Не знам как да продължа, - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам как да продължа,
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1186 пъти
Здравейте,
На 26г. завършил университет преди 2г, работя (в малко магазинче) тренирам фитнес, интересувам се от технологии, джаджи. От към момичетата само греди целя, явно на такива попадам явно не рискувам или нз.. не съм някой кретен.. мил забавен..

За нея на 19г. Учи в сф , симпатично скромно момиче, не обича да излиза по кафета/диско.. домашарка си е(по нейни думи).. умно момиче, не я някое наперено има какво да си кажеш с нея.

Започнахме да си пишем... опознавахме се ау.. закачки.. намеци.. не качваше никакви снимки.. имаше 3 и това бяха..
Само една единствена снимка ми пусна за почти 2 седмици писане..
Бъзиках я дори на тази тема че май май те срам .. а у.. както и да е.. исках други снимки за да мога да я опозная още повече.

По едно време и казах искаш ли да се видим след някой друг ден.. отговори ми след 2-3 дни се прибирам и като се прибера ще се разберем.
Не и досаждах, тя ме потърси.. как съм какво правя.. попита ме да ли остава поканата за среща.. казах и да разбира се стига да имаш желание.
То пък точно в тези дни затвориха всичко.. след ден я попитах къде ще си на 8ми къде ще честваш.. тя каза, че не знае но би искала дори виртуално да ми прави компания(тъй като и споделих че ще съм си вкъщи на 8ми). И директно и казах става кажи си телефона, даде го. На другия ден сутринта я изненадах като и се обадих за добро утро ,беше много развълнувана и не спря да говори колко е мило.. колко в мило..

След това ден два пак си писахме пак и звънях точно на 8ми.. напълно се отпусна вече.. споделяше ми.. нямаше търпение да се видим.. и чаках да се прибере и да отида ...намекваше ми че ако съм послушен може и мен да гушка(вместо нейната приятелка от снимка която тя ми препрати(втората снимка)) така ... вече я бях харесал просто като човек не ме касаеше как изглежда просто си казах ей това момиче си заслужава...

И след ден се случи нещо неприятно... почина баща и.. тя ми беше споделяла че не живеят заедно разделени са били техните ..

Не знаех какво да и кажа да и помогна... писах и да бъде силна.. след ден пак и писах.. как си.. добре ли си.. ако има нещо насреща съм звънни ми пиши ми ако искаш да споделишш..
Каза че е по добре.. звънна ми чухме се.. но колкото и да казваше че е добре знаех че няма да е същата...

Гледах да не и досаждам излишно.. донякъде пак започна да си възвръща усмивката.. исках да я разсмивам да я разсейвам.. но нещо вече го чувствах че не както трябва.. оставих ден два да не и досаждам тя ме потърси.. но пак тя не беше същата... не знаех какво да напраяя наистина...
Реших да и говоря само позитивни неща и прочие.. но тя малко по малко се отдръпна.. ден беше радостна че е я търся.. на другия ден беше в другата крайност.. в такъв етап от живота ..

Намалих досажданията и пишех когато тя има желание.. минаха се две седмици но в последните дни напълно я изгубих.. отговорите и излъчваха студенина...
Писах и в понеделник.. и я оставих.. идваше бъдни вечер.. на коледа и честитих и тя отвърна просто все едно искаше да ме отреже.. окей няма проблеми..
на други ден пак и писах звъннах поговорихме за малко че искам я видя.. дори е идвала с приятелки близо до мен... 15км


Днес само сийваше.. попитах явно си заета или досаждам.. ако нещо ... отговори на два три пъти и спрях...

Не знам как да продължа.. съчуствам и за случилото се.. дори и нищо да не излезе няма значение... въпроса е че малко по малко започнах да я харесвам до такава степен че да не ми излиза от главата, а не знам да ли харесването е взаимно...

Казвала мие доста неща които ме довеждат на мисълта че ме харесва: интересуваше се как какво къде правя, да се пазя.. че съм човек който си заслужава, бъзикаше постоянно...че след месец като дойде сесията ще има нужда от моята морална и физическа подкрепа.. че ще си взима квартира и че иска да.идвам..при нея..

А в предишни ситуации в които нещата просто или отиват подяволите или спират до едно положение винаги се чувствам като премазан няколко месеца след това...

Приемам съвети...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: ce7e58329f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Харесва те ,след всичко което си написал.За сега обаче не е ясно какво се случва в главата и.Тези връзки от разстояние са трудни,но никой не може да ме убеди,че не сближават хората. Сближават ги и то много,но трудно се подържат. Знам как се чувстваш, браво,за това,че я подкрепяш.Обмилсял ли си да и кажеш в прав текст че я харесваш, има ли шанс въпреки разстоянието да сте заедно? Продължавай да говориш с нея, трудното е,защото вече я харесваш достътъчно,че да не сикаш да се отделиш от нея,... но и се опитай да не прекаляваш за да не се отдръпне.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 77ac6ad5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Доста често съм и намеквал и то е и пределно ясно че я харесвам и то като човек не като сексуален обект. Директно харесвам те не съм и казал все пак това се казва очи в очи..
Разстоянието реално не е много 40км, но в бъдещ период(февруари) и аз обмислям нещо за в софия така че мога да бъда близо до нея.

Сега съм решил да я оставя за момент да не и досаждам.. виждам я онлайн е седи..побъркваме това нещо.. искам да и пиша...
Първо си Казвам нека и дам време да обмисли кой съм аз и какъв съм..
Второ ако ме потърси значи има някакъв интерес..
Трето не ми пречи да и пиша и сега и утре и други ден.. но и аз съм човек и колкото и да е, ти става тъпо.. сдухваш се.. като те игнорират.
4то обмислях да се опитам изобщо да не мисля за нея.. уви трудно..
5то обмислях ако излезе с номера: хей как си.. или хей забрави ме или хей да не се разсърди.. да и кажа в прав текст:
- виж с твоето отношение и държание прецених че нямаш интерес към мен и затова и прецених че няма нужда да ти досаждам..
- или пък да и кажа, ако ще комуникираме само когато аз те потърся(пиша първи) то това е просто тъпо.. не съм на 15.. на 26г съм.. с държанието си съм показал що за човек съм.. не мога да се лигавя като някое лапе и да търся внимание или да си губя времето напразно.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 77ac6ad5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И кво се получи аз днес викам си няма се правя ба п...ка.. ще и пиша.

Здравей,
Пише ти един нахалник който иска да те види какво правиш:

Отговора беше сиййн..
Хахах защо бе защо всички така постъпвате... интересувам се от теб търся те и накрая точко около коледа и пляс шамара.. преди 6 дни ми казваше как ще ми готве и ще ям това което има, че идвам при нея ще се гледаме..

Не не аз сън явно голям балък да вярвам...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cd0512fdc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Явно не и харесваш визуално,а само за чатене. Ти ще си и френдчето, приятелката. Ако беше някой нацепен батка, щеше да си е изпотрошила краката до вас и вече да сте спали. Друг път не се занимавай с дребни, те още не знаят на кой свят се намират. Търси си жена , близка до твоята възраст, тази още си играе с куклити и се чекне пред огледалото.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 77ac6ad5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора:
Писах си с нея.. попитах я какво нещо случи ли си та така се отдръпна. Казах и че е наистина различно момиче, сладка, забавна с уникален характер.. обясних и че съм искал още преди коледа съм искал да се видим но не знаех как да постъпя защото знам че е в кофти етап от живота.

Отговора беше-
Благодаря ти искренно и оценям думите ти..
-Не се е случило нищо, просто се готвя за изпитите(за здравен инспектор учи) и не искала да се разсейва и не искала отношения в момента с никой с което да обърква и нея и другия човек.. искала да е сама в момента.

-Не искам да отнасяш тъпо отношение и губене на време..

Написах и че я разбирам прекрасно и и пожелах приятно изкарване новата год.

Благодари ми и ми пожела да не се променям и да си остана такъв и дано да намеря това което търся..


И да не искам и да искам си звучи като рязане... но може би има някъде там някаква мъничка надежда, но да ли си заслужава да се бори човек..

въпреки това и казах.. Благодаря ти, упорит съм и ако е писано ще го намеря..

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cd0512fdc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Амторе, звучиш като доста зрял човек. Не се занимавай с 18-20 годишни, още са лапета. Ако беше паралия и батка, щеше да е дошла на секундата. Търси си някоя на твоите години, над 23 някъде, не такива бебета.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 77ac6ad5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До 4. От Автора:

Ахам ясно.. както и каквото да правя добър ли съм нямам шанс.. винаги ще съм отритнат..

в прочем относно батките.. кво да гледам лошо и да нямам 5лв в джоба ли.. това ли е популярното..

И фигура имам и тяло като тяло (спортна натура голям гръб ръце крака, лека преса) с образование съм не съм някое тъпо парче.. живея нормален живот не лукс... не се изхвърлям..самостоятелен съм сам се издъержам....

Може би просто съм възпитан първо да съм човек и да си държа на думата, да съм честен, искрен, да не лъжа и затова и не успявам с връзките..

Честита Нова Година на всички!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 77ac6ad5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Годините понякога не са от значение..
Никога с нищо не съм показал да ли съм паралия или не...


Нищо нова година нов късмет.. жалко че хлътнах и че главата ме боли няколко дни, Но явно съм си го заслужил заради добротата си... Остани си такъв и не се променяй Ха Ха.....

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 21f36c735f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какви снимки, бе, човек. Мъж на 26 години си мисли за чатове и картинки. А тя е тийнейджърка. Може други неща да я вълнуват, на 19 човек си е дете още.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 77ac6ad5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ги мисля просто това споделих като коментар.

19г е дете, на 22 са женени с деца.. айде моля ти се. Нали сме си говорили и на тази тема дали някое кифле от инстаграма ще ти намекне за подобна тема а? Не нали..

Явно не е била за мен, явно аз не съм бил за нея.. явно не ни е било писано..

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 994cc0ca0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Искам само да благодаря за получените съвети, като цяло затвърдих мнението си, че колкото по-добър си с хората толкова по не го оценяват те.

Спрях изобщо да я търся, разбрах що за човек е въпреки че казваше съвсем други неща.. както и да е махнах и фб,инста, блокирах и телефона, просто за вътрешно успокоение да знам че няма какво повече да се надявам.

Искам само да попитам как да се променя.. всякаш съм в застой и седя на едно място от близо 2г трябва мк промяна.. но в каква посока и аз не знам..

От година ме навява мисълта да напусна България, но си обичам родната къща(да самия дом не населеното място) обичам като се прибера да говоря със семейството и кучето да дойде да се закача с мен.. е Уви искам не искам това трябва да се промени..

Относно момичетата ясно с нета няма да стане .. пробвам и ще пробвам и за напред но шанс е нулев.. без излизания и нови запознаства не виждам как ще се случи..

Благодаря ви и успешна 2021г на вскички!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker