Смотана ли съм? Какво ми има? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Смотана ли съм? Какво ми има?
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 4573 пъти
Аз съм винаги усмихната, сърдечна и състрадателна, но имам проблеми с теглото (трябва да съм не по- тежка от 45 - 50кг, защото съм висока около 150 м. ). Тежз цели 86 килограма! На 22 години съм, а все още съм детствена.
Това също спомага за ниското ми самочувствие.
Ако сега сте готови да си помислите, че съм ужасно грозна и не се е намерил някой, който да се престраши да си легне с мен - грешите.

Получавала съм предложения, но те не са това, което търся в живота си. Аз искам нещо истинско и трайно, а не просто секс, а после - "Прекарахме си добре, нали? Чао."

Аз мечтая за семейство - съпруг, 2-3 деца, куче и котка, за спокоен, живот.
Може би проблемите ми с обвързването се дължат, на семейството ми. Баща ми е алкохолик. Той тормозеше майка ми (физически и психически), докато аз и сестра ми (на 25 г.), не я накарахме да избира между него и нас.

Разведени са от четири години, но не са прекъснали контактите си. Нямат интимни контакти, просто тя е... състрадателна -съжалява го и ходи да му готви понякога.
Според мен с глупава и това ме дразни адски много!
Не искам, дори да го виждам!

Сестра ми също го мрази, но тя няма моите грижи.
Тя има успех с връзката си - радвам се за което.
Аз съм затворена, прекалено чувствителна, романтичка, но го прикривам с "леко" скандално поведение - правя се на опитна, понякога се държа като... леко момиче, но въпреки опитите ми - не мога да изневеря на себе си и да си легна с някого, който не ми допада.
Дано сте се обедили, че има и по-лоши истории от вашите.
Е, аз не съм такава, но няма да съм прекалено обидена, ако ме мислите за смотана - понякога наистина се чувствам като такава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9ffe4f20ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За съжаление първият ни партньор никога не е най-подходящият за нас... хубаво е, че искаш нещо истинско и траъно, както казваш - но трябва да се научиш да се бориш за него. да го търсиш. да го отстояваш... нищо не е лесно в тази живот, ама нищо!
все едно се намираш пред една гора... тя е гъста, тайнствена, страшна и мамеща, едновременно. и някъде там, вътре, в дълбините й, се намира това, което искаш... ти още не си навлязла в гората. и за да оправдаеш своята нерешителност, намираш различни обяснения... може би защото съм пълничка? или са виновни родителите ми? ири просто съм смотана?... и т.н.
нито си смотана, нито нищо!
просто трябва да се осмелиш да навлезеш в гората, за да стигнеш накрая, след много препятствия, до желаното от теб!
разбра ли ме?
и още нещо - котайците имат една поговорка: "И НАЙ-ДЪЛГИЯТ ПЪТ ЗАПОЧВА С ЕДНА КРАЧКА"
Е, направи я тази крачка!!!!!!!!!!!!
успех! и кураж!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: de20362d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "За съжаление първият ни партньор никога не е най-подходящият за нас... " - за мен беше перфектен ...!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 8c396112a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Тази енергия, която влагаш докато мислиш по този въпрос... по-добре я вложи в хоби, спорт, работа, образование... Мисли позитивно и не си създавай сама проблеми. С времето всичко ще си дойде на мястото. Просто си живей живота както на теб ти харесва. Прекалено си млада да се обременяваш с такива мисли. Не си смотана! Всичко е самовнушение и ниско самочувствие ;) (Момиче на 22)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f89eb2a462
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Исках да ти пиша това, което 3 супер добре е написал! На 22 ти е рано да мислиш за семейство, особено ако твоето собствено е било пълна КАТАСТРОФА.
Без да искаш съзнателно можеш да си избереш подобен на баща ти мъж. Аз на твое място действително бих се концентрирала в-у другите неща в живота си, най-вече спорт, за да сваля тези килограми. Не е само естетически проблемът, един ден ще имаш здравословни проблеми, и то сериозни. Хванеш ли и диабет - забрави за раждане например (ако ти се живее).
Затова, горе глевата, научи се сама да обичаш себе си и тялото си и се погрижи за себе си! Бъди щастлива сама за себе си и всеки мъж иска да бъде с такава жена.
Колкото до секса - отдаваш му прекалено голямо значение! На 22 сигурно имаш сексуални нужди, задоволи ги - млад човек си. Ще видиш, че и настроение, псикика и т. н много ще спечелят, ако почнеш да водиш сексуален живот - включително и за теглото ти ще е добре. Не само се горят калории, но и хормоналният баланс се подобрява, сърдечна дейност - всичко! Не чакай Михаля, а живей днес и сега - утре може и да не живееш!!!! Девственица ли искаш да си отидеш? Без да си била никога с мъж? Помисли над последното!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e5057867d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Едно нещо не мога да разбера: Като теглото ви създава комплекси - ми отслабнете! Само чета истории от типа: Дебела съм, това ме комплексира, Имам ниско самочувствие заради теглото си... Спрете се! Това е нещо, което не изисква особени усилия. Не е като физически недъг, който не може да се поправи. Малко спорт, малко контрол над храненето, повече движение (разходки, избягване на асансьор) и нещата ще се подредят. Аз бях прекалено слаба, което ме комплексираше. Но се взех в ръце и качих килограми и сега съм Ок. Т. е. чувствам се добре така, както изглеждам в момента - 177 см/62 кг. Но да си 150 висока и да тежиш 86 кг... май прекалено ще дойде. Млад човек си. Направи го заради себе си, не да се харесаш на другите, а ти самата да се чувстваш добре в тялото си. Виж, ако с тези килограми се чувстваш добре - няма проблем, но щом ти е комплекс - какво чакаш? не се заяждам, просто нещата наистина са така.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e8426b5656
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Според мен в повечето случаи на пълни и слаби хора основна роля играе генетиката. Лесно е да се каже отслабнете... ами като ти е заложено да си пълен? !
Аз пък съм цял живот кльощава, какво да направя-162 на 46 кг... и даже се имам комплекси, а някои познати май ме съжаляват, като че ли нямам средства да ям нормално... И така повече от 30 години... Заради това че съм ултра слаба, ми дават с поне 5 годинки по-малко и почти ме подценяват, какво да се прави, всеки с проблемите си...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ef433dbdd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много хубав характер имаш остани си чувствителната романтичка това те прави стоиностен човек Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9db6997703
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   6, стига с тази генетика. Хайде, на теб структурата може да ти е по-финна, но няма човек, който да е пълен и нищо да не яде! Метаболизмът може да е проблем, но със спорт си го вдигаш. В моето семейство има доста пълни хора, и моята структура е по-грубичка - висока съм 176 см., имам широки рамене, големи гърди, дълги крака, широк ханш и талията ми не се виждаше - просто равен торс, ноооо - но със спорт и по-малко ядене съм в супер форма, оформи ми се и талия като си стегнах мускулите там. След година ще имам тялото на модел, но и сега просто много си се харесвам.
Каквото хапна, ми се лепка, ами лесно - не хапвам!
Да натрупа човек килограмите на авторката - това си е направо детско затлъстяване. Не знам как ще се излекува с оправданието „ген“. Само в по-малко от 1% от случаите при дебелите хора става дума действително за напълняване заради болест, което те не могат да контролират - най-вече, ако взимат кортизон, антидепресиви...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: af7cb1f812
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8, не съм съгласна. Предразположението играе голяма роля. Аз пък, каквото ям не ми се лепи. Не изяждам прекалено много, разбира се, но си хапвам. Не гледам дали има мазнини, ям сладко колко искам. Виждам как други около мен ядат по-малко и пак имат проблеми. Много хора се ограничават включително и ти, но аз не и то просто си личи, защото по принцип имам по-слабо тяло. Някои хора, обаче и с ограничения не успяват, просто защото тези мазнини, когато не са прекалено много си имат точно определена функция. Не одобрявам тази мания за слабост, дори и да се харесвам такава. Даже гледах реклами от преди десетилетия за напълняване, просто защото тогава тези изгъзици не са били модерни.
8, имай си го тялото на модел с цената на много, защото видиш ли, това да изглеждаш като закачалка е смисълът на живота и най-големият ти успех.

П. П. Ако си мислиш, че като отслабнеш ще си запазиш гърдите, се лъжеш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: fb36a194c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   "Каквото хапна, ми се лепка, ами лесно - не хапвам! " хаха що за тъпотия... имахме колежка в университета, която беше супер фина, заради това че "не хапва" ама буквално не хапва... за сметка на това пък си докарала куп болести. При някои хора наистина е трудно да се свалят излишните килограми, не ги съдете така жестоко... е при други си е от чревоугодничество, спор няма. А на авторката бих казала следното: бъди себе си, обичай се, приемай се такава каквато си, ако пък не си доволна от нещо- промени го. Но в никакъв случай не се дръж като "лека". Вярно, така ще ти се лепкат повече мъже може би, но определено мнението за жените с такова поведение не е никак добро, стават само за секс ;) Дръж се естествено и съм сигурна, че някой ще те оцени! Успех!

Doriana

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1a7a5c411c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   номер 4 дава много глупав съвет за секса.
Аз (момче на 18, също девствен) ти казвам, че според мен, дори и да преспиш с най-хубавия и най-добрия в леглото мъж, няма да ти е така хубаво и запомнящо се и романтично, както, ако го направиш с подходящия, този който те обича и е винаги внимателен към теб.
Недей да следваш съвета на номер 4, просто занимавай се с нещо, намери си хоби и така един ден, съдбата ще те срещне с мъжа на мечтите ти :)
Не се залъгвай да правиш секс с който и да е, че после ще съжаляваш, ще се чувстваш, а и ще си бъдеш използвана, от този с който си преспала, само за едното удоволствие.
Харесвам момичетата които се пазят, свестните момичета, тъй че, харесва ми това, че не си избързала и много се радвам и моля те недей да бързаш и не допускай глупави грешки.
Защо всеки гледа секса, а не отношенията на хората един към друг.

Момче и момиче на пейката и момчето да захвърли на земята чантата на приятелката си, казвайки "Пречи ми, сложи я некъде другаде",
и момиче говори с приятеля си а той й казва " ама аре млъкни ма", значи не мисля че най-важното е секса.
Трябва да се научим как да се държим с половинките си и да се научим истински да се обичаме, пък тогава вече останалото, но след като се чувства човек готов и сигурен в половинката си и му има пълно доверие.
Успех :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9db6997703
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   10, определено не се лъжа и под модел аз разбирам една Синди Крауфорд http://izvesten. com/images/stories/celebs/models/sidni-krauford. jpg например (виж в линка какво тяло има тя)
Жената е на 50 и има перфектно ТРЕНИРАНО тяло, нищо общо със „закачалка“.
Има действително хора с по-усилен метаболизъм, прави черва и т. н. - но и те се отпускат с времето. И една слаба жена, която не прави спорт има целулит, по кръста „спасителен пояс“ и т. н., няма какво да се лъжем. Аз сега съм при 176 см, 61 кг, целта ми е 58 кг, но повечко мускулна маса, така че ще изглежда перфектно. Това е цел за цяла година. Същност бях 64-65 кг. преди два месеца, но само с фитнес и аз и без това си се храня здравословно не само свалих кг., но и се стегнах. Храня се здравословно не за диета, а си ми е вкусно така - чувствам си се добре и ще си ям, каквото ми е вкусно!
Наскоро си купих нов сутиен за спорт - гърдите са ми същите 75- 80-С ми е размерът и преди да отслабна ми е бил такъв! Треньорът ми направи точно упражнения, за да си запазя бюста. Имала съм преди години и чашка В, е и? Дори искам да са по-малки, за да не овиснат един ден, но едва ли ще спаднат. Много плоски жени си въобразяват, че гърдата е маз, но пипнете или поне вижте в един учебник по анатомия - това е млечна жлеза и маз се трупа, само ако си много пълен, а аз не съм била.
На авторката пак казвам (ама тя горката не го е и твърдяла) да се научи да се харесва и обича, но да работи, за да отслабне до медицинско приемливото. Това наднормено тегло ще ? донесе много, много проблеми със здравето. Нека не се крие зад гените и т. н. глупости, просто спорт и здравословна храна му е майката! Всичко зависи от нея! Успех!

П.П. всеки има правото на личен избор да прави или да не прави секс. Според мен обаче, една жена на 22 г. си има своите нужди - човещинка! Щом е хубава и я харесват мъжете, защо не? Никой не знае, колко и до кога ще живее, живейте днес и сега, не чакайте принца да дойде - последния ни го взе Кейт!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b0ac198e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не си смотана, а си ДЕБЕЛА. Намираш оправдание за мързела си в характера си, защото така е по-лесно. По-лесно е също да мечтаеш, а не да живееш ("Аз мечтая за семейство - съпруг, 2-3 деца, куче и котка, за спокоен, живот"), но ти вече си на възраст, в която трябва да вземеш живота в ръцете си, а не да продължаваш да мечтаеш. С тези килограми принцът от приказките никога няма да дойде, той и без това идва много рядко. За да очакваш от живота хубави неща трябва да се бориш за това - ти правиш ли го? -Не, ти просто си седиш и си чакаш - ами няма да стане така.
Това за гените и дебелината са пълни глупости, народът го е казал: "тая шия не е от туршия". Просто някои хора до по-късна възраст организмът им позволява да прекаляват с яденето, но явно ти не си от тях. Вземи мерки да отслабнеш и започни да живееш - време е.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e6680e8359
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   номер 8/13 явно е бая нещастна девойка, за да използва такива изрази като "плоски жени" и едновременно с тва да обяснява, че, общо взето, в тялото прилича на азис...

към авторката: вземи отслабвай, ама не заради естетическата страна на въпроса, а здравната- с тва тегло такива гадости можеш да си докараш, че... ум да ти зайде. другото не ти е грижа. :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f72093ae1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Какво да ти кажа? Аз съм мъж в твоето положение. Баща ми също беше алкохолик и тормозеше семейството. Рано се разведаха, не съм го виждал от дете. После майка ми почина. Откак се помня все съм сам, свикнах да съм сам. Нямам проблем с тегло или външен вид, дори бих казал, че спортувайки активно се поддържам в отлична фомра. И? И аз съм девствен, но при мене работата е, че сякаш нямам нужда от друг човек. Не съм егоист, помагам винаги, когато ме помолят за помощ, но... аз май никога не съм молил никой за нищо. Просто съм самотник, изграден и завършен вече. Няколко пъти отблъснах момичета, които желаеха да бъдат с мен, да излизат с мен. Може би и ти имаш същия проблем. Колкото до килограмите-спортувай, прояви воля и ще ги свалиш. В никакъв случай не прави диети, защото после тялото иска да си навакса, спортен режим-фитнес, най-вече на колело и крос тренажор, за 2 месеца няма да се познаеш външно... Но мисля, че проблема ти е вътрешен, тъй като моя е такъв, а причинителя му е сходен на твоя.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker