Нямам му доверие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам му доверие
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 6317 пъти
Здравейте, надявам се да ми помогнете със съвети какво да правя вече.
Ще се побъркам вече заедно сме с приятеля ми от година, а аз му нямам и капчица доверие.
Искам да знам винаги къде е и с кого, и това мисля, че е нещо нормално.... но той не го приема така.

Всяка вечер като ме остави в къщи и се чудя дали се е прибрал или е някъде... Писна ми вече да живея в постоянни съмнение какво прави и с кого е. Може би в мен е грешката, че искам да контролирам всичко, но все пак аз се съобразявам с него за всичко.

Винаги когато съм готова за излизане, го чакам с часове той да стане готов и да ми се обади, и не правя проблеми. Винаги, когато ще излизам го предупреждавам преди и след като излеза, за да знае.

Винаги където и да отида, му се обаждам, за да знае. И когато ме остави в къщи, аз си стоя в къщи, а той си обикаля някъде.

ПИСНА МИ... НЕ МОГА ТАКА ВЕЧЕ. НЕ МОГА И ДА ГОВОРЯ С НЕГО, ЗАЩОТО И БЕЗ ДРУГО МЕ ПРИЕМА ЗА ЕДИН ПАЗАЧ И НАЙ-МНОГО ДА СЕ СТИГНЕ ДО ЖЕСТОК СКАНДАЛ. НЕ ЗНАМ КАК ДА ДЕЙСТВАМ, ПОМОГНЕТЕ МИ...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: b3eac85477
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би си влюбена в приятеля си. понякога се стига до такива ситуации и крайности. ще мине, спокойно! но че е супер мъчително и унизително за самата себе си... да, ад е направо!
истински ад!

опитай се да разбереш, че НЕ Е ВЪЗМОЖНА да го контролираш напълно. ако иска - ще отиде и с друга, и с приятели, и ще се напие с приятели и т.н. - т.е. всички "мъжки" неща, които ни вбесяват. то не че и ние не ги пръвим понякога, но... сега говорим з а"мъжките" изцепки.
просто не става така. ще му омръзне и на него. а при това - повярвай ми!!!! - няма мъж, който ако иска, да не кръшне... въпросът е да не пожелаят да го направят.

второ - опитай се да си намериш нови интереси. в началото умът ти може да е само в приятеля ти (къде е , какво прави и т.н.), но постепенно ще се откъснеш от тези натрапчиви мисли.

трето - съднателно се опитай да направиш връзката ви равностойна - за Бога, какво ще рече това ти да го чакаш с часове наред, готова да излизате, а той да закъснява или да не ти се обажда?!! че и да не смееш да го попиташ защо е такова магаре, например, че те е вързал да чакаш като пълна патка? виж, мъжете обичат жените със самоуважение. не си плюй чак толкова много на фасона, защото това може да го отблъсна в кройна сметка от теб!

изобщо, престани с този театър и му говори откровенно! постави му и ти някакви условия.
няма да сгрешиш!
успех!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 09c2763b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Имам връзка от 4 години и не мога да си представя да тая нещо в себе си (независимо какво) и да не смея да поискам отговор на въпросите си, (било то за секс, взаимоотношения, съмнения, ревност и всичко останало), така спечелихме пълното си доверие. Истината е че го задушаваш много. Пробвай да не даваш толкова подробен отчет на всяко твое действие. Бъди малко по-загадъчна и интересна. Всеки има нужда от малко лична свобода и да не се чувства длъжен да обяснява всяко свое ходене до магазина... Разбираш ме какво имам в предвид. Друг е въпроса ако ти е дал поводи за съмнение и ревност.... Но какъвто и да е случаят, с тези си действия можеш само да отблъснеш човек от себе си.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1e49026189
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   „Искам да знам винаги къде е и с кого, и това мисля, че е нещо нормално. “

Ужас! Изобщо не е НОРМАЛНО! Това за мен е ТОРМОЗ. Ти, вярно, тормозиш и себе си, но и него. Ще те зареже един ден заради това, задушаващо е и човек чувства личната си свобода и пространство ограбени!
Нима е толкова лошо, партньорът ти да може да разполага с живота си и с ЕЖЕДНЕВИЕТО СИ, да комумуницира свободно с мъже и ЖЕНИ (51% от населението)?
И НЕ, ТОВА НЕ Е ЛЮБОВ, ти за мен страдаш от страшни комплекси и те е страх, че ако приятелят ти се запознае в делника си с по-атрактивна и умна жена, ще те изостави. Или още по-лошо - ЩЕ ИЗНЕВЕРИ. Превърнала си го това във фикс идея. Не е проблемът в него, изцяло в теб и ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧВА И С ВСЕКИ ДРУГ МЪЖ. Никой не иска да живее, недай си Боже, да създаде СЕМЕЙСТВО с такъв човек като теб.
Първо, разбери, че не е нормално поведението ти, не е признак на любов, а на страховете ти - страхове, заради ниското ти самочувствие! Работи над него, ако не искаш да загубиш момчето!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 46bc4d6576
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Аз съм момиче и честно да ти кажа, ако някой така ме контролира и иска да знае кога съм влязла в тоалетната, кога отивам до магазина отсреща за едни дъвки... направо ще откача. Не е нормално. С приятеля ми сме заедно от почти две години и никога, ама никога не съм му звъняла да го разпитвам къде е с кого е, както и той мен. Ако сме заедно, но трябва да свърша нещо (събиране с приятелки или друго) просто казвам: Отивам еди къде си. Точка. Ако той е някъде и аз реша да отида по магазинитъе или другаде - ставам и заминавам. Ама това да ми се диша във врата на всяка стъпка - ужас просто! Това показва една лична несигурност и неувереност, че можеш да задърежиш човека до теб. Аз нямам този проблем. Знам, че ако е решил да ми изневери ще го направи, защото начини винаги има. За момента съм сигурна в себе си и в него и подобни изпълнения са ми чужди. Опитай се да си по-малко обсебваща. Сигурна съм, че му е адски неприятна цялата тая история с контролирането. В крайна сметка никой на никого не принадлежи!
Ж25

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 67f66ab2e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   А стига бе, как ще е нормално???
Някой ти го беше написал по-горе - комплекси!

Момиче, като обичаш кучето си искаш ли постоянно да го знаеш къде е или искаш то да е добре, независимо дали го виждаш или не. Какво, като е отделно от теб, няма право да излиза ли..
Не знаела дали се прибира вкъщи... ами, миличка - НЕ се прибира вкъщи... и знаеш ли, защо - напук!

Приема те като пазач? Е как да те приема, за бога! На всички ни е хубаво да ни ревнуват малко, да ни пазят, ама постоянно да го знаеш къде е и какво е, пък и постоянно да му съобщаваш къде си и какво си...

Любовта е свобода! Даваш на човека правото да бъде себе си и да те нарани, ако те нарани - това е негов проблем, но му даваш свободата да решава дали ще иска или не нещо.

Раздели се с момчето преди да ти щукне в главата да забременееш, за да улегне той!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a98a2772f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да ти имам проблемите. Моята не се интересува изобщо от мен. Ревността е хубаво нещо, но трябва да го контролираш до някаква степен. Като на твоя не му харесва вниманието, което му отдаваш го разкарай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 43a0ae6187
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
Някои от вас не ме разбраха правилно . Аз не го пазя , но просто той така си мисли . Аз не излизам с него с цел да го пазя , а за се видим . А относно това за комплексите ... не страдам от комплекси , а просто ме е страх да не ми се качи на главата . Знам , че това не е начина . А колкото до това къде е и с кого , той също иска да знае аз къде съм и с кого , не му е приятно когато около мен има някое момче , което той не познава или ако него го нямма . Винаги като излеза да пия кафе с приятелки , той ми казва и да внимаваш , така че както аз искам да знам къде е и с кого така и той иска да знае , но проблема е , че той иска да знае аз какво правя , но неиска аз да знам какво прави той . Не мисля , че страдам от ниско самочуствие , а може би просто го обичам прекалено много и искам и той да е така . И другото което е , не му държа сметка за всичко което прави , а просто го питам , за да върви разговора помежду ни , той също ме пита и иска отчет за всичко , дори и какво съм си говорила с приятелките ми на кафето или по телефона . Така , че не ме изкарвайте , че аз съм толкова ужасна , защото относно тези неща и той ги прави , само , че аз не се дразня , а напротив радвам се , че се интересува . Иначе благодаря за съветите и коментарите ... приемам критиките ви

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0c21b92782
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Аз съм същият знам какво е направо ти е да откачиш Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7f2994e81d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   И аз бях така. Само че моят беше от друг град и сещай се какво ми беше. В крайна сметка без да сме се карали дори той ме заряза по най-отвратителния начин - просто изезна... Но моят съвет е щом не му вярваш - има защо, шестото чувство не лъже никога!!! Довери се на интуицията си, която ти крещи - НЕЩО НЕ Е НАРЕД!
Момиче, 20 г.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d768f6062a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Давал ли ти е някога повод за съмнение? Хващала ли си го в крачка? Ако не си-защо дърпаш дявола за опашката? С тея непрекъснати съмнения и въпроси го изнервяш. Приеми, че не е нужно да бъдеш винаги с него в 100% от времето.
Какво означава, че си "обикаля"-прави 1 тигел на града с колата и пак се прибира?
И аз съм била същата, но си беше напълно основателно. Не е редно да му държиш сметка за всяко нещо-приеми, че е необходимо понякога да бъдее сам:) Апък ако иска да ти изневери пак ще го направи, не можеш да го спреш по този начин.
Иначе и моя е същия... На колко години е?

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: a586b4d6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Обичаш го просто и може би се подготвяш за евентуална раздяла,затова са всички съмнения,боиш се че той не те обича и не държи толкова на теб колкото ти се иска и колкото ти държиш на него.Не искаш да те правят на глупачка това е.И по-добре да си кажеш къде те боли на него(както си го сторила)отколкото да коментираш пред приятелки и да се започнат интригите,а той нека си мрънка

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f9b3a4cd3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Я се стегни, авторке! Престани да се държиш така с момчето си, защото няма да те изтрае дълго. Всеки от вас трябва да си има лично време. Не може да искаш от него да ти се обяснява постоянно, а и ти грешно постъпваш че му даваш отчет във всеки един миг. Много бързо ще ти се насити, ако продължаваш с това поведение. Излизай с приятелки като не всеки път му даваш обяснения. Остави го и него да диша, че да не пишеш скоро как си поредната зарязана и да се чудиш защо така се е получило!

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d768f6062a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Може да е някакво предчувствие, 6-то чувство.... И аз бях така. Постоянно се съмнявах, по същия начин се държах аз с него и той с мене. След 4 месеца разбрах, че ми изневерява...
Не искам да ти кажа, че трябва да си набиваш сега някакви филми. Просто да те подкрепя-съменията не винаги са толкова лоши... понякога са знак:)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 97bc1d1b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Твоята история е идентична на моята. ?Моят случай е същия. Имам съмнения за абсолютно всичко. Мисля си, че когато си легна той ходи по жени. Много съм ревнива, недоверчива, но и той е абсолютно същия. Не ми вярва, ревнува ме ужасно много, дори и до тоалетната да ходя трябва да си нося телефона. Много се обичаме, постоянно си го казваме, но прекалената любов води до лудост.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 43a0ae6187
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   От авторката
Номер 10 : Не поне за сега не съм, но имаше преди време слухове на които аз повярвах. Той ми се моли плака да сме заедно и накрая се оправихме , но просто на мен това ми влияе. И това е така защото , аз страшно много не навиждам тази за която имаше слухове и в крайна сметка те са компанийка от 4 момичета , които се влачат с неговите приятели. Много често дори сме на една маса с тях и аз просто не издържам. Преди време бях готова да се разделя с него , защото ми писна всяка вечер когато излезем някъде и той се обади на неговите приятели да ги пита къде са , да отиваме при тях и онези 4-те да са там. Той не си говори с тях, но аз се чуствам дискомфортно така. А колкото до тигелите из града , не той не прави 1 тигел , а си обикаля с някой приятел по 1 час с колата.... дразня се , защото когато аз излеза с приятелки на кафе и после се разхождаме той започва " Какво правихте , е ко толкоз се разхождате , пак си въртиш гъза и се оглеждаш по улиците и т. н ". Понеже той ходи в Австрия за по 1 седмица за коли , докъто него го няма аз се прибирам към 12 часа, защото той иначе се съмнява.. , а аз не смея да отида никъде , защото имам чуството , че ако отида и ще ми всигне нервите , няма да съм спокойно изобщо.. Това може би ми е останало от предишната ми връзка , защото в нея така се случваше като отида някъде... Не искам да задушавам приятеля си , неискам да го вземам толкова навътре , но немога. Незнам как да действам вече. Иначе аз съм на 18 , а той на 24

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8739d1975a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   То е нещо страшно, аз от малък търся приятели, но това никога не се получава

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker