Девствен на 30 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствен на 30
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 3567 пъти
Видях, че по-млади от мен хора се оплакват, че били девствени, което ме накара да се притеснявам малко повече и реших да споделя и аз.

По принцип съм много избирателен. Ако не харесам нещо в някоя, или ако знам, че няма да се виждаме често, лесно бих я отписал. А като чета истории и коментари на жени, които си мислят, че мъжът е създаден, за да ги издържа, или за такива, които просто решават, че не обичат някого, се чудя дали изобщо си струва да си търся. Знам, че не всички жени са такива, но след някои мои провалени връзки си имам по-високи критерии и трудно се намира това, което търся. А може и да го пропусна неволно.

Въпросите ми са към жените. Ако си харесате някой мъж на такава възраст и ви сподели, че е девствен, какво бихте направили? И има ли начин да разбера дали някоя наистина иска да е с мен, или просто ме вижда като някаква добавка или загуба на време?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 820a7338e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Интересно... девствен мъж на 30 г с високи критерии...
Явно са толкова високи твоите критерии че, още не се е родила богинята за теб. Не се притеснявай и не бързай, само на 30 годинки си, поне още толкова може само да се оглеждаш за перфектната за теб.
А дали има начин да разбереш дали някоя наистина иска да е с теб- има, да! Но ще трябва да се прежалиш, да опитваш първо да заинтересуваш някоя, пък после и да посветиш време да се опознаете (внимавай, може да поиска да те "отвори" пази си девствеността от кучките) и ако прецениш че, тя е човека, ще трябва и да се постараем да я убедиш в това.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: be71c627ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   И аз имам въпрос към теб. Защо трябва да казваш на една жена, че си девствен ? Освен, ако не трепериш, като лист, то как според теб ще разбере, че не си бил с жена? В секса винаги може да се случи да не си на ниво по някаква причина, ама това не означава моментално, че си девствен. Трайкай си и свали тея критерии. Има много нормално изглеждащи момичета, които наистина могат да те накарат да се чувстваш супер.
Наскоро бях с една доста по-голяма от мен. Тя около 40 аз на 27.
Грам и на идея си няма, че съм бил с много малко жени. Та тя ми разправяше последно как била цялата мокра при първата ни среща, като съм налетял, но по стечение на обстоятелствата така и не разбрах тогава за това нещо.
Та, както виждаш без да казвам нищо, а просто с действия и показвам, че такова нещо като девствен мъж няма.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b2c3bdac3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз бях девствен до 20 годишен. Не споменах на тогавашната си приятелка и тя изобщо не разбра.
Съвет от мен, не бъди толкова избирателен. Ако харесваш някоя, просто се "гмурни" без да му мислиш много. Както казва мой роднина "Смело и безотговорно".
Можеби ще прозвучи грозно, но търси си жени в твоята категория.
Ако не си от най-привлекателните и харизматичните, едвали ще си намериш модел.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cfd549f2fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   150 излишни лева нямаш ли? Бързо ще спреш да си девствен.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 62454f22b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Авторе, не ги слушей. Всеки сам има право да прецени какво и колко заслужава. Точно за това, жените си вирнаха носовете, и на пръв поглед някаква посредственица, нищо особенно нито като интелект нито каро визия, е със свръх самочуствие и само командва с палеца като Цезар на горе на долу робите, които са наопашка само едната слива. Ще срещнеш твоето момиче. Не си сваляй цената само и само за единия секс. Нищо особенно не е.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: afd4eedf4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Aз не бих имала против, стига да има желание за това.
А добре де, как досега не си, нямаш ли желание да опиташ, чудно ми е?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0e2110f2ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Не знам братле, ама на 30 да си девствен си е кофти. Не е до това че няма да кажеш на мацката ами до това че ти липсва опит в свалките и секса като цяло. Според мен си позакъснял доста. Не разбирам досега къде спа, чака на съдбата ли да те събере, не разбра ли че ти не си от тези хора с късмет в любовта и трябваше сам да се справиш, а не да чакаш милостиня. Честно да ти кажа не знам какъв съвет да те посъветвам, можеш за в момента да ходиш на проститутки ако толкова ти се ебе, но за свалките с мацки там си е малко по-сложно. Там няма как да си плащаш ще трябва да се спправяш сам. Ама щом досега си спал, явно може и да не стане работата с нормално момиче, отделно че имаш и високи критерии въпреки че си знаеш положението. За съжаление някои хора се раждат без умения за свалки с мацките и чакат на промоция от съдбата. Дано ти се усмихне късмета братле.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 25bed54a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От автора до 6

Както каза един коментиращ, не ме бива в свалките. Не заприказвам хората само ей така да си кажем нещо. Като цяло не говоря много, без да имам какво да кажа. И не, не се надявам на модел, а просто на някоя, на която наистина да мога да имам доверие. Не ми се занимава с някоя, която решава да остави приятеля си когато тя намери нещо по-удобно за нея. Предпочитам качеството повече отколкото количеството. Ако не ми хареса начинът й на мислене, също я отписвам. Ако намеря някоя, с която да си говоря непринудено, добре. Ако стане, стане.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1f8b98db43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Първо- не споменавай, че си девствен
Второ- веднага си викни някоя компаньонка !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 93c1dbfc06
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Н 5, напълно си прав! Няма за къде да бърза, само на 30 годинки е както казах по- горе. Почти тийн още! Може би е време да поговори с мама и тя да му даде съвети. И в никакъв случай да не смъква летвата, че какво като на 30 е девствен?! Това само показва колко много е желан, пък той колко много държи на нивото си и не се дава на простосмъртните жени.
Сигурна съм че, ще намери достойна дама в поне пенсионна възраст когато вече ще е мъж в разцвета на силите си. Тя ще му помага да го отлепи че, да се изпишка... идилийка!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fd1905cba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

12.   Пълно е с 30г девствени, защото има слаби майки, които не обичат съпрузите си, а обсебват синовете си. Пречат им да имат личен живот, не ги оставят момчетата от малки да си вярват на червата и ташаците, а ги възпират и им посаждат техния майчин страх. А вече порасналите мъже не осъзнават какво се случва с тях, чудят се защо са такива страхливци ДОКАТО не скъсат всякаква връзка с майката и света не започна да им се нарежда. Тогава започват да следват топките си вместо мамините контури, защото няма никой около тях, който да слушат и така трябва да започнат да слушат само себе си.
Отврат гади ми се. И после тези същите 30г мъже, трябва да ходят да се срамят пред жените, които се опитват да ухажват, защото майка им не е имала сила да отгледа син.
Искала го за себе си, вместо да приеме, че е създала съвсем различно живо същество. Да му помага за него, а не за нея си и да се научи да го пуска.

И знаете ли, да, аз съм същия, не съм девствен, но съм пълен със странове, срам, вместо да ми е забавно и приятно като се заиграваме взаимно с жени. Се чудя как да наваксам като нямам основа, и усещам как жените ще ме отбият като ме усетят. Давайте, смейте се, упреквайте, гласувайте с 1/5 звезди, събирайте информация за ПОРЕДНИЯ 30г не знам си какъв, "леле то наистина е пълно с такива!". Жени вие сте виновни, защото нямате сила да отгледате син! Ташаците си вършат работата сами, но вие не искате да "пускате" синовете си във всяка една значителна промяна в етапите му на развитие. Склонни сте с едно "НЕ! недей да го правиш, страх ме е :S :|" да го научите да не си вярва на малките ташки и да го осакатите да ви вярва, че това е правилно докато не ви напусне.
Аз знам какъв мъж съм, и знам как не предизвиква проблем да сваля "ето онази" жена, която съм си набелязал и да й хареше как го правя, но умението седи някъде вътре, не мога да го изкарам на яве, защото в тази сфера съм недоразвит, а жената толкова мъже са я нападали, че се е издигнала достатъчно на високо по темата, че дори да не мога да получа малко опит от нея. Срам ме е от факта, че нямам от КАКВО да получа опита, а не че го нямам, освен да гоня на дърти години 18 годишни ученички. Като че ли някой трябва да те "преведе" не до крайния момент, а до момента, в който ти поне можеш да получаваш опит. В други сфери растеш, интелекта ти расте, но това, как да го развиваш. Все едно да започнеш да учиш тенис като те пуснат първоначално да играеш с млад Андреа Агаси. Няма интернет, няма нищо, всичко трябва да става лично, и няма да получиш никакъв плюс докато поне не се приближиш до опита на жените на твоите години, да захапе най-малкото зъбно колело. Да върнеш 1 удар на Андреа Агаси дори и в мрежата. Само с някаква помощ може. Вие не знаете колко обречено е чувството, щото това нещо не се чете, а педофили ли да ставаме за да си наваксаме, че дори 18г момичета ще се държат с нас като 30г мъже и пак няма да го има приятното отношение на играта, спокойствието и кеф, че го правиш. Щастието, забавлението.
Просто не сте ерудирани жени, а деца. Има изключения, не към тях пиша.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6314d68554
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Относно първия ти въпрос - нищо не бих направила. За мен това няма значение. Стига да ми е приятно с теб и да ми харесва близостта помежду ни, "техническата" част слабо ме вълнува.
Що се касае до втория въпрос, тук вече е трудно. На практика няма как да разбереш дали момичето/жената наистина иска да е с теб или има някакви скрити мотиви. Но този проблем го имат всички, не само девствените. Предполагам, че с времето тези неща "лъсват", но не мисля, че можеш да знаеш предварително.
Ако мога да си позволя съвет, не разсъждавай прекалено много. Не казвам да се оставяш да те водят за носа, но ако момичето ти харесва, допадате си поне малко като характери и сте "на една вълна" както се казва - давай, не му мисли толкова. В крайна сметка гаранция никога няма, но не е краят на света. Всеки е имал разочарования, въпросът е да не се съсредоточаваш върху това, което може да НЕ се получи, а точно обратното.

Ж28

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 914538d3a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   И като намериш някоя перфектна по твоите критерии, обаче скучна в секса какво правим? Или пък някоя, която е наистина невероятна във всяко отношение и съответно заслужава невероятен секс, който не можеш да ѝ осигуриш? Разбирам донякъде мъжете, девствени поради комплексите си, обаче ти ме разби...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 25bed54a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Пак от автора до 6

Предишните ми връзки бяха повече от разстояние, ако ако това имаш предвид. Не, че аз не исках.

Пак се виждахме през някои дни. Уж в началото беше супер, но ставаха по отдръпнати с времето, или се отказваха малко преди да се видим. А и не бяха много.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 93c1dbfc06
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Н 12, вероятно си прав донякъде. Но запитай се къде са били "мъжките топки" бащината фигура?
ЕЙ ТАМ е проблема най- вече! Много мъже си хвърлят семето и бягат защото именно нямат топки да отглеждат деца!
Стига сте обвинявали жената! Вие, мъжете сте (много от вас) които искате да увиснете на врата на жената да ви отглежда като малоумни възрастни, а после и изцяло да се грижи за децата.
Мъжът е който никакъв го няма в много случаи.
Къде е бил твоя баща например?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 732be87b9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Пич, тук има много полезни коментари , ето и моята история ! Аз съм мъж на 23 г до преди 2 г бях девствен (не заради външния ми вид , висок съм подържан , тренирам редовно ) момичетата ме сабличаха с поглед.... НО аз съм страшно срамежлив и притеснителен , като някоя мадама ме заговореше се потях и заеквах като бавноразвиващ ! Ходех си по дискотеки , приятелите ми винаги забиваха някоя мадама , аз си оставах с пръст в устата , заради моята пуста сравежливост и неувереност . Докато един ден гледах един филм 40-годишен девстненик и си каза "мамка му трябва да направиш нещо по-въпроса, защото ще стигнеш до положетието на Анди Стицър" (главния герой от филма ) . Ии една вечер излязохме с приятели на дискотека , беше някакво ретро чалга парти и беше пълно с бая разкрепостени момичета . Ппц не пия (спортист съм) но тази вечер яко се нагърмях .....ее на сутринта се събудих в общака на някаква супер яка студентка на 21 г нищо не помнех, тя ми каза че сме правили страхотен секс и че имам много мръсто подсъзнание нз какви съм ги вършил :Ddd . Ама момичето едвам ходеше , целия ми гръб беше надран и по цялото тяло имах смучки както и тя :D След този ден добих страшна увереност и вече имам бая бройки зад гърба си ! Сега съвети и от мен ..
1. Един приятел казва (който пробира мастурбира) .
2. Не казвай че си девствен автоматично се превръщаш в неудачник и смотаняк (нямаш химен, няма как да разбере).
3. Ако имаш приятели излизайте с тях , има доста 30 г в дискотеките , ако не може да се отпуснеш пии 3,4 шота .
4. Ако гледаш порно и мастурбираш често , спри задържително (може да си биеш по една злобарка но не и системно ) това спира сексуалното ти желание към жените !
5. В краен случай ако нямаш друга алтернатива си викни проститутка , ако продължаваш да чакаш перфектната ще си умреш девствен .
Успех !

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2357cbd05c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Към 16

Е па нали и тези мъже са отгледани от жени, бе овцо!
Толкова ли не можеш да проследиш пунктира?
Мъжете били избягали - къде бягат? Да бачкат по моретата, за да има пари в семейството като моя, или изритани от вкъщи, и детето им взето, понеже съдилищата масово дават децата на жената, автоматично. Е там са повечето бащи.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fd1905cba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Към номер 16 от номер 12. Благодаря ти, че ми писа!

Не съм прав до някъде, а съм прав довсякъде.
- Моят баща беше до мен, физически освен ташаците му, те бяха в джоба на майка ми. Това не променя факта, че майка ми е 30 и кусур години по-голяма от мен, но с емоционална интелигентност на 5 годишно дете.
Като бащина фигура, баща ми, ми е дал 0, но съм взел сам някои неща от копиращ механизъм. От друга страна майка ми е тази, която си изхвърляше боклука в мен, и ме обсебваше с години, защото не й се занимаваше да си оправи собствените проблеми, което всъщност е проблема щото така тя ми даваше отрицателно, а не 0 както баща ми.

За бащината фигура в коментара ти си се питал/а и си уцелила, (както и изречението с "увисването на врата на жената". Право в 10ката си относно моя баща. Точно такъв е.)но това има граница и не е задължително да съществуват двете заедно. Демек, майката може да е такава каквато описах в коментар№16 дори и в случаите да има или няма стабилна бащина фигура. И проблема е майката, защото обсебването пречи дори и сам да си търсиш опита. Ако баща ти, майка ти, не са ти го дали можеш и сам, но оня минус, обсебването, обяснението ми в коментар№16 е досаждане унижение пречене да си търсиш сам опита, за да останеш недоразвит и да се опитат майките да те държат близо до себе си, защото без опит ЩЕ ТЕ ХВАЩА СТРАХ, ЧЕ НЕ МОЖЕШ И ЩЕ ТЪРСИШ ЗАЩИТА, ЩЕ СЕ ЧУВСТВАШ СЪСИПАН, ЩОТО ИДВАТ ГОЛЕМИТЕ ПРОБЛЕМИ, ИЗИСКВАЩИ ГОЛЯМ ОПИТ, НО ТИ НЯМАШ И ОСНОВА. С 1 дума: закъснял. С огъване може да получиш опит, със счупване, не. И това беше целта на обсебването, толкова да ме забави, че всичко, което идва към мен, директно да ме счупва! А не огъва, щото ако ме огъва имам шанс. ТОВА Е ПРОБЛЕМА. Не исках да пиша и този коментар. Мисля, че коментара ми №16 е достатъчен, не искам да хвърлям още сол. Разбери ме за това, моля. Само ти обяснявам. Не си мисли, че мразя жените, ох обичам ги, не съм влюбен във всичките ако си мислиш, че needy радара ти свети, не, мисля, че те са си интересни по различен начин от мъжете, всякаш са друг вид човечество, с които сме родени да се свързваме, искам да ги опозная и разбирам, с ясната представа, че както мъжете, и жените си имат и индивидуални различия.
Ако умра без да съм покрил това за себе си, ще пръсна. Искам не само да си намеря жена, но и да се науча, да изпитвам щастие и удоволствието да го практикувам и да видя същото в очите на събеседника, че се забавляваме какъвто и да е резултата. Че дори и си е важно и повреме на връзка, за тази връзка.
Като цяло имам голяма тежест, която се опитвам и търся как да сваля.

Абе препрочетох си коментара 1-2 пъти, в крайна сметка са ми дали живот, па какъвто и да съм, сам ще се оправям. Мерси за коментар 16, благодарен съм, поредните неща, които откривам, всякаш се нервирам, че не знам истината, а не че искам да ги обвинявам за това какъв съм, като че ли просто искам да знам, за да мога да открия как и какво да поправя, а не да си мисля, че съм луд. Много години пропилях да ги reverse-психологически-анализирам. Писна ми вече, а като че ли ми трябва за да разбера кой съм.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 32d8449d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ти от страх да не се прецакаш нещо ще останеш с пръст в устата докато животът си минава покрай теб. Абе момче, хората се събират, разделят, трупат опит, с 1 дума живеят, а ти си се закахърил за някакви критерии...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fd1905cba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Към 16 от номер 12.
Забравих да кажа нещо много важно, още не са ми публикували отговора към коментара ти (№16).

Майката на баща ми също беше обсебваща, няма да давам примери какви си ги позволяваше да се набива в личното пространство, защото ще ти кажа нещо по-тежко. Само са ми станали картинки пред очите от спомени от детството, дори тогава не съм го разбирал така както сега, но явно отвътре съм знал, че е нередно. Един от синовете й мисля, че е девствен на близо 50г. Сам е. Vicious circle, който аз съм се нагърбил не само да спра, но и да го залича напълно, т.е. не като извоювам минималното да се успокоя, а докато не измия останките.

Айде, че стана драма.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 889d7d0a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   И аз забелязвам, че момчетата които живеят само с майките, бабите и сестрите си, не могат да се справят с живота нормално! Бащината фигура е много важна, особено през тийнейджърските години на детето! Наистина има бащи които си бият камшика и по този начин обричат децата си. Особено майките които са зарязани от мъжете си, превръщат синчетата си в "перфектния мъж" който да се грижи за мама и тя да е единстненната жена за него. Момче израсло само с жени няма как да се превърне в мъж, като копира модела на мама... тогава ташаците са без значение. Познавам такова момче на 20 г е, живее с майка си и с 3-те си сестри, баща му не се интересува от него... Е мога да кажа, че дори жестовете са му женствени, не е гей момчето е свястно но просто не знае как да се държи. Работи при мен и се опитвам да му помогна да се отърве от влиянието на майка си, давам му съвети как да се държи по-мъжки, играли сме и футбол с него и моя син, ( за пръв му беше да играе ), не е бил с момиче, въобще не може да общува с протиноположния пол. Моя синконец води вадами вкъщи още от 16 години, сега и той е на 20 има си приятелка, самостоятелен е, учи, може да поправи сам автомобила си, спортува (въобще нормални неща за едно момче ). Изводът е, че майката дава живота и е важна в първите 2, 3 г от живота на детето, но след това бащата има много важна роля, особено при момчетата...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 40fda6342a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Една жена няма как да скрие, че е девствена, но мъжа може. Жената първия път ще я боли, ще има какво да се "отваря" и ще има кръв. А тебе няма как да те разберат, че лъжеш. Можеш да кажеш и, че си бил с 5 ако искаш.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d804853469
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аз съм забелязъл следното у мен.
Мъж съм.
Нараняван съм и от семейството и във връзка. Доста таранен. И всякаш чакам жена са намери мен, а не аз като мъж да намеря жена. Доста тъхо.
Явно ще трябва да преглътна болката и да приема, че никой никога няма да разбере за нея.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 136c064bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Супер пич това няма нищо лошо всеки го прави, когато е готов поне аз така мисля, не бива да се съобразяваш с другите, а така как ти го чувстваш това е важното.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 154a9d9615
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Братле, не се отчайвай до скоро и аз бях девствен до 26годишна възраст, срещнах правилната жена и в момента съм много щастлив и нямаме никакъв проблем в секса, тя изобшо не разбра, че ми е за сефте. Това дето някои приказват за опита са пълени фантасмогории, всичко е в главата и още повече това е рфлекс.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f8bec5d555
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   Здравей! Аз съм момиче на 24г. И с моя приятел сме заедно от 3г. Когато се запознахме той беше на 29г и беше девствен. Много се притесняваше и не искаше да ми каже, но аз усещах че има нещо. Когато най-накрая ми каза аз просто се засмях и казах Е това ли било? , защото през главата ми минаха всакакви неща. Да, беше ми странно, но пък се почувствах и специална. Но първия път, когато го направихме беше супер и ако не ми беше казал, нямаше и да разбера. Сега сме си супер в това отношение. Моят съвет е: когато се стигне до там ако видиш, че човекът до теб е разбран и няма да те съди и ще го приеме нормално, защото то е НОРМАЛНО му кажи, но ако смяташ че това ще ти донесе по-скоро негативи просто нищо не казвай и тя дори няма да разбере. Единственото, което може да стане е да свършиш прекалено бързо докато свикнеш с усещането и това да се контролираш затова е добре да използвате презерватив, така правихме ние. Айде успех и не го мисли толкова!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker