Мъж с две жени ... Влюбена жена е като муха без глава .... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъж с две жени ... Влюбена жена е като муха без глава ....
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1754 пъти
Влюбих се, беше случайност, година след това разбрах, че е женен, доста се увлякох и трябваше да избирам или да съм с него или без него, всеки, който чете това знам, че е имал една неизживяна и или несподелена любов и ето тази любов ми затвори очите... Тази връзка е невъзможна, заради много обстоятелства, но проблемът е тук, че ми казва, че няма нищо между него и жена му, че вече няма нищо, знам, че ме обича, но едно не мога да разбера, като няма нищо, защо му звъни и го кара да и каже, че я обича, той винаги казва, че тя го моли за тези думи, а аз не, защо я води по разни ресторанти и уж, че тя му казала, ако съм била с него щеше да танцува с мен и да ме защити я държи през кръста? Защо ми звъни в деня 1000 пъти и се безпокой за мен, а в същото време живее с нея и колкото пъти да му задам тези въпроси, ме обвинява, че имам друг и съм му ясна и като му кажа да избира, той ме поставя пред факта, че и тя да си тръгне, аз няма да дойда на нейното място и се извинява, а тя му казва, ако отиде при друга жив да се не върне, а винаги, когато не се чуем, аз се моля на Бог каквото и да стене поне да е жив и здрав от цялата тази история, аз ли съм влюбената глупачка или той не знае как да се отнесе... Мъж с две жени...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: d4ed0ec3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Тая чалга ви проми мозъците вече. Нали виждаш, че е боклук и те използва? Казал ти е, че няма да те вземе, даже и онази да го зареже. Ти какво искаш? Ако искаш иди кажи на жена му, поне да му го върнеш, а горката жена да не живее в някакви заблуди и да има шанса да си намери нормален мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 22dfe6db83
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Той не е с две жени - има една и това не си ти. Ти си само секс-играчката му за забавление и разнообразие.
И на въпроса ти - да, влюбена глупачка си. Шансовете да бъдеш № 1 за него са точно нулеви.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e9a606d69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Едва ли ще ти каже, че спи редовно с жена си. Вечната лъжа-колко е зле с нея, как страда. Не я остава, защото коя ще го вземе? Ти не влизаш в сметките, защото винаги си била тайната.
Явно този ще е някакъв неземен красавец и секс бог, ама едва ли. Обикновен човечец с дар слово. Две шматки върти и още колко незнайни. Наистина чалгата издигна в култ подобни мъже за жените.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: edd77c5372
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Еми какво да ти кажа - човекът си може!
Виж колко разкази има тук за девствени на по 30, на по 40 години! А жени към мъже са 1:1! Значи жените, които съответстват на тези девствени мъже някой все пак трябва да ги ебе... И точно тук се появяват тарикати като твоя!
Ти знаеш за теб и за жена му. Жена му за теб не знае и си мисли, че е единствена. А всъщност кой знае колко сте на повикване...
Бе всичко се изроди! Нямам думи вече.. По-зле от арабския свят сме вече... Ама там това поне е открито и откровено, а и вие да раждахте колкото раждат арабките, а то - не.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 97da0ffcbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Класическо изказване на любовника, че не се разбира с жена си, но винаги има причина да стои с нея. Чудя се, че все има будали да се вързват на това.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 010c57171f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не зряло отношение и заблуда от твоя страна под формата на любовно оправдание. Ти му се навираш и отдаваш, а той се възползва, не полага никакви усилия освен да те държи във въздуха или в облаците. Прави по някое съкровено изречение за твоя душевна храна или размисъл. Удари си шамар, ущипи се, събуди се и бягай без да се обръщаш назад. Животът, ти си заминава като втора цигулка в посредствен оркестър.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0cc0f53420
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Живота на тая планета доста ми натежава като чета такива теми.
Не зарази това, че авторката я боли (съжалявам).

Не прочетох всичко, но ако той си е женен и търси одобрение в тебе така, че да се успокои че хем ще си е женен хем ще му ходиш по гъза. Това, не го прави, колкото и да те боли, и да обичаш. Отворил ни на такова нещо, само ще се успокои и ще бъдеш много наранена. В такъв случай се отдръпваш, ако на него му е добре да е с жена си, ще остане. Ти си се отдръпнала вече и нямаш какво да направиш, защото е негов избор.
Ако той реши да е с теб, пак ще трябва той да направи избора си, но ти трябва да си се отдръпнала, няма друг шанс.

В крайна сметка това, което виждам аз, за да има шанс за нещо истинско трябва да се случи следното:
Ти се отдръпваш, колкото и да боли, той напуска жена си, рискува да падне от 2 стола на земята заради теб, търси те, ти чак ТОГАВА му даваш нещо, преди това нищо. Това е единстевия шанс според моите виждания да стане нещо истинско. Какъв е шанса..... де да знам, хората са различни, но вероятно (не съм гледал статистика :D) от всички случаи в света на такива ситуации вероятно шанса е доста нисък.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7bb406694e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тоя се ебава с теб - не е в сексуалния смисъл на думата. Отделен въпрос е, че и той е един лигльо както и жена му. Тръшкай се още - като се разведе ще пофантазираш мако и ще му биеш шута. Нали това ти е целта - да се убедиш, че си по-значима от нея и да се насочиш към следващия мъжага.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0f15f52dcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Как може тази овца да е толкова тъпа??????????????

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f98fa06db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Под един покрив брака винаги си остава консумиран.Ти ще си за галене на егото,тя ще е за останалото,макар и да ти го описва като страшно тъпо съжителство.Два пъти се набивам в такъв филм и се радвам,че се оттървах,пораснах и си избих от главата,че нещо ще се промени.Ако и ти си само една година с него се оттърви.Ще потичка след теб,защото жената може да му се кара,но да го изостави любовницата-вече си е супер гадно.И без да ти пука.Помисли си ти искаш ли да си законната до него,благоверната,и автоматично да си и ти лошата и на тази,която изневеряват.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8f0e57fb8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Докато има наивници като тебе,авторке,винаги ще има хитреци-като любовника ти.Ама и те,тия селски тарикати,как пък не си напънаха мозъците да измислят по-различно оправдание защо стоят при жените си и защо и не помислат да вземат"голямата любов"Ама пък и защо да се напрягат като патките връзват и на номера стари като света-не обичам жена си,не спя с нея-ох,спят,и още как спят.Че и други работи правят.Моя приятелка така я лъжеше един,че не докосва жена си,че е с нея заради детето-всякак се мъчех да и отворя очите,само че тя заблудена до не знам къде.Докато един ден случайно го среща с жена му,а тя-с корем,в напреднала бременност с второ дете.Като му поискала обяснение с най невинен вид и казал,че не знае как се е случило.Остави тези фантазии за любов-за мъжете секс и любов не е едно и също.Пък може и да те обича за 5-10 минути-докато е между краката ти.А и не те ли е учила майка ти-дето са двама,не се ври да си трета.Че си в много,ама много жалка позиция.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1f1e744770
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Използвач, иначе ти звъни по 1000 пъти под предлог, за да те държи изкъсо, да не кривнеш с някой друг. Не е луд тоя със зелките нали знаеш ? Господина просто не иска да изпусне втория зелник.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0eb4895356
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Привет. Аз също имам връзка с женен мъж. Аз съм на 21години, а той на 33години. Разликата е това, че той и преди това е бил женен и сега отново и дете отново. Всичко знам, с нищо не ме лъже. Той сам си ми го каза, ти търсиш едно, но аз ни мога да ти го дам. Държи се добре с мен. Всеки ден си пишем и чуваме по-телефона. Минава по-няколко пъти в магазина който работя. Виждаме се често, но само се забавляваме. Той няма талкова много време. Всичко ми харесва. Но аз знам, че няма как да станат нещата. Разбирам ти пределно ясно. Знам какво ти е и как се чувстваш. Но моето мнение, че този човек пред теб отрича, че е с нея. Но още има нещо към нея или има причина нещо с което да не е остави. Приятно ми е с този човек, добре съм и ме прави щастлива колко и за кратко време....
Знам че трябва да прекратя всичко час по-скоро!

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cbf2282f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Пак ли някой 50 и кусур годишен чичка е завъртял главата на някоя безмозъчна?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker