Токсична връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Токсична връзка
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1023 пъти
Здравейте, момиче съм на 19 и наскоро приключих токсична връзка. Почти 5 месеца бяхме заедно. Обиждаше ме, караше ме се чувствам все едно за нищо не ставам, не ме е удрял но се държеше много агресивно на моменти. Та, оставих го но някакси не мога да преодолея всичко. Все още плача и се чувствам зле и даже търся вината в себе си. Факт е, че бях много влюбена в него. Ако сте били в подобна ситуации, моля споделете как го преодоляхте и какво ви помогна да не мислите само за това. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 173c0018b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Омг, мила, едно към едно с мен. И аз се мъчих 5 месеца с токсичен приятел. Повярвай минава и още как. Излизай, спортувай ужасно много, яж добре, сподели с приятелки, чувствай се жива и секси, гради самочувствие и не гледай назад, там нищо хубаво не те чака. Кураж и търпение. Нова връзка ще завъртиш и съвсем ще го забравиш!!!!!!!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9daa71e242
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, бях в такава връзка 3 години и с физическо насилие, наред с психическото. Трудно го преживях и аз, има си обяснение за всичко разбира се- насилниците често са добри манипулатори, тоест получават всякакъв ресурс от теб, без ти да искаш да дадеш такъв. Според мен когато минат 5 месеца, колкото време сте били заедно, тогава ще ти олекне и всичко ще мине- според психолозите трябва да мине огледално време от връзката и тогава човек е възстановен. Аз трудно преживях раздялата, но успях да я преживея с времето, излизай с приятели, плачи когато имаш нужда, слушай музика и се занимавай със себе си- образование, работа, спорт.
..друг вариант лично не знам. Успех и помни, че мъже има много! :)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2874da1966
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ганьовката все се прехласва по " токсични" или богати. Ако беше някой свестен вече да си го забравила. Ся пак ще се хванеш с някой подобен, че да го забравиш този. И после следващия. И така докато не ти се прииска евентуално семейство и ако си по- умна ще се опиташ да вържеш някой по- кротък балък да те гледа, а ако не си пък ще ти направи дете пак някой такъв идиот и ако не станеш самотна майка, ще трябва ти и детето ти да го търпите с всичките му " недостатъци". Моят съвет е да ги избягваш такива и да си намериш някого , който поне ще се има елементарно уважение към теб и няма да те кара да се чувстваш, че за нищо не ставаш. Знам, че на повечето от жените не се отдава да мислят разумно, а всичко е на базата на чувства и емоции, но.се замисли от какво си се отървала. Така ще го забравиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 89311aa7be
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бившият ми приятел беше демон в човешки облик .
В началото всичко беше прекрасно , после започна да ме задушава , идваше у нас непоканен , дебнеше ме през нощта , след работа , по време на работа , забраняваше ми да се виждам с роднини и приятели . Когато за протестирах той ме удари , когато му казах че приключваме ме грабна и завлече на последния етаж на блока , в който живееше . Взе клещи и ми каза , че първо ще извади всички зъби в устата ми , а след това ще ме хвърли от покрива ако ме си върна думите назад . Не само че бях унижена , но и уплашена до смърт когато ме провеси над парапета на 18 етаж . Всеки следващ път когато се опитах да го напусна ме биеше , а веднъж извади пистолета на баща си , който беше военен и играхме на руска рулетка докато не си промених мнението да го напусна .
Три години унищожи живота ми , но с помощта на гореща линия за тормоз над жени, адвокат и полиция успях да се отскубна от този психопат . Всички онези жени , които лежат в земята не са успели като мен и ако историята ми те шокира знай , че дори не разказвам в подробности .
Не само че не трябва да страдаш и да преодоляваш раздялата с този изрод , а трябва да празнуваш , защото си се отървала .
Бог съществува толкова колкото и сатаната и за нас като хора стои изборът по кой път ще тръгнем . Ти си избрала правилния.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 91d56ef622
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ами явно си падаш по лоши бургаски батки както се вика. Какво очакваш :D

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b7ff55609b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 3, много бързо ми предвиди съдбата. Значи, или някой кротък балък който ще ме гледа или идиот като предишния ми. Това е явно днешния избор от мъже.
Жените не сме алергични, към свестни мъже. Да, случва се да сгрешиш но жените сочите с пръст, като някоя се окаже с някой простак който й е оставил травма за цял живот. А той че е такъв няма вина, така ли? Само тъпите жени, които им се водят по акъла. Масово всички сте с това мислене, всички сочите жертвата.
И да прав си, ако човека до мен беше свестен и се бяхме разделили като нормалните хора, няма вероятно нямаше да се чувствам толкова зле. Но при нанесена травна си е друго.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 93cda9da7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съм предвиждал нищо конкретно за теб, казвам го като вариант. И каква е тази травма не мога да разбера. Пишеш, че си била влюбена и затова ти е гадно.Съветвам те докато не опознаеш човека да не изпитваш толкова силни чувства, защото после като дойде разочарованието е много гадно. Аз, например, в гимназията бях много влюбен в едно момиче, което си ме отряза и от тогава (без да съм си го поставял за цел) без да опозная човека и да се привържа, не изпитвам почти никакви чувства. При отрязване или раздяла ми е все тая именно поради това.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 50f799e788
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не вини насилника, че е такъв, няма да го промениш.
Не вини и себе си, че си попаднала на такъв, да допуснем че си била влюбена, той умело се е прикривал в началото, заблудил те е .... но накрая си разбрала, че имаш работа с психопат.
Но те обвинявам, че след като си проумяла с какъв насилник си имаш работа, и още по важното, след като си успяла да се откъснеш от него, да се разделите, да се отървеш от това зло и заплаха за теб - пак да се замисляш и да страдаш за него, ето това не мога да го разбера, ето това е необяснимото, ето там ти е вината.
Вземи се в ръце. Или се стегни волево и преодолей чрез спорт, хобита, приятели, както те посъветваха до сега, тази зависимост към него, или ако не можеш потърси специализирана лекарска помощ при психиатър, не е обида а добронамерен съвет.
Ако не разбираш какво ти казват повечето хора тук в сайта, явно малко те е бил и тормозил, още тормоз ще ти трябва докато разбереш, че мястото ти не е там при него.
Научи си урока по лесния, а не по трудния начин.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 04e203ecca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Н 4 ужас... такъв го поръчвам без да мигна!
Добре че, си се отървала. Надявам се да гние този където и да...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 91d56ef622
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 6 (не съм номер 3):
Кажи сериозно като се хвана с този, той е бил изключително възпитан и интелигентен човек, който просто ей така от нищото се е превърнал в боклук ли ? Стига глупости, един такъв човек си личи от далеч по характера що за стока е. Другото си го написала, била си с идиот (както го описа) и за това си се хванала с това лошо момче дето "и на бокс ходи на ММА ходи". Но по интересното е, че ти бившия ти повече го нареждаш отколкото тоя, който те обижда и в който си била много влюбена :D. Все пак си на 19 години на тея години масово момичетата си падат по батки, докато не дойде време за нещо сериозно, което няма как да стане с някой като този с който си била последно :).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker