Защо не можеш да намериш никого в сайт за запознанства? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не можеш да намериш никого в сайт за запознанства?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1941 пъти
Преди време си мислех, че тези сайтове са нещо готино и е супер, че можеш да си намериш някого по този начин ако си срамежлив. Е да ама не, с времето се убедих, че тези сайтове не работят, пълни са с гейове и гадни swapp-ъри (такива които си сменят жената за 1 път). Имам приятел който не се отказа опитва от години и без резултат. Аз не съм много социален и досега съм имал само 3 приятелки, а съм на 33 г. Като само една връзка беше продължителна. Как да намеря любовта? Не искам да остана стар ерген. Живях в Англия и като се върнах останах почти без приятели, защото живея в малък град, а те избягаха в големите градове или чужбина. От опит знам че тя идва неочаквано, но никак не ми се чака повече. И върпеки че имам един неуспешен брак, искам семейство, искам още 1 дете. Работя от вкъщи, осигурен съм добре, но нямам никакви социални контакти. Защо е толкова трудно. Знам че не съм единственият. Всички казват има много жени... да но къде да ги намеря и как? Странно е че в този модерен свят това е толкова трудно. А преди е било доста по-лесно

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: ded8037c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да имаш добри социални умения и добра визия, но също трябва да имаш и късмет понеже в тези сайтове пишат по много мъже на една жена и има вероятност от началото да ти пише, но след това да спре, ако си скучен и нямаш визия,
Ако имаш снимки с други жени е добре да ги камваш в такъв сайт, за да се види че си вървежен.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4b136024da
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, и за кого да е вървежен, да има визия, да има социални умения, като в тези сайтове са само ниска класа жени, да не кажа друга дума? А и всички женски профили са или фейк, или дърти загорели лелки, или изобщо нямат намерение да излизат на срещи, а само да си чешат егото.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e6a256e28d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Най-важното - погрижи се да изглеждаш максимално добре.
Гледай си винаги дружелюбен, усмихнат, да е приятна атомосферата около теб. Ако имаш, евентуално, някакви порно мании, извращения в главата, изкорени ги моментално. Това със сигурност ще помогне. Успех ти желая от сърце!

Ж,23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c145aa98d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 описа положението по тези сайтове с няколко изречения. Имам някакъв опит от тези сайтове и няколко срещи и съм останал с впечатлението, че там се регистрирват хора с някакви сериозни проблеми. Или сериозни проблеми с визията или нещо друго им куца сериозно. Един приятел наскоро се запознае две жени. И двете уникално грозни първо. Едната беше на 33г в тялото като слон. В лицето селска Мара, с едни редки зъби... Май и ментално нещо даваше на късо. Бая време подържаха връзка по уатсап и телефона, накрая моя приятел искаше да се видят тя му върза тенекия, после пък тя настояваше за втора среща луда работа. С втората се видяха, тя преличаше на грозен травестит. Не можеш да определиш мъжко ли е женско ли е. Бивша проститутка, живее с мъж на семейни начела, бременна от него пък излиза и иска да се чука с моя приятел. Остави.... Авторе нищо не ти пречи да пробваш, ако имаш достатъчно свободно време, но недей да имаш очаквания, че нещо ще се случи. Пожелавам ти да откриеш любовта!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9fac6b0b32
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пълно е с тези, които си чешат егото, да. Искат да видят ДО КЪДЕ им е границата на вървежа за да надуят егото до там.

Аз имам Tinder и OkCupid.
Like-ове в Tinder монго трудно се получават. Приложението работи малко съмнително. Match-ове в Tinder още по трудно.
Някои само ме колекционират да съм им Match и после не ми отговарят. Други им вадя думите с чингел, накрая ми става тъпо и ги зарязвам.
Какво съм търсил?
- Секс, разговори, приятелство, защо не връзка. Всичко е трудно там.
Като кажа секс имам предвид забавление, смях, прекарано време заено, спокойствие, отдъхаве, задоволяване на двете страни. Онова разтоварване на идвамата от бачкане и всекидневие, с необвързани, не да съм причина за някоя изневяра. Ако е секс да е със забавление, не съмнително отношение.

В OkCupid се събират like-ове много по-лесно от tinder, но нямам нито 1 match там, не знам защо. В OkCupid при like-ване можеш да пратиш и 1 съобщение ако искаш. Пращал съм, но са ме игнорирали в 100% от съобщенията. Каквито и закачки да напиша.

Изглежда, че хората, по-скоро женската част, не искат нищо, а само да се показват и да проверят колко мъже ще ги харесат.

Общо взето, без значение какво търсиш, започването на някакъв вид взаимоотношение в тези приложения е много трудно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 507b7d488c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Темата е хубава и ще я следя с удоволствие, защото и аз искам да разбера. Имам регистрация в сайтове за запознанства, но търся СЕРИОЗНА връзка. В тези, които са за завивка за едното ч*кане пишат няколко типа жени... или необвързани, но стари и грозни жени, или разведени с деца или омъжени, но полигамни такива или такива, които искат да разнообразяват. Фейк профилите са много, пишат и гейове. Отвратително!!!! В тези, които пък са САМО за СЕРИОЗНИ като пиша и не ми отговарят. Искам да добавя, че изглеждам добре, пиша грамотно, не се правя на мачо! Мнозина пък не са "он лайн". Някой ще може ли да ми отговори. На 38 години съм, може би това е проблем?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fd432ba276
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Визията и социалните умения се преценяват от интелигентни същества. Момичетата са там или да гледат сеир, или да се предлагат на залухари ИТ, колцентър мъжлета. Вързията се получава при манипулаторите, при идващите от стереотип.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8d997b06ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имаш вече провал зад гърба си значи, начесъл си си крастата за брак, и сега пак... Колко още ти трябва, за да разбереш какво е това "модерно" общество?

"Странно" му било... Пич, кой се води най-самотният град в света, знаеш ли? Токио - най-големият и модерният. 37 милиарда, и гледай малко филми за него. От животът на младите които вече не се женят, даже и секс не правят, до този на старите, които умират сами. Сигурно и инфлацията ти е "странна". Как тъй печатаме повече пари, пък вместо да ставаме по-богати, ставаме по-бедни...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c145aa98d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Преди година бях на едно дейтинг събитие организирано от един дейтинг сайт в едно заведение. Аз бях поканен от едни познат само да му давам кураж:))))) Беше ми свършил една услуга на времето и исках да му върна жеста. Заведението беше цялото резервирано за това събитие. Имаше около 20 жени и още толкова мъже. Беше с куверт в, който влизаха две питиета, но тяхната реална цена беше 20% от целия куверт, другите 80% за организаторите естествено. Всяка жена беше седнала сама на маса, и през нея трябваше да мине всеки кандидат от мъжете и той има пет минути време да я впечатли. Ако я впечатли, на масата има камбанка, която жената трябва да вдигне и да вика, , Меч, меч, , Случайно сред жените видях една позната понеже събитието беше в същия град в, който живея. Тя горката кой ли не я мина. Два пъти развеждана, с две деца от двама различни бащи, вече удряше 50-ка и все още беше сама, но със солиден километраж зад гърба. А реално е с фигурата и излъчването на дива селянка от село Койнаре. Другите жени и те бяха на същото дередже. Или стари моми, търсещи принца с бялата х5 или такива с няколко провалени брака, на по над 35г. с доста занемарен външен вид, но огромно его. Мъжете бяха още по-зле. Смачканяци без самочуствие с лоши зъби, дебели провиснали и плешиви. Моя познат беше 33г. пристрастен геймър с лоша хигиена, на социални помощи. Почти сигурен съм, че беше и девствен. Гледката беше между трагедия и комедия. Дамите се бяха разположили величествено като Цезар, а мъжете се мъчеха и потяха да ги впечатляват и се бъхтеха като роби.. В крайна сметка нямаше нито един, , Меч, , , а големия печеливш, беше въпросния сайт и организатор на събитието. Успех на бъдещите дейтинг сайтаджии:))))))


Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e6e3f3a9cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ти е виновен сайтът. Явно или не харесваш жените, които търсят половинка по този начин, или те не те харесват. Помисли защо е така и какво можеш да промениш? Останалото е напразно философстване.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6a94f4ee31
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Пробвай в тиндер

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8c9315c8de
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, ти определено нямаш никакъв опит с такива сайтове.
Иначе днешната младеж наистина се оказва в капан на "несоциалност". Ние ходехме по лагери и бригади от малки. Задочното общуване (от рода на съветско другарче) беше основно да се похвалиш наживо на връстниците си с "постиженията си". Свирехме си и си пеехме по сбирките (сега - купони). Бяхме горе-долу на един финансов хал и не се превземахме до безкрай за да не ни дисквалифицира масата. Сега - "на гол тумбак чифте пищови"... масово.
Така го виждам аз. Сайтовете само са яхнали съвременната младежка обърканост, без никакъв ангажимент за съдействие. Само чисто комерсиално. Даже и без особено желание, като че ли...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4b136024da
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12, и аз точно това си помислих, че изобщо не е влизал/а в такива сайтове.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3e5427d996
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   5, и аз имам профил в Кюпида. Откакто тръгна Короната и се въведоха някои промени за начина на изпращане на съобщения, ме търсят повече жени, отколкото са ми нужни. А не е като да съм бил знаменитост в миналото. Работата е там, че съм си харесал една девойка /дава добри сигнали и вероятно нещата са взаимни/, та ако нещата станат, съм дотук с търсенето. И сякаш усещат това, та точно сега се избиват да ми пишат.

Странно нещо са тия сайтове! Колкото повече търсиш жена, толкова по-малко се появяват. Колкото повече не ти трябва, толкова повече се появяват. Или е това, или снимките ми са се "разкрасили" покрай пандемията /не съм добавял нови/.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4d47d776e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Изобщо някой намирал ли си е гадже по този начин? Ако да, нека сподели

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4b136024da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   15 аз два пъти, но беше преди 20 г. и все още влизаше и по някой и друг нормален човек.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d308807392
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Няма как да си стар ерген, ти си разведен с дете. Дали полагаш грижи за детето си, извън издръжката или не, но то е факт.
Не знам от колко време ползваш сайтовете, но ако до година, например. нямаш никакъв резултат, мисля, че е излишно губене на време.
Търси си жена в реалния живот. Не може да нямаш поне няколко познати или роднини и те съответно да имат контакти с други хора и да те запознаят със свободни жени. Пандемията все ще отмине и животът ще тръгне пак, но ти трябва да преодолееш несигурността, неумението да контактуваш. Ако наистина го желаеш, можеш да го постигнеш, зависи само от теб. Има достатъчно материали, книги, видеа, психолози, работи върху това.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6cf32ece97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Аз намерих мъжа си в сайт за запознанства. Всичко е индивидуално. Има много боклук, но под него можеш да откриеш и диаманти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2e59ca3216
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Като мъж с дълъг опит по сайтове и приложения за запознанства ще ти кажа едно. Някои ще отрекат, но повечето са напълно наясно с това. Там е важно как изглеждаш. Може да си тотално неграмотен и прост, но да си хубава визия. Ще имаш мачове безброй и срещи ще имаш. Вече на срещите до къде ще го докараш не е ясно. Но това представлява виртуалният свят. Давам пример с мой познат. Той не може да проведе никакъв разговор с момиче. А какво остава да отиде да се запознае с някоя. Той дори и като цяло не може много да говори. От както се появи тиндър той в месеца излиза с 5-6 момичета. Да не рядко на първа среща всичко приключва, защото го виждат какъв е, но е факт, че излиза и че прави секс с различни жени. С руса коса, сини очи, висок, слаб и строен. Дори със спорт не се занимава. Та този същият човек щеше до ден днешен или да е девствен или да си плаща на проститутки, ако нямаше приложения и сайтове за запознанства.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0d963e35b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От автора:
Преди много години пробвах някакви сайтове и само веднъж излязох на среща. Но тя беше доста по-едра, което не си личеше от снимките и не си допаднахме като цяло. Като визия не съм дебел, слаб, бих си дал 7 от 10
А тези които са излизали на среща какви сайтове/приложения ползвате? Напоследък всички са прекалено комерсиални. Преди около 2 години пробвах тези tinder, badoo дори плащах някакъв membership, но никакъв успех. И понеже съм в малък град до границата все румънки ми излизаха.
А вие кои използвате?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker