моята история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

моята история
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1005 пъти
Още не мога да се съвзема! Моята история може би е класическа, но нека я разкажа! От малък провинциален град съм, тук хората се познават, всеки знае какво се случва в съседите и след това в града. Живота ми не беше лесен и преди, съпруга ми е с чепат характер не уважава близки и познати камо ли мен самата, но отгледахме чудесно дете! Винаги съм била силна, защото така съм възпитана от майка ми, ако трябва нещо да се свърши и имам сили за това просто го правя! Но това ми изигра лоша шега в живота, Съпруга ми свикна с това и се възползва, унижаваше ме и ме подиграваше и нищо не подхващаше! Работата ми не бе постоянна, свързана бе с патуване и срещане с различни хора! Веднъж работейки за нов работодател, усетих специално отношение, продължих с тази игра която ме доведе до интимност, Нещо което никога не бих и помислила да направя ми се случи, влюбих се. Болезнено за мен, виновно пред съпруга ми, но сърце. Не можех нищо да направя. Всичко беше наред когато разбрах, че моя „любовник ”само е искал секс без нищо друго, ок знам семейни сме, нищо повече не може, но отношението му се промени и аз останайх да страдам. Сега три години по късно аз съм с куп болести като стрес безсъние и чувство че съм ненужна, той щастлив без никакви чувства, съпруга ми стана още по непоносим, всеки живее свой живот. Но аз сякаш изгубих желание да живея, още ме боли и следя социалните мрежи да разбера нещо за, човека докарал ме до това състояние! Съвет! Мили дами никога не губете силата си заради нещо мимолетно, ако се влюбите и отсреща не усетите същото не не стигайте до интимност, много боли след това!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0a8f36c17f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемацията не е мимолетната забежка, влюбването и нещо свързано с това. Проблемът, твоят и на мноооого други жени, е че не можете да сте си самодостатъчни, да се научите да живеете сами със себе си (с деца ако се налага) и да си търсите щастието.
Не. Повечето предпочитат да се мъчат цял живот в насилнически атмосфери с полу-идиоти, които се държат с тях като с парцали, но не са САМИ.

И не, никога не си била силна, просто си научена да деяниш на "бой", това са две различни неща. Силният се опълчва, слабият седи в ъгъла и се самозаблуждава, че прави нещо. ;)



Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 65b08e0617
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Айде поредната, за която съпругът бил непоносим и О ЧУДО тя се влюбила.
Слушали сме ги тия вече.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e3670f0c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хайде, опитай да се събереш и този път. Трябва да потърсиш нов смисъл за себе си. Да, всеки може да се влюбив неподходящия и ненавреме, но опитай да подължиш. Важното, е че си се разделила с мъжа си, ако трябва потърси психотерапевт, консултацийте са онлайн. Виж някоя хубава книга, Виктор Франкъл "Човекът в търсене на смисъла", разяснебията върху логотерапията грабват, разказа за концентрациония лагер, потриса, но чрез тази книга открих нов смисъл.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker