Той ме изостави ,защото е болен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме изостави ,защото е болен
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 887 пъти
Бях на 16 когато се преместих в друго училище -отличник ,представител на класа ,класирала се във всички олимпиади по математика и там се запознах с един инструктор ,лоша работа ,аз си мислех ,че той се отнася както всеки един учител към отличниците - първенци ,добре ,но работата била друга ..запознах се и с жена му ,тъй като той и разказвал ,че така добра ученичка до сега не е виждал и тя прояви интерес да се запознаем ,скоро се беше оженил ,това му беше втората съпруга ,но явно тя го използваше само и си личеше ,но не беше моя работа ,с течение на времето ,той започна сам да си разказва за живота ,как е бил излъган от първата си съпруга и т.н и се е оженил за да и го върне ,добре но тези неща не ме вълнуваха изобщо и му казах ,че не ме интересува личният живот на възпитателите ми ,с времето започнах да го съжалявам и ей така като си говорехме започна увлечението С всеки изминал курс се омаях ,казвах си спри се ,много е по-стар,учител ти е ,не е редно ,но никога не показах моето увлечение ,до момента в който той не се опита да ме целуне ,след това прекъснах курса уж по здравословни проблеми и ме беше страх да кажа на някого ,защото това ще ше да повлияе много зле на мен ,все пак нямах 18г. Един месец мислех само за тази случка и не ходех на училище известно време ,след това се срещнахме в училище ,извини ми се ,аз се направих все едно нищо не е станало и после работата се задълбочи ,мога да ви разказвам още много пак се целунахме ,взех една бутилка с бензин и го залях и какви ли не глупости ,стана така ,че започнахме да крием тази невъзможна връзка ,той наистина ме обичаше и казваше ,че ако е сгрешил нещо ,нека това да му е най-големият грях и винаги плачеше при всяка раздяла ,единственото му условие беше да завърша и да ме види с диплома за висше образование и т.н завърших средно ..Връзката ние вече от много години и съм 4-та година студентка ,записах медицина ,за да се грижа винаги за здравето му ,какво да ви кажа любов ,не живеем заедно , защото е не възможно ,примирих се вече не е до години ,а до любов вижда ме се ,но ето и още по-лошо стана той се разболя от рак добре ,че не е в по-лош стадий , лекува се ,но не е човека ,който беше . Наскоро почина и майка му и ми каза ,че аз съм най-скъпият му човек и не може повече да засипва живота ми ,знае ,че аз се тормозя за него и ме остави ,за да може да го забравя ,да се омъжа и да си имам мое семейство , от тогава не се обади нямам и връзка с него от 2 месеца вече ,други ми казват как е ,до колкото до жена му ,тя не я интересува ,чака ,колко то се може по-бързо да умре ,тя е млада с 18 г.от него ,за да си живее живота с неговите пари и с друг . С всеки изминал ден това ме тормози ,какво да правя ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: b408ae48c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Продължавай напред. Това което не осъзнаваш е че още от малка този мъж се е възползвал от теб, защото явно има мания по млади момичета. Според теб случайно ли се е оженил за някоя 18 години по-малка от него ? Въпреки че чувствата му са 'автентични', отношенията ви са били крайно нездравословни и за двамата. Това не е мъж мечта, а човек който злоупотребява.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e6dc7ac1ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен, той те обича повече от всичко на света. Не го оставяй в такъв момент, в никакъв момент не го оставяй. Потърси го и бъди неотлъчно до него. Милият човек...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ed1450bc9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Откажи се,той вече те е зарязал.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker