Съвет от мъже с изневерили жени! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съвет от мъже с изневерили жени!
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 2861 пъти
Здравейте,
Не става дума за мен-тук е анонимно и няма проблем ако ме касаеше. Та иде реч за най-добрия ми приятел. Хвана жена си в изневяра и се чуди какво да прави, тъй като е в средата на 30 те си години, жена му кажи речи ще навърши 30, но имат две малки породени деца, които още са в детската градина. Да се развежда ли, да си живеят ли като съквартиранти със собствен личен живот поне докато децата поотраснат. Случаят е много пресен и човека не е добре, започна и кръвно да вдига, плаче. Да, за някои звучи смешно сигурно, но е така. Много обича жена си и трудно го преживява, още повече, че се е усъмнил по съвсем случайно нещо, проследил я е и ги е хванал на калъп, как оня я праска като к.. ва. Подробности няма да обяснявам, защото е гадно. Тя не иска развод, признала му е всичко, че се касае за няколко изневери с един и същи мъж, с който се е запознала в интернет и случаят е чисто сексуално желание. Обичала го като мъж, партньор и т. н. не искала раздяла в никакъв случай. Аз се опитвам да му дам съвет, но де да знам. Едва ли като му говоря, че просто й се е правило секс с друг, който предлага нови неща, но може него да си го обича ще го успокоя. Едно, че се чувства предаден от любимия човек от който не е очаквал, а друго, че е станал свидетел на акта, при който тя-обичаната от него жена е била в такава отвратителна ситуация с друг мъж, пък очевидно й е харесвало.
Сигурно повечето ще кажат развод, но все пак ако има хора преживели подобно нещо, да дадат съвет. Според мен поне заради децата, може да живеят просто заедно. Но пък той казва, как да я гледам в очите всеки ден и да се сещам в каква ситуация съм я видял. Поне да ня е бил хванал на калъп и да не знаеше какво що.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5b16855352
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами и, щом си я иска и тя него, ако е било само за секс, просто се е разнообразила. И той има право да разнообразява. Гадно е.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f0cfaae4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ужас. Това да се ожениш и да имаш деца е ужасно голям риск. Ако нямаше деца изхода е ясен, но сега е изключително трудно решението, което трябва да вземе. Да си даде време няколко месеца и след това да прецени дали ще може да продължи да я гледа тази жена и да продължи с нея.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8b93cc2682
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Естествено че жената на приятеля ти няма да иска развод-тя перфектно разбира,че за любовника си е просто една ку.ва,едно развлечение.Че никой не е дотам полудял да си вземе една неверница в къщи и то с две чужди деца.Лъже го,че го обича-жена,когато обича и през ум не и минава за друг.Да,аз съм преживяла такова нещо и въпреки това съвет не мога да дам.Аз избрах да остана с мъжа си заради децата ни.Привидно всичко ни е наред,той стана най-добрия съпруг и баща,никога повече не си позволи да кръшка,но една студенина,едно отчуждение-от моя страна-си остана.Той просто не е за мен това,което беше и много добре го усеща сам.Много пъти,когато чета различни истории тук се чудя с каква лекота се изневерява,как на много хора не им пука какво причиняват на най близкия си човек.Остави приятеля си сам да реши какво ще прави.Аз мисля,че той ще и прости.Мисля,че тя ще продължи да изневерява.Дано съм лош пророк.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7c812df33a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съвет - нека първо изтрезнее и след това да решава. Емоцията е лош съветник, после, 6аквото чувства.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b4fe51fc79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Тя няма да спре, единствения начин е да се разделят културно без драми. Децата най-усещат проблемите, които съществуват в една връзка за тях няма нужда да стоят в едно.
Ж30

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fc3404e759
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако остане с нея, на какво ще научи децата си, какъв пример ще им даде? Да търпят изневери и унижения и да са с човек, който не ги обича?
Разводът е тежък. Аз съм син на разведени родители. Но когато се разведоха и всеки си пое по пътя беше много по-добре, отколкото докато се мъчеха да живеят заедно, а очевидно не вървеше.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6d7d9b74d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аре бе. Баси, не й е първият, няма и да й е последният.
Вместо да реве, да я хване да й го набие в дупето и след това в устичката, и двамата ще са доволни. Даже бракът им най-вероятно ще стане по-здрав. Ама то за такива неща се искат топки.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 927bd24b41
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Трябва да върне изневярата на жена си, щом я обича да и прости, при условие всяка вечер пълна програма за доказване на любовта,
За да почнат на чисто, той трябва да се чука с друга жена пред нея.
Тогава реално могат да продължат заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fb777612cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Съгласен съм с номер 4. Да си остави време и тогава да реши.

Иначе моето мнение е, че с тази двойка е свършено - нито тя ще спре да изневерява, нито той ще се въздържа в бъдеще и едва ли ще могат да го скрият от децата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2142434438
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, суровата истина - изневери ли ти веднъж партньора, връзката е разбита. НЯМА СЛЕПВАНЕ, ако ще децата да са ти лепилото.

Може да се примири - тъпо, глупаво и безхарактерно. Скоро време може отново да бъде с рога.

Може да остане с нея като съквартиранти - ненужно! Ще имитират семейство пред децата??? Възрастните на клоуни ли трябва да се правят пред малките? Че тогава кой е малкият в случая - те или децата? А през това време той няма реално да има пълноценна връзка с никоя жена, докато тази при него ще го смазва психически всеки ден. Резултатът в най-близко бъдеще - импотентен, емоционално изхабен, болен приятел!

Напуска я и я оставя сама да гледа децата! - Най-разумното, отговорно и щадящо психиката нещо за него! То така е и уредено със закон (хората от векове насам са помислили за тези неща - възниква непреодолима пречка, изневяра и пр., следователно, развод)! Ако иска да дава пари за децата, да дава, но само в размера, уреден в закона! ЗАЩО ЛИ? Защото жена му така или иначе ще продължи да к*рвее, та ако са повече пари нали се сещаш, че част от тях ще отиват и за нейни нужди! През това време той ще е свободен за жени и ще може в свободното си време да се излекува все някога от предателството и разбитото семейство. А жена му ще трябва да си запретва ръкавите за работа, щото кранчето е спряло - напълно справедливо наказание за постъпката й! Тя нещо друго очаквала ли е, докато се е разкрачвала пред някой си к*рвар?

Има вариант някой ден по този начин пак да се съберат, ако текущата му жена все пак се е опомнила, минала е през катарзис (ако въобще й е достъпно това чувство) и е решила да се поправи като майка и съпруга - честно казано много малко вероятно!

Иначе както ти казаха по-горе, тя сега грае номерца и плаче сигурно пред него, само и само да не се разделят, че сигурността й ще се изпари в следващия миг след като я разкара! Обичайните женски номера какво да правиш? Но трябва да си наясно, че ако не покаже характер и не й бие шута да си гледа децата, следва много лошо за него - сам ще се убедиш. Въобще ако има някакъв шанс за тях, то трябва да последва първо раздяла и чак след време да се види, имат ли общо бъдеще!

Нали се сещаш, че жена му, докато се е лашкала с ония, й е било през оная работа за твоя приятел? Той по-малко човек от жена си ли е? П*тьовец ли е, че си мисли как ще я "очисти от греха" и ще я приеме отново?

Така е - предателят си остава предател! Дали ти се иска или не, друг въпрос.

Виж, нормално е жените тука да те съветват, как е най-правилно да си гледкат дечицата!

Когато бях на 5 години, майка ми се раздели с баща ми и ни взе с нея. Помагали са бабите! Баща ми е като цяло НУЛА в живота ми. Не е имало на живо скандали, разправии, побоища. Ако е имало караница е било по телефона - много по-добре така!

От към пари - няма как да не е по-зле, но ако жена му не си получи заслуженото наказание, никога няма да изтърпи това, което заслужава. Т. е. раздялата е по-добре и за нея!

За децата може да е по-зле финансово, но това ги предпазва от разглезено детство и им дава един много добър урок в живота какви хора ще си позволят да бъдат - такива като майка си, която изневерява и обрича децата си на недоимък и детство без нормално семейство?
Хубаво ще е някой ден, баща им да ги запознае добре, защо са разделени с майка им!
Ще си кажеш, това е жестоко спрямо тях! Не, не е! Повярвай - колкото повече мъчнотии човек среща в живота си и в колкото по-големи отеснения живее той, в толкова по-голям човек се превръща и толкова по-малко шансове да сбърка има пред себе си!

Та, така! Дръвцето учи най-добре в живота! Като под дръвце, имам предвид справедливостта!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ae36f493da
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Ето затова пичове бъдете мъжът, с който жените искат да изневеряват.
Не, тя не обича мъжа си. Обича това, което той и дава, обича изгодата от брака, а не самия него. Никой не може да ме накара да повярвам, че някой ще я чука като курва, а тя била го обичала. Стига глупости и стига се правихте, че нищо не е станало.
Аз ако съм директно я пращам да си търси нови любовници и да си я чукат на воля. Вината ще е изцяло нейна. Дори и заради децата не бих се прежалил. В край на сметка и ние сме хора, заслужава ли си заради някаква долна курва да си тровиш още години наред живота, само защото имаш деца.
И още нещо да ти кажа. Една жена изневери ли един път, гарацния няма да е за последно. За жалост най-долните курви се падат на най-добрите и слабохарактерни мъже, които после вдигат кръвно и плачат.
Нищо лошо към това, че плаче, но не си заслужава.
Пращаш я в бюрото по труда и да се оправя.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f8706b06d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Няма по отвратителна ситуация от тази да станеш директен свидетел ня изневяра на партньора си. Шокът е голям, по нататъшния съвместен живот ще е труден. Единственният верен изход е да се постигне компромис в името на децата- те не са виновни и не трябва да страдат заради нашите грешки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f8706b06d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Няма по отвратителна ситуация от тази да станеш директен свидетел ня изневяра на партньора си. Шокът е голям, по нататъшния съвместен живот ще е труден. Единственният верен изход е да се постигне компромис в името на децата- те не са виновни и не трябва да страдат заради нашите грешки.
Дядо Ицо

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6d66b5299c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Най-добре ще е и за двамата да се разделят . Най-вече за приятеля ти авторе . Ако остане с нея той вече е половин човек а децата му нямат полза от психически сринат мъж за баща . Дори сега той може да започне живота си отначало . Хора над петдесетте са го правили и то успешно ( свидетел съм на такъв случай , жената признава че е изневерила на мъжа преди двадесет години , той се развежда с нея набързо , започва да излиза с различни жени за няколко години , среща една с която се харесват и сега е женен отново и даже и деца си имат а бившата е в депресия и съжалява горчиво за действията си ) . И най-важното : на всяка цена трябва да се научи да обича себе . Хора които не обичат себе си са опасни за околните . Жена му е живо доказателство за това . Най-важната обич е тази към самия себе си . Тя носи увереност у човек и го учи да се отнася към другите така както той иска да се отнасят към него . Жена му с действията си е доказала че не е научила този урок и сега и двамата плащат за липсите дошли от това .

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e14cfb01ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Развод, много ясно. Какво, да кажа да си останат заедно, за да може к*рвето да смуче на бездомни цигани догодина? В моето семейство имаше подобни изцепки, останаха заедно само заради някакви деца. Да, ама отровата и омразата си остават, а децата трябва да търпят това и да видят буквално най-грозното нещо от най-ранна възраст. Това според теб е добър пример за тях, това ще им донесе добро впечатление и опит за бъдещите им взаимоотношения?

Да се изплаче, да се напие, да си нагледа кефа, ако иска някоя к*рва като нея да прасне. После да ѝ тегли една-две и да си гледа живота. Не е дърт, човекът има право да намери щастие с друг партньор.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fa875cb101
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Безотговорни бардаци! Това целенасочено да си търсиш тъпкач в интернет, да се намерите и да се тракате като неосъзнати тинейджъри и после да се обяснява, разбрала евентуално с хлапетата какъв голям я чака, ми е лицемерно, долно и отвратително. Целия свят да разбере- с музика си я взел с музика си я изпрати на село при мама!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e2e28d9031
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Пресен случай и при мое близко семейство. Мъжът се изнесе за няколко месеца, за да го преживее сам и да се освести какво да прави. Срещна жена, която му помогна и взе решение да се разведе. Животът с човек, който изобщо не се интересува от това как те наранява с поведението си, не е живот. И съпругата му не искаше развод, но не защото го обича, а за да се грижи финансово за семейството. Много е млад, по-добре е да почне живота си отново с друг човек до него. Това, което е важно за него да не си вменява вина, защото жените в днешно време са като отвързани. В женските компании само с това се хвалят- с кой, кога и дори как са го правили... нещо като надпревара, а как се обсъждат зад гърба им съпрузите.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 810fa96737
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Жертва м името на децата не си заслужава. След време като се обърнеш животът ще и минал, а децат аняма да го оценят, всяко ще иде по пътя си... Да я пуска да си ходи... Няма да му е лесно, но и цял живот да гледаш до себе си човек, който те е предал - не става...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 33a47bf0d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Нека се махне за малко от вкъщи твоя приятел авторе. Поне 2 седмици да не вижда жена си, за да влезе поне малко в релси. После да решава какво да прави.Според мен трудно ще продължат заедно. Възможно е да не може да има интимности с жена си, защото винаги пред него ще е сцената на това, което е видял....

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5a3d284118
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Развод казвам аз, защото негативните емоции на/между родителите винаги са отразяват на децата, ВИНАГИ и ЗАВИНАГИ.

Иначе този сайт предполагам ще е тук още дълги години.. и когато тези деца пораснат и попаднат тук или на подобно място, съвестни граждани ще им напишат полезни коментари, в които ще им обяснят простраствено, че каквото било, било, да се стягат, да не мрънкат, да не се оплакват и т. н.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 17d911b927
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Мъж 45г. И аз имах подобна история преди години. Казах и, че ще се развеждаме и тя прати нейна приятелка за парламентьорка. И тая почна да ми обяснява колко ме обичала, че жената веднъж сгрешила, да съм и простил, трябва човечност, разбиране и подобни простотии. Слушах я, слушах и си викам "Мамка ти курвенска. Все едно не знам колко пъти си я укривала, все едно ти е на гости, а кой знае с кой е била". Направо побеснях от това лицемерие. Свалих гащите и викам "Духай", а тя се блещи. Со кротце, со благце, оправих я... а и нея си я биваше. После и казах да иде при моята и да и разкаже, че съм я изчукал и ако още иска да сме заедно, да се прибира. Е, прибра се, но аз пак си се разведох. И не съжалявам. Намерих си младо и добро момиче, и деца си имам от нея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a8f026083b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Здравейте, искам да споделя нещо което лично съм преживял и ми е много болно. В предната си връзка която беше 5 години се разделих ме с тогавашната ми приятелка и в последствие разбрах че тя ми е изневерявала докато сме били заедно, и ми е много кофти разбрах го след като се разделихме и все не мога да се примиря! Мисля за разплата.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6c1b49eb96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Идеята за съквартиранти е най-лошата. Аз съм дете на хора които така живееха. Това не е семейство. Това е мъчение за всички.
Нямам много хубави спомени от тях. Защото все се джавкаха пасивно агресивно.
Заведи го на психиатър. В София има един добър зад джъмбо. И после на психолог. Той трябва да се разбере с главата си.
Изходите са да се разкара от нея или да останат и на го приеме.
Трудно е. Аз обичам секса и това ми е основна движеща сила за доста време. Когато намерих съпруга си спрях да се срещам с моя секс партньор и това ми липсва. Не че с моя не е як, просто искам още. Опитвам се да му предложа варианти- с още един мъж/жена, каквото дойде. Стига да ни харесва. Това е третият вариянт - да ходят да си цъкат тройки по равно.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5b16855352
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Явно не е вървял, аз не мисля, че човек тръгва толкова лесно да изневерява.
То всички искаме разнообразие.
На мен мъжа ми много пъти ми е отказвал секс и още си го търпя, не съм му изневерявала, но ако някой ми обърне внимание не знам какво ще реша. Може би приятеля ти не и е обръщал внимание, жена която няма сексуални липси не изневерява. И много мъже нека разберат, че не сме с тях за пари, можем и сами да се издържаме.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ddf9bf5eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторът на темата съм.
Ами все още го мисли, хем не иска децата да израстнат без родители, хем му е супер гадно. Ако беше само да е разбрал, иди дойди, ама да я хване и то баш така, все казва му е пред очите тая гледка. Иначе жената е кротка, не е скандалджийка, да го тормози, изнудва за нещо, да му опява постоянно, грижи се за децата, за дома и т. н. Той като мъж казва, че редовно са си правили секс, няма проблеми с нещо импотентност, някакво въздържание от орален секс той на нея и тя на него и т. н. Коментират си кой какво харесва и уж всичко е добре. Да, ама ей го-явно не е добре и тази си е имала някаква нужда от нещо, дори ей така да не е мъжът й. Говорил е с нея, ако тя не го иска повече като съпруг, дори да приемем, че вината е в него спрямо нея и я е докарал до там да изневери, да се разделят по ваимно съгласие. Тя обаче не иска. Молела го не да й прости, защото знаела, че той вътрешно няма, но поне да приеме факта като чисто физиологическа нужда и че се е подвела и не е устояла ако могат да продължат напред. Нямала против дори да си вземе и той няколко пъти проститутки, ако тя с нещо не го е задоволявала. Да не бил смесвал любовта, дала пример с много сполучливи бракове с отворени връзки, където си имало и любов. Въпреки, че тя не говори и занапред, а че всичко е приключило вече с онзи. Давала само пример как един секс с друг партньор не е чак такъв грях и няма смисъл да си опустошават връзката заради това. Той й е казал, че това са пълни простотии и никога повече не може да гледа на нея както до сега, да не говорим, че не е сигурен дали въобще ще може и секс да прави с нея, в смисъл че няма дори и ерекция да може да получи. Толкова се е травмирал явно.
Самият аз се учудвам какви му ги е наговорила, тъй като както казах тази жена съвсем друго впечатление е оставила у мен. Демек по-скромна жена от към такива неща и разсъждения.
Не знам, човека по-скоро би искал да се разведе, но пък много енергия, пари и усилия са вложили по жилище и т. н. И ипотека имат, като той е съкредитоискател-тя е титуляра на заема за жилището, защото й заплатата и е по висока. Даже и сама може да си се справи. Та явно не е причината комфорта й, та да си го остави някой да се грижи за нея и децата. Ще видим, за сега е по към развод. А ако се откаже, ясно е, че далеч няма да е същото.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 09acb416a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Където има грешка има и прошка. Трънлив и труден е житейския път. Но по-лесно се прощава (не на думи а в сърцето) когато се вгедаме дълбоко в себе си, видим какви сме окаляни от грехове и се замислим, че и на нас ще ни се наложи да искаме някога прошка. И е много страшна, дори мисълта, че може ние не простим сега, може и ба нас да ни не простят. Важно е за него да се успокои (защото както йазват и другите тек - емоцията е лош съветник, дс и орости чистисърдечно, и тогава да си реши.
Мисля обаче, че ако и двамара са чистосърдечни, настава такава тишина на чувствата, че любоета междо двамата ще се разгри с още чпо голяма сила.
И да не се лъжем - и на двамата ще им е трудно. Тя, да удържи на дадената дума в разкаянието си, а на него - в чистосърдечното прощаване. Но това е живота - поредица от падения и ставания. Най-важно е, да продължаваме да ставаме.
М39

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4090627599
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Още е във фаза, , отричане", това все някога ще премине в гняв. Дано се разделят навреме, за да може да си оправи живота евентуално и да не се стига до по-сериозни неща когато премине в следващата фаза.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f2461f9fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Авторе, отворена връзка изобщо не е връзка, още по-малко пък може да се говори за любов в нея. Не знам още какво има да мисли твоя приятел. Жена му директно си му е казала, че за нея безразборният секс е нещо нормално. Има такива хора - и мъже, и жени. За тях паравана на семейството е супер удобен, въпреки че в подобни случаи семейство реално няма. Пред хората даже изглеждат много щастливи и порядъчни. В действителност обаче, където и да отидат, първо се оглеждат за поредната бройка. Човекът трябва възможно най-бързо да се отскубне от нея. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Има предостатъчно време да си намери нормална жена.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5f0e60fc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Подкрепям 28 номер. Ако те са си първи, се появява изкушението, а и не се знае след време кой на кого ще иска прошка отново. Разбито семейство заради единия секс не е вариант. Ако мъжа беше изневерил авторе, дали щеше да го обсъди с теб и да те помоли да не казваш на жената до него? Никой не е безгрешем с прошка и разкаяние, сериозно отношение от нейна страна, нещата могат да бъдат преодолени, зависи от двамата. Хора сме не се знае на кой кога ще му падне пердето и дали ще удържи

 
  ...
преди: 3 години, 25 дни
hash: 33eaa44d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Авторе, разкажи какво стана в крайна сметка. Как се развиха нещата при твоя приятел?

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 22 дни
hash: ddf9bf5eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Здравейте, авторът съм. Видях чрез съобщение по мейла, че е писано, та да отговоря:
Ами задвижиха процедура за развод по взаимно съгласие. Тя се е дърпала в началото, а и в момента не е съгласна, но при положение, че той е решил на всяка цена да се разведе й е казал, че ще заведе дело за развод по исков ред. И за да си спестят разправиите, тя като е видяла, че снещата няма да се оправят се е съгласила.
Абе ей така отиде едно семейство... заради курвалък. То повечето случаи са какива де, не са само те.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker