Нужда от мнения - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нужда от мнения
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 717 пъти
Здравейте,
Искам да споделя историята си. Запознах се с момче в сайт за запознанства през август месец. Тогава се видяхме за 10-20 минути в обедната си почивка. След това продължихме да си пишем. Той не искаше да се виждаме, само отлагаше моите опити да се видим. След това септември месец се видяхме пак за малко. После спря да ми пише, аз се опитвах да говоря с него, без успех. И последно се видяхме декември месец. За тези 4 месеца се явяват 3 срещи и нищо повече. Най-лошото е, че се виждаме само той когато реши, аз нямам право на мнение, явно. Аз го харесах визуално, но той не ми позволява да го опозная като човек. Странен е, със сигурност. Но нещо ме влече към него, не знам какво, може би желанието ми да имам връзка. Казах му, че бих искала нещата да се получат между нас, а той дори не си направи труда да ми отговори какво иска. И така се въртя в кръг вече 4 месеца, а вече ми омръзна и реших да се откажа. И тамън да се откажа, той пак ми пише. На мен ми кипна и му казах да не ме търси повече, докато не ми каже какво иска. Явно по някакъв начин и той ме е харесал, но се дърпа, а не мога да разбера защо.
Задавам си много въпроси. Толкова ли е трудно в днешно време да намериш човек, който да бъде с теб, да бъде истински с теб...
Вече започвам да се отчайвам, че никога няма да намеря човека за себе си, не разбирам защо не се получава, може и в мен да е проблема, но трудно мога да разбера какъв е.
Ще се радвам на мнения за моята ситуация, правилно ли постъпих да се откажа и т.н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1703a0a4f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, ако мъж ти иска, ще направи и невъзможното да има контакт с теб и да се видите. Този просто не те е харесвал, явно е и обвързан. Но , ако не е с гадже, просто не те е харесвал. Ти ще си една от многото, които зарибява. Затова изчезва и се появява от време на време. Ловджийска му работа. Ти си си наред, той не е.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fc7552b55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това което те влече към него със сигурност не е разум, а по-скоро похот, както си описала че ти харесва визуално. Предвид поведението му, той явно няма интерес към теб, освен може би за секс евентуално. Ако наистина искаш връзка ще трябва да е някой друг.
Вие жените като лапнете по някой само заради единия секс, и почвате да го обявявате за висша любов от пръв поглед едва ли не. А то си е чисто и просто елементарен животински нагон.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker