Твърде много внимание ли искам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Твърде много внимание ли искам?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1195 пъти
Здравейте,

Аз съм мъж на 32 години и от 1 година имам връзка с мъж на 34 години. Това е нещо ново за мен, вълнуващо и интересно. Имал съм няколко дългогодишни връзки със жени, но любопитството в мен надделя.

Запознахме се в сайт и на първата среща разбрахме, че нещата ще се получат.
Отначало бях много щастлив, че намерих човек със сходни интереси, добра визия и истински интерес към мен. Усещах, че неговото отношение към мен е по-различно от това на жените с които съм бил досега. Чувствах се важен и обгрижван.
Пробвах и много нови неща в секса. Като цяло отговорих на моето любопитство какво е да бъдеш с друг мъж и съм щастлив, че го направих.

Това, което ме тревожи е, че неговите отношения сякаш охладняха към мен.
Така, както всичко бе наред започнаха да се появяват оправдания за липса на време и постоянни задачи, тъй като има собствен бизнес.
Да, разбирах го, но може би не проявявах нужната подкрепа.
Говорили сме много пъти за пътувания през почивните дни, но до такива се стига само по мое настояване и то за няколко часа, близо до града.

За жалост, не живеем заедно и това го натоварва. Причината, разбира се е липса на пари, въпреки че неговият бизнес е успешен, а моята заплата е висока.

С времето горните проблеми се задълбочиха, но аз настоявах да се виждаме поне веднъж седмично и да вършим разнообразни неща. Чатовете започнаха да стават повърхностни и започна липса на комплименти към мен.

Опитвам се често да водя разговор с него какво го тормози и как мога да помогна. Единствените отговори са че няма време от работа, всичко е наред и как държи на мен, но го притискам и не го оставям да си почине. Тогава се отдръпах, поставих разстояние и му дадох почивка.

Тогава разбрах, че той отново влиза в същият сайт много активно.
Конфронтирах го и го попитах защо го прави, но не получих отговор. Всичко е наред, той просто търсел разговор.
Това се случи септември месец.

Сега, през декември усетих още едно отдръпване и вече абсолютна липса на внимание.
Проверих в сайта и той отново беше на линия. Този път, обаче действах различно и си уговорих среща с него, като представих чужди снимки.
На срещата го хванах в лъжа!

Опитах се да му обясня, че ме наранява и че ако иска да не сме заедно просто да ми каже. Наистина съм наранен от предателството и лъжата.
Може би срещнах разбиране, но сякаш липса на разкаяние. Помолих го да ми се извини. да направи жест или каквото и да е, за да ми покаже, че съм му важен.

Мисля, че съм рационален човек и мога да приема неприятни ситуации. Винаги съм отворен за разговор, но мисля че това го плаши и отдалечава.

Сега, две седмици след срещата, няма почти никакъв контакт и сигнал за разкаяние.

Какво мислите ... изисквам ли много внимание?
А, да очаквам ли реакция от него или връзката ни е към края си?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: acc4349a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много съжалявам, че ти се е случило така, изглеждаш искрен. Така, аз съм хетеросексуална жена, но имам много близки приятели в гей средите. Не искам да те отчайвам, но при мъжете е изключително трудно да попаднеш на искрен мъж, който търси моногамна връзка. Всеки иска връзка отворена, ама само от неговия край и само той да си знае за това. И внимавай много: познавам хора, носители на СПИН в тези среди, които изглеждат здрави и топ коректни пичове, а сеят заразата без съвест. Та, с две думи, не се коси и забрави за този мъж, очевидно не иска моногамна връзка, но много си пази здравето.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b38f897f3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Връзката ви е приключила, имай достойнство.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9e69886296
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто го остави, наистина съжалявам, но това е.
Аз също съвсем наскоро приключих връзката с приятеля си, с който бяхме 3 год. заедно. Просто охладняха чувствата ми към него. Има ли смисъл да бъда с него ? Връзката е за двама човека и единия не се ли чувства добре в нея, няма как да сте щастливи и двамата. Според мен няма смисъл да го разпитваш защо, как щ, по каква причина. Едва ли ще пробуди пак интерес.
Гледай напред, млад мъж си и със сигурност ще имаш още авантюри. Съвет от мен - не си давай никога много високи надежди и не се привързвай до безкрай. Бъди предпазлив, но не прекалено. Успех.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9562800bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не те харесва, съжалявам. Ще си намериш друг. Няма смисъл да полагаш усилия.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 10eaf1cea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Разкарай го.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 40573c2b5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Последната ми връзка беше доста подобна като изключим че аз съм жена,той мъж. Тръгни си. Аз не го направих на време и съжалявам че позволих някой да тъпче достойнството ми. Тръгни си и не се връщай,ако държеше на теб щеше да го покаже. Той показва обратното. Не го чакай да се промени,не влагай напразни надежди, не е последния мъж на земята. Имай гордост и покажи на себе си че не зависиш от някой друг. Не позволявай той да определя щастието ти. Не влагай още там където вече не си нужен. Колкото повече опити правиш да оправиш нещата толкова по далече ще бяга той. За съжаление винаги е така. Задушаваш го без да го осъзнаваш. Опитай да се отърсиш и да видиш ясно картинката от страни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0ee01fe533
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не , не си рационален , а си се лепнал за него . Би трябвало , вече да си разбрал ,че си бил поредната бройка .

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: eeabd0e23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здрасти, аз съм хомосексуална жена на 28.
Имах подобна ситуация на твоята. Мисля че няма значение дали връзката е хетеро или гей-когато от отсрещната страна охладнеят към теб и отношението се промени. Просто трябва да го приемеш и да продължиш с достойнство напред към някой, който ще иска да бъде с теб.
Ще ти кажа на мен какво ми се случи, защтоо като време съвпада с твоята случка. До края на септември всичко беше топа, общи планове, обяснения от нейна страна. След това малко по малко почна по-рядко да ми пише и чатовете бяха повърхностни , без флирт, без иможита. Оправдания-минавала през труден етап, много държала на мен. Викам си добре ще дам време. Е 3 седмици нито ме потърси нито нищо. Не и’ дремеше за мен. И превъртях тогава вече казах и’ че ако не иска да е с мен е ок, но трябва да ми го каже. Пак оправдания, но не и извинение. Не и обещание нещата да се променят. Помоли за втори шанс. Дадох го. И си изгубих времето. 3 месеца по-късно съжалявам че съм и’ го дала защото изгубих самоуважението си, защото се чувствам унизена и нежелана.
Така че не прави моята грешка. Тръгни си с достойнство.
Също и в гей средите хората често са повърхностни и не търсят стабилна моногамна връзка, с по-скоро забавление и някой да им помпа егото имай го впредвид.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker