Да започна ли връзка щом не го харесвам? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да започна ли връзка щом не го харесвам?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 782 пъти
Здравейте. Момиче на 19 години съм и досега не съм имала приятел. Имало е момчета, които са ме харесвали, но не са били много, а и аз нямах същите чувства към тях и ги отрязвах. Преди няколко дни в новогодишната нощ бяхме се събрали голяма компания и както се очаква се напихме доста. Един мой приятел дойде при мен, говорихме си и той ми каза, че ме харесва и ме целуна. Не усещах никакво привличане към него, чувствах го само като приятел и му казах, че не искам връзка. Няколко дни след това си говорих с една приятелка и тя ми каза, че е по-добре щях да направя, ако бях тръгнала с него. Нейните доводи бяха, че любовта може да се случи в последствие и че приятелството ни можело да прерастне в нещо повече, но винаги съм смятала, е за да тръгна с някого, трябва да съм влюбена в него. Не искам да звуча нелепо, но вече през ума ми минават мисли, че няма да намеря любовта, а това ме плаши до някаква степен. Мисля си дали не съм твърде притенциозна, но да тръгна с някого, към когото нямам чувства не ми звучи добре. А момчето всъщност е много мил, забавен, умен и хубав, но никак не си се представям с него и не изпитвам привличане.
Въпросът ми е как трябва да постъпя? Дали да тръгна с някого, просто за да не съм сама и да набирам опит във връзите или да чакам да се влюбя в някого и да рискувам, да остана сама?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 25f1fdc85c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не тръгвай с някой към когото нямаш чувства. Но пък нямаш какво да губиш. И все пак за да бъдеш, , заедно" с някой, ти трябва да имаш чувства за да го искаш. Ако е само за да си имаш приятел не е много добре според мен. Успех.
Не ходи с някой от страх за бъдещето. Трябва да познаваш човека срещу теб поне малко. От това, което чета - ти не си от тези които се мятат на непознати.
Последвай сърцето си. Ако то не те води - към някого не отивай. Дали любов или интерес- щеше да усетиш. Но след като няма такова нещо- значи не тръгвай с него. Няма ли привличане -няма смисъл. А може би не го познаваш все още...
Успех.
Момче

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d78acd93cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Опитай, така си истинска. Влюбиш ли се, съвсем престава да се вижда истнското ти аз, поне докато влюбването не премине Приятелката ти е права, дай шанс на себе си и на момчето. Имате огромния шанс да се направите щастливи, самотен човек може да е винаги

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fe48df8af5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много тъпо ще е да преебеш някого, да му загубиш няколко месеца-години, накрая нищо да няма. Не е нужно да си влюбен, но трябва елементарно привличане да има. На мен ако не ми хареса, няма начин да вляза във връзка с такъв. На 19 е рано да се отчайваш, че никого не си срещнала.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 430a555684
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Оо, не! Щом не изпитваш дори привличане, недей! Как ще го целуваш, как ще интимничиш с него?
Ако той не е от твърде нетърпеливите и си дадете време аамо да излизате, да прекарвате време двамата заедно и да видиш дали нещи ще трепне, ок, но щом досега не е станало пък има вероятност после да започнеш да си внушаваш, да се залъгваш че, си привлечена...
Твърде млада си, какви са тия притеснения че, ще останеш сама?!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8b00ff496c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не тръгвай без да има чувства. Говоря ти от личен опит. Тръгнах с едно момче, а нямах чувства. Нещата не свършиха добре, разбих сърцето му, и му загубих времето.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ee36383241
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Имай предвид че най-често 'пеперудките в стомаха' са чисто сексуално чувство, и е много вероятно да се 'влюбиш' в някой който те възбужда сексуално, но емоционално не сте съвместими.
Докато ако имате някаква привързаност е по-лесно да намерите желанието да се напаснете сексуално. Но ако съвсем не го чувстваш, няма нужда да се насилваш чак толкова.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 565552908a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Недей.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 96a03bf7c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Понякога се получава след време, Аз така мисля. :) Зависи от човека.
Хората се привъзрват след време. Като си вземеш куче то не те пита дали го харесваш, а и то не знае дали ще те хареса след време. Ако го биеш - ще те намрази. Ако го водиш на разходка, галиш го, грижиш се за него - то ще те обича. Дали е същото с хората не съм много сигурен, но ако човек позволи, би могло да се случи.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 326e831a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Зависи, зависи...
Ти връзка ли искаш или любов?
Защото връзка можеш да имаш с всеки и единственият критерии е да не те дразни прекалено много.
За любовта е нужно нещо отвътре да ти трепва, да искаш повече време, повече внимание, повече докосвания и навсякъде да виждаш сърца.

Вероятно най-разумно би било да излезеш на няколко срещи с това момче, чисто приятелски и да се опознаете по-добре по нов начин. Ако за няколко излизания нищо не ти трепне, няма да се случи и след 5 години. Имам приятелка, която прекара години с мъж, в когото никога не се беше влюбвала. В един момент го заобича и се привърза, но липсваше тръпката, романтиката, желанието и всички други готини неща, които те правят глупав и нестабилен. Разделиха се, беше ѝ омръзнало от театър. Не искаше да го наранява, но не можеше да продължава по този начин.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker