Какво да направя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да направя?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1434 пъти
Здравейте, момиче съм на 18 години и пиша продължение на историята си с баскетболиста. Та... минаха няколко месеца и той продължава да се държи адски странно! Няколко пъти вече той ми повтори, че иска да сподели леглото си с мен, а няма чувства към мен и ми казва, че за да правим секс не са нужни чувства. И ми казва, че сме приятели с привилегии. Опитвам се да му кажа, че не можем да продължаваме така и го питам докога ще си играем игрички, а той ми казва, че това го преценява той. Винаги се опитвам да съм мила обаче ме се получава! А всеки път, когато се опитам да му намекна, че това което прави е пълна глупост ми казва да си умра девствена и че мисли, че било по-добре да престанем да общуваме! И цялото нещо се повтаря многократно! Моля ви, кажете ми какво да правя и как да го накарам да разбере, че ме наранява? Как да говоря с него за това? И дали въобще да споделя леглото си с мен? Ужасно много го обичам и не знам какво да правя, много съм отчаяна! Чакам съвети, коментари, въпроси и т. н. Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0bb07e9284
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пусни му. Дай му и в дупето, да ти свърши в устичката накрая, и ще си хепи. :).......поне до момента, в който осъзнаеш, че той няма да се промени, не те цени, а това което наричаш любов, е просто вагината ти, която ти шепне "тоя е спортист, и виж го какъв е нахакан, значи е повече от теб, искам той да ме ебе!"
После ще те минат още 5-10 такива, и на около 25 до 35 годишна възраст, според умствения ти капацитет, ще разбереш как стават нещата в живота. Само гледай до тогава да не натрупаш твърде много емоционален багаж и да не станеш негодна, преднамерена, вкисната, запусната лелка с претенции до небето. :) Съответно, колкото по-рано стигнеш до този момент (за препоръчване в долната граница 25), толкова по-добре за теб.

Дано бях изчерпателен. :)))))

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7ed6946134
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От това, което си написала тук, става ясно, че той иска от тебе само секс. Че ти го обичаш, си е само твой проблем. Очевидно той няма никакви по-сериозни чувства, от това да те изч*ка.

Не знам, защо трябва да си споделяш леглото с такъв, но твоя си работа.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7d922456ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Този човек не държи Достатъчно на теб.Сексът като секс и егото му са важни.Ако те харесваше щеше да има по адекватно отношение.Седнал да те плаши,че ще останеш девствена, глупости на търкалета,той ще е лишен от възможността да те злепостави поради факта,че го харесваш и си податлива към желснията му.Да те попитам сега,какво точно му харесваш, отношението,ласката,грижата???? Нищо от тези неща не споменаваш да притежава.Какво ти допада в него,само визията ли? Тогава спри, започни да правиш нещо за себе си,грижи се за себе си,уважавай се.Ако толкова се страхуваш,че няма да откриеш точния мъж,действай,но ще се чувстваш наранена и унизена.Правенето на любов зс първи път е много по-хубаво от това да се хвърлиш да правиш просто секс,без да Знаеш мъжа на какъв акъл е.Може да не е бил с девствено момиче и само това да го привлича,не самара ти. В това да са добри любовници с уважение и отношение към жената мъжете стават на по-късна възраст и то пак чрез жена,която ги учи на отношение

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2249ed08d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На простакът не му пука за чувствата ти. Дали те наранява или не е последното нещо, за което да помисли. Дръж се както той с теб. Само така ще е адекватна комуникацията, ако това може да се нарече така. Той продто иска да те из......, а твоите обяснения, опити да си мила, това го отдалечава и възпрепятства от целта. Колкото и да го обичаш не го показвай. Виждаш, че никога не цени чувствата ти и ценностите ти. Сама сигурно разбираш това. На 18 пще е рано, но има да ги видиш всякакви тепърва. Като цяло той е и спортист, така, че не очаквай прекалено много, не очаквай да мисли на твоето интелектуслно ниво. Нали така?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7361a3195b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ти имаш ли ДОСТОЙНСТВО???? Ако не, стой си при робовладелеца!!!! Ако да, събирай си партакешите, образно казано и го напусни. Успех!!!! Ж 56 г.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b4f0749f2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   ох миличка.... събери сили и го зарежи. Знам, че е трудно, но този глупак не е за теб. Не съм прочела първата ти история, но това което виждам тук е че той просто иска секс.
Отрежи го.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: eb194f9faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сериозно ли въобще умуваш върху това? Ако аз бях жена, този не само щях да го зарежа, но и да пусна слух, че раздялата е била, защото съм разбрала, че се заглежда по съотборниците си. Така е най-готино: хем се отърваваш от простака, хем го караш да доказва, че е мъж и то в сфера като спорта, където си е рисково да не си такъв, ако си в мъжки колектив. Пада му се, защото не само иска секс, но и те изнудва емоционално! Да види какво е на твой гръб да се упражняват разни там "умници"!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 58c470b12d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Какво не ти е ясно, че очакваш коментари? Човекът е директен и ясно ти казва какво иска - секс без връзка. Поне е честен, не те лъже и разиграва, не ти обещава кой знае какво.
Имаш 2 варианта - или играеш по неговите правила, т.е. спиш с него, или отказваш и го зарязваш. Забрави това "ужасно много го обичам", не го обичаш, това е нараненото его, че си избрала неподходящ обект на чувствата си. Спокойно, всички сме правили кофти избор и после сме се чудили какво сме намерили в този човек.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0553404f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Този се възползва от теб. Не знам каква е предисторията, но на твое място отдавна да съм го отрязала отвсякъде. Какво значи, че той преценява кога да спрат "игричките"??? Ти къде си в цялата работа? Къде са твоите чувства? Този ти се прави на мъжкар, но не е нищо повече от един загорелтак. Махай го. Направо хващай телефона и му тегли блок отвсякъде, без никакви обяснения. Колкото и да ти е тежко, ще ти мине, но го махни сега защото когато те мине и те захвърли, ще ти е много по- тежко от сега. И никога не се връщай при него, ако ще и слънчевата система да свали. Няма да се промени или поне докато не порасне.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bef8e9c1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Някой да има някакви други мнения и съвети???

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d1042ac6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Много си млада. Момчето ясно ти казва, че иска само секс, какво повече искаш като отговор? Най-добре ще е за теб да го разкараш. Явно ти имаш други очаквания, които той не споделя. Ще намериш друг, който ще е с твоето мислене.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7becbd5332
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Разкарай го напълно!
Ж33

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 70f08acfef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не знам какви други мнения е съвети очакваш когато нещата са от ясни по-ясни.Човека дори не си прави труда да те лъже,а в прав текст ти казва,че те иска само за секс.За секс не били нужни чувства?-повярвай ми,много по приятно се получава когато и двамата се обичат,тогава вече не е дори секс,а е любов.Ние,жените,рядко правим секс без чувства,освен ако е някоя,която търси изгода срещу секса.А ако наистина си девствена ,защо първия ти път да не е с някой който те обича и му пука за тебе?Ще се съгласиш ли да подариш девствеността си на някой за който си поредната бройка?Обичала си го-прочети коментарите на хората преди мен,много правилно те съветват,преодолей го някак,защото ако отстъпиш и той си вземе неговото бързо ще те зареже след това и тогава,повярвай ми,ще страдаш много повече.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8db0873422
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Божее... Това е като „той ме бие и ограбва“, как да му обясня, че ме наранява... НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА!

Това е измекяр. Бягаш от това признание, защото тогава идва въпросът „аз защо хукнах след измекяр“. Но не можеш да избягаш от това осъзнаване. Може да го отложиш с известно време, което ще направи болезненото осъзнаване „защо година търчах след измекяр“ многократно по-болезненото „защото две години търчах след измекяр“.

Добре, разбирам, това би наранило егото ти. Но не наранява ли егото ти да търчиш след боклук, който те третира като парцал!!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bef8e9c1c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Още мнения и съвети???

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker