Невъзможната връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Невъзможната връзка
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 2059 пъти
Какво се прави, когато не могат да се получат нещата, по-точно не трябва?
Какво се прави, когато искаш да си с човека, желаеш го, но знаеш, че не може да има нищо?
Той може да ме направи щастлива, аз него също. Но и двамата сме с човек до нас, той дори с дете.
Не знам дали може още да се говори за чувства, но има нещо между нас и не е просто привличане. Всяка сутрин си пишем добро утро, дори съм имала случаи да се будя горе долу по времето, по което става, без аларма, без нищо. Просто за да проверя дали е писал и да му пиша (а аз по принцип имам проблемно събуждане сутрин). Иска да ми помага, интересува се от мен, иска да ми готви, мечтае за мен.. Иска да ме запознае с приятелите си, иска хората да го видят с мен (а не трябва, крием се).
Първоначално се започна просто с чат, преди това не го бях приемала така, а просто като добър човек. Малко преди да започнем да си пишем редовно го сънувах дни наред как ми казва, че трябва да поговорим, че иска нещо да ми каже. Както беше само познат, интуицията ми подсказваше, че е човек, който си струва. И за момент не ми е показал обратното.

Отдавна се е зарекъл, че няма да се развежда, заради детето си. И ми е казал още от самото начало да нямам очаквания. И аз същото му казах - да няма и той.

Започнахме да се виждаме за по малко 15-20 мин, през което време си говорехме, държахме се за ръце, на тръгване имаше винаги дълга прегръдка.
Запозна ме с най-добрия си приятел (все още не знам защо, след като нямаме връзка).
Уж чувствата настрани да държим. Не ми е казвал да има влюбване, но сякаш има, начина по който ми пише, по който се държи.
Преди няколко дни му казах, че повече от това няма да има, не мога да имам такава връзка. Каквото и да се случва с човека до мен, не бих му причинила това да спя с друг. Въпреки че до момента нещата, които се случват, също може да се броят за изневяра. Гузно ми е, но в същото време имам чувството, че той може да ми даде обичта и нежността, разбирането, от които имам нужда.
Няма да говоря за връзката ми, просто отдавна съм видяла, че нещата няма да станат за семейство, просто изчаквам да видя дали няма да се промени и за момента не се, а сме заедно от 3г и нещо. Обичам го, но вече ме е наранил толкова пъти и толкова неща не е оценил, а аз се пуснах по течението. Щяхме да се разделим преди половин година, но аз се спекох, стана ми гадно за него, болеше го.. И останах с него. Сега си давам сметката, че беше грешка, но слушах и нашите и останах. Там, където няма никакво развитие.
Не че ако съм с другия ще има.
Там е другия проблем. Наясно съм и аз и той, че и да има връзка няма да е пълноценна. И това му и казах, дори да съм сама, да той ще идва от време на време, но празниците, рожденните дни, важните моменти, ще дойде да ми подари подарък, ще правим секс, ще говорим малко и ще се прибира вкъщи, при семейството си. Не бих искала да се разпада семейството им, въпреки че в момента е такова само на думи, но детето не трябва да страда.
Уж да спрем да общуваме, не можем. Мислим постоянно един зс друг.
И пак, уж чувства нямало. А се държим по друг начин. И не е само сексуално привличане. А пък привличането.. От една целувка по бузата ми се разтрепераха капачките, за първи път усещам 'пеперудите' .. Днес се видяхме, говорихме си, тръгна да ме целува, но се дръпнах, после ме целуна по челото. Обаче втория път не издържах, целуна ме и отвърнах. Беше прекрасно. Страхотно. Щастливо. Мислех, че само на мен ми се беше разхлопало така сърцето, но като го прегърнах и неговото биеше лудо.
И пак идват мислите, че НЕ МОЖЕ. НЕ ТРЯБВА.
Какво да правя? Даже ми казва, че мечтае жена му да си намери някой и да се влюби и да иска дс живее с него.
Казва ми, че иска да е с мен, че иска толкова много неща да правим, например да гледаме филм, да се разхождаме, да ме запознае с всичките си приятели.
Това не ми звучи много 'без чувства', ама както и да е..

Много съм объркана и тъжна.. Знам, че не трябва и все пак.. Към него ме влече.. Пусто сърце, че залита по когото не трябва.. Пуста глава, че мисли и мечтае..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 658e5077a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-красивата, най-хубавата, най -щастливата ми връзка беше преди 2 г с човек, който изоставих заради разума си, който надделя над това, което иска сърцето-Нея.
И до ден днешен съжалявам, че послушах разума, а не сърцето си макар сега до мен да спи друга, аз мисля за Нея, онази истинската любов, сродната ми душа.
Та и в теб сега се борят разума и сърцето, тежко е, много боли, но, ако мислиш, че това е човека за теб, сродния, не го изпущай, защото такива са 1:100 и надали до края на живота си ще имаш шанса да я срещнеш онази.... бай-хубавата, красива любов
М33

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7b42e55af2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Съберете се!Детето му няма да е нито първото,нито последното със разведени родители!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 49a701e2c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Абе вие сте като учениците. Слез на земята малко. Разума и сърцето дрън дрън. Опит нямаш ли с мъжете и със секса. Не знаеш ли, че са боклуци. Накрая ти ще ревеш, а той ще сваля звезди на друга. Толкова сте наивни всички жени, че не е странно как ви изневеряват после. Само ти ги виждаш толкова любовно нещата най вероятно. Мъжете са прагматични.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 70563d4cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пълни глупости любов няма, всичко е секс, хормони и интерес! Има някаква привличане, но дотолкова! Явно сте уморени от връзките и искате нешо по различно, това е. Съберете ли сте заедно почнат ли
битовизмите ще видите как се изпарява тази ваша любов!
От една по стара жена преминала през доста неща в живота! Мислете с главите си!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4ae9d52ce1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И пак стигаме до лафа за маймуната и клончетата. Почтено би било да се разделиш с човека до себе си. Та ти вече си му изневеряваш емоционално. Въпрос на време е положението да ескалира. Колкото повече отлагаш толкова повече ще нараниш човека до себе си , защо го правиш? Той не заслужава ли поне искреност ? Пък и на теб ще ти е спокойно, че не правиш нищо лошо... кофти работа са човешките отношения

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 00f5bc11c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Винаги едни и същи проблеми, спите с едни мислите за други, толкова слаби и безхарактерни сте. Няма по голяма обида и унижение да сте с някой без да го обичате оставете го да си намери друг. Докаго двама са живи и здрави мисля, че всякакви обяснения как не могат да се съберат е пълня глупост. Щом като имаш смелостта да се влюбваш трябва да имаш силата и да я следваш.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fac5aac44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторке, който не трябва да яде сладко, не влиза в сладкарница!
Прекъсни всякъкви контакти с човек който ти казва в прав текст, че няма да се развежда заради теб.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 95413d8502
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Така се чувствах с бившето гадже. Много бях влюбена, но той беше необразован, глуповат, родителите му бяха неграмотни. Инак хубавко момче, ама... Разума надделя, взех си симпатяга с образование и дооооста интелект. Не съжалявам!!!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b9eafe0073
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей. Първо връзката ти с половинката ти отдавна е изчерпана и не няма да се промени. Щом за 3 години няма развитие.....
За съжаление връзката със семеен мъж ще ти носи повече нещастие и от сегашната ти. Не се задоволявай да бъдеш номер 2. Това е унижение. Ако те обича достатъчно и иска да бъде с теб ще се разведе. И другият пък като каже, че заради детето няма да го направи му напомни, че се разделя със жена си, не с детето ;}}
Не позволявай да се гъбаркат с теб. В днешно време излиза, че човек трябва да търпи всякакви простотии, за да е с някой, но в твоя случай по-добре сама. Освен, ако не си склонна да се задоволява с подхвърлени трохи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 658e5077a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако се разведе -ок ,но не го ли направи забрави за него !

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: eb02623c07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ооо мила и аз съм в сходно положение, но с тази разлика, че той не е женен за жената до него, но имат дете, а пък аз нямам човек до себе си. Запознахме се преди няколко години, той си беше с нея, а аз пак нямах връзка и се получиха нещата, не разбирай секс, просто приятели, ама наистина приятели, понеже не живеем в един град, по често си пишехме и чувахме по телефона, но беше всеки ден по цял ден. Няма как да си щастлив с един човек и да търсиш друг, това да ти е ясно, щом двама души се търсят, значи има привличане. Аз съм напълно наясно, че поне при мен лично няма как да се случат нещата, той си е с нея и дете имат, но наистина имаме симбиоза помежду си и толкова години да не можем един без друг, е ясно, че има някакви чувства, аз също познавам най добрия му приятел, само той знае за нас, а той е и много близък с приятелката на моя човек, изобщо тотална обърквация, но такова е положението. При теб може и да се получат по различен начин нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8fd68ecc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще те приземя, авторке, и повярвай, не от лошо чувство. Всяко начало е прекрасно, но ще трае няколко месеца и после-едно и също. Той недвусмислено ти е казал, че няма да се разведе, тоест да си знаеш да не се надяваш на нищо. Може би освен секс. Да, не може и не трябва да разделяш семейство и то с дете. Не сте сродни души, това е просто страст и сексуално желание. Сигурно като е направил дете на жена си нея я мислел за "сродната си душа"Вече си изневерила емоционално, не прави тая глупост да изневеряваш физически. Че после нещата стават неконтролируеми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f2c42424b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Добрите хора на постъпват така както този господин. Тия глупости 'няма да се развеждам заради децата' са адски по-егоистични, защото оставят подсъзнателни следи върху децата. Детето му вече страда, заради отношението на баща си, независимо дали знае за изневярата му или не.
А това че взаимно изневерявате на половинките си емоционално е повече от ясно, независимо в какви мили обяснения ви е приятно да го обличате за пред съвестта си. И на двамата ви липсва чувство отговорност и зрялост, да не споменаваме елементарното уважение към партньора.
Да не споменавам пък че твоя приятел няма да се промени, само защото ти се надяваш мислено на това. Или си обсъждайте проблемите и ги решете ако има общо желание за това, или не си губете времето взаимно. Не правиш никому услуга, най-малко на него, защото той така продължава да е зациклил на 1 място без желание промяна, защото го търпиш.
Моя съвет - прекрати отношенията и с двамата. Лесно се да се говорят захаросани приказки и да се хвърлят празни мечти. Трудно е човек да постъпва с отговорност и достойнство.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: de69c1b5ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Трудна ситуация

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 23e646c7c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Има тръпка,защото знаете,че се криете.
Както пише по-горе в коментарите,ако заживеете заедно и ви налегнат битовизмите...да видите тогава каква любов.
Не напразно са казали: "Ако си влюбен в някого,поживей с него и ще ти мине."
Не знам на колко си години,обаче разсъжденията ти са като на тийнейджър.Знам,може би е от влюбването,всички се влюбват..
Обаче той ти е казал,че няма да се раздели с жена си.
Слез на земята,много го надценяваш и възвишаваш този човек.
Иначе,Авторке,много ще страдаш..от разочарования.
И още нещо,просто го прочетох,но после се уверих,че е така..
"Ако оцениш някого повече,отколкото трябва- той ще те продаде за разликата."

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1d8a4843f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Някои хора сами си създават проблемите. Авторке, няма да се разведа заради детето, знаеш ли какво означава това? Този човек е лъжец, манипулатор и гледа на теб като предмет, той не те уважава. Той ти казва в прав текст, че ти си като играчка за него, нищо повече. Идва, порадва ти се и толкова. Другите глупости дето ги приказва, са само пълнеж без смисъл. Разкарай го.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9480c1ec0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Банална ситуация. Искат ама не им стиска. Авторката е по-зле де. Ще пати повече. Урок има да учи.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 89cbc7c976
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Да, затова е толкова силна тръпката, защото е невъзможна връзката.
Хипотетично, дори обектът на твоите чувства да се разведе и заживеете заедно, ще си омръзнете дори по-бързо отколкото с твоя приятел, след като премине първоначалната химия и се уталожат страстите.

Ж 42

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 70563d4cbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Авторке на колко години си?Сигурно в диапазон 25-35..на тази възраст още жените вярват в любовта!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3b7b9f4711
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Номер 18 много сте права!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 15b0d27c1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторката
На 23 години съм.
Отстрани така както разказах нещата изглежда, че всеедно ме иска единствено и само за секс, но не е така. Усеща се. Не съм чак толкова глупава. Ясно ми е, че иска секс с мен, аз също искам, както казах привличането е много силно (стана му само от обикновен разговор на работата ми, дори не съм се държала предизвикателно, нито се обличам така, става му и от целувки дори да не са много интимни, а от обикновени целувки и всеки път е учуден, че му се случва).
Но има и друго, това не е на първо място. Не мисля, че е влюбване още, но както казах иска да се грижи за мен и да ми помага. Сега съм в труден период, освободиха ме от работа и оставам без пари, в момента, в който му казах и започна да мисли някакви варианти да ми помогне. А като казах на моя приятел, че оставам без работа, докато аз търсех обяви в нета той просто си цъкаше на компа и ми казваше спокойно, ще се оправят нещата. В смисъл само на думи, докато другия веднага започна да върти планове в главата си дори като му казах, че няма нужда да ми помага.
Днес се видяхме за повече време и беше много хубаво, по едно време му се стори, че идва неговия приятел и аз се притесних, понеже го бях прегърнала и той ми върна ръката през врата му и ми вика и да дойде ще ви запозная. При което се зачудих и го попитах какъв му е този мерак да ме запознава с разни хора, той ме целуна и ми каза Искам всички да видят, че съм с теб.
Е, ясно е, че няма да стане, но самия факт, че иска да ме запознава с близките му приятели, не ми говори, че ме иска само за секс.
Страх го е да не напусна моя приятел и като съм необвързана да искам сериозна връзка с него, при което му казах, че не съм човека, който ще му поставя ултиматуми и ако направи крачка, то ще е от него.
Всеки път като сме заедно и като се прибера и ми пише мириша на теб.
Има много голям избор за жени, ако иска секс може да си получи от всяка, не би се занимавал с мен. Не иска дори да се прегръща с друга, иска с мен.
Знам, че не е редно спрямо моя приятел, но странното е, че съм учудващо спокойна, когато съм с другия(а по принцип имам много силно чувство за вина).
Не иска да напуска жена си заради лабилната й психика, не знае какво може да направи, а не иска детето му да е без майка. Това е причината. Не мога да го съдя, въпреки че виждам, че има нужда от обич и някой да се грижи за него.
Искам да е щастлив, а аз го правя щастлив, той мен също.. Не знам какво да правя..
Трудно ми е да оставя приятеля си, той пък е свикнал някой да се грижи за него и просто ми е гадно да го оставя сам.
Оф, постоянно мисля за всички други, но не и за себе си..
Как да постъпя?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0818b948db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Най-глупавата причина Заради детето. Човек се развежда с жена/мъжа си, а не с детето. Сега си преброих познатите с разведени родители. Като включим и мен сме 25. Никой няма проблем с това. Даже е по-добре за децата развода, отколкото да живеят с родители, които не се обичат. Ама това хората сигурно никога няма да го разберат.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 092b376254
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Здравей, напълно разбирам ситуацията ти. Бях в същата, но аз имах дете. Много химия и много любов изпитвах към този мъж. Сигурно никога повече няма да усетя “пеперудите”, но в крайна сметка той избра разума. Оставих го с избора му. Нямаше какво да направя, поне така мислех, макар че болката беше съсипваща. Не бях човек близо две години. Вече може би малко по малко нещата се нареждат и хармонията в душата ми се завърна.
Искам да ти кажа, че никой не е на твое място и не може да то даде адекватен съвет. Никой - само и единствено ти!
. Няма правилен или грешен избор в живота. Взимаш решение и си носиш последиците. Но има едно” НО” - по добре да съжаляваш за нещо, което си направил, отколкото за нещо, което не си и цял живот да се чудиш “Ами ако”. Сега ще ме оплюят много хора, но за мен ако искаш нещо много силно, никога не се отказвай от него, защото “така трябва”.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f2c42424b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Поредните мечти за страхотния принц. И какво като иска да се грижи за теб ? Ако искаш цял живот да си втора цигулка, да бъдеш използвана за секс, да стоиш сама без семейство, готова на повикване - изобщо не търси съвети ами се впускай. То е ясно че ти вече си навила на акъла и искаш да те убедим че си взела правилно решение. Дори да беше истинска любов, и най-голямата на света няма да ти върне пропилените години когато останеш стара мома, а господина мине на по-млад модел.
Не случайно във всички подобни истории се дават едни и същи съвети. Колкото и да те 'обича', тоя човек държи на собствения си комфорт много повече, а децата са нищо повече от оправдание. Всеки здравомислещ човек знае че подобно семейство е токсично за подрастващите. Независимо колко се преструват родителите. Лъжата и предателството не трябва да се превръщат в норма.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 59741e883b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Хора, не мислите ли за децата и партньора, на който му изневеряват. Винаги се поставям на мястото на излъганите. Изумена съм от егоизма в днешно време. Влюбих се преди време в много добър мой приятел от детството(бяхме неразделни през годините, не е бил случаен, с близки интереси, амбиции, развитие на живот), той също ми беше признал, че има силни чувства към мен, но не ни беше писано... направихме различни избори, животът ни размина. Обвърза се, но не спря да ме търси, да ми споделя всичко, да ми казва, че не може без да говори с мен... наложи се да го отрежа сурово повече от няколко пъти. Никога не сме стигали до по-сериозни отношения и човекът, който сложи веднага стопа бях аз. Имаме си семейства и деца, спрях почти да общувам с него, бягам като дявол от тамян, най-много с едно изречение рожден ден си честитим веднъж годишно, не му вдигам, когато звъни в други дни. Никога не бих искала да разруша семейството на друго дете или някой да разруши това на моето. Нагледала съм се на безочливи хора, които ги е грижа само за себе си. Има доста нахални жени, които се бутат, даже когато никой не се е заинтересувал от тях. Следвам поговорката: "Не прави това, което не искаш другите да ти направят. "

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fd2f52c168
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   И двамата сте си вече предатели. Дето се вика е въпрос на време всичко да излезе наяве и да си носите последствията ако имате нещо като съвест естествено. Пази Боже от такива неверници, не че и аз не съм си патил от такава, но да.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8fd68ecc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Тоя тип е евтин манипулатор,а ти явно лесно се оставяш да те лъжат.Мислел да ти помогне в тежката ситуация в която се намираш-едно е мислиш,друго е да искаш,а съвсем друго е да го направиш.Когато действително ти помогне-тогава се похвали.Не се криел от приятеля си да го види с теб-жалък комплексар,който иска да го мислят за голям сваляч.Нормален мъж никога не би го направил.Жена му била с лабилна психика,та затова не я напускал-ах,недей...та това е старо,изтъркано оправдание на много кръшкачи.Звъни ти от дома си да ти каже,че"мирише на теб"едно ще ти кажа,дано ме разбереш-той лъже,мами и предава най близкия си човек,жената,която му е родила дете,а ти чакаш с теб да е искрен,теб да не те лъже.Няма такъв филм,предателя винаги е предател.Стой далеч от този,че ако и теб ощастливи с едно бебе,не те виждам без работа и без пари в тази криза.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker