Несподелена любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Несподелена любов
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1268 пъти
Здравейте! Пиша тук, защото може би някой от вас може да ми даде съвет, от който се нуждая. Харесвам едно момче в продължение на 3 години, признавала съм си чувствата, но той винаги го е приемал като някаква шега и се е държал гадно с мен. Понякога имах чувството, че му пука, но никога не беше така. Отначало имах малката надежда, че може да има нещо между нас и с течение на времето тази надежда си отиде. Пробвах всичко възможно да не мисля за него и приятелките ми постояно ми казват, че не си заслужава и аз го разбирам това. Казваха ми, че с течение на времето ще го забравя и като не го виждам тези чувства ще си отидат. Нищо не помагаше. Всеки път като го видя имам чувството, че се влюбвам отново и отново в него. Всеки път като си го представя и всички чувства се връщат. Но минаха 3 години и съм изморена да се боря за нещо, което няма смисъл и знам, че няма как да стане. Реших, че ако го споделя с някой друг, може и да ми дадете някой съвет. Благодаря Ви за отделеното време ще се радвам, ако някой може да ми помогне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: a0ff32a1e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, не казваш възрастта си, но със сигурност си под 20г.
И аз съм била в подобна ситуация. Не знам доколко се познавате с въпросния човек, но най-вероятно бегло. Може да си влюбена в измислен образ- излюзия и виждане за него, което той в действителност не е и да си представяш постоянно някакви сцени на нежност, разговори, секс и тн. Ако си представяш някакви действия с този човек, определено това те обвързва емоционално с него и те кара още повече да мислиш и да искаш да си с него. Той се е държал грубо с теб, когато си признала чувствата си, такъв мъж не е мъж разбираш ли? Един мъж дори и да не те харесва, при споделяне на нещо толкова лично би проявил уважение и разбиране. Според мен не си заслужава, най-малкото заради липсата на уважение, което е нещо адски важно. Мъже има много повярвай ми, а и щом животът не ви събира вече трета година....явно има защо и е за твое добро. Представяш ли си да си с него, да се държи ужасно, грубо, да те лъже и тн....по-добре, че животът не ти причинява това! Бъди смела и вярвай в себе си, истинският мъж винаги ще те оцени и ще те пази! :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cdd5c204cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей,попадала съм в подобна ситуация,но накрая реших да се откажа щом той ти се подиграва няма смисъл да ти пука за човек на когото не му дреме за теб.Разбирам че не можеш да контролираш чувствата си,но по някакъв начин се помъчи да ги овладееш в противен случай те винаги ще са над теб.Не хаби време за него,ще откриеш много по-добър.❤️

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b303820d72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ако те е харесвал е щял да ти покаже и без да си казваш чувствата... В случая си направила намек, дори на шега, но той явно не те приема така. Три години са много време, според мен не си губи времето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 55dce24acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никога не признавай първа чувствата си на мъж/момче. Така го лишаваш от възможността да те гони, сваля.... Ако му се поднесеш на тепсия си му безинтересна. Най-много да преспи с теб и толкова. Аако му се и натрапваш и досаждаш съвсем губиш шансовете си. Стегни се и се занимавай с нещо друго. С времето ще ти мине. Насила хубост не става. Ако той не те харесва нищо не можеш да направиш. Поне запази достойнството си.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e7402f4447
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Сега ще кажа една голяма простотия ама може и да помогне. В мойте тийн години като се тръшках и аз за едно момче баща ми изцепи "ами и той ака".. Той така някоя като не го харесвала си представял в тоалетната, че и тя ака :))) Романтиката някак изчезва, влюбена си в идеализиран образ създаден от теб самата. В реалността е друго. Друго не знам какво да те посъветвам, но повечето хора сме минали през това. Знам, гадно е, мъчително, но и това ще мине. Друго ще дойде :) Горе главата и не се оставяй някой да се държи грубо с теб! Който и какъвто ще да е!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker