Харесвам зрели жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам зрели жени
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1246 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 20, студент. От известно време насам се улавям, че започвам да си падам по зрели жени на 45-50 годишна възраст и предпочитам само тях пред момичетата на моята възраст. Връстничките ми са ми някак противни с тяхното вулгарно грубо поведение, дебели тела и грозни, пъпчиви лица, пушене, пиене, преяждане и нездравословен начин на живот. Много повече ме привличат по някаква причина зрелите, улегнали жени, които са преминали през много повече проблеми през живота си, по-опитни и мъдри са и имат едно такова по-зряло държание от моите наборки, надраснали са всички глупости и дреболии и са над нещата, което много ме привлича. Освен това и излъчват повече красота, грация, женственост, стил и класа, имат изтънчена изящна походка, по-добър стил на обличане... Мога още много да изброявам неща, които повече ми харесват във тях. Говорил съм си с много такива жени на улицата, във влака и т. н., в различни ситуации, и доста от тях са ми казвали че са останали с много добро впечатление за мен от разговорите ни, че съм много по-израснал на държание, че мисля и разсъждавам много по-зряло от моите връстници и не се държа детински като всички останали. Това ме обнадеждава, че може да има такива жени, които не са обвързани и няма да има никакъв проблем да започнем такава връзка. Момиче на моята възраст не искам, бил съм с много, всички до една са ме разочаровали и са ми забивали нож в гърба. Една зряла, интелигентна жена преминала през всичко може да ме научи на много повече неща, да ме напътства с ценни уроци от богатия ѝ житейски опит в живота и мъдрост, с които да обогати знанията ми и да ги разшири до нови хоризонти. Такава жена би била много по-ценна за мен, би била моята сродна душа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 398c29f969
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега ти се струват екзотични. Като одъртееш пък ще искаш младо агънце и ще си казваш "ех защо не лупках едно време състудентките си". Лупай, докато можеш, че после ще ти се смеят, че дърт пръч иска да лющи млада върба.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 622b8b32d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм на 34 години и от няколко месеца съм влюбена в момче на 23. Никога и през ум не ми е минавало, че ще обърна внимание на по-млад мъж от мен. Аз винаги съм била доста по-мъдра и сериозна от набора си, и съответно си търся и зрял и отговорен мъж. НО човек никога не знае какво го очаква в живота!
Той също като теб е доста зрял за възрастта си (и външно, и вътрешно), явно и той предпочита по-зрели жени, защото ме хареса още в началото (казвали са ми много пъти, че изглеждам поне с 6 години по-млада) и ми праща сигнали постоянно. Аз все още се дърпам, защото все си мисля, че ни е голяма разликата, че не гледа сериозно на мен, а и не искам да ме мисли за лелка. Опасявам се, че няма да иска сериозна връзка и само ще ми загуби времето. Но от друга страна всичко, което досега ми е показал е само хубаво - сериозен, отговорен, надежден, амбициозен, работлив, отнася се с огромно уважение към мен, споделя ми много неща и се държи точно като влюбен. Но въпреки всичко мен ме е страх.
Сега обаче виждам от теб, че явно наистина има мъже, които харесват по-зрели жени и дори могат да се влюбят в тях, което много ме обнадеждава :))))

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 91f6940148
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хора, толкова ли сте елементарни, а уж имате интернет и цялата информация...Такива връзки с голяма разлика са възможни, но само за секс и за определен период от време. Забравете за любовта, тя е голямо и сложно чувство, а вие го бъркате със сексуално привличане. Н.2 Нямаш бъдеще с този мъж, а това със сродната душа е такава измишльотина, че дори не ми се коментира. Всичко е игра на хормоните. Ти се самонавиваш. В дългосрочен план е трудно, защото това е различна физиология /само недей да пееш изтърканата песен изглеждам по-млада, защото аз познавам много хора, които го твърдят, но явно са си го внушили, защото просто не е вярно/, психика, социално развитие - какво ли не. Изключения има, но те са много малко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0ccca40805
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   По провинцията има доста зрели жени които могат да ти нацепят дърва,да ти бутнат колата да запалиш,да ти преточат зелето.И те ще те излупкат с грация и финес след кило ракия.За кола маска по прасците,колкото твоите бедра,не са и чували,камо ли на друго място.А тези градски дами по които въздишаш не предполагат,че дори съществуваш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 449e5c2969
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Що не кажеш,че искаш да топнеш чушлето само,кво се правиш на зрял? Хаха
Истината момче не е в порното,тия зреличките на възраст,ако са интелигентни и морални отдавна са с деца и внуци,а тия с комплексите по отминалата младост се сексат с някой младок,някои и тройки правят.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ba0492805b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Не всички 20-годишни девойки са дебели, пъпчиви с неприятно, вулгарно поведение. Чудно ми е каква връзка (сериозна) можеш ти на 20 години дечко да имаш с 50-годишна дето е на годините на майка ти, освен за секс за друго не мога да се сетя. Споко, ще пораснеш и ще спреш да искаш "връзка" с наборки на майка ти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker