психически тормоз!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

психически тормоз!!!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1147 пъти
Жена съм на 22. Бях подложена на психически тормоз. Обиди, изнудване, шантаж, ревност, вменяване на чувство на вина, унижение. Бях тормозена от един слаб мъж, неможещ да се справи със себе си. Страхлив и комплексиран. Радваше се като ме болеше и страдах. Преживявала съм подобно нещо от роднина, всъщност и до днес го преживявам. Проблемът е, че получавам паник атаки. Не мога да простя на себе си, че съм позволила на един жалък човек да ме мачка. Беше ужасно. Искаше да ме смаже, да срине психиката и самочувствието ми. Самият той е бил жертва на психически тормоз. Съжалявах го, исках да му помогна и успях, но на каква цена! Той ме тормозеше всеки скапан ден. Имах се за спасителка, мъченица, докато един ден не осъзнах, че той е слаб, а не аз. Мъж, неможещ да се вземе в ръце, пълен с комплекси, нуждаещ се да наранява и мачка, нещастник. Още съм гневна. Опитвам да си простя, но е трудно. Момичета, моля Ви, бягайте от нестабилните мъже, не се правете на Дева Мария, не може да спасите никого. Ще лъже, че ви обича, да нараняваш не е обич!!! Като вижда, че ви губи, ще казва, че ще се промени. Да, дами, ще се.... точно за ден-два. Никоя жена не заслужава подобно отношение. Не правете компромиси със себе си, излизат прескъпо. Още ме боли. Изпитвам омраза и гняв, опитвам да я пусна, приемам съвети. Извинявам се за емоционалността!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: f70d227734
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И двамата сте били слаби. За да може някой да те тормози, ти трябва да искаш да си жертва, да не се бориш, да нямаш сили да си тръгнеш. Слаб човек не може да тормози силен психически човек. Може би не си се борила достатъчно.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fa8e1ab2e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нищо не казваш. Общи приказки само. Говори по конкретно. Кажи в какво се е състоял тормоза

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5d6b2273a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато започнеш да изпитваш агресия, взимаш един колан и удряш здраво по канапето или леглото, докато ти мине или се измориш. Така изхвърляш агресията, не й позволяваш да се трупа в теб, нито я подтискаш. През останалото време, когато се присетиш за него, представи си го колко е жалък, той цял живот ще е така, страдал е и ще страда, толкова си може, прави го, за да не изпадне в депресия, смешен и жалък, представяй си го малък, миниатюрен, дребен пикльо, ще почувстваш нещо между погнуса, жал, презрение и смях. Смях в началото, за да ти мине, после ще остане съжалението... за съжаление на света съществуват много такива хора, победени още в детството, така разбираме колко много болка, която не виждаме съществува... или както беше написал един подобен в нет-а - "вие ще страдате известно време, а аз се чувствам по този начин цял живот". Ще ти мине, започни да общуваш с други хора, за да го отдалечиш в спомените, гадна работа, милите, но НЕ може да им се помогне.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7f12170b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Има си психиатри за тази работа. Тука не е мястото да скушаш тъпи съвети на некомпетентни хора. Паник атаки се оправят само с хапчета. Успех.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 222a9c3ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   разговор с птерапевт това ти трябва! Не се давай,дай си време мир и спокойствие.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 40200ac655
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре,че си го осъзнала..Пази се и не се предавай!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b9c4ff3883
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На първо място спри да съжаляваш себе си, както и всички хора по света! Всеки човек си има съдба или уроци, които трябва да научи, така че не се меси в това. Спри да съжаляваш и себе си. Отиди на психотерапевт, за да се справиш със своите травми, явно от детството ти. Ако роднината, който те тормози е наблизо, то се изнеси на квартира, заживей в друг град или държава и се справяй сама. Излекувай своите травми. Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker