Болки от лявата страна , влошавам се ,моля за съвет ,помогнете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болки от лявата страна , влошавам се ,моля за съвет ,помогнете
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1179 пъти
Хора на 25г. съм и преди година ми се се случи това : При движение, не съм се натоварвала - силна болка ме преряза зад коляното на левият крак, крака ми изтръпна за около 10м. и ми мина, помислих си, че е моментно. Добре, но след това болката стигна до стъпалото, ходих на ортопед уж паднал свод и ми предписаха само едни стелки. Стелките ги нося, болката се усили започва от кръста, дори малко по-нагоре - от гръбнака до стъпалото, все по един и същи начин ме боли и от лявата страна. Отидох на невролог, направиха ми снимка -Лякостепенна сколиоза -L прешлени, пих Милгама ходих на проверка и казаха, че ми няма нищо, добре, но започнах да се влошавам, болката започва от лявата страна - малко по-височко от кръста, минава през тазобедрената става, зад коляното до стъпалото, общо взето от лявата страна от кръста по целият крак + това някакъв гаден бодеж в лявата гърда, все едно е сърцето и винаги когато ме заболи крака имам бяло течение и ме боцка игла от към лявата гърда. ( Това бяло течение незнам от какво е, винаги подържам висока хигиена и никога от първият полов контакт, не съм си сменяла партньора ). Незнам колко човека от всичко написано може да разберат каква е диагнозата и какво по-напред ме боли, гледам снимки и симптоми в интернет прилича на Дископатия, но незнам какво да кажа вече, помогнете

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: c660412571
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен потърси мнение от друг невролог. Симптомите наистина говорят за дископатия, но никой тук не може да каже със сигурност.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 09465a2dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, не знам дали модераторите ще позволят, но ще си позволя да напиша координатите на един боуен и кинезитерапевт от гр. Русе, който е страшно добър, буквално 6 човека от семейството ходим при него. Занеси му всички снимки, които имаш. Разбира и от стави и от нерви. Може да имаш някой прещипан нерв някъде, нямам идея, но той ще има...
Няма да оставям имена, за адрес може да питаш на тел. номера.
0897575769
А и сеансът е 30лв
Успех :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1b53a43e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   2, o, този го знам - Гюнай Мехмедов. Не съм ходил при него, но от това, което чувам, е страшно добър кинезитерапевт.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a48f6dfe67
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Прещипан нерв?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e14cec973a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Посети специалист по иглотерапия имах по тежък проблем от теб

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 73f906b8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей, много ти съчувствам, тъй като и аз самият съм изпитвал подобни болки и симптоми (без бялото течение по обясними причини).
За съжаление обаче в този форум не сме лекари, а дори и да има такива тук, те няма как да ти поставят диагноза и да ти назначат лечение по Интернет.
При мен симптомите са подобни и съм диагностициран с дискова херния. За съжаление тя засяга все повече млади хора, аз съм на 34, но имам такива оплаквания от 10 години вече. По-горе правилно те посъветваха да отидеш на друг специалист, може би няма да е лошо да си направиш и скенер.
Ако е дискова херния, единственото лечение е оперативно, което обаче не дава 100% гаранция, че ще премахне проблема. Като цяло, това състояние не се лекува, могат да се облекчат симптомите. Трябва ти наистина много добър физиотерапевт, който да ти назначи упражнения, които да правиш редовно и много, много физическа активност и спорт - не се застоявай много на бюро и компютър, а се опитвай да правиш разходки, да тичаш, да караш колело. И не се отчайвай, не е толкова страшно - при мен симптомите почти не се появяват след като започнах доста по-редовно да спортувам.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker