Да му шибна ли един ? Всеки може да не ,но не и да уважава и цени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му шибна ли един ? Всеки може да не ,но не и да уважава и цени
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1517 пъти
От дълго време, почти 3 г. вече имам един човек до себе си, когато се видим любовта ми затваря очите, а като се разделим ми се искат много работи.. Случва се това всеки път аз говоря, като глупачка му казвам и най-малката подробност без да ме пита , никога нищо не крия, а той ако го не питам няма да ми каже все едно ще премълчи, като се видим казва, че не съм му само за леглото в същото време един път не каза, като сега сме се видели хайде да идем някъде да изпием по един сок или нещо от тоя род за да видя, че съм важна за него, знае само да ме притиска и да казва, че ме обича, а в същото време ме води в апартамента си само за секс, един път не каза днес няма да правим нищо, защото те обичам и да се държи малко по дженталментски + това ми казва, че ме иска като жена до себе си? Незнам каква жена иска, аз да не съм му мъж, като иска жена да се държи достойно, проститутки за секс и кеф има на всяка крачка, ще ми се да му шибна един и да му кажа или се дръж достойно или си хващай парцалките и при кучки те си, омръзна ми все да си затварям очите да си мисля за хубавите моменти, който сме имали и имаме, а в същото време винаги трябва кръката да са ми вдигнати под предлог, че не го правим на сила, аз го обичам, но всеки може да е*бе, но не и да цени и уважава една жена, дали да не седна и да поговоря с него, но се чудя какво да му кажа? Като ме целуне забравям, а като се разделихме ми една друг акъл.. Искам повече внимание той да говори, той да ми споделя и да ме гледа в очите, не между краката, знам, че един човек като те обича в нормално да те желае, но другите неща къде са... Не ми трябват нито пари, нито подаръци, а човек който само като ме погледне да ми чете мислите, как да го постигна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2f8e63e9cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами предлагай му ти някакви дейности. Има доста мъже, които са по-потайни и не споделят, както и такива, които нямат богата фантазия за странични занимания. Научи го как да стане такъв, какъвто ти искаш. Мъжете обичат да им се показва и говори в прав текст. Обаче също така се радвай, че иска да е интимен с теб и че те харесва и желае. Едното не пречи на другото. Така че съчетавайте секса с други, интересни и за двама ви, дейности.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 13d9e5506b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторке не всеки може да споделя подробности от живота си и не всеки има нужда да споделя.
Но и ти си права, кажи му как се чувстваш, той за три години може да е останал с впечатлението, че и ти искаш точно това, което той иска, като се видите да се гушкате.
Вижда се, че си го обичаш, но защо ти е трудно да му кажеш какво ти се иска, какви са ти мислите?
Моя съпруг, с който сме от 18г заедно също не споделя, но с времето се научих аз да правя плановете за сокчета и той е доволен от факта. Все още имаме подобна на вашата любов и обичаме да се гушкаме, но се научих и как да измъквам мъничко думи от него, за това какво му се е случило докато не сме били завдно, за това какво мисли. Но да си споделя сам, така и не го научих, който няма нужда да споделя трудно говори за себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 887106b4d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си като на повикване, не си му приятелката, ти си само за секс. Жалкото е, че чак сега си го осъзнала и сега се тюшкаш. Той явно си мисли, че като не викаш нищо , значи ти харесва да си само за секс. Той не те обича, как ти дойде това наум? Мъжете могат само да правят секс ,без любов. Ако имаше някакви наченки на любов, щеше да си разбрала отдавна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: eae7181468
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   С този няма да постигнеш това, което искаш. Щом 3 години си му осигурявала безплатен секс срещу празни приказки, вината е в теб. Никой няма да ти предложи нещо повече, като му показваш, че си съгласна да бъдеш момичето му на повикване. Ти не си показала, че уважаваш себе си, как искаш тогава да те уважават другите? Обвиняваш го, че веднъж не поискал нещо друго освен секс? А ти каза ли му "Този път не искам да се... , а да отидем на театър, например, или където и да е, освен в леглото? По-добре е да си шибнеш един шамар на себе си, да изтрезнееш и да видиш нещата, каквито са в действителност. Тоест, че този човек не ти предлага друго освен секс без ангажимент от негова страна. И ако това не те удовлетворява да прекратиш отношенията с него.
Запомни, с теб ще се държат така, както ТИ им позволяваш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 16c6b5f218
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Боже, колко лесна си за манипулиране. Цялото му поведение от-до ти показва недвусмислено, че за него си просто предмет за секс, но като ти каже „не е така. обичам те“ вместо да му шибнеш един, че те лъже нагло в очите, ти... си объркана! Да, измекярите лъжат. И как де не те лъже, като след три години продължава да работи! И то не му се налага плете засукани лъжи. Просто нагло казва на черното бяло. Съжалвам, че си си загубила три години. Но и какво търсиш три години във връзка с човек, с когото на нищо освен секс не сте си паснали.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2826b738eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм мъж и един от приятелите ми беше така, не става дума за любов, но знам какво е.

В университета сме съквартиранти и учим една и съща специалност, заедно сме в един курс.
Аз намеря ли теми, домашни, материали или каквото и да е информация за по-лесно да вземем изпит и т. н. всичко му казвам веднага като си мисля, че той прави същото. А той се правеше на идиот и сигурно си се кефеше и възгордяваше, че аз му казвам, а той само в крайни случаи ми казва нещо, само ако си помисли, че ако не ми каже, ще го намразя и повече няма да му кажа нищо. Познавах го от 5-6 години и бяхме стабилни приятели, аз съм се отпуснал и съм истински към него като брат! Накрая всичко приключи разбира се, след случката, не съм балам, истински съм...

Една от дисциплините, която изключително трудно се взимаше изпита, отиваме заедно да си вземем резултатите, той го беше минал, аз не. Прибрахме се в квартирата и той ми вика: Вземи, давайки ми 20-25 пищова, на мен вече не ми трябват :D :D Направоооооо... Идваше ми да го претупам.
Не че ми се преписва, не че дори е можело да се преписва не си спомням, но на пищовите пишеше важни работи за изпити и дори и да ми ги беше дал ДА ГИ ПРЕПИША, все едно има уникално копие и трябва да избираме кой да ги използва :D, ако ми ги беше дал да ги препиша можеше поне да науча екстракта за темите.... Специалността няма да казвам каква е, защото не е важно, но всичко се знаеше кога нещо е намерено от друг колега или от някъде си и кога сам си си създал пищовите... Не става въпрос за това, че не съм бачкал, а той си ги е направил, не. Бачкането беше нонстоп, имаше периоди само учене спане и нищо друго. Информацията е оскъдна за изпитите. Тези пищови и информацията върху тях бяха като златно съкровище по филмите.. Просто се направи на ударен, скри от мен и не ми даде дори и да ги препиша...

Такива хора, НЕ ТИ трябват в живота!!! Егоистични, гледат само да взимат и да ти дават минималното колкото да те държат на кукичката. Трудно се разбира обаче кога са такива тези хора, в повечето случай ти вече ще си вътре, а те ще имат много повече да кешират от теб, щото дълго време са те играли... И веднага да прекъснете връзка, предателството ще е в твоята половина.

Такова нещо някой направи ли ми, роднина, брат, сестра еб*л съм го. Чао. Предателството си е предателство.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7864e640ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Директно му го кажи: Уморих се да водя в тазивръзка, искам да виждам уважението и отношението ти истани и си трагни. Никскъв секс за известно време, накарай го да се размърда за да го има. Позволи си да си тръгнеш, наложително е. Ако не оцени, не е заслужавало времето с него. Ако отсегасе държи така, какво ще стане, ако решиш да се обвържеш по-сегиозно с него. Когато мъжа не харесва достатъчно една жена, а вижда, че тя има по -голям интерес се отпуска и дава приоритет на това сексът да му е по важен. Ааа и даваш му уроци какво означава отношениеи уважение във връзката. Приследваща жена, ще знае, точно затова поне малко трябва дате цени и уважава. Отдръпни се за известно време, колкото и да е болезнено.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: aebdbcc35f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Какво правите с такива и то толкова дълго време, научете се да обичате себе си, да цените себе си, не се примирявайте с по-малко от това, което заслужавате, наистина ли си се чувствала добре някой да те изпозлва за секс, ти някакво леко момиче ли си, съмнявам се, избери себе си и го зарежи този. Ще срещнеш някой истински мъж, който ще те цени и няма да иска само да те..

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 58c0def238
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, тя и да срещне някой " истински" мъж, няма да го хареса. В България критерии на жените са други- колкото е по- нагъл и тъп, колкото повече не му дреме за жената, толкова е по- харесван от Ганьовките. А дори и да се случи да има връзка с някой свестен, ще се появи някой нехранимайко, с когото ще има тръпка, и познайте кой ще си има рога. Вероятността една българка да изневери и потъпче достойнството на мъж, който я цени и уважава, е много по- голяма отколкото да го направи, когато има " връзка" с идиот. Ама те не само жените в България са зле, а и много мъже. 90% са злобни и жестоки хора, които не проявяват никаква милост към никого.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker