Прекалено големи очаквания имаме към жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прекалено големи очаквания имаме към жените
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2493 пъти
Здравейте,
За много години на всички! Бъдете живи и здрави!
Значи, реших и аз да се влюча и да нахвърлям някой ред за жените, без да генерализирам, само въз основа на наблюдения и преживяно.
Ние мъжете, като представители на по силния пол не трябва толкова емоционално и крайно да приемаме някои моменти от женското поведение. Просто, каквото и да кажем за жените все ще сгрешим. Няма формула как да обичаш една жена. Никога не можеш за предугадиш какво точно и как го иска една жена. Как можеш да искаш да разбираш жените, когато те самите не се разбират. Обикновено ще чуете от самите тях: "объркана съм, не знам какво ми става, не мога да се позная, не знам защо го направих" и т.н.
Чудим се и отговор не намираме за редица неща. Просто не трябва да се чудим и да търсим отговор. Нека да вземем предвид женската изневяра. Ако ги питате жените те веднага ще видат шаблонен, клиширан отговор защо изневеряват. Жените изневеряват и на богати, и на бедни мъже. Парите не са критерии. Въпросът е с кой изневеряват? Тук в сайта, един мъж се чудеше как може, при положение, че има добра външност, жена му, която е 60 кг. да му изневерява със 130 килограмов шопар и то в склад. Ами може - факт. Мой колега хвана жена си, с друг колега в бунгало, мръсно, без баня, с някаква измислена мивка. Хайде, размишлявай, де. Преди много години имах гадже, което живееше при мен и бях много влюбен в нея. При една командировка се прибрах един ден по рано. Хванах я в моя апартамент с нейн колега. Изхвърлих я от живота си на момента. Поне да си бяха взели хотел, ама акъл. Най-добрият ми приятел хвана жена си бременна с второто им дете да му изневерява с бившия си. Как издържа, не знам. Децата се оказаха от моя приятел. Какво да прави ? Гледа си ги и много не мисли. Ако тръгне да мисли трябва да зареже всичко.
Ето и жена ми. Обичам я, показвам, доказвам, ама нали е модерно сега да ползваш интернет за социални контакти и наща започнала да си чати с някакъв. Чатили си три месеца, почнали по интимни разговори и решили да се видят. И хукнала мойта. Да, ама като го видяла нещо и подсказвало, че не е наред. Много лигав бил, очите му шарели. Тръгнали с неговата кола към някакъв хотел извън града и мойта се уплашила. Искала да спре. Оня пък не искал. Тя се развикала, разплакала, заплашила го, че ще скочи в движение. Оня спрял и просто я изхвърлил. Обажда ми се разтроена. Отивам взимам я с колата. Тя всичко ми разказа. Викам и нито съм ти падар, нито господар, ако искаш да прекараш живота си с мен, давай да мървим напред, ако не теглим чертата и всеки по пътя си. Тя реве и вика само тебе искам. Беше петък, уредих кой да гледа дицато ни. Веднага кривнах от пътя и отидохме на хотел. Прекарахме си чудесно. Най-важното е, че се успокои.
Та, какво искам да кажа. Не можем да имаме свръхочакания от жените. Винаги на тях им липсва нещо. И ако запълниш тази липса, идва и следваща. Искаме от тях вярност и най-моралните жени вече подават. Няма рецепта за нищо, но макар и малко разума или интуицията трябва да надделяват. Живеем във времена на кризи, зарази, епидемии и не носим отговорност само за себе си.
М.43

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 40d8ce8b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хора, всеки човек с неговите си особености... Такива жени има, има и такива мъже. Всякакви ги има на тоя свят. Много често гледам как жените все мрънкали, все нещо сърдити...аз преди време се разделих с приятеля си, поради точно тези причини. Не само жените трябва да се "разбират". Той значи моят приятел се е държал като жена, хаха. То не беше сърдене, пуфтене, защо не съм правила онова, защо не това, постоянно правеше така, че аз да съм виновната, само драми ми въртеше. Е, писна ми и се разкарах, а беше мъж на години.. Та, всеки пол явно си прилича малко или много с другия. Аз, като жена, съм напълно различна от своя "общоприет" пол и много ми става странно като казват, че все жените вдигали скандали и т.н, защото аз не съм такъв човек и не мога все още да го приема, камо ли да правя такива детински неща. Може да съм и сухар, знам ли :)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4bd068a7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо ли си мисля, че Автора всъщност е Авторка.... Първо знае прекалено много подробности около срещата на ,,жена му,, с пишман тъпкача.... Второ всичкото това словоизлояние с , което някак си оправдава женската изневяра, а не просто изневярата... Ай сиктир ве! Авторе, ти или си жена, която пуска тема от името на мъж, или си някой безхарактерен.... охльов Хвана ли жена ми в изневяра, ако ще тридесет годишен брак и три деца да имаме ,я изхвърлям на секундата на пътя, без да слушам никакви оправдания за липси... и прочие...



Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e10e817b53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Да бе, ще тръгне да се чука и не само ще я прибера, ами и на хотел ще я водя!!! После защо жените не се притеснявали да бръмчат - как няма, като знаят че няма да има последствия...Жените не са деца и трябва да знаят , че действията имат последици, щом предприемат нещо, значи са приели да им се случат последиците от него...То и за мъжете важи, де...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 65c0c88c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, ти добре ли си?

Какво искаш да ни кажеш? Че когато ни изневеряват, да не го взимаме присърце?
Когато хванем някоя да кръшка, да й прощаваме без скандали?
Когато някоя, която ни се е вричала в любов, я хванем натясно, какви ги е вършила, да го приемаме за нормално???

Да не искаме от жените до нас да са ни верни - както емоционално, така и сексуално?

Това са налудничави твърдения на мъж без достойнство!

Проблемът е в тебе, че си се унижавал да търпиш подобни истории.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 58c27afe60
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Явно доста сериозна част от хората в България (мъже и жени) в последно време забравят за истинското значение на думата "любов" и не могат да бъдат с един човек.
Баба ми и дядо ми, например, имат 60 години брак. Откакто баба ми почина, дядо ми вечеря със снимката ѝ.
Това е обич и преданост.
Това търся и аз самата в живота си.
Предан и добър човек.
Нямам празнини за запълване,формирана съм като личност, имам само нужда от другар в живота и истинска любов.
Жените и мъжете, на които им шарят очите и все търсят нещо по-така... ами, не си заслужават. Каквото и да бъде започнато с тях, няма да е чисто, няма да е хубаво, няма да е вечно.
Все ще се чудиш с кой си го слага и къде.
Безсмислено е да си губи човек времето с такива хора, но явно малцина го осъзнават.
Затова и хора с по-различни и стойностни ценности в живота изпитват затруднения в намирането на партньор тези дни.
Каквото търсенето, такова и предлагането, казват, може и да е вярно.
Та мисълта ми е... спрете да търпите изневеряващи и лекомислени кухи лейки с по-малко мозъчен капацитет от амеба.
Не, нямате твърде големи очаквания нито от мъжете, нито от жените, просто населението ни е такова, че тези очаквания могат да бъдат посрещнати от едва една малка шепа хора, които са трудни за откриване.
По-лесно е да си намериш боклук, с който да се задоволиш и да се успокояваш с мисълта , че всички са такива и всъщност положението не е чак толкова зле, отколкото да си впрегнеш силите и да изчакаш търпеливо да попаднеш на точния човек.
Аз, естествено, предпочитам трудния вариант и не съжалявам ни най-малко.
За последната година и половина съм имала възможността да бъда с няколко много привлекателни и влиятелни мъже, но така и не се стигна до това, тъй като нито един от тях не може да ми предостави това, от което имам нужда - спокойствие и истински отношения, без игрички, без лъжи.
Идея си нямате какви крале на драмата могат да бъдат и мъжете и какви филми могат да забъркат... даже и не съм очаквала, в интерес на истината.
Не си принизявайте стандартите.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: aae5313d77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Към №5.

Страх ме е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ead75efda3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз наистина не разбирам смисъла на тези лъжи и изневери, живот като в турски сериал, като не ти е кеф с някой кажи си го хващай пътя към гората.
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9955bf4333
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Огромни очаквания имам
1. Да е жена
2. Да иска да е с мен
Направо огромни желания имаме към днешните жени

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 719a8442f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Повечето жени са емоционални и импулсивни те нямат рационално мислене, а ние мъжете точно това очакваме от тях. Ами, ако не го приемем разбира се, че ще има драми. Далеч съм от мисълта да се поощрява изневярата, но ако жените мислеха за последиците от нея, нямаше да я правят. Ние искаме три в едно. Съпруга-прекрасна майка и домакиня, съпруга-страхотная любовница, съпруга-работеща жена. И в допълнение още хиляди неща. Ами няма как да стане. Дори спокойните жени превъртат, та камо ли тези под постоянно напрежение. Само един елементарен пример, вече жените, а и мъжете откачат след първото раждане на детето и грижите около него, а какво остава занапред

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 719a8442f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Повечето жени са емоционални и импулсивни те нямат рационално мислене, а ние мъжете точно това очакваме от тях. Ами, ако не го приемем разбира се, че ще има драми. Далеч съм от мисълта да се поощрява изневярата, но ако жените мислеха за последиците от нея, нямаше да я правят. Ние искаме три в едно. Съпруга-прекрасна майка и домакиня, съпруга-страхотная любовница, съпруга-работеща жена. И в допълнение още хиляди неща. Ами няма как да стане. Дори спокойните жени превъртат, та камо ли тези под постоянно напрежение. Само един елементарен пример, вече жените, а и мъжете откачат след първото раждане на детето и грижите около него, а какво остава занапред

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3fe0913c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Глупаво и неубедително съчинена история.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 811bcc0dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъжете имат X хромозома, която винаги се наследява от майките им, те са си половин жени

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 76d98503d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   12, a едната Х хормозома на жената от къде мислиш, че идва? От космоса ли? От бащата. Значи и жените са половин мъже.

Някой е бягал oт часовете по биология.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4bd068a7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   9 Очакванията към мъжете са също 3 в 1 Съпруг-страхотен баща и мъж. Съпруг-страхотен любовник, Съпруг- работещ мъж


Аве на много жени им се иска от горе на това и всичко да им се прощава включително и изневяра , понеже били емоционални и импулсивни, ама осрахте се с тоя феминизъм.Това направо е геноцид на истинските мъже. То е ясно, че льольовци винаги ще има, но не ни задължавайте всички да станем като тях.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 653015e780
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Хората не са толкова различни, независимо дали са мъже или жени. Дори и изказвания като 12 и 13 го потвърждават.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 811bcc0dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   13, бащите получават Х хромозомата си от майките си, следователно аз съм получила едната моя от баба си по бащина линия, а баба ми сещаш се е Жена :)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 76d98503d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   16, а баба ти от къде е получила едната Х хромозома? От баща си, твоя прадядо. Така можем до безкрай.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 76d0f6b922
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   До автора: Много точно си описал нещата,да независимо от пола на всеки може да му писне.Дали ще решиш да кръшнеш за кратко,но с мяра,също може да се случи на всички ни,дали реално ще се случи,вероятности много.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7e740372ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Браво авторе,че си наел хотел и сте прекарали една чудесна вечер,след всичко негативно случило се.Браво,че дръзваш да споделиш.Днес никой не е застрахаован( пола няма значение).Да уточня нещо,което всички обвързани забравяме: когато говорим за връзка, винаги говорим за отношения между двама.Ако се стигне до разправии,двамата трябва да помислят,какво напоследък са изоставили в отношението си спрямо другия.Полагат ли достатъчно грижа,ласка,разнообразяват ли еднотипните битийни случвания.Браво,че си и дал шанс на жената до теб,защото съм сигурна,че едва ли опита подобно нещо втори път.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1dfbafa1c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   №12, №16, извърташ го както на теб ти изнася, поради феминистичния ти стремеж за равенство! Бащите не получават Х хромозомите от майка си, а от бащите си, както и мъжката Y хромозома, гените и полът на детето се определят само от генетичния материал в мъжкото семе, което значи, че децата са по природа собственост само и единствено на мъжа, защото той ги създава! Женският рев по света че жените можели да раждат и затова са с претенциите, че "създавали живот" не спира, а не са достатъчно умни, за да разберат че не те, а мъжете го създават, а жените само го износват и раждат, и без мъжко семе ще раждат само чехълчета и зелени еуглени! Жените имат само две ХХ женски хромозоми, а мъжете притежават една мъжка Y хромозома и една женска Х хромозома едновременно което означава, че мъжете по природа могат да се размножават без жени, и са съвсем независими от техните прищевки и ревове, само щото можели да раждат! Човешкият род води началото си от мъжкото начало-извора на живота=мъжките топки, където се съдържа целия генетичен материал, определящ пола на детето, и всички отличителни белези, и без него човечеството няма да го има, докато без жени е съвсем възможно да просъществува! Вече са изолирани мъжки Х и Y хромозоми от мъжко веме и е направен човешки зародиш в изкуствена утроба в лабораторни условия, което е революционно постижение в науката, и първата и последна стъпка за реално-възможното ликвидиране на ненужния и вреден за човечеството женски пол веднъж завинаги!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 739688edc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Освен да е жена по паспорт какво друго можем да очакваме от жените в днешно време? Всичко друго вече е прекалено за тях.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4bd068a7fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Авторе ти не си мъж, а женски полов орган. Ако беше мойта, такъв бой щеше да яде, така както и хората по селата не си бият магаретата. И щях да я натиря при новия и евач. А твойта понеже вместо бой и гонене е получила ласки и, , разбиране, , след време пак ще ти изневери и пак и пак, ще ходи да се тъпчи с разни бастуни, а ти ще гледаш от страни като малко коте кога еват майка му на керемидите.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 40d44a892a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   До 23,брутален си.Ако го направиш ти,дали ще се намери някой да те набие? Не съди,за да не бъдеш съден,ситуацията не е бягане от отговорност,а урок за двамата и как ще минат през него.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 92f3dfc81f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   №24, защо да съм брутален, защото казвам самата истина ли? Ако го направя, едва ли ще се намери някой, който да ме набие, защото съм много силен физически и никой мъж в радиус от 100 километра не може да се мери с мен по сила. Съдят само наглите жени, гаврещи се с мъжкия облик с измисляне на фалшиви обвинения в изнасилване, каращи мъжете да прекарват половината си живот по съдилища,и в резултат на това принуждаващи ги да използват мъжката си сила,за да раздадат истинска природна справедливост,такава ,каквато никога няма да я има във съдилищата!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cfdb1ed7c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Много ят мъж не е много сексуален, често ми и отказва. Нямам любовник, обичам мъжа ми, но не знам дали цял живот мога да живея необичайна, не ми харесва идеята да съм с друг...
То се гледа навреме, де..
Иначе съм на мнение, че еднократно и да не те хванат може, но не трябва да има повторения.
За мъжете можело, за жените не...
Живота е дълъг..
Едната страна, ако е недоволна, вина има...

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b2dc4bc3ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   До 26. От хората, които са си разбили семействата заради изневяра знам, че няма първи път в този знаят. Тръгнеш ли спиране няма. Изневярата ти се превръща в начин на живот. След първата изневяра и оргазмите, който си получила ще искаш още и още, и така докато те хванат. После следва развод и след развода търсене на мъж, който не само да ти доставя удоволствие, но и да ти гледа децата. Е, пълно щастие няма...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker