Африкански жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Африкански жени
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1924 пъти
Искам да се запозная с африканска жена. Харесвам екзотични жени, но къде мога да се запозная с такава жена. Аз живея в България и тука няма такива. Искам да пробвам и да видя как е. Не говоря само за секс, но си мисля че мога да намеря някоя за сериозна връзка. По-скоро интернет връзка, но все пак ако тя живее в африканска държава, а аз живея във Европа, макар и в България тя ще иска да е с мен. Някой тук има ли опит с Африканки и нека да пише, как да действам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 97fa6930ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гледай да е някоя расова и знойна,примерно от Сиера Леоне,те са толкова черни,че чак синеят като патладжани.А като физика са толкова силни,че ще те въртят като праз в тикви,дори ще те изнасилят и ще трябва да се оплакваш за сексуален тормоз.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0a4b289537
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Първо. В момента в който наречеш въпросната жена , африканска вече си я загубил. Второ, жени бол, всякакви. Ако искаш екзотични жени, пътувай до екзотични страни. На днешно време даже и в Европа има чернокожи жени. Но ако ще я сваляш само за да боднеш, имам лоша новина. Обикновено чернокожите жвни са доста мнителни по отношение на бели момченца.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0921639be7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зависи.
Аз познавам точно две, които са сериозни и работливи! Едната е със страхотна кариера в западна фирма, с бивш, африканец, когото изхвърли, защото много пиеше (според нея), но според него, бил се пропил, защото се чувствал женен за жена - призрак - много работела и все я нямало в къщи...Ха сега де? На кого да вярваш...?!
Другата беше детегледачка на първата, етиопки и двете, отгледа й двете деца до 10 годинки, а междувременно се харесаха с едно нашенче, взеха се и му роди момченце, с огромна любов си го гледа и върти дом, та пушек се вдига!
В Етиопия е имала мъж и момиченце, което умира трагично падайки от прозореца на африканското у-ще...Бракът й не оцелява след тази драма и се развеждат..., а после следва работодателката си у нас и намира щастието тук! Момчето е електротехник, живеят си под наем, тя продължава да гледа деца и така...Не е никаква кариеристка, държи си на семейството и са щастливи!
Сетих се и за още една, тя е развейпрах и мисли само за дискотеки и ресторанти, но си намери мъж, на когото роди две деца и я гледа като писано яйце...Плаща за ремонти по дома, гледачки, чистачки, а тя си свирка...
Затова ти казвам, че зависи...
Най-хубава, расова жена, беше първата, но си остана разведена, а най-невзрачна - третата, със съпруга-балък...
Просто опознай човека преди да предприемеш сериозна стъпка и така...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 584e43621a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не харесвам негърки, но е нещо такова, бих се прежалил.

https://i.pinimg.com/originals/6d/0a/9b/6d0a9bceff721ce081fefd3182c1e791.jpg

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bea042d521
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Повечето са дебелогъзи, с изключение на етиопки и сомалийките. Аз се занимавах по едно време с една микс Сомалийка-Саудитска Арабия. Беше много нежна и мила. Аз и виках , , Черната перла, , Но родена израснала във феминизираната западна Европа. Хукна да гони михаля в САЩ уж да следва там... и изчезна от радара... Авторе отиваш там на място и си я докарваш в бегето. Там дават мило и драго да стигнат до Европата. Имам един колега от Гамбия, цялата му рода иска да се изнася, сега да щракна с пръсти сега ще ми докара негърско дупе... обаче дойдат ли в Европата бързо се отварят на мурафети и трябва да намериш начин да я задържиш....



Чингис Хан

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c3711e9b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   За запознанства използвай Тиндър или Бадоо и двете платформи имат платени версии и можеш да зарибяваш жени от цял свят. Внимавай само че че са много хитри черните мамби , че ти изсмучат акъла през оная работа хаха

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c491b8a565
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Имаше един музикант, няма да му пиша името, че е известен, който се хвалеше, че не е бил с бяла жена, все с разни такива екзотики. Накрая се събра нашенка и има дете от нея. Явно се наигра и насити на афро и др. Знам и още един, пътешественик, купи си жена от Африка по обичая им, женен там за нея пак по техните традиции, доведе я тук, поживяха, пък после всеки по пътя си. Има семейство с българка. И така...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e60e963c3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Блякс, ще повърна.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c4966a6d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   По принцип където работех по света кухненския персонал беше от африканки и филипинки. От африканките най-красиви ми се сториха угандийки и кенийки, т.е. източна африка. Сладки са и говорят добър английски. Както се досещаш, Западна и централна Африка са френско-говорящи и малко грозновати. Човека с кучето, което душеше за бомби беше също угандиец и станахме приятели тогава. Говорели сме си много за Африка и ме предупреди никога и по никакъв повод да не ходя даже в Източна Африка - специално Гана, Камерун, Брега на слоновата кост, но изобщо да не стъпвам в Източна африка. Каза, че там върлува шаманизма и много често туристите се разболяват от магии. Каза ми дали вярвам в тези неща или не няма значение, но за мое добро (като бял) е изобщо да не припарвам там. Особено опасни са жените. Идеята да се забъркаш с африканка или ямайка може да ти доведе срахотни, ужасни неща. Ако все пак се решиш - то Уганда, Кения и най-вече Етиопия (християнска, източно православна страна) са твоите места. Угандиеца ми каза, че етиопките са най-красивите, но просто не съм виждал лично. И пак повтарям - източна африка - от там ли е ги заобикаляй от далеч

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c491b8a565
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11- Гана, Камерун и Кот д*Ивоар са в западна Африка.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2f777a6e18
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   11, угандиеца яко се е гъбаркал с теб и се е правил на интересен.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c4966a6d18
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   11 съм - да де, точно отбелязвам ЗАПАДНА Африка като тези страни, не четеш ли? Фирмата за която работихме беше американска. Познавам и британски фирми наемащи от Уганда и Кения. Щом англичани и американци ги наемат - в основата си им споделят ценностите. От Западна африка не наемат, от там не наема никой. И явно си има причина. Аз нямам намерение да си пробвам късмета има ли шаманизъм няма ли, има ли вуду магии или не. Който иска да пробва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 69282f66a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз имам опит с африканска жена. Може да си инсталираш тиндър и там има възможност да суайпваш/харесваш жени от други държави (тези допълнителни фийчъри се заплащат). Ама има голям риск да има разминаване в очаканията когато се видите.

Най-добре си направи екскурзия (командировка) в някоя държава (не е задължително африка, африкански жени има навсякъде), направи си локацията за търсене на тиндър в съответния град, в който ще ходиш, започни да си пишеш известо време преди да заминеш, така че като си там, директно да си уговорите среща и да започнете да излизате.

Аз къто съм бил на командировка съм имал връка с африканка от Кения. Какво да ти кажа - жена като жена. Работеше на рецепция в хотел и беше сериозна, много набожна. За времето, което сме излизали сме си изкарвали много хубаво. Беше винаги усмхната, позитивна и нямаше никакви драми там. А секса с нея беше невроятен. Африканките са много жилави са много спортни натури, в секса нямаше равна, беше неуморна и нямаше никакви скръпули (аз бях като пенсионер в сравнение с нея, а съм на 35). Сега само си мечтая за такъв секс.

Имай предвид, че за да дойде в БГ трябва да попълниш една камара документи, бележки, служ. бележки за доходи, ходене в посолства, тъй като те не са в ЕС.

И да знаеш, че БГ мъжете сме доста търсени извън БГ, поне аз до този извод съм стигнал.

Надявам се да съм бил полезен. Успех с начинанието.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 229ecca9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   10, за теб се говори същото, Манго. Не ни споделяй кръговрата на секретите ти, не ни интересува.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2c4563e06d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Аз съм жена на 28. Наскоро тръгнах с мъж на 26, от Ангола, студент. Връзката ни е повече от перфектна. Запознахме се по интернет. Това е едната опция, другата е да търсиш в Западна Европа или сред чуждестранните студенти. Пожелавам ти успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker