Сложна работа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сложна работа
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1325 пъти
Здравейте. Жена съм. Реших да пробвам да си намеря приятел в Елмаз. Беше ми за първи път, не знаех какво да очаквам. Запознах се с един женен мъж и му казах да бъдем приятели и той се съгласи, въпреки че постоянно ми подмяташе разни неща от типа на, смята ме за много хубава, липсвам му. Срещахме се известно време. Не бих си позволила да бъда привлечена от него, разбира се. Но се случи - той е виновен. Просто все ми казваше неща уж на шега, които изобщо не бяха шега и го знаех. Но ние сме приятели. Даже постоянно го подкачах приятелски, както правя с моите състудентки, докато той не започне да променя тона на разговора. Аз направо потръпвам и ми е приятно. Не би трябвало да ми е приятно. Ужасна съм, защото знам как бих се чувствала на мястото на съпругата му. Бих се чувствала като боклук. А сега аз постоянно си мисля за него, унищожаващо е. Едва ли той си мисли за мен така. Това ме кара да се ядосвам. Сякаш във вените ми тече огън от гняв. Моля Ви, кажете ми как да спра да мисля за него. Искам да охладя чувствата си

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 132726fce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В Елмаза е бъкано с женени и всеки си има бая жени в харема. Така борят скуката в брака. Повечето киснат с години и имат по няколко профила. Влизала съм колкото да се посмея, повечето са страшни образи и си личи от няколко изречения, че са дългогодишни абонати. Женените са най-забавни, от страх умират и веднага искат дискретност. С никой не съм се срещала, Елмаза става за бъзици само.
Вече си хлътнала , ама по виртуален образ и това, което той е искал да видиш. Ако поживееш реално с него, ще се отвратиш. Не се впечатлявай повече, хем е лъжец, хем пише и на други. Просто го блокирваш и това е. Пофлиртувала си, това е. За него си поредната, всеки ден сигурно пише на поне 10-20. Не влизай в такива сайтове, пълно е с женени, стогодишни профили за секс. Търси си приятел в реалността.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3271da9392
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз излизам с омъжена и нещата излязоха извън контрол. Тя забременя от мен, излъга ме че не е, после премахна бебето, след това отново тръгна с мен, пълен хаос. Ако тръгнеш с него ще бъдеш пренебрегвана, ще празнува всички празници с нея, често няма да има време за теб и няма да се разведе. Ще се чудиш дали не си по нещастна и от преди. Споделям го от опит.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 06c335942f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   " Ужасна съм, защото знам как бих се чувствала на мястото на съпругата му. Бих се чувствала като боклук. "
Не е верно. Ако си ужасена и знаеш какво ѝ е на съпругата, няма да се занимаваш с коцкара. И не тя трябва да се чувства като боклук, а останалите две страни в триъгълника.
Много добре знаеш как се слага край на едни отношения. Блокираш го отвсякъде, прекъсваш контактите, пълен игнор.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1f325ea0a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали знаеш, че на един трезвомислещ женен мъж първия приоритет е жена му и децата му, после работата му, после приятелите му, и чак тогава любовницата му.Ако те задоволява тази позиция успех..!


Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d1dc1ed7cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ще се учиш да не се разгорещяваш, когато не трябва. Вместо да се учиш да си охладиш чувствата. Те затова са чувства за да ти е хубаво. Но ти съзнателно си си позволила да чувстваш към човек, който си осъзнала, че не е правилно да чувстваш. Контролирай се. Това не ти ли дойде на акъл, такива изводи си правят хората дори без да пишат по форуми.

Учат се и бегат. Не мисля, че ти трябват други хора или форум за да го осъзнаеш. Просто не искаш да го правиш ми се струва. Не искаш да си платиш за грешката. :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 64311daaac
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Чудел съм се на какви мъже отговрят жените в тоя Елмаз, и какво реално търсят там - сега знам...

Работата не е сложна, а много проста - "тръпка" търсят, и то "виртуална". Той търси тръпката да е с любовница, да флиртува с друга жена, ти търсиш тръпката да завъртиш главата на женен мъж. Интернет наистина показва най-долното у човека... После хората критикуват тоя сайт... сигурно щото нещата тук са наяве. Ако някой вземе да проечете малко от личните съобщения в Елмаз, сигурно тотално ще загуби вяра в човечеството...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker