Тя му краде парите как да я разоблича да му отворя очите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя му краде парите как да я разоблича да му отворя очите
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1283 пъти
Хора имам връзка с един женен мъж, не ме интересуват парите му, защото аз съм много по-добре с финансите от него, проблема ми е там, че ми е жал че го използват. Скапаната му жена му изтегли 350 лв от сметката, като мислеше, че няма да я хване, след като получи информация от банката и и поиска сметка, до днес не се разбра за какво са и били, а така изведнъж постъпиха по сметката, а моят и до днес не се поинтересува кой му е превел парите, каза, че е важно, че са се върнали по сметката и не иска повече скандали , след това му оставих едни пари да има без да знае онази, уж ги беше скрил и като дойде ден и му поисках сметка какво е направил с тях, изведнъж ги хвана липсата, той я попита направи се на ударена и, като я притисна част от парите изведнъж пъкнаха каза, че ги е преместила докато чистела, а другите останаха в неизвестност. Моят я търпи, заради мен, защото знае, че ако се разведат първо аз ще пострадам от цялата тази история, но и се съмнявам, че много и се връзва на хитрите приказки, сигурна съм, че като заспи му рови в чанта, портфейла, телефона и един бог знае как го краде и на кой ги дава или укрива, не знам какво цели. Сто пъти му казах да я следи, а той ми казва, аз съм и забранил да ми пипа нещата и вие мислите ли, че тя го слуша, аз съм директорка на едно училище и нейният племенник е инспектор , пазя се, защото първо ще ме изхвърлят от работа и ме е страх, да не направи така да ме накажат, както знаете всеки си варди хляба, но как да му отворя очите, какво да сложим на телефона в чантата при парите, така, че тя да го вземе, като си мисли, че той няма да знае

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: fc0d36c16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тая сапунка не може да е истина :-) Мацка, ти даваш пари на любовника си да си имал, а той ги дава на жена си :-) Ти не се ли усещаш, че си най-прецакана в случая?
Той ако искаше да я хване и изобличи, щеше отдавна да го е направил. Мятат те на черешата :-) Или той си ги харчи и се оправдава с нея, или двамата ги харчат за твоя сметка :-)
Честно, не мислех, че има хора, които биха се вързали на подобна история, но на, винаги има какво да ни изненада :-)
И това, че не можел да се разведе нали знаеш, че се повтаря винаги на любовницата? Понякога е заради децата, в твоя случай е заради работата. Че и жертва се изкарва пичът, заради теб го прави :-) Не е глупав, признавам му го! Трябва обаче да е бог в леглото да го търпиш и да му се връзваш на историите, иначе нямам обяснение :-)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 380b02c883
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си директора ?! Звучеш като махленска Гана.Пази Боже децата ...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3ed403c613
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   "Моят я търпи..."-първо той не е твоят,а е мъж на жена си.Тя не краде,тя си взема каквото е нужно за общото им домакинство.Аз на моят мъж мога да изтегля всичките му пари и той няма да гъкне,най-много да каже-щом си ги изтеглила,значи е трябвало.Защото сме семейство,както и любовникът ти и жена му са семейство,ти си излишния човек там.Ще му рови и в чанти,и портфейли и където иска,това изобщо не е твоя работа.Не може жена,която твърди,че е директор на училище,което предполага,че би следвало да е интелигентен човек да нарича жена,която нищо не и е направила"скапана"Всеки,който ти чете историята ще разбере,че ти си далеч по-скапана,защото се вреш където не ти е мястото-в чуждо семейство и се мъчиш да ковеш законите там.Потресена съм от наглостта ти и едва се сдържам да не използвам квалификации,които много ще повече ще ти подхождат,но нали трябва да пазим добрия тон в сайта.Уважаеми модератори,моля,пуснете коментара ми,в него няма нищо обидно,а тая самозабравила се жена тряба да види какво мислят нормалните хора за нея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1f61ea0b1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как живееш така бе жено? Имаш си любовник, който обичаш и го третираш като свой, той пък не иска да се разведе, защото ти си щяла да пострадаш ???? Ти пък искаш да му отваряш очите, че жена му го краде, а пък той не иска и да чуе.. Това е някаква лудост, която аз не разбирам.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5d7ed135c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Това са си техни семейни неща, ти реално си само забавлението и си страничен човек. Не я търпи заради теб, търпи я заради себе си. Кога жените ще спрете да вярвате на тия небивалици, че някой не иска да е с някого, но стоически го търпи? Те са си семейство, да си се оправят.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 531d6902d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Доста си нагла, не мислиш ли? За коя се вземаш, че следиш какво прави жената на любовника ти? Наричаш го "моят", но изобщо не е твой. Жена му има право да използва семейния бюджет, а в това число влизат и неговите пари. По-добре престани със селските номера, защото накрая ще си изпатиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2fdb398466
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Със сигурност не си директорка на училище.
Ж

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b749f20a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Директорка на училище си, а ти ходи ли на училище едно време. Такъв хаос ти е обяснена историята. Остави семейството им да се оправя.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cf06c50c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Жено, този просто те залъгва и използва, ако историята ти е истинска. За мен мъж, който приема пари от любовницата си никак не е читав. Както и ти - плащаш му за "услугите" ли, подарък ли му правиш? Ако е така, защо му държиш сметка какво е правил с тях? Парите може да си ги използва както иска, да залага напр., а на теб да ти разказва всякакви версии. Приказката за лудия и зелника нали я знаеш?
За жена му и за семейния му живот ти знаеш това, което той ти е казал. Причината, за да не се разведе, която изтъква е неубедителна и направо смешна. Вместо да се чудиш как "да му отваряш очите", отвори твоите и спри да се навираш в чуждото семейство.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 487f2c9127
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хахаха, директорка на училище с такъв изказ и правопис :)))

Ти не го ли крадеш от семейството му, как мислиш?

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7f7a72565d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Хахахаха, "директорка" на училище с 4те най-дълги изречения...И нарича любовника си "моят", не, не мога вече- хахахааха!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6fbc65a7ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами, "твоят", драга, ако наистина е твой, може да се разведе без да те намесва и да афишира връзката ви. И след известен период от време, когато вече е разведен и нещата са поутихнали, да излезе връзката ви на "светло", все едно, че сега сте я започнали.
Явно нито ти го искаш наистина в къщата си, нито той има намерение да напуска жена си. При това положение къде тръгваш да държиш сметка за чужди доходи и да се дразниш. Единствено може да спреш да му даваш пари, ако го правиш. Но до там.
И не забравяй, че той винаги може да те лъже с жена си. Че уж тя взела парите, че тя го преджобила и т. н. Както лъже нея, а си има любовница, така може да послъгва и теб.
Вместо да се чудиш какъв номер да скроиш и как да "докажеш" че тя пипа, си намери подходящ мъж, с който няма да се криете в сенките и с който няма да е необходимо да доказваш, че близките му го "крадат".

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5afbc96caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Остави го тоя твой ли е какъв ли е да се гръмне, други мъже няма ли та и ти пари ще му даваш, едва ли я търпи заради теб! Аз съм разведен от 5 години, защото на мен ми се случи подобно нещо, жена ми така криеше пари и много по-късно разбрах, че парите ги няма, беше ги изтеглила около 10 000 лв и дала на любовника си и двамата ме ограбиха, съседите често ми казваха за колите пред нас, но аз наивник не им вярвах докато не ме ошушкаха за 20 години брак, накрая ме измами, аз винаги я уважавах и и давах пълната свобода, след като се разведохме вече съм на принципа всеки да си разполага с неговото, мойто си е мое, та от тази цялата история остави го докато и него него ограбят, че от тази история и ти гориш, мъж и жена са да се оправят ти нямаш място там, ако повечето жени съдят по тех си, че щом му е съпруга всичко е нейно не е така и на двата е по-точно е общо, не да си присвоиш и накрая на забиеш нощ в гърба на човека дал ти всичко което си изкала, остави го, златотърсачките са много

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 31861ea400
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Жена му го краде - ти сериозно ли? !!! А, ти крадеш мъжа ѝ.... Има баланс в цялата история, спокойно! Ей, голям смях сте!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker