А вие жени бихте ли приели мъж с дете (или повече)? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

А вие жени бихте ли приели мъж с дете (или повече)?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 2902 пъти
Защото се почна много да се спекулира, но такава тема не намерих за баща с дете. И визирам за дете, което живее при баща си поне половината време. Защото не съм от бащите, които ще си оставят детето заради жена. Може бащата и вдовец да е. Поради много причини може детето да е с него. Защото съм забелязал, че жените с деца сте с много претенции, но какво предлагате и бихте ли приели на мъжа детето? Обратното по-често го виждам. Искам да споделя моето мнение и да задам въпроси.
Понеже много разведени дами с деца питаха. Аз лично бих приел, но според зависи.
1. Не можеш да очакваш аз да издържам и детето, и теб. Мога да полагам грижи, но за да решиш да имаш дете и следователно един ден да си сама, то трябва да покажеш самостоятелност. Много такива жени си търсят хранилник. А ти би ли се грижила за моето?
2. Ако детето има читав баща, просто ти си имала проблеми с него (както моята съпруга, която направо си хвана нов и ни заряза обаче), ти нямаш право да го отделяш и да налагаш мен като баща и по-важен за детето. Мога да му бъда втори баща, но няма да изместя първия и да влизам в конфликт с човек, който не ме е предизвикал с нищо.
3. Дали ще обичам детето зависи от каква връзка ще създадем между нас. Аз ще полагам усилия, но ако детето ме мрази и отрича, няма как да го обикна, не съм дебил? Както, за да се влюбя в жена търся определени качества, за да ОБИЧАМ детето също трябва да изградим връзка. Това не става насила обаче. Иначе ще го приема и ще се грижа за него, но ако излезе неблагодарник напълно, кранчето лесно ще бъде спряно. А ти към моето - би ли го обикнала, би ли се грижила за него като свое? Ще усети ли нежност и внимание?
4. Дали ще деля на мое и свое? Никога очевидно. Ако има за моето, ще има и за твоето. Пред мен ще са равни. НО има една граница. Към твоето дете не мога да бъда груб, да навляза в личното му пространство и трябва да съм внимателен, защото не съм му баща, а много пастроци и мащехи си позволят да бъдат авторитет, какъвто не са. Мога да му дам съвет, да направя забележка, но винаги ще съм по-мек. А ти ще делиш ли? Защото ако го направиш, това ще е краят за нас. А много майки поставят своето пред чуждото, лошото е, че искат и бащата да направи така. Значи да оставя собственото си, защото на някаква й пречи, но нейното да е с привилегии, защото видиш ли е майка и не може без него, а аз без мойто трябва да мога?
5. И двамата трябва да решим, ако искаме общо дете и евентуално ако имаме, да не делим отново. Аз бих искал още едно.
Преди няколко месеца пак пуснах темата и моля да бъде одобрена, тогава не беше без явни причини, моля ви, искам да чуя мнението на дамите. А и господата относно тази визия на нещата?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: ff344f529c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бих приела, ако съм влюбена в такъв. Ако ще е с дете, бих предпочела да е вдовец, за да съм сигурна, че там някъде няма жена, която може да ми прави мръсно и да настройва детето против мен. Аз самата имам дете и ако някой ден остана самотна майка, вероятно ще търся мъж с подобен социален статус. Защото не ми се струва честно да въвшичаш свободен човек, който досега не е имал семейство, в проблемите си. Свободните мъже трябва да търсят свободни жени и обратното, за да създадат заедно семейство. Все пак в живота нищо не е гарантирано. Колкото хора, толкова и съдби.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c93fd1db96
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бих, разбира се и съм с такъв човек, който не е сполучил на жена, докато той е перфектния мъж за мен, всеки греши и това, че е сгрешил не го прави аутсайдер.
Е да, детето му не живее с него, взема го за 3-4 дни в месеца и за 10-15 лятото, което е много малко, но "закона бил такъв", което е жалко за детето и самия него.
По-скоро проблемите, ако има такива не идват от децата, а от бившите, които създават такива (неговата бивша е ужасен човек ).
Може би за един мъж да приеме жена с дете е по-голям проблем от гледна точка на това, че детето е при нея 26 дни, т. е тя не е сама в много голяма част от времето си, докато при мъжа с дете, детето му е при него много по-рядко.
Другото е, че в природата мъжките алфи много, дори невъзможно да приемат малките на друг мъжки, правя сравнение с животните, защото ние реално сме такива, но с интелект. Явно и природата играе роля.
Докато съм гледала как женска осиновява чуждо малко /малки, докато при мъжките го няма този инстинкт.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cb3fc07134
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   По принцип в природата на жената е да отглежда поколение, дори понякога и чуждо такова, за да увеличи шансовете за оцеляване на вида, а в природата на мъжа е не толкова да се грижи за поколението, а да ръси своето семе и да увеличи шансовете за оцеляване на неговото лично поколение, което изключва грижи за чуждото и хабене на ресурси, за да оцелеят нечии други гени за сметка на неговите. Това е необходимо за целите на естествения подбор - оцелелият, респ. адаптивният и силен мъжки, дава добро поколение и се стреми да елиминира поколението на слабите мъжки. Разбира се, има и изключения дори в природата, но като цяло това е основната ни настройка поне от еволюционна гл. т. Затова и като цяло жените са по-склонни да приемат мъж с дете в сравнение с мъжете. Естествено все пак не сме горили и има и много други фактори, вкл. и финансови, културни, житейски и др.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c606282148
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Да. Бих. Преди си мислех, че не бих. И като цяло мисля, че всъщност процентно мъжете приемат по-лесно, но достигнах до ново ниво на развитието си. И сега усещам, че принципно бих. В такава ситуация не съм изпадала обаче. Но познавам живи примери за това.
ж

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c2c263e958
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да,бих приела,ако се разбирам с човека

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 04dafe31cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ще ме е страх да взема мъж с дете.И не защото съм чудовище,което не обича деца,напротив,обичам,и абсолютно смятам,че децата най-малко имат вина за раздялата на родителите си.Но за едно дете майката е най важния човек и много трудно ще е да бъде заместена.Ако е починала-ще страда и ще я идеализира,ако са разведени много е възможно да го насъсква и манипулира срещу"мащехата"Докато са малки е по-лесно,но като пораснат,знаете"Ти не си ми майка,теб ли ще слушам"Много пъти съм мислила за неблагодарността на децата,най вече като гледам предавания и чета форуми за осиновени деца.Значи някое семейство прави най благородното нещо-взима чуждо дете и го отглежда като свое,и като порасне то хуква да търси Михаля-тоест "родителите си".Като благодарност за всичко,което са направили за него.Познавам няколко такива семейства и много ме боли за това което преживяха от неблагодарните си деца.Ето поради тия причини ще покрепя №1.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a983f27bd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ако трябва да съм честна - много ще ми е трудно, мъжът наистина трябва да си заслужава.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4123ed88ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Да,ще приема мъж с дете или няколко деца.Ако го обикна ще обърна света за тях.Имам и свое и ще ми е по-лесно,защото имам опит с отглеждане на дете.жена на 34.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b34bdea9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не и в тоя живот! Никога не бих гледал чужди деца .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 93e0c5aff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не, мразя децата и не съм сигурна дали бих родила даже свое, камо ли пък да гледам чужди. Не си се представям като майка, нито бих гледала чужди отрочета.

Ж,23

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 149cf5dd7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не, не бих си го причинила.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c7e70c9588
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Жените все приемат отрочето от друга до момента в който магията с милия се свърши. Тогава и той се превръща в магаре, а детето страда. Това е истината и само истината.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c93fd1db96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Бих била с мъж с дете, ако мъжа е мъж на място и не той е причината за раздялата с бившата си, живота би ми ги огорчил както мъж без дете и така и мъж с дете, основното е да си подхождаме и обичаме най-вече
Ж24

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1bd6139210
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Да, бих. Ако обичам него, ще приема и обичам и детето му - без значение то дали ме приема или не. В крайна сметка в съзнанието на един толкова малък човек нещата изглеждат по начин, който ние дори не можем да си представим. Но ние сме възрастните и ние трябва да намерим изхода от ситуацията, а не да прехвърляме и тази отговорност на хлапетата.

Тук е въпрос на много разговори каква ще е моята социална роля в живота на това дете и какво очаква мъжа ми от мен. Ако прекарваме времето си тримата, аз мога да бъда тази, която само глези и разрешава. Ако обаче оставам често сама с детето - трябва да бъда в отбора на възпитаващите, а това може да стане само със съгласието, подкрепата и позицията на главния родител.

Аз няма да бъда майка на това дете, но мога да му бъда приятел. И да, това, че някой не е бил съвършения за теб, че сте се разминали, не значи, че не е било любов. И ако един човек не се е разбирал с бившия си не значи, че няма да се разбира със сегашния.

Дойде ли любовта - не пита, а бори ограниченията. Без любов нещата опират до сметкаджийство.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8507f424b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Авторът: Благодаря за полезните мнения. Видях, че има жени, готови да приемат, има и такива с определени желания. Но моят въпрос трябваше да подчертая е главно към дамите с деца, които искат следващият им мъж да приеме децата? А вие бихте ли приели по същия начин детето на мъжа ви, което живее при него или прекарва значително време при него, не 4 дни. Ако детето е при мен 26 (то моето е цялото време).

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3a94b0aaf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз нямам и не искам деца, но бих приела мъж с дете - ако съм се влюбила ще имам ли друг избор? Противно на други хора изобщо няма да имам претенции детето да ме приема за авторитет, втора майка или подобно. Всъщност (или ако ви харесва повече: обаче) изобщо не бих искала/приела да имам каквито и да било ангажименти по отношение отглеждането и възпитанието на детето - битовизмите околко него и т.н. Това, което бих правила за детето е да го изслушвам, ако То Иска да ми сподели нещо, което го мъчи, или просто иска да сподели от какво се е впечатлило т.е. разговор някакъв, но не и нещо друго, както вече споменах.
Също не бих се дразнила, дори няма и да се интересувам, колко мъжът харчи за детето си.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 51171e7fe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Аз съм мъж, и детето ми живее от 1 година и половина при мен. Майка му си тръгна с него още когато то беше на 3 г. без дори да се скараме, поради доста неясни причини, но тя е особена.
Но имам малко опит с нещо подобно.
Сега имам връзка с жена на моята възраст с две деца. За съжаление не е самотна майка, тоест омъжена е. Искаме да живеем заедно, но когато говорим за деца става толкова егоистична!!
Каза че ако искам дете от нея трябвало моето да го оставя на майка му, а да взема нейните, защото не искала да станат 4 деца и да сме като циганите.
Щом са й много защо не остави едно от нейните при баща му? Все пак тя има две не аз.
Ревнува от това какво съм купувал на сина си и все си мисли, че на него купувам повече отколкото на нея. Може би зависи от жената, но за нея моето уж нямаше нищо против, обаче изведнъж се оказа голяма пречка. Докато за нейните не дава и дума да кажеш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1ab1e62441
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Аз съм омъжена за мъж с дете. Имаме и свое.
Прекрасен мъж, човек, баща, НО не бих искала дъшеря ми, след време да се обвърже с такъв човек. Понякога е прекалено сложно. Не че е невъзможно да се премине през всичко, ако има желание, но защо да си го причинява.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 35c08dd715
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Доста деликатна тема преди време по TLC имаше подобно риалитити социален експеримент "Самотен баща търси жена". В него необвързани жени пробваха да са във връзка с разведени татковци деца. Имаше 2 или 3 успешни случая, осталите приключиха с раздяла. Изводът от експеримента беше, че жените са тези, които са по - малко склонни да приемат чуждо дете за разлика от мъжетете. Един от случаите беше на младо около момиче някъде на между 23 и 25 г. с 45 г. мъж баща на 4 деца, който на всичкото отгоре скри в началото от нея, че си е направил вазектомия. За мен беше адски некоректно да го крие все пак тя е млада и все някога ще иска свое дете. Как се развиха там нещата не помня, но кажете справедливо ли е от страна на въпросния господин да лишава млад човек от възможността да създаде свое собствено дете, за да гледа цели 4 чужди? Коя нормална млада жена според вас би избрала да се обвърже с такъв мъж пред възможността да е с някой горе долу на нейната възраст без деца от предходни бракове, с който ще създадат свои собствени деца? В друго предаване "90 дни до сватбата даваха сагата на един америкенц и една индонезийка и двамата с деца с от предишни бракове той с две, тя с едно.Въпросната беше от нагла по - нагла искаше от човека да прекъсне всякакви връзки със своите деца ако ще са заедно ама в същото време да гледа нея и детето и от първия брак. Човекът беше свестен и в момента, в който му сервира тези думи моментално и би шута и и купи еднопосочно билетче за Индонезия. Ако бях на негово място щях да и ударя 2 шамара. Що за човек да иска от годеника си да не си вижда децата заради нея, но да гледа чужди дете?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 59a1df64a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Жена, 34 г
Аз точно такъв мъж бих искала да намеря и да имам до себе си.
Искам да сподели родителството, отговорността за детето, всичко с мен и съм уверена, че ще приема всичко безрезервно
и ще съм всеотдайна.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b2d257724d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   От месеци не бях влизала в сайта да чета, без за това да има конкретна причина, но днес преглеждайки темите ми направи ужасно впечатление, относно хората с деца. Най-удивена съм от факта, че на първо място от всички теми лъха странен егоизъм. Благодаря на вас точно, че поставихте въпроса за един родител с дете различно.
По презумция детето отива с майката и се почва една сага, една драма.
Без значение каква е причината за раздова, децата въобще нямат вина и никой не бива да излива цялата си помия върху тях.
А сега накратко: попадам в доста от изчетените до момента теми, защото съм разведена, с дъщеря на 16 години. След 21 години брак, днес на 38 съм Разведена. Това е бил най-големият ми страх, но тук ме доведе пътя. Грижа се абсол'тно сама за нея, а тя е в една възраст... Изглеждам добре, изкарвам достатъчно, дори имам един мъж в живота си, но съм направила и личен избор: Детето ми втори и трети баща в живота си няма да види. Никой освен биологичните й родители няма ангажимент да полага усилия, да дава съвети и да възпитава! Щом бракът ни се е сгромолясал и сме се провали, от тук натам само детето е важно. И жените и мъжете могат да получават доза секс, емоция, щастие и самота далеч от домът! Там трябва да сме отговорни и да възпитаваме, без да налагаме догмите на обществото.
Почти всички мий близки се разделиха с желанието да вървят напред, но с някой друг. Не удобрявам метода, всеки месец или година нов партньор, а щом не сме съхранили отношения с биологичните родители на децата нямаме право да им натрапваме друг.
Знам, че ще ме залеят с приказки за "ама той/тя съсипа нас", "аз нямам ли право на щастие"...
И всеки е прав за себе си, но ако се замислим, какво и как им причиняваме, може би те ще бъдат по-щастливи и успешни от нас!
Цв. 38г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 462ad12e43
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 22 напълно споделям мнението ти. Аз съм с повече стаж разведена - 10 години. Гледам си децата и не помислям да им водя друг мъж вкъщи, още повече те са момичета в същата възраст като твоето дете. Отделно, за тези десет години изобщо не срещнах мъж, който да иска сериозна връзка с разведена жена с деца, камо ли брак и т.н. Предлагат и искат само секс. Това толкова разочарова и изморява...Просто си гледам децата и не се занимавам с мъже. Спокойно ми е. Но дори да се случи да срещна някой мъж, ще се огранича с връзка, никакво водене на нови мъже, чужди деца и прочие драми. Животът е един и не е редно да се нагърбваме с непосилни товари, които само ще ни наранят.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e50464130f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   С едно дете и при желание за общо - да. Имам една тръпка с три деца. Е, не мога да се отърва от усещането, че си търси бавачка, а не гадже. Добър баща е, има пари, къща, интересен е. Но три ми идват вповече.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 149cf5dd7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Не, не искам такъв мъж и за това съм си взела ерген за съпруг.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5cc1e5c7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Аз съм омъжена за мъж, който имаше голямо дете на 14 години тогава. Разводът е бил по взаимно съгласие, тя е много особен човек, беше приела бахайска религия. Момчето живееше при майка си, таткото беше поел всички разноски за него. Много интелигентен младеж, с амбиции и добронамерен. След брака в началото идваше на гости, но му хареса у нас. Поиска да живее при баща си и след дело се нанесе. Винаги сме поддържали добри отношения, след време станахме приятели. Той е единствено дете, аз бях на 22 години като се омъжих за баща му и нямаме свои. Радваме се на внуци. И до ден днешен отношенията ни са добри, помагаме им, купихме му хубава къща на 500 м от нас.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b34bdea9f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Не няма да гледам ничий деца/ грешки или каквото и да е! Камо ли да се занимавам с бивши, било то мъже или жени въобще пас съм. Иматолкова хора свободни насвета и няма да се занимавам с такива ремъркета.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: d90b32b454
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Аз живея с мъж с две деца. Самата аз, имам едно. С три момичета сме общо. 14, 17 и 18 годишни.
Много ми е трудно с неговите. Майка им ги изостави при него, и си живее живота. Лошо няма, но поне да беше влошила малко възпитание в тях. Няма такова. Научих ги на ред., долу горе, защото не им се чисти и подрежда. А аз мразя мизерия. Те не ме харесват. Усеща се. Държат ми тон, повишават ми тон... И май само се караме, от колкото да се разбираме. Баща им се намесва, на моя страна е винаги, защото знае и вижда, че се опитвам да ги възпитам за тяхно добро. Но как да дадеш нещо на някой, който не иска да вземе нищо. Интересува ги само какво съм сготвила и баща им да ги пусне на купон. Май просто всеки си своето дете... Това ме влудява. Чистене. Готвене. И нерви, след работа като се прибера в къщи. Колко да издържи една жена? Спират ме чувствата ми към него, за да си ида.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: d5f449da77
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Разумни и правилни са разсъжденията и изискванията автора според мен.
Бих добавила: работа в екип за създаване на максимално добра среда за развиване на добри отношения-приятелство между децата от двете страни.
Мисля, че мога да бъда женска фигура и опора за деца на мъжът от бивша жена. Много фактори са, трябва да се съгласуват важни неща и с другите родители на децата.
Сериозен проблем в отношенията може да има само ако има и сериозни разминавания между възрастните--относно възпитание, някои лимити когато се налага, домашни ангажименти.

 
  ...
преди: 29 дни, 3 часа
hash: 5225feaa40
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Аз съм омъжена за такъв човек. Една добавка само - и двамата влязохме във връзка с по едно дете.

Неговата бивша е в Испания с някакъв. Моят бивш ме заряза още докато бях бременна. Направихме сватба, двете деца при нас, имаме и общо. Като цяло, не е много лесно, когато партньора ти има дете. Няма значение дали е мъж или жена. Трябва голямо напасване да направите.

 
  ...
преди: 29 дни, 2 часа
hash: d5be35ce8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Браво, авторе, много зрели разсъждения. По тях съдя за теб и това, че ще си намериш човека до себе си

 
  ... горе^

...
преди: 28 дни, 21 часа
hash: 695a7ece66
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

32.   Не бих приела мъж с дете. Аз самата нямам деца и не харесвм деца. За това си намерих ерген като мен. И двамата не искаме деца и сме добре. Да има дете и да отделя внимание и грижи за него.... Не благодаря... Аз съм малко егоистка. Искам всичкото внимание и грижи да бъдат само за мен.. Естествено и аз се грижа за мъжа ми, нося му храна в леглото, давам му подаръци. Гледам да му е чистичко и да му приготвя нещо да хапне когато си е дошъл от работа. Въпрепки, че и той готви и върши домакински работи. Като има проблем съм до него, ако е болен се грижа за него... Не мога да си представя да имаме дете и да се заробим с дете и всичкото внимание да отива за детето... Камо ли пък чуждо. Аз съм расла единствено дете и ми е угаждано. Не съм свикнала да деля любовта на близките ми хора с друг.
Ж34

 
  ...
преди: 28 дни, 14 часа
hash: 163f55c641
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Виждаш по-често мъже, приели децата на жените, защото след раздяла в повечето случаи майката се грижи за детето/децата. Това е и причината да виждаш по-често този вариант. А дали една жена би приела детето на мъжа до себе си - има жени, които биха го приели и такива, които не биха. Но то и при мъжете е така - има мъже, които биха приели детето/децата на жената и такива, които не биха приели. И всеки е прав за себе си, но е нужно да честен, да не дава напразни надежди и ако не иска чужди деца, просто да не се занимава с хора, които имат такива. Що се отнася до самите деца - всяко едно дете заслужава грижата и любовта на възрастните. Осиновените деца също не са родни. Но децата са си деца и заслужават да бъдат приети! Биологичен родител е едно, но Родител се става с грижа, отделено време, търпение, желание и най-вече - любов!
Ж36

 
  ...
преди: 28 дни, 10 часа
hash: 9e442244f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Не, не бих. Смятам, че разведени трябва да са със разведени. Виждала съм около мен свободни със разведени как са нещата и рядко завършват добре.
Ж25

 
  ... горе^
преди: 28 дни, 9 часа
hash: eeb649706c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Не. Не знам дали искам мои деца, камоли чужди. Едно чуждо дете ще създава пробеми. Ще си "иска мама и тати заедно", а аз все ще съм лошата. Не бих си отровила живота с мъж с дете. Знаите си мястото, търсете си самотни майки, също обременени с деца. Няма да поемам ангажименти за нищо с чужди деца.
ж, 28

 
  ...
преди: 27 дни, 23 часа
hash: d8dcfc11ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Да бе да, мъже приемали чужди деца? Квото и да си говорим един мъж винаги, ама винаги би предпочел жена без деца, просто причината да си хващат жени с деца е, че това е най-доброто по онова време на пазара, което са намерили. Аз не казвам, че не биха живеели двама души с деца от предишни връзки, но това ще бъда доста чисти отношение, смисъл съвместно съжителство.

 
  ...

...
преди: 12 дни, 2 часа
hash: 6cc5a2d084
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Да, ако обичам мъжа бих приела и детето, макар че аз нямам дете, но това не пречи да се грижа за детето на мъжа до мен все пак детето не е виновно с нищо, може би няма да съм като майка му / ѝ (понеже нямам дете и нямам опит как се гледа дете) но бих се грижила колкото мога

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 23 часа
hash: 16ed2aedaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Напълно подкрепям номер 19. Омъжена съм за мъж с дете, но колкото и да го обичам, ще науча децата ми да създават семейства само с хора, които нямат пококение от други жени или други мъже. В живота има достатъчно проблеми, за да се набутваш сам в чужди.
Ще направя всичко възможно, за да осуетя подобни връзки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker