Свекърът ме тормози сексуално! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Свекърът ме тормози сексуално!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1621 пъти
О хич не е измислена, не вярвах, че такива откачени хора има, но има. Бащата на моя приятел/годеник, е вдовец мъж на 55 години от Бяла Слатина. Николай се казва, тираджия. Още от първа среща си го определих като простак и мръсник. Мъж, който се хвали, че жена му е била алкохоличка и посягала, но той е надвивал и я ступвал. А става дума за мъртвата съпруга, починала от рак, когато приятелят ми е бил на 10. Да се е развел бе, егати постижението. Самият ми е приятел е много добър и образован човек, чак се почудих как е направен от такъв глиган, ако мога да го наричам.
Много го обича приятелят ми, защото само него си има, какъвто и да е. Сега по празниците бяхме заедно и освен че събрахме семействата, той точеше лиги по майка ми и безсрамно каза на баща ми - "пази си я тая хубавица, че ако ми падне на мен такава". И я гледаше като че ли тя е десертът. Да не говорим, че по-рано открито е питал за нея, дали случайно баща ми е в картинката (преди да се запознаят на живо е виждал снимки техни), да не е свободна пък да ни направи освен семейство и брат и сестра. Абе бива ли голям мъж такива гадости да говори, уж шега, ама всяко второ изречение му е такова. Явно се усети, че баща ми не е мъж за подценяване, пък мина скришно на мен. Все се хвали - каква хубава снаха ще има, аз съм висока и по-едра като структура. Той е правил коментари от рода на - "те това се казва жена, а не плосък глист с луфт или свиня 100 кила". Едни прегръщания от нищото. Но тия дни приятелят ми го нямаше и той направо си предложи да си го направим, че умеел и като зрял мъж знаел как да ми стане хубаво, пък ако много ни хареса да се взимаме, синът му бил млад и ще си намери. Боже мой. Ако кажа на приятеля ми, той ще каже, че приемам шегите на баща му навътре, а той баща му зад гърба му цинизми по-големи говори. Да се тръгвам да доказвам ли. Направо се отвратих и с тоя човек не искам досег да имам, дори от приятеля се отдръпвам заради гнусния свекър. Не се имам за нещо важно, но това е мъж с образование до 8 клас. Пълен простак. Неслучайно съм дала и името му, макар че не може да се разпознае, той с технологиите е скаран. Какво да правя? Да се махна ли като цяло? Обичам приятеля, но самата мисъл, че ще трябва пак с тоя да се виждам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2f2b5f5233
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз имах такъв проблем, макар, че не толкова тежък колкото твоя. Едни глупави шеги и човека изневеряваше на жена си, падаше си по алкохола и след време ми стана ясно, че крушата не пада далеч.
Гледай да стоиш колкото се може далеч, най-добре ще е да му намерите жена за да не занимава с вас
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8e2cbe984a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Зависи какво искаш да постигнеш. Но според мен - говори с приятеля си и му обясни какво е казал баща му, и че не е било на шега. След това всичко зависи от него - ако не ти повярва или не заеме твоя страна, директно се разделяйте защото ти ще си на 2ро място след бащата. Нещо което по принцип не трябва да се случва в никое семейство - родителите да са приоритет над съпрузите.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6c4038d76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Съмнейшън, ама...

бобайко ти

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6d021f9377
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като не ми е приятен един човек, не се събирам с него, нито в празници, нито в делници. Вместо да пишеш тук, кажи го всичкото това на приятеля си и на родителите си. И прекрати всякакви контакти с дъртия пръч. Ако приятелят ти не те разбере, зарязвай го, да си живее с баща си.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9a31c24f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Е приятеля ти бавняр ли е. Не вижда ли,че баща му иска да те чука. Забавна история

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ce1eac23eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 2 ти го е казал, какво да правиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e35fee6305
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако приятелят ти разбере от теб, това ще е голям удар за него. Приятелят ти грам не е като баща си ( ако му е генетичен баща изобщо ), и за това не е забелязал проблема - през главата му и МИСЪЛ не може да мине, за такова нещо.
Най-добре запиши приказките на "свекъра" си, защото приятелят ти в първия момент няма да повярва, ще помисли че е шега, че ти не си разбрала шегата, и т.н. Не го обвинявай - той не може да зачеркне току така от живота си човека, който го е отгледал, който е смятал че е обичал. Свекъра като е тираджия - постоянно е на път, има малко участие във възпитанието на сина си. Другите роднини са го отгледали.
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: eecce56442
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сега има толкова начини да го разобличиш пред мъжа си,не си ли се сетила?Ами снимай го някак,запиши го като ти се одумва и го покажи на сина му.Това заслужава стария нерез,а ако мъжът ти го оправдае-не виждам защо ти е такъв мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7bb41075b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Глупаво е да оставиш приятелят си заради такива глупости!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1267743759
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В какви връзки сте, ако ЧОВЕКЪТ до теб, който се предполага да е с най-главното "Ч" на планетата, не би ти повярвал и не би застанал на твоя страна СРЕЩУ КОЙТО И ДА Е.

Ей затова не ви се получават нещата, защото наистина масово хората не знаят как се избира човек и спътник в живота ;)


Братан.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7b322d4989
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   На човекът просто му трябва жена. Такава характеристика си направила на човекът, че не е истина. Какво значение има образованието му и работата, нали не го искаш? Или ако не беше прост тираджия щеше да му пристанеш? Май това е проблемът- не е достатъчно богат. Ами казваш на приятеля си и това е. Защо си търпиш все едно ти харесва?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c169b9ae94
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Набивам му една ютия, стол или каквото имам под ръка на дъртия чекиджия без да се замисля. Това гарантирано на 100% само един път ще чуе моето категорично НЕ- СТОП на подобно поведение и след това го вкарвам в амок! А ти се чудиш дали да казваш на синът...??? Кво? Това как да го разбирам?
Знаеш че, твоичкият е мъжленце без топки и няма да реагира?
Харесва ти дърташкото точене на лиги и за това по- добре да си траеш?
Смяташ че, няма да ти повярва, а ти си мишка която ще скатае в някой ъгъл и да и набиват кой от където може?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f0551b96c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аве историята си е баш фантасмагории, , ала Кака Пена, , Този човек трябва да мрази сина си и да има психически отклонения за да иска да те взима за жена. После как точно ще гледа сина си в очите и как заедно ще ядат и ще пият на една маса??? Аман от самотни и озлобени жени в тоя сайт! Бил тираджия.... ами ако беше принц Вилям Александър със същото поведение, щеше ли да му при пристанеш...?



Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a9f8fdec89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Поради такива и подобни на тях причини често чуваме по новините за някой разпран или трапаниран череп на дъртак.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker