Търси си жена от там. Ако държиш да е българка, има достатъчно емигрантки там.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f8d784b3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Българките са най-простите и най-глупавите из между целият животински свят.
ДА, аз съм опарен и лошо настроен от моя минал опит. Обаче, ако не бяха повечето такива, аз нямаше да бъда така настроен, нали? Жените от логика не разбират.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6fa1e0dd12
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще се справиш, не си зарязвай работата. Постигнал си стабилност

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b6eabc7f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много сме такива. Аз все попадах на неподходящи все трябваше да се крием като малки деца въпреки че съм вече над 30-те
Живота е пълен с разочарования особено когато става въпрос за жени.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7a6382d739
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм на 39 и съм щасливо необвързан. Реално до сега съм имал само кратки авантьори. Живота ми така се е стекал, че не съм имал сериозна връзка до сега.И аз като теб съм извън България и то много години.Едно да знаеш от мен всичко е интереси приятелю.Приятелите, жената до теб.Не си ли угоден на някого забравен си автоматично.Една жена колкото и да се кълне, че те обича заради самият теб, това никога не е тека.Аз много страдах преди, че съм самотен сега съм щаслив.Щаслив, че нямам твойте ядове.Надявам се да си ме разбрал и ти пожелавам да откриеш своята половинка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5237d1b848
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Другият вариант е по-гаден от самотата.
По-добре сам, отколкото самотен с нечие присъствие.
Тоест да имаш някого до себе си, а да те кара да се чувстваш сам.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ff34bf3393
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Всичко е на психическа основа!
Аз съм млад мъж на 30 г. и доста ми харесва когато съм сам и сред мене няма шум.Работата ми върви,живота също.
Според мене хората който не могат да понесат самотата,нещо не са добре с здравето и нервите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker