Любовта ме отхвърля постоянно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовта ме отхвърля постоянно
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 910 пъти
Здравейте! Обръщам се към дамската аудитория и ще приемам само и единствено техни мнения.
М. на 26-години съм.
Не съм модел от корица, но и не съм за изхвърляне. С висше образование и с прилични доходи. Начетен, ерудиран, възпитан, общителен, забавен, романтичен.
Е, нямам мотор и не бия хората, за да съм "лошото" момче. /това не е продуктово предлагане/
Но винаги, когато си харесам някое момиче и винаги стигаме до репликата "приемам те като приятел".
Не съм имал интимна връзка, нито сексуален контакт. Преживявал съм мимолетни случаи на натискания, след които съм слушал как всичко е било грешка.
Търсех с години къде и с какво греша, но безрезултатно. Имам така огромното желание да създам семейство, но никой не ме иска за връзка.
"За всеки влак си има пътник" не е утешителна реплика. Не съм от момчетата, които се възползват от момичетата, когато са в тежък период или под влиянието на алкохол, макар толкова много подобни възможности да съм имал.
Любовта просто се е отрекла от мен и ме отхвърля постоянно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: a143330e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ЧНГ! Проблема е, че си много възпитан и те не искат да те наранят, ако спят с теб. Попадал си само на кифли които искат само секс. Ти не си такъв и в момента в който видят това ти казват чао. Сега има повече възпитани и сериозни момчета процентно, отколкото момичета. Сериозни момичета като цяло трудно се намират. Те все мислят за секс до 25-26 годишни. Повече от нас. Но това е нормално......трябва човечеството да се ВЪДИ!
Нали те раждат. Първобитното ги води.
И така.....проблемът не е в теб. Просто малко повече късмет ти трябва да я срещнеш.
Е......късмет ти желая!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 528b8e2fd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз мисля, че е възможно по някакъв начин да ги отблъскаваш несъзнателно. Но е трудно да се каже така дистанционно.
Моят съвет е да опиташ да поговориш с психолог, с когото в детайли да обсъдиш проблема и да откриеш вариант за разрешаването му. С което нямам предвид, че ти има нещо, а просто обсъждането със специалист дава една по-ясна представа за нещата, които понякога ни е трудно да видим. Говоря от опит. :)
Успех!
Жена, 32

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b422678d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   От грешния пол търсиш съвет.... Една жена никога тайните как да я привлечеш. Това може да го направи само друг мъж.Нека то преведа от женски на мъжки език ,,Искам да сме само приятели,, значи ,, Скучен си, нямам превличане към теб,, Колкото и да е банална темата за ,,Лошите момчета,, те винаги ще бъдат на мода сред жените. Това за тях са истинските Алфи. Но , ако го нямаш в кръвта няма как да станеш Алфа.Това е като да нямаш талант да свириш на кавал, обаче въпреки всичко да свириш.Еми най-много да подплашиш мечките в гората:))))). Щом сте стигали до натискане и не ти е пуснала, значи тя те преценила, че не ставаш за любовник или не те е почуствала достатъчно мъжкар, че да ти отдаде да я обладаеш.Всяка жена си има тънкости и хитрости да прецени мъжа предварително да ли е добър любовник, да ли е мъж на място или п тка , да ли става за баща, и прочие. Тествате предварително и само за което ставаш само до там те допуска.Примерно, ако ставаш само за любовник, тя само ще се чука с теб, но няма да те допусне да станеш баща на децата и, защото те е преценила, че не можеш да носиш отговорност, ако е по разтропана и е видяла и много и малко.По плиткоумните или по-младите можеш да я излъжеш с хубаво чукане да се влюби в теб и да иска да забременее.Потърси си някой голям батко да те разтропа малко с жените, иначе ще си на пълен абонамент във френдзоната.Аз от както станах добър и почтен и мен искат само за приятел, но едно време като бях лош са ми умирали в краката.Прочети моята история http://spodeli.net/4/story-155971.html Жените са жадни за емоции макър и негативни

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 819b7786dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Господин Автор,имаме разлика в годините си и съм ШОКИРАНА ОТ ВАС! НА МЕН ОЩЕ ЛЮБОВИ НЕ МИ СЕ ВЪРТЯТ ИЗ ГЛАВАТА,А НА ВАС ДА! Не че е нещо лошо,странно е просто. Пожелавам Ви късмет! Ако наистина сте добър както описвате в историята си,ами,няма нищо по-хубаво от това човек да срещне с човек,който е само с добри и приятелски намерения. Ще намерите любовта-за нея обаче,трябва да изчакате тя да дойде при вас-може да е птица,калинка или пеперуда-видите ли такова нещо-любовна авантюра ще преживеете,каква обаче,не знам. Късмет!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d190fb0086
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съжалявам да го кажа, но каквото и образование да имаш, каквито и да са ти доходите, колкото и да си умен и т.н, никаква полза. Не си ли с добра визия, едва ли ще си намериш приятелка скоро, така че я подобри доколкото е възможно. Външният вид и характерът са еднакво важни. Ако си добър и умен, но непривлекателен, нямаш шанс. Ако пък си красив, но си задник, пак отпадаш. Красотата е един добър повод да накараш някого да те опознае отблизо.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 261629aaf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Какво значение има как изглеждаш и какво ти е образованието, бе мой? Те ще ебат тапии и ще те гледат в очите ли?

Жените се впечатляват от съвсем различни неща, от страст, емоции, хумор, говорене.

За да си успешен с жените трябва да си готин в какъвто и аспект да бъде. Ако си заухар.... НИЩО на тоя свят няма да ти помогне да топнеш, мойка.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a565cee853
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Една жена никога тайните как да я привлечеш. "

В превод?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f4e8f71d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Препоръчвам на автора да не се влияе от предишните коментари.
Прекалено много глупости изчетох за алфи, любовници, подходящи бащи и т. н. Женската " преценка" я знаем. Уж най- подходящите и накрая истината е съвсем друга. Има много теми точно от такива " излъгали се" жени в сайта. Автора не е казал дали досега е имал контакти само с българки. Ако е така( много е вероятно) хич да не се чуди, ами да се маха от тази кочина и да си потърси чужденка. От българка любов не очаквай. Само проблеми и изневери с някой готин, с чувство за хумор тъпкач, с когото има страст. А външността е субективно понятие. Обаче на мен ми прави впечатление, че българските женици харесват мургави индивиди с грубо поведение и голямо самочувствие.
Последно ще кажа на номер 5, че ако си красив( по стандартите на Ганьовката разбира се) не отпадаш, ами си ставаш поне тъпкач, а доста често Ганьовката благоволява да имате и връзка.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b422678d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не го пращайте на психолог, там само може да го объркат. Онзи ден бяхме седнали с един приятел в нас на по бира, после той се обади с видеоразговор на една негова приятелка. Имаше още няколко нейни приятелки покрай нея, и те го видяха на камерата и почнаха да ахкат, колко бил хубав... Обаче до една бяха кухи лейки. Много от тях името не могат да си напишат без грешка. Като цяло съм забелязъл, че визията като приоритет е на по-простоватите жени. Често обаче те стават жертва на бройкаджии, какъвто между другото е и моя приятел, с който пихме бира.



Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 91648c9110
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, бих ти дал само един съвет, който на мен лично много ми помогна. Намери начин да подобриш комуникацията си с жените. За по-добра и успешна комуникация трябва самочувствие. Дали ще го добиваш с по-добър външен вид, по-добра визия или повече книги ще четеш си е твой проблем. Дори препоръчвам сайтове и приложения за запознанства, особено сега в условията на пандемия. Нормалните, повтарям, нормалните жени търсят чувство за хумор, разбиране и най-важното изслушване. Другото са глупости. Златотърсачките търсят пари, кола, апартамент, материални облаги. Надушват се от километър. Нормалните жени се намират трудно в интернет, но не е и невъзможно. Там все пак е царството на кифлите и златотърсачките.

М. 26

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b422678d7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От 3 към 7 Една жена никога не би ти разкрила тайните как да я привлечеш, или как да привличаш жени. Това е като една плячка да каже на ловеца как да бъде уловена.Начетохме се на глупости как да отиде на психолог, или, че бил прекалено свестен и не искали да го наранят като само спят с него..... Пълен булшет....



Поздрави

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker