Тиндър и жените. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тиндър и жените.
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1668 пъти
Не мислите ли, че е много подло това, дето 80% от момичетата ползвате Тиндър просто да си чешате самочувствието или за каквото и да е друго, но не и да търсите реални запознанства с цел секс или сериозна връзка?
Не мислите ли, че е малко тъпичко да давате лайкове на разни момчета и те да си мислят, че наистина имате намерение да излезете с тях, а в крайна сметка вие да нямате никакви такива намерения?
Не мислите ли, че подобни dating app-ове са места за романтични(в широкия смисъл) запознанства и срещи и трябва да се ползват само от хора, които си търсят партньори, а не к*рви, които да си чешат егото и да си рекламират инстаграма?
Направете услуга на хората, които ползват Тиндър с предназначение и не го ползвайте, освен ако не сте тръгнали наистина да си търсите партньор там, не бъдете к*рви, моля.
Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9a3ad7f22c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти жените не ги обвинявай, няма как да накараш някой на сила да прави нещо. Но твоите действия и действията на другите може да ги постреснат малко. Колелото се върти.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 053d727ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това е твоето мнение, всеки може да ползва каквото приложение иска. Не е задължително да е к*рва..!
Може да се разсейват хората и да не настояват за сериозна връзка точно от там, а просто да се пуснат по течението и каквото стане.
Тези, които настояват биват отбягвани.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 613d4a787c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Така е в България. Аз лично в чужбина съм имал доста успехи чрез тиндър. А пък съм с най-обикновени снимки и не изглеждам като Ален Делон. Тук е доста трудно честно казано. Но пак зависи от профила. Свалих произволни снимки на добре изглеждащ мъж /не са някакви обработвани/ от интернет и направих профил. Ако щеш вярвай но в рамките на ден се бях мачнал с поне 10-15, като с половината размених контакти, а 4-5 се навиха директно за среща. Но да, определено в България не е както в чужбина.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4f902e655a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И мъжете някои сме така. На 2-3 пъти си го бях инсталирал, за да видя какви мацки ще ме харесат. Останах доволен от развитието-има явно много хляб в мен, макар да гоня 50-те почти. Аз съм женен, не се занимавам с други жени, за да видя харесван ли съм, имах си самочувствието, че съм си почти топ мъж, ама викам да отчета и женското мнение. Лайкнах най-яките мацки в диапазона 35-45 г. и с едно 30 % имах съвпадение.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3e4c109c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич защо се лъжеш че жените съзнателно имат идея какво правят. Те използват тиндър търсейки нещо което за себе си не знаят какво е. Съответно резултата е описания от теб, но все пак, едва ли някоя си казва 'ей сега ще си направя тиндър, че да си начеша егото като отрежа еди колко си мъже'

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1a7e2cd4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Недей така, тесногръда Ганка ще се обиди, тя е къде по-умна от иатлианки, французойки, испанки, украинки, чехкини и всякакви, които излизат на срещи и правят секс. Ти си назад, Ганка е много добра, а Ганчо е прост и само изисква секс. Как така ще искаш ти секс? , Ти не си нормален. Секс не трябва да се прави, трябва да ги търсиш за разговори, защото те от всички теми чаткат по нещо, нищо, че не можеш да говориш за определени неща. Всъщност, кой изобщо е научил нещо за живота от Ганка?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3d939b4014
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не мислиш ли, че е жалко да си търсиш гадже онлайн? Не бих приела сериозно момче от там. Всяко момче, което е нормално, би трябвало да може да общува и да заговори момиче наживо, да може дори чрез общи познати в компания да намери път към момиче. Онлайн приложенията са абсолютна комедия за мен. Даже се чудя кой търси гадже там...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0eed0b7874
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ползвам Тиндър и не знам за какво се борите хората там, но живеем в демократична държава и всеки е свободен да прави каквото пожелае, стига да не е забранено от закона. А може би проблемът е в теб, че им се връзваш. Просто казвам. :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ad35dec358
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много добър коментар и разбор, браво.
Аз лично като видя някоя такава кифла, която ми е ясно, че е в Тиндер просто да си чеши егото директно и давам хикса. Призовавам всички така да действат. Стига сме им надигали въшките на тия кифли убити.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9a3ad7f22c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към 9. Търся контакт с хората, обстоятелства... пандемия на какво е равно?
Секс е по-лесно да си намериш от просто приятел/ка (не говоря за гадже). Приятел/ка е по-лесно да си намериш чрез секс. А и аз не търся секс като нещо задължително.
Това донякъде е вярно. В текущото време, няма много други варианти. И аз съм против тези приложения, но.

В крайна сметка крайно "мъртво" е в tinder и другите сайтове/приложения за запознанства. Няма момиче, което да ми е писало и да сме си писали като хора, пълно с очаквания, тествания, вадиш думи с чингели, игнориране. Българките, наистина само българките, масово не искат да напишат нищо или НИКОГА първи. Доста надуто. Всякаш нямат души и сърца, всякаш не са това, което всички знаем, че жените са.

Чужденките в България ми пишат още преди да съм помислил "как да се изложа пред нея". Както бях свикнал българките само да си траят и да гледат на мъжете като животни в зоологическата градина, те чужденките ми отвориха очите какво всъщност е проблема.

Българките го правят така, надуто, а чужденките тук в България така се заговарят с теб, че разбираш каква смърт е около приложенията заобиколени от българката с неправилно мислене.
Съжалявам, никога до сега не съм мислел българката това, чужденката онова, само чета подобни коментари, но след няколко разговора нормални с чужденки и близо до 0 нормални разговори с българки в тези приложения, се разбира проблема, защото чужденката се държи като човек с теб. А и показва уязвимост, която разбира се прибира ако кажеш нещо неправилно. Хора.
Българката не показва никаква душа... Разочарован съм повече от момичетата от колкото да се чувствам пренебрегнат...
Не искам да вярвам, че в това се превръща българката, страхлива, префърцунена, невъзможно да ти се усмихне(да покаже сърце и уязвимост), да се отвори. Да покаже истинска женственост! Това, което една жена е!
Но от друга страна, ако тея приложения просто събират такива жени, аз съм "ЗА". Нека тогава съществуват тези приложения и нека ни филтрират хората без души.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5e22cce296
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не, не мислим, че е подло.
Ж22

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d46473d0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   "9. Не мислиш ли, че е жалко да си търсиш гадже онлайн? "

Не, не мисля че е жалко да си търся гадже онлайн, не се запознавам с нови жени всеки ден, особено в условия на тоя локдаун, колко често според теб се запознавам с жени? Какъв процент от тях ще ми харесат? Какъв процент от тях ще МЕ харесат?
Избийте си го от главата това, че е жалко да си търсите партньори онлайн, няма нищо жалко.
За последния месец знаеш ли с колко жени се запознах на живо?
С 2 или 3.
Много ви е лесно да говорите, ама на практика не знам как ги мислите тия неща, жалко било...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker