Трябва ли да се чувствам като резерва? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ли да се чувствам като резерва?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1688 пъти
Харесвам момче, с което се познаваме от университета. В първи курс бях първата, която заговори и излизахме няколко пъти. Впоследствие разбрах от колежки,че и тях ги вика на срещи и излизат и директно прекратих контакт с него и възможността да го опозная . Втори курс почти не общувах с него. Той тогава имаше симпатии към едно конкретно момиче от курса, с което аз съм най-близка. И така трети курс преустановихме контакт - вече ми се стори по-съзрял.Пишехме си за всякакви неща,но с приятелски тон. Аз имах комуникация и отношения с други момчета. Тогава той даже ме молеше да уредя нещата между него и тая приятелка - да видя дали има шанс за тях. Абе едно 2 години си пробваше с тая колежка,но тя нямаше интерес. Като през това време ме убеждаваше,че не е толкова обсебен от нея и има и друго момиче,с което пробва. И така тази приятелка това лято си хвана гадже. Той от лятото насам ми пише,че не мислил за нея, от лятото започна на мен да пише по-често и да споделя абсолютно всичко, станахме си адски близки. Аз лятото прекратих връзка с бившия ми ии като комуникирам с това момче започнах да прихващам чувства. Тази приятелка сега още си има приятел и уж с това момче не поддържат комуникация, а аз към днешна дата с него си пиша ежедневно, той си взе апартамент и дори ме кани да оставам у тях, да пробвам да живея у тях , защото му било много приятно с мен и тн,но не сме правили секс. Естествено аз съм хлътнала. Вече не си пише с онази колежка. Даже миналия месец я викаше приятелски и самия той ми каза ,че й е предложил разходка навън без някакви специални намерения. Според мен сега е така,защото тя има приятел, а аз съм удобната опция , макар и да е супер искрен и открит с мен-споделя ми наистина всичко и си говорим за бъдещето ,но не знам имам си едно наум. Страх ме да бъда с някого, за когото може би съм резервния вариант. Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 59e2768bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Май този упорито се стреми към тази колежка, а ти си средството към нея. Може да се надява тя да се раздели с нейния и най-накрая да е негова след 2 години преследване. А може и да се освестил, ама тогава пък какво ще се гледат двамата сами? Най-добре го питай дали иска да е с теб и дали чака тази колежка да е сама.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a952ded072
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да се чувстваш обидена според мен. Ти достойнство нямаш ли да търпиш подобно поведение. Той постоянно се задява с други, дори когато те кани да излизате. Аз не видях никаква промяна в това отношение от твоите обяснения. Единственото различно е че има апартамент.
Но и ти не си съвсем с акъла си, щом продължаваш контактите че даже си хлътнала по някакъв развейпрах. Та ако толкова го обичаш се чувствай както искаш и стой при него. Това няма да промени фактите обаче. Вие жените рядко се вслушвате в здрав разум.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e06638629f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Разбирам защо би се чувствала така. На моменти ми звучи сякаш се опитва да се докопа до нея чрез теб, защото си ѝ най-близка в университета. На твое място бих опитала предпазливо и без очаквания. Не е изключено наистина да се е отказал, макар че имаш съвсем резонни причини да се съмняваш. Ако се опитва да я натяга чрез теб, бързо ще си проличи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fd4e387c73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Този субект не е за теб!

Сега ми обясни как се прихващат чувства, защото това не съм го чувал досега /другото е поредната обречена любов, която най-вероятно ще доведе до хвърляне на огън и жупел по всички мъже, но да се възползвам, докато още не си започнала да обобщаваш за всички ни/! Като стрелба с военно оръжие ли - прихващаш целта и му изстрелваш един патрон с чувства? Или е неща като Короната - ходиш си по улицата, някой кихне върху теб и хоп, напълниш се с чувства? При мен не става с прихващане, та си викам да видя какви са тия модерни влюбвания, аджеба!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d92960b358
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сама знаеш отговора: "Според мен сега е така, защото тя има приятел, а аз съм удобната опция". От теб зависи дали искаш да бъдеш опция Б на някого, който сигурно е минал половината университет :)

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8c822a0889
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Обича лесният начин. Ако щеш резерва му кажи. Просто му е по-лесно така на момчето. И не искам да те обиди това, но поведението му не е никак зряло.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ebcaecc6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм с номер 2. Толкова ли си отчаяна, сигурна съм,че има много по-готини момчета. Аз бих го игнорирала напълно, изглежда доста незрял и дори самовлюбен. Огледай се, има скромни, тихи и много умни момчета-с тях ще спечелиш джакпот в живота. Другите са лигльовци, които не знаят какво искат.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b5ed520447
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "Преустановявам" онзачава "прекратявам"!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b5ed520447
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Чувствата да не са болест, че да си "прихванала"?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 50993d73f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Лапнала си по нийди гай, рядкост си е. Аз не бих се занимавала, от две години се пробва с някакви момичета и не му се получава. Поне да не го знаеше.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 66eb8d9918
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От авторката : Благодаря за съветите! Общо взето повечето са еднакви и те са да зарежа възможността да имам нещо с него, в което има логика, съгласна съм, а и точно сега е времето, докато не е станало сериозно. Не знам какво толкова озадачи няколко души използваното от мен "прихващам чувства". Идеята ми беше, че от приятелски настроена в някакъв определен момент се почувствах влюбена и привързана към този човек поради честата комуникация. Не е спал нито с онази колежка, нито с някоя от университета За това съм убедена на 100%. Принципно е кариерно ориентиран и любовта не му е приоритет. Не мога да твърдя със сигурност как го усеща той, но със сигурност е проявявал само симпатии, интерес - като бизнес цел един вид към гореспоменатото момиче. Чак сега е взел да се разнежва и при комуникацията си с мен си позволява да е уязвим и чувствителен. Предисторията за него е наистина по-шокираща, но в момента говорим за променен човек поне като поведение.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a952ded072
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Променено поведение понеже не му се е получило толкова време е нормално. Когато му вържеш обаче, ще си възвърне самочувствието без покритие и съответно старото поведение. Недей да позволяваш нещо което е просто навик да преминава в чувства.
А как жените започвате да проявявате чувства към човек който очевадно няма такива към вас е пълна мистерия. То е като че ли искате да бъдете излъгани и се хващатте на всяка хубава дума, докато пича си приказва с още 10на на заден план. Еми да, интерес проявява към това да му предоставиш секс и да му въртиш дома. Не е от някаква романтика или любов.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker