Сериозно ли бе момчета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сериозно ли бе момчета
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1239 пъти
Аз съм в потрес. Не знам да се смея или да плача. Мъжете нещо много на сериозно се взеха!??????? От къде това самочувствие???? А, извинявам се не мъже, исках да кажа момченца... Мислят си, че жените умират за вниманието им и като кажат две думи на кръст, направят мили очи и комплимент и тя ще им подари света. ЛТФ??! Просто съм изумена. Някой се пръква от нищото и ми се прави на важен и оборотен. Смее да ми поставя условия, жените се избивали за него. Абе, момчета, така ли се прави? Я, слезте на земята! Жената иска разбиране, комуникация, емоционална близост, подкрепа, грижа и отношение, времето ви. А вие?? Играете го оборотни и се самозабравяте. И още по смешното е , че момичетата, не жените, момичетата милите ви се връзват. Предпочитам необвързана, отколкото да тичам след мъж, и това го казвам аз, която съм инициативна и нямам проблем да правя първата крачка и да действам. Честно, нещо не е наред в картинката. И на отговори от типа, които чувам как ще си умра сама като мисля така искрено ме забавляват. Все още има жени, които са умни и секси и се чувстват така и без мъж до себе си!!! :) Стандарти и подбор хора, но правопропорционални на това, което вие предлагате!
Ж22

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 64fa6aa3d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сто процента съм съгласна с теб!!! Те са долни и отвратителни!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6ad949b2c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Айде пак с войната на половете ...
" Предпочитам необвързана, отколкото да тичам след мъж... " Ами ... добре (предполагам).
" И още по смешното е , че момичетата, не жените, момичетата милите ви се връзват " Госпожице, ако нещо ми връзваше според вас дали щях да вися по форумите (то не че полагам усилия де).
Сега сериозно. Кой те нарани? Не че нещо, ама темата звучи като реч на мъжемразка, на която всичко живо с пенис и е виновно за това, че светът и е крив. Горе главата не се отчайвай. На 22 си недей да тръгваш така с тази нагласа. Усмихни се малко, мисли позитивно, един тулуп в живота ти по-малко.
" И на отговори от типа, които чувам как ще си умра сама... " Защо сама? Винаги можеш да станеш дърта лезбийка или да си вземеш котка. Шегата настрана, ще се появи някой свестен, не се озлобявай така.

Ронин

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8090aa8c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Честно казано, доста от мъжете станаха нахакани и просто търсят или поредната бройка или някоя да ги дондурка, и се появяват какви ли не бисери.
И все пак смея да твърдя, че не всички сме такива, аз например намирам държанието което ти описваш за отвратително и все пак релно съм виждал за какво става на въпрос. Не смятам да се изказвам как аз не съм такъв, не виждам смисъл да се опитвам да доказвам нещо такова в напълно анонимен сайт, просто ще кажа че все още има нормални мъже и винаги ще си има.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 35ac359851
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Та вие всякаш нямате голямо самочувствие. Мислите се за някакви богини, които могат да се е*ават със мъжете и да ги използват, а всъщност сте прости селянки всичките. Повече псувате от мъжете даже, няма жена която да е мила и добра. Всичките се правят на лоши и на велики...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: dc8eef9e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Колко опит с мъжете имаш за крехките си 22 години, че вече си отчаяна и в потрес?

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1572306462
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен е налице погрешно възприятие за себе си. Ако си хубаво момиче, въобще няма да те чакат :-) Да, може някой да се надуе, но повечето не, та да стигнеш до такива изводи. Та или се мяташ на супер готини мъже, които имат избор и ти същевременно не си нищо особено, та да ти обърнат внимание или ако са по-нормални момчета, значи ти си още по-зле. Да не говорим колко момчета, макар симпатяги са сами. Щом те режат, прави си изводите.
И друг път съм го казвал, че много често самочувствието на жените за визията и нивото им надвишава в пъти реалните. Преди 20 ина години съм се срещал с много жени от нета, доста от които преди това не са ми пращали снимки. По описанието, едва ли не са някакви красавици, т. е. описващи се над средно ниво, а на срещата 4-5 по 10-тобалната.
Пробвай нещо и ще разбереш. Отиди няколко пъти в някое заведение с приятелки, в което има голям избор на хубави сами жени и ХУБАВИ мъже. Следи наистина готините мъже къде се мятат-ако и ти си сред техния избор, ок-сигурно си готина. Но ако не си, а същевременно виждаш, че се хвърлят на другите мацки, си прави изводите. И затова ти казвам няколко пъти да пробваш, че може да има и изключения. Нека отминат мерките и виж къде си. Може до сега да не си обръщала внимание.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ae69c79eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 7, благодаря за прекрасната и изчерпателна реч на тема самооценка, но аз проблем с нея нямам. Ти говориш за физически данни, аз не търся това, а отношение, класа, уважение. Хубавите момчета често не притежават нито едно от изброените. Те имат само чар и толкова. И да, много хора нямат реална представа за себе си, а аз имам. Никога не съм имала проблем с визията си, не знам как реши, че ме режат. Просто се плашат, когато директно си заявя, че харесвам мъже на място и сериозни отношения. Но все пак за тях се редят на опашка, така че си прав, лесното е по-интересно. Целувки ;)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 13e925c550
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А, добър ден-добър ден! Не е яко нали? Ама на теб поне ти се е случило един път, и ти вече в потрес. А питаш ли ни нас, като 9 от 10 от жените са като това дето описа? Ще дойдеш ти на нашата, не ние на твоята.

Темата ти е поредният пример за това как една жена, в единичен случай се сблъсква с това, с което мъжете (тези които се занимават с жени поне) се оправяме ЕЖЕДНЕВНО! И вече бързаш да вадиш някакви генерални изводи. Ей затова не можем да се разберем мъжете и жените като става въпрос за обобщаване. Мъжете наистина обобщаваме на базата на личен опит с десетки/стотици жени, с опита на познати, с четене, наблюдения, мислене, анализиране, и накрая стигаме до някакъв извод (дали е правилен или грешен е друг въпрос, ама поне се стараем), а жените "обобщавате" според това с какво ви е издразнил последния бай-хуй, и някак си го преписвате на всички мъже. Или пък вземате по 1 негативно качество от 10 мъже, събирате ги всичките в един образ, и после го разпростирате върху всички мъже. ЕМИ НЕ. Не работят така статистиките. Като ще генерализирате, поне се постарайте малко.

И що да не говори пичът така и да не се има за вървежен? Ето ти демонстрираш същото виждане за себе си, каквото и той демонстрира. Най-вероятно за това те дразни. Хората се дразнят от огледални образи, защото им показват собствените им негативни качества (почети малко психология).
Обяснявам като за бавноразвиващи.
Той: Ти па коя си, мен знаеш ли колко жени ме гонят?!
Ти: Ти па кой си, че ще ми говориш така, ти знаеш ли аз колко съм готина!?!?
И ква е разликата???????

Друг проблем е, че нали искате уверени мъже? Няма да коментирам до колко конкретният пич е уверен реално, а не симулира само, ама поне там демонстрира някаква псевдо-увереност (същата каквато демонстрираш и ти, както вече видяхме). Е?
Искала близост, подкрепа отношение - ЛОЛ! Да бе, ама ако ти ги беше дал, нямаше сега да пишеш тема за тоя нали? :) Значи щом ти е в главата, все нещо правилно е направил. Аз мисля даже, че ако се срещате за вбъдеще на разни места, има стабилен шанс да му пуснеш. Особено ако в един момент от бед бой, мине и в леко чувстителен режим, директно ще ти се отворят крачетата. :)

"Мислят си, че жените умират за вниманието им и като кажат две думи на кръст, направят мили очи и комплимент и тя ще им подари света."

Е нали искаш отношение, жестове, близост и т.н.?! А в това изречение казваш, че и тези неща не стигат. А какво ти стига? Какво трябва да направим за да впечатлим мис поредната 22 годишна пикла? Цигански колелета със запалена факла в гъза ли, та белким обърнеш малко внимание?
Е, съдейки по темата, явно не е нужно нищо друго освен някой да дойде и да ти се държи по-нахакано, и веднага скачаш да пишеш теми за пича. :)

Е затова нямате оправия! Не само, че лъжете мъжете за това какви ви влияе наистина, ами лъжете и себе си, и си повтаряте горните измишльотини, изпълнени с притовиречия, докато в същото време действията ви говорят обратното, а вие ДАЖЕ НЕ ГО ОСЪЗНАВАТЕ. Щях да кажа, че е сладко, ама сладко щеше да е ако бяхте на 12, а аз говоря за момичета на над 20 години......абсурдно.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3d50fb3014
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъж съм на 30 години от София.

"Жената иска разбиране, комуникация, емоционална близост, подкрепа, грижа и отношение, времето ви"

Някога да ти минавало през акъла че мен не ме интересува какво искат жените ?? Аз не съм на тази планета за да им угаждам. Адски странно ми е как все жените правят тази грешка да си мислят как те избирали. Ами избираме се взаймно.Не е да дойде при мен някоя грозна и да ми каже тръгвай с мене избрала съм те. И аз трябва да съм я харесал. Така че ти избираш от хората който са те харесали, както и аз.

За да изискваш каквото и да е било от мъжете първо трябва да можеш да предложиш нещо. За какво ми е жена която няма да ми тича по задника ?? Кажи ми какво предлагаш толкова ценно без което аз да не мога да живея и следователно да трябва аз да тичам по теб ??

Мъжете който тичат по жените нямат какво да предложат, за това и се хващат за тях като спасителни пояси. Ако един мъж има какво да предложи не тича след жената. Винаги е така, търси те и тича след теб този който има интерес и е в по неизгодната позиция.

Цялата функция и смисъл на живота на жената е само да намери мъж колкото се може по добър провайдър, който да го задържи за да се грижи за нея и нейните деца. Това е ... Виж колко е просто.

Ако примерно намериш такъв, но не можеш да го задържиш и той те остави с децата, никой друг мъж няма да поеме отговорност за теб и децата и цял живот ще си само с кратки връзки и с мъже на който не може да се разчита. Всики знаят че самотните майки си остават самотни до края на живота си.

Мъжа може и да прави първата крачка, да я заговри и тн. да покаже интерес, жената трябва да прецени дали това което той има финансово и стига и да покаже интерес или не.

Ако тя реши че той става, тя трябва да му се хареса на него и да задържи първоначалният му интерес.

Виж нещата са прости, просто не можеш да си мислиш че си принцеса, след като финансовото ти състояние е по близко до това на Пепеляшка

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker