Да изляза ли с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да изляза ли с него?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1618 пъти
Здравейте, искам да споделя една история, нещо, което наистина ме притеснява. От 4години си пиша с едно момче, което, аз сега съм на 17 той на 27. Много е мил, никога не се е отказвал. Винаги се е съгласявал каквото му кажа и така. Канил ме е на среща, канил ме е много пъти с колата, която му и модерна, той затова сега няма търпение да ме вози. И не е заради колата, просто видях, че се държи добре. А той един ден ме попита за секса, незнам защо, пита ме какво обичам и аз му казах всичко, но най накрая пак казах Не. И това беше той се съгласи. Друг ден започна да ми говори, че като порасна да станем гаджета и тн. И пак ме покани да се разкарваме с колата, аз казах, че може би ще излезем някой ден. Той ме чакал с нетърпение. Незнам какво му е лошото, обаче да не беше казвал з онова нещо сещате се. Другото е, че има братовчед, които ме гледа често, даже с отворена уста ме гледаше един път с другите момчита които работят заедно, един път бяхме в парка с едно момиче, и той дойде случайно . .После аз си казах чакай да се поразгледам из парка то като видях, седнал на отсрещната пейка и гледаше. Викам си къде се е скрил там. Пък и беше женен, наскоро се ожени лятото. Пък, когато не беше женен постоянно минаваха покрай блока ми и се обръщаше и гледаше към наща тераса. Направи ме впечатление, какво ли си мисли този човек. Защо така прави. Споделих с една приятелка, тя все казва, че това не е така и съм си въобразявала. Не е така, знам, че аз по принцип съм по наблюдателна от нея и съм по-голяма. Нейното например, тя ходила на басейн да плува и имало някякъв мършав там голям на възраст и я питам как е, поздравявал я и тя ми говори, че я зяглеждал и бил педофил и тн, че учителката й била луда, поради това, че постоянно я гледала и я вдигнала на дъската с добро настроение и била някаква, и така ми го обеснява до такава степен, че чак я харесва някяк си по друг начин. Пък и един път като бяхме в парка имаше някякъв нормален дядо и погледна човека към нас имаше се свой здравословни проблеми и го изкара луд и започна да вика, аз се чувствах неудобно. А на мен ще ми казва, че не ме харесва, това няма отговор и няма как да де разбере. Най вероятно му е станало интересно ли какво. Даже една полунощ ми прати покана, аз се шашнаха, защо ли точно той и имаше малко последователи, тоест само така по-близко хора. Малко са ми странни и реакциите на братовчед му. Един път минах с такси, отивах на някъде и минах покрай тях, там където работят, и той погледна без да откъса погледа си. Не обичам да правя циркове, просто забелязвам какво става и съм решила да го кача, без никакви заяждания, Моля!Мисля да изляза, знаете с кого, поне нещо като за спомен, не е нещо лошо. Знам, че нищо няма да ми направи. Пък и какво им е толкова любопитно на техните, когато ми видят постоянно ме гледат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5850cad155
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Звучиш доста наивно и по детски. Явно 27 годишното мимчете харесва. Споделил е снратовчвед си, а вероятно и с близките. Той е на 27 години и сексът също го вълнува. Това не е лошо, но ти внимавай и мисли... кое е важно за теб. Не бързай да се возиш в чужди коли преди да познавашш истински човека с когото излизаш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d0f9b3af26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Този е педофил, кефи те, защото е батко и си мислиш, че ти пише и задява, защото си страшно зряла. Та той още на 13 като си била , ти е писал за секс, возенета с коли и т.н. Ако ти бях баща щях да му счупя ръцете и направо пребия. Та това е мъж на почти 30, каква работа има с непълнолетни, че и с малолетни? Иска да преспи с тебе, това е. Гледат те неговите, защото се чудят на акъла ти, как се връзваш на сладки приказки. Пък може и да си по-хубава и затова. Не бъди сигурна, че нищо няма да ти направи. Ще те заведе някъде и ще преспи с тебе. Може и да те продаде, ако е сводник, което по начина, по които те гледат неговите не е изключено.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9da71ec554
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Нещо те бие сачмата и си въобразяваш, че всички само теб гледат и се интересуват. Да не би да си някоя дебелана и хората да ти се чудят, а ти да мислиш, че умират от интерес към особата ти?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 68f4e615c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 3 Просто искам един път в живота ви да излязя. Да продолея това хлътнали чувство. Това беше идеята, а и за неговите. Чак толкова ли го издухте, тука вече ми звучи измислица.
А за номер 5 Никак не съм дебела 51кг съм, бяла, никак мургава, а теб къде те бие главата?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d0f9b3af26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   7 от 3
Още си мъничка и наивна. Той е мъж, гонещ 30 и ще си пише за возеници с 13 годишни,на колкото си била, когато е започнало всичко? Та ти си била малолетна , а той е просто извратеняк. Направо такива са за пребиване. Да, може да е сводник, всякакви има. Просто си страшно наивна.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0c3e8685cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Пишете си откакто си на 13... ЧЕРВЕН ФЛАГ! Той е бил на 23... Не е нормално. А ти път искаш да се разкарваш с колата му, че била хубава... Жена съм, ама не те разбирам. И това с братовчеда не схванах. В някакви собствени филми си влизаш. Ориентирай се към някой по-млад.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 68f4e615c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката Хора не смятам нищо лошо един път. Не значи нищо. Според мен е добре да ди направя една разходка. Нормално. Той слуша каквото му кажа.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: eb66b2c3d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Авторке, един съвет от по-голяма жена, почти колкото тоя принц- първата среща с някого да е на открито място, никакви возеници с коли и усамотявания у нас-у вас. Никакви качввания в коли , особено ако не познаваш човека. Едно писане нищо не значи. Слуша те уж, щото иска секс. Мъж, всичко ще каже, ако иска да топне. Преди да се видите, казваш на приятелка къде отиваш като място. Още си мъничка, но всякакви изроди има и психопати. Бъди предпазлива, да не ревеш после.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f30b108136
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти не си наивна, ти си много глупава. Отделно, че си и полуграмотна и не можеш да си изразиш мислите на български език. Кола не си ли виждала, бе моме? Да се повозела един път!? Ще се повозиш да не казвам на какво! Слушал я бил... да бе, 10 години по-голям ще те слуша, ами нали иска да те прекара. После ще ревеш и ще пускаш тук теми как те е зарязал!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e577f6d6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Много наивно дете.
Пази се.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e577f6d6bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз така и не излезнах с момче, което харесвах.
Идваше на работата ми да обядва, работех към един ресторант
Стана редовен клиент. След което се намерихме случайно в някакъв сайт за запознанства, но нямах ясна снимка. Писахме си, като му изпратих снимка се зарадва, че съм аз. Каза :Не знаеш как се радвам, че си ти.. "
Разменихме си инстаграма. Пишеше ми редовно. Известно време не работех на същото място. Постоянно ме караше да се видим.
Аз много исках, въпреки, че бях сигурна 99%, че иска само да спи с мен и че е женкар. Личеше му, заглеждаше всички.
Върнах се на работа, той мина и много се зарадва да ме види.
Каза, че не е дете да го лъжа, и да кажа кога ще се видим.
Просто искал да се разходим...
Забравих да вметна, че имаше моменти, в които се съгласих да се видим, 2 пъти, и 2-та пъти имаше работа.
Имах чувството, че вече ми предлага да излезем, за да види дали ще се съглася. Естествено му го казах, но той отрече.
Той беше по-малък от мен. Като се запознахме беше на 25, аз на 29.
Винаги капризи имаше за храната и ме тормозеше за разни неща на шега, не яде хляб, но иска защото вижда, че съм го продала вече, иска нови прибори. Принцеси беше си взел и се шегува: "Не ми харесаха, защото кашкавала не е като на мама"и т. н. хаха.
Не мога да си мълча и му казах, че идва и за 5 минути голям тормоз. Отговора беше: "Оо, Това е нищо. "
Харесвах го много, но не му казвах, въпреки, че той ми каза, че ме харесва и за това иска да излезем.
И знаеш ли как разбрах, че само иска да спи с мен.
Следващите пъти постоянно ме канеше у тях. Ела в нас, или имам нова квартира..
Имаше Рожден ден и мина на работата ми да ме почерпи бонбони.. после ми писа и ме покани пак у тях. Живее сам.
Но впоследствие разбрах, че отишъл на ресторант и после в Банско.
И такива неща. Всеки следващ път ме канеше при него, а после излизаше някъде. Ако беше казал отиваме еди къде си, можеше и да се разходя. Както казваше в началото, да се разходим само, но всъщност искаше да сме вкъщи.
И все му бягах, не че се правя та интересна. Истината му казах, че мисля, че е женкар. Че като си вземе да обядва, нарочно сяда при непознати момичета и си говори с тях, и заглежда очеизвадно и демонстративно като върви. Той отрече естествено, не е такъв. Хаха!
И че просто опознавал хората :D
Шегуваше се, че заминава и вече няма да живее в този град и че съм го изпуснала/загубила. А всъщност отиваше някъде на почивка за няколко дни.
Та такива детски работи ми се случиха и на мен, нищо че бях голямо "магаре" на 29 :D
Въпреки, че му отказвах, той продължи да идва. Не е лош човек, станахме приятели даже. Но още си мисля, че е женкар, а той ми каза, че се държа като монахиня. Женкар и монахиня нали знаеш- никога :D А и ако бяхме го направили, едва ли щяхме да сме си приятели сега.
Не се доверявам вече лесно, много си патих. Имах и много дълга връзка, над 10 години.. Разочаровах се много.

Бъди умна и не се връзвай на разходки с колата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker