Раздвоение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздвоение
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1047 пъти
Добър ден ! Пише момче на 20 години , от 2 години имам връзка и съвместно съжителство с момиче на 21 години . С нея доста се караме и то все за разни простотии , в началото нямахме големи скандали ,но сега редовно . И двамата сме инати ,аз съм по-чувствителен и емоционален , тя си е патила от предишната и връзка с човек ,който и е изневерявал и изоставил ,а тя доколкото знам си го е обичала и затваряла очите за някой негативни неща . Има нещо , което ме мъчи от доста време насам и ме кара да се замисля дали ме обича и и пука за връзката ни . Случвало се е да се скараме много сериозно и понеже аз съм чувствителен и приемам нещата навътре съм се обличал и излизал без да кажа нищо . Тя ме пита къде отивам ,какво правя но нищо не прави ,за да ме спре . Друг случай е отново се бяхме скарали и тръгнах да си събирам багажа ,защото нервите ми наистина не издържаха ,аз я обичам адски много и не искам без нея да бъда ,но тогава ме хвана адски яд и не знаех какво правя ,а тя дойде в стаята до мен пита ме отново какво правя , ще я оставя ли и пак не направи нищо,за да ме спре . Бяхме се скарали пак на моят рожден ден беше за нещо,което доста ме засегна (не помня какво) и пак си хванах якето и тръгнах да излизам ядосан ,но явно е помислила че няма да се върна и това е краят и ме пита дали късам с нея ,какво правя . Казвала ми е че ако ме прави нещастен е по-добре да съм без нея ,не искала да страдам и аз и казвам "толкова ли ти е лесно да го кажеш " ,тя казва " не ,дори и да го помисля ,не ми е лесно ,но не искам да те държа на сила ,не мога да ти кажа какво да правиш " . Имало е моменти , в които сме се карали и тръгвам да излизам,без да и кажа ,тя ме чува и идва при мен вижда че съм разстроен ,прегръща ме ,пита какво има ,защо го правя ,спря ме (тогава не се бяхме скарали , а се бях издразнил на един нейн разговор с баща и ,който подочух през деня ,а тя не знаеше че съм ги чула и просто не издържах ...Да знам,че звуча глупаво че все тръгвам ,но когато се ядосам е по-добре да съм сам ,а тя не прави нищо ,за да ме спре дори и когато мисли че си тръгвам ,казва ми и по-горе описаните неща ..Това любов ли е ? Нима ,ако държиш на някого би го пуснал просто така да си тръгне без да опиташ да го спреш? Когато имаме проблем казва да и казвам,да не крия ,да го обсъдим . Грижи се за мен ,помага ми ,когато нещо ми тежи на душата , повтаря ми редовно че ме обича ,че съм мъж мечта ,че живота и е по-добър откакто сме заедно ,освен когато се караме . Другото ,което ме дразни че всичко,което стане между нас споделя със брат и . Те са близки с баща и, и брат и ,защото майка им ги изоставила като били на 5 годинки заради друг мъж . Въпреки това не смятам,че е нормално да му споделя всичко което става между нас ,кога се караме ,за какво ,какво съм казал ,за кое се оплаквам . Брат и говори негативни неща за мен ,а пред мен е лицемерен . Много съм объркан вече ,дайте съвети .....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: ef6d3d5e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, искаш да измъкне въже или белезници и да те върже за парното ли? Да те упои и с нещо и върже за леглото? Какво точно да прави да те спре? Да падне в краката ти? Да лази по земята? Да барикадира вратата?
Не че нещо, но момичето има добри комуникационни умения, а ти хич ги нямаш. Предлагала ти е многократно да говорите, а ти вечно бягаш. Стане ли напечено-бягаш. Има ли конфликт-бягаш. Адски страхлива реакция и никак не е мъжка даже. Показва, че ти реално не можеш да комуникираш и си страхлив. Предпочитам с някой да си говорим, да си викаме, но не и да бяга. Е, тук не включвам вече страшно агресивни и грозни ситуции. Но бягането при всяко скарване изобщо не е добре. Или искаш да си вечната жертва, все тя да ти се моли на колене да останеш, а ти просто ще си стоиш и ще се съгласиш ? А мислиш ли, че тя не иска някой нея да я моли да остане? Мислиш ли, че не иска мъж, който не бяга?
Момичето е осъзнало едно от основните неща в живота-няма смисъл да се молиш на някой, който бяга и ти затръшва вратата към себе си и мислите си. Няма смисъл от такива унижения и саможертви. Направила е достатъчно като ти е казала многократно да говорите, да не се криеш. Любов е, когато избереш да пуснеш човека, който виждаш, че многократно бяга от теб. Явно тя те обича, а ти си страхливо дете още.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0a03acc196
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Звучиш като някаква 16 годишна кифла. Стегни се малко и спри да и ги въртиш тея циркове на момичето, ако ли не си тръгни, но не я мъчи така. Дори те е питала дали не искаш да се разделите(повечето директно ще те разкарат и няма да се занимават повече с глупостите ти).
В теб е проблема. Има едно нещо наречено комуникация. Следващия път като се изнервиш се успокой малко и поговори с нея. Момичето звучи разбрано, а това какво и с кого ще си споделя си е нейна работа. (Предполагам брат и е най-близкият и човек и затова си споделя с него.) Какво е това тръгвам си , ама ти ме спри. Положи малко усилия. Говорете. ТИХО без драми, без рев, без никой да съди другия. Емоционален си. Ок лошо няма, еми като се изпокарате пък вместо да бягаш от нея пробвай да я гушнеш. Тя също има чувства едва ли и е приятно всеки път като се нажежи обстановката да си тръгваш. Това говори, че утре , ако има нужда от теб ти просто ще си тръгнеш и ще я оставиш.

Ронин

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 79c49c28fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   При всяка караница ли смяташ да си събираш багажа и да я чакаш да тича да те спира? Истинските мъже не симулират, а действат и никой не може да ги спре. По-добре порасни и престани с детските цупения, защото на момичето ще му писне и накрая само ще ти покаже вратата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 037affca58
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пич без да се обиждаш - бях чувал за жени които си събират багажа и чакат да ги спират ама за мъже не бях.... сефте.
Та ако ще си тръгваш тргвай и без да се обръщаш.
Всичко останало не е мъжко.
Нормалните двойки ако имат проблеми ги изговарят на първо място, ако няма разбирателство се разделят без да очакват някой да клекне.
Май човека до теб е малко над теб и разбира това онова.
Аз не бих спирал някой ако иска да си тръгва от мен!
Живи и здрави - живота продължава!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 78509ed447
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не иска да те задушава,това е..
Понякога ти се иска да спреш човека,но вече не го правиш.
Аз като го спирам понякога става по-лошо,инати се повече от гордост.А има моменти не съм го спирала,и после се прибира.
Не знам,зависи.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 54858d1def
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ти какъв си путаран... дори как две минути седи с теб и кукленските ти номерца не знам.

Чак иска и да го спира, да му реве в краката и да се тръшка? За какво бе мой? Така както описваш ситуацията ти не си нищо особено, което да може да провокира такова поведение у някой и то точно защото умираш за това.
Трябва медал да ѝ дадат, за това, че ти търпи глупостите.



Братан.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker