Търся хакер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Търся хакер
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1467 пъти
Здравейте подозирам приятеля ми в изневяра преди съм го хващала да си пише с други и да излиза. Бях си направила фалшив профил исках му приятелство и ми писа сваляше ме пишехме си до 4 презноща. А със мен не се виждаше и ме лъжеше че го боляло корема със дни Устроих му капан поканих го на фалшива среща и тои дойде разделихме се. Но след време пак се събрахме всичко беше добре в началото уж се беше променил не си криеше телефона държеше се добре но в последно време е потаен не ми вдига цял ден излиза само вечер с мен крие си телефона и като го питам крие ли нещо казва ми не като му кажа криеш си телефона има нещо той ми казва че съм луда и нямам доказателства. Затова ви моля за помощ ако сте хакер или познавате такъв моля пишете ми ако можете да ми помогнете писна ми да живея в съмнения искам да разбера истината.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 95c0f26775
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като психолог,искам да ти кажа че ти сама знаеш отговора.Не си губи времето с глупости а направо действай!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e40973331d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Въпросът е защо изобщо си се събрала отново с човек, който си хванала , че изневярява. Та ти си го разобличила и хванала, а после пак пуснала при себе си. Защо? Умът ми не го побира. Толкова е красив, секси, надарен, паралия ли? Той да не рева и каза мили думички? Той е просто двуличен и добър актьор, а ти си наивница. Не ти трябва хакер, а самочувствие и може би психолог. Мазохизмът ти е в повече и си издигнала на пиедестал този. И да намериш хакер и какво? Пак ще се разделите и пак съберете. И така до безкрай. Явно е типичният bad boy, жените примирате за унижения .

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 54dc26bc2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Момиче, истината е пред очите ти, но някак си не искаш да я приемеш! Човекът продължава по старому. Изритай го от живота си, няма връзка с лъжи и недоверие, няма любов без уважение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 36210458f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали си наясно, че това което искаш от някой човек, който е на ти с компютрите е престъпление? Хакването на фейсбука на някого е нещо сравнително елементарно, но едва ли някой сериозен човек ще се съгласи да го направи заради красивите ти очи, още повече че това е престъпление и ако твоя target е малко по-информиран ще търси възмездие чрез органите на реда.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 10d9d75968
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Да повторя и аз въпроса на другите коментиращи - ти наистина ли очакваше че тоя път ще е по-различно ? Вълка козината си мени ...

Престорил се е временно на някой друг, за да те прикотка пак, и сега постарому. Или по-вероятно не му е връзвала друга, и затова те е потърсил.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6ebcca98d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мила, не мисля че си внушаваш. Даже според мен си го усетила правилно - че изневерява пак. Този не е стока. Не се занимавай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 959498be78
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, човекът си е в отворена връзка. Не ти е казал защото е от комплексарите които не могат да приемат ти да правиш същото.
Пък и така си има "сигурна" за престиж пред другите. Такива и обикновено си измислят драми в стил "отдавна не я обичам, но още не мога да я зарежа защото тя пък е луда по мен"
Пробвай нещо: съвсем кротко, без панаири, даже сладичко му кажи че, знаеш че, пак е на "лов" за нещо в страни и няма проблем. Само е трябвало да ти каже че, иска отворена връзка, а не да ти отнема правото ти да избереш дали искаш да бъдеш с него в такава връзка.
Тъй- като той не е намерил за нужно да те уведоми, ти пък от своя страна си помислила по въпроса и смяташ за редно въпреки това да споделиш че, идеята не е чак толкова лоша. А после пусни че, даже вече имаш 2-3 завивки като с единият за бившата се е разгорещиха в повечко. И дааа, нямаш против да сте в отворена връзка.

Ще видиш как ще изпадне в истерия "хубавеца" ти. Ама как ти ще ползваш друга пиш•ка освен неговата?! Е как пък няма да си гризеше ноктите нервно в някой ъгъл и да дебнеш "златния" да не ти го отмъкнат?! И на всичкото отгоре на него ако от сто опита му върже една, знае че, на теб от сто- сто ще "паднат" ако не са в щастлива връзка и без комплексите на твоичкият.

След истерията му (гарантирана) ти пък спокойно можеш след анализ на сексуалните му качества и истеричния пристъп да стигнеш до извода (разбира се разсъждения на глас, пред него) че сред другите наобиколилите и чакащи за вниманието ти има и доста по- добри опции от него!
Пращай го в 6- та глуха, там му е мястото! Да се нарежда и той тука после да реве че, е сам, а жените били к•рви .

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4d96c32ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм хакер и те уверявам, че ти кръшка. Намерих го като проследих ИП-то ти, от него проверих с кого най-често си си писала и така стигнах до неверника.

Нещо такова искаш да чуеш макар вече да го знаеш! Но ако настояваш да си губиш времето да доказваш, че е неверен идиот - заповядай! Все ще се намери някой милостив човек, който да ти помогне да потвърдиш това, което и сама знаеш.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8cd31eadcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Здрасти, аз съм хакер, никога не бих си позволил да използвам уменията си за нещо глупаво и нараняващо. За да си хакер ти трябва интелект, а с интелекта идват и ценности.

Чао.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 15b1d32728
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не се унижавай за недостойни хора! И да го хванеш пак... какво? Последният мъж на света ли е?

Тръгни си и потърси друг.

Така само се тровиш, вместо да си намериш щастието.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker