Как да бъда по-атрактивна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да бъда по-атрактивна?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1321 пъти
Здравейте. На 16 години съм. Не съм грозна, имам хубаво тяло. Не се гримирам, и приличам на малко дете. Не обичам да се обличам провокативно, въпреки, че имам какво да покажа. Не обичам да се снимам, като камила, и да се кривя за да бъда "добре" изглеждаща на снимки. Не обичам да правя някакви нелепи, според мен физономии. Като някакви муцунки, онези патешки устни и т.н., обичам да се усмихвам. Не искам да приличам на плеймейка, искам да изглеждам по-привлекателена. И знам, че не е нужно да изглеждаш по онзи нелеп фалшив начин, за да си привликателна. Някой съвет, да се чуствам по-привликателна, няма да е в тежест.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0360825b98
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обличай се по-женствено,дръж се по-женствено. Носи по тесни,впити дрехи,очертаващи повече извивките на тялото ти,и не бъди изкуствена. Бъди истинска,не подражавай на кифилте със силикон в гърдите,в дупето,с ботокс в устните и фалшиви,пластмасови лица,бъди естествена и натурална. Момчетата обичат повече момичета,които са по тихи,кротки и незабележими,в сравнение със ония дето постоянно ти се навират в лицето и са досадни,нахални и нагли. Остави момчетата сами да те забележат и ще видиш,как за 0 време ще се съберат опашки от кандидати пред вратата ти.:)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7671479bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се чувстваш привлекателна, сигурно защото мочетата обръщат по-голямо внимание на разни кифлички. Повечето търсят лесните, тия дето като им кажеш две-три мръсни приказки и ти пускат веднага. В тийнейджърските години масово това се търси, защото всеки гледа да удари бройка и да се прави на голем, ама познай после какво става - никой не ги търси вече, защото на никой не му се занимава с курви, освен ако не за секс де.

Най-вероятно си много красива, затова не се притеснявай. Ще започнат да те забелязват тогава, когато си търсят красиви и свестни момичета. По-добре ли би се чувствала, ако край тебе са само бройкаджии?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e6dcc9826c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ходи със пусната коса, ако е и по дълга е идеално, понякога може и да я връзваш разбира се, но спрямо тоалета, ако е нещо по леко като рокля или дънки с тениска - бъди с пусната коса, (че казах за рокля - ако си с официална рокля - вързана коса) носи дрехи които да покриват тялото ти или по голямата част от него , но не прекалено впити ама не и прекалено широки, чети, бъди любознателна, и също ако слагаш от време на време лек парфюм който едва да се долавя би привлякло вниманието към теб.

Каза че не се гримираш и правиш на кифла - похвално е, радвам се че все още има момичета като теб! На мен ми харесват такива момичета.

Момче на 18 години и само да кажа че не мога да кажа че имам вкус за модата, просто казах неща които на мен ми харесват и бих забелязал и харесал в едно момиче. Надявам се че е от помощ.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 405cc52c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Въпреки, че си доста малка ми харесва много как разсъждаваш. Атрактивни са точно онези, на които не искаш да приличаш, аз нямам обяснение за това мъжко мнение, но съм се примирала с него. Ако ще и най грозната да е, като е изпъчена и с онова вулгарно поведение и малко корекции или доста грим и нещата стават уау за доста мъже, а ако е и хубава още повече. Никой не цени нежните, скромни и семпли жени, не поне и по онзи начин, за който ти питаш. Атракция и сексапил за мъжете е цици, дупе, татуси, дебели устни палави погледи и високо самочувствие, ако притежаваш някои поне от тези "качества" ще си атракция!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6ea8de5864
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Атракция и сексапил за мъжете е цици, дупе, татуси, дебели устни палави погледи и високо самочувствие,"

Няма по-отблъскващо нещо за мен като мъж една жена да парадира с тези неща. Това е присъщо за кифлите и курвите.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0ec26c9d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Авторката: Благодаря много за съветите. Реално ме накарахте да се замисля, че не е нужно да изглеждам привлекателна за всекиго, а е достатъчно аз да се обичам, а след това, който ме хареса - ще ме хареса такава каквото съм. И номер 2 е прав, не харесвам типа момчета, който са бройкаджии и не искам такива околко себе си, за мое щастие тези ги отхвърлям най-бързо! :))

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a47761e057
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Единственият ми съвет е да си повярваш малко повече. Жената носи дрехите, а не те нея. На снимката трябва да виждаш себе си, а не голямо пате или крив манекен. Когато ходиш, трябва да го правиш с изправена стойка и нужното самочувствие.

Когато бях на 16 години се чувствах като теб, имах същите мисли и не виждах нищо привлекателно в себе си. Сравнявах се с 16-годишните звезди, както и с актьорите, които играят тийнейджъри. Пропусках дребната подробност, че нормалният 16-годишен не ходи по червения килим и няма цял екип зад бляскавата си визия. Нормално е да изглеждаш по-детски, защото още не си станала зряла жена и тепърва се развиваш. Знаеш ли... на твоите години се срамувах да нося прилепнали дънки или рокли, защото момчетата ме заглеждаха, ако бях облечена така. Не се чувствах комфортно да привличам внимание, но не се чувствах добре и като незабележима. Знам какво ти е, затова знам и колко нелепо е.
Важното е да намериш собствен стил, да имаш собствено мнение и да не се срамуваш от себе си. Това ще те направи 2 пъти по-атрактивна и то за правилната категория момчета. Ако ти се чувстваш добре в кожата си, хората ще си мислят, че изглеждаш по-добре. "Кифлите" са забележими, но това не ги прави привлекателни за повечето мъже. Никой мъж няма да откаже еднократен секс, но малко жени са съгласни да получават само и единствено това. Не си мисли, че нормално изглеждащо момиче е по-малко атрактивно от издута кукла с високи обувки. Излез навън още сега и се оглеждай за двойки, ще видиш, че повечето нежни половинки не изглеждат като Кайли Дженър, а напълно нормално. Освен това роклята, токчетата и дрехите в твоя размер, а не по-широк, не те правят лека, глуповата или изкуствена. Подчертай собствената си красота, не се сливай с тълпата от копи-пейст модерни момичета.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3a5134c77d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Моме, за такива като теб има стар лаф - хубавият кон и под скъсал чул си личи. :) Умно момиче изглеждаш, ще разбереш какво имам предвид.

Иначе, ако искаш да се чувстваш по-привлекателна - факт, гримът и дрехите помагат, ако акцентират това, което имаш, и също така прикриват недостатъци. Ама пък викаш, не те кефело да се гримираш и обличаш по-провокативно......еми то и мен не ме "кефи" задължително, да рискувам да изтърва 90 кила на врата си, като правя лежанка, или някоя друга контузия, нито пък ме кефи да ям насила, защото има определени храни, които трябва да ям в определени количества всеки ден, за да напредвам в спорта......ама....тва е животът. :)

Бих ти предложил да откриеш някакъв компромисен вариант. Демек, грим и дрехи, които теб лично да те кефят като стил, но в същото време и да ти вдигат "общата оценка". Това работи най-добре.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e6dcc9826c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   От номер 3: съгласен съм с коментарите на 2 и 4, прави са, и наистина доста от момчетата в тийнейджърска възраст, че някои и до вече зряла, харесват лесните и тези със 100 и няколкоте корекции по тялото, татуси, пиърсинги и така нататък. На мен лично такива не ми харесват, харесвам и ценя повече скромните и семплите и заради това те похвалих за това което си, и също вярвам че има и други момчета като мен, може би дори някой те харесва тайно.
А и само един съвет от непознат ставал свидетел на доста неща - дори някое момче да изглежда съвестно и свястно, внимавай докато не се увериш, че е така, защото има такива които лъжат и се правят на мили, но всъщност са измани и може би искат да извлекът ползва от теб. (Виждал съм такива случаи). И браво че си стигнала до този извод, че е достатъчно ти да се харесаш.

С пожелания за всичко най-хубаво

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9e6fff218b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По-семплото днес е на мода. Не ти трябва да слагаш много грим или да си разголена. Аз съм на 28г. - жена и никога не ми е изглеждало привлекателно това, всеки си има вкус.
Ако наистина искаш съвет относно визията си бих казала само носи по-прилепнали дрехи, ако носиш грим нека е лек, който само да подчертава чара ти и си лепни една усмивка до ушите.
Често хората ни привличат с енергията си много повече, отколкото със самата си визия. Работи върху това да се обичаш и харесваш себе си, само и единствено когато имаме добра връзка със самите себе си можем да очакваме да имаме и добра връзка с другите.

П.С: както и да се обличаш го направи защото на теб реално ти харесва, а не защото искаш да се впишеш в представителната извадка на типа "привлекателни" жени. Красотата е субективно нещо и е най-сладко, когато някой приема и хареса истинското ти Аз, а не "маската", която сме наложили. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker