Малък му е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Малък му е
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 3913 пъти
Запознах се със страхотно момче, той е красив, с хубаво тяло и много мил! Проблемът дойде когато си легнахме да правим секс. Страхотен е с пръста и когато ме лиже направо ми треперят краката от кеф, но пенисът му е страшно малък, не по дълъг от показалеца ми когато му е станал. Казвам когато му е станал защото му го видях и отпуснат. Влязохме в банята да се изкъпем и просто гледката.... едно такова малко пишле, горе долу колкото батерия. Клекнах да му направя свирка и сякъш лапах голям клитор... не знам какво да правя, а го харесвам толкова много!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: c6bbf769a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Така е в живота, хората имат различни плюсове и минуси. Въпросът е дали за теб това, че има малък пенис, е достатъчно голям минус, за да го оставиш. Ще пречи ли на сексуалните ви взаимоотношения или не? Само ти можеш да си отговориш на тези въпроси.

Но, ако решиш да го оставиш, те съветвам да не му натякваш, че не е надарен. В крайна сметка човек не си избира гените.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4981b9e46f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Какво пък толкова да правиш? Правиш секс с него няколко пъти и преценяваш дали има съществен проблем или е ОК. Ако е ОК си продължавате, ако има съществен проблем му казваш "съжалявам, не се получава" и го пускаш да си търси късмета по света.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1656c07ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   ЪЪ, мислех че моят е малък, но явно наистина си е окей. Ми не знам какво да правиш, ако наистина толкова много го харесваш и мислиш че размерът му няма да е толкова голяма пречка по между ви, вероятно би се получило, но пък ако смяташ че за здрава връзка ти трябва някой с по-голям приятел - не се занимавай, няма нищо лошо в това че искаш по-голям размер от този, никой не би те опрекнал, и май ще е по добре да помислиш сега, за да не стане проблем в бъдеще.

N.N.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 79029043f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Вие тотално изперкахте..

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5f083d605d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Еми и моя е малък 12 см. На който колкото му е дадено. За съжаление няма как да порасне

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7321aacf08
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еее, голяма работа. В крайна сметка не си с него заради секса. Какво сте се нафилмирали вече с тоя секс. Все едно е края на света. Има толкова много неща, които може да правите заедно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5d364d2a1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Като жена много добре разбирам проблема ти. Но казваш, че умее да те задоволява по други начини, а и е много свестен. Сигурно си наясно колко трудно е да се намери читав мъж в днешно време. Аз на твое място бих останала с него. Сексът не е всичко, а с времето така или иначе намалява и други неща взимат превес във връзката. Дай шанс на момчето.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2257329ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Редовно разтягане, виагра и секс правят чудеса. Двата организма се напасват и става все по-хубаво. След като е добър с пръсти и език, то ти трябва да си добра с ръце и устни. Староръцкитв и римски статуи са с малки пениси, защото големият пенис е приеман за нещо животинско.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6c6c62bd72
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Това българките равни нямате!

Отвори порнхъб, хвидеос, ххамстер и виж какви прекрасни свирки доставят жените на гаджетата си/мъжете си, които са са с малки пениси. Честно да ти кажа, изумих се, каква любов правят хората по света. На мене не са ми правили толкова страстни и нежни свирки. А мъжете, които видях, хем бяха с малки, под 10 сантиметра пениси, хем и пълни или дебели. А на жените им се четеше по лицето едно такова удоволствие...

А ти, какво искаш? Намерила си страхотния пич и в тяло, и в обноски, привличане... , но оная му работа не е толкова голяма, колкото на теб ти се иска. Еми, съвършени няма на тая земя.

Тука имаше някаква, на която гинеколог й бил казал, че е с доста плитка вагина. И тя попаднала на момче с малък пенис, и започна да се оплаква, че не го чувствала... Е то щом и плитките от вас искат 20-сантиметрови, не знам.

Средното за българина е някъде около 14 сантиметра. И не само за нас, но и за много други народи.
Преди време написах две теми с достатъчно информация от научни изследвания по въпроса за големината на пенисите и какво е нормално като бях приложил и линкове към научни статии.

По-голям е шансът да намериш мъж с под 10 сантиметра пенис, отколкото такъв с над 20.
За малък пенис се счита такъв с дължина под 7. 8 см. (доколкото си спомням). Ако не се дължи на някакъв медицински проблем при раждане, травма или др., то е напълно нормален. Важното е да може да получава нормална ерекция и да е плодовит.

Честно, жените отстрани изглеждате твърде невежи, егоистични и меркантилни. Колкото повече толкова повече, а? Грешна философия, момиче!

Ако само чуя някакъв негативизъм от жена за големината на половия ми орган, директно е алт от живота ми. Пълно е вече с деградирали хора!

Съветът ми е да причетеш книжки от учени на тази тема. Както има жени с естествено малки или миниатюрни гърди, така близо 3% от мъжете са с пениси под 10 сантиметра.

Според теб те не трябва да помирисват жена през живота си и да създават поколение, така ли?

Иначе вашите женски недостатъци всички знаем как умело коригирате!

Много жалко, че отново се повдига тази тема. В България жените са с някакво първобитно мислене. Чудно защо държавата ви плаща да се учите 12 години като е почти безрезултатно. И не говоря вели приказки. Всеки може да даде фрапантни примери за тотална необразованост.
Вие дори основни работи от човешката анатомия не знаете и твоята тема го доказва.

Човекът е напълно здрав, но проблемът знаеш ли къде е? - В твоята необразованост и желание за повече - демек, АЛЧНОСТ!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f3adcf5f24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Доста кофти....

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5b2b39512b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Ако той се справя добре с останалите неща и много го харесваш - опитай! Но, ако много държиш на размера да е по-голям от неговия го остави. И да се мъчиш, накрая пак ще стигнеш до този извод.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2d00667969
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Няма оправия! Търси друг.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8d1408d09a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Тези дни публикувах подобна тема, още не е одобрена, но има време. Та да, попаднах на същата ситуация. Много приятен мъж, но му е малко малка. Към 12 см му е. Не съм фенка на секса, за това мисля, че това при мен не би била голяма пречка, но не знам... Мисля, че са важни другите качества повече..

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e04630907e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   А моята жена се оплаква, че ми е голям и я боляло. Несправедлив е животът. Мацка, явно тва момче не е за теб, скъсайте и не го наранявай. Не му казвай нищо за пениса му! След като не може да те задоволява, просто не е за теб.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6c6c62bd72
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   А тук сега защо има толкова неодобрени коментари???

Значи може да се одобри коментар като номер 18, която едва ли не твърди, че тъй като някой мъж е роден с по-малък пенис, то той не заслужава да има жена????? Къде е хуманността?? Къде е правото на свобода, на живот и прочие, които тази номер 18 буквално заявява с мнението си, че мъже с малки пениси не заслужват да водят полов живот???

Не знам кой е модераторът, но това не е нормално!!!!!

Ако можете да одобрите подобен нечовешки коментар, то пуснете всички останали, които сте скрили!

Откога на напълно полово здрав мъж се казва, че е инвалид, който трябва да бъде захвърлен, защото пенисът му не бил според вкуса на жената??????

Това е тотална дискриминация от страна на жени към определена категория мъже, които са НАПЪЛНО МЕДИЦИНСКИ ЗДРАВИ!

Модератор, не проявявай тенденциозност и пусни всички коментари! Нека читателите поне веднъж да имат правото да видят, какво се крие зад неодобрените коментари и всеки да си направи преценка, доколко са нередни те!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a0f3a40121
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Истината е че и с малък пенис ,при желание може да се постарае всичко да е типтоп ,но има някой черни дупки бате дето са готови да погълнат нечовешка земна маса. Тоест да не ти пука.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8fecb47c0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Към 13,

Еми така е брат!
Повечето жени предпочитат да е по-голям и да ги боли, отколкото по-малък и да живеят с мисълта, че мъжът им е "по-малко мъж" от колегата/съседа/гаджето на мимито.
Ама те не са така само в това отношение. Средният ръст за мъж в България е 175, и редовно чувам подмятания как такива мъже били "по-нисички". При това коментарите редовно идват от пички по 150-160 високи. Ниски, ама искат 190 мъж, ей тъй, да има. Същото и с пишките. Същото и с парите, и квото там. Алчни са. За тях тези неща са статус, демек - "вижте ме колко съм яка, гледайте какъв мъж си хванах! "
Жените тясно обвързват себестойността си с мъжа, с когото са. Затова са недоволни ако е смотан или има някакви други недостатъци, дето й смъкват нейната стойност.

А дали според жените такива мъже не трябва никога да докосват жена... Ако ги сложиш на детектор и на серум на истината и т. н... най-вероятно -ДА! Точно така мислят. Или по-скоро го чувстват, но не си го признават и не го вербализират, защото ако го направят, това ще означава, че са лоши хора, затова егото им ги кара, предимно, да говорят социално приемливи приказки. Както обикновено - недейте гледайте какво говорят жените, гледайте какво правят.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0ff801f4fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Номер 16 каза всичко. Повече няма какво да се каже.
А на тези, които сравняват пенис с гърди, ще кажа че сравнение може да има само, ако си правите ръчна на гледката на гърди. И стига вече с този хейт.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker