Не мога да разбера , защо жените не разбират , когато даден мъж е огорчен и се е отказал от любовта и е решил цял живот да спи с проститутка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да разбера , защо жените не разбират , когато даден мъж е огорчен и се е отказал от любовта и е решил цял живот да спи с проститутка?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1196 пъти
Пускам тази тема , защото не мога да разбера едно нещо относно жените - защо не разбират когато един мъж е огорчен и разочарован от жените и се е отказал от любовта и е решил цял живот да бъде само с проститутка? В крайна сметка щастието си го ковем ние самите. Защо веднага жените се впускат да го разубеждават и накрая когато виждат , че е окончателно е всел решението си се правят на много велики и започват да се заяждат? Така няма да допринесат за промяна на мнението му , а още повече ще задълбочат огорчението му и отвращението му от жените. Всеки човек е строго индивидуален и не всеки човек може и иска да живее както 90 процента от хората.

Мъж 29 години

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: c6a4071286
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз се чудя. За мен да имаш жена и деца си е чисто бреме. То жената след време ще ти изневери и ако сте с брак всичко остава за нея. Освен за с*кс и компания за какво да ти е друго?Казват, че нямало по-голямо щастие от семейството, но практиката показва друго. До проститутки не съм стигал досега, но отвориш ли сайт за секс запознанства ще видиш, че всички са омъжени жени, които системно изневеряват, а мъжете им са масово по чужбините да ги хранят. Дето се вика има откъде да намериш какво да е*еш, за какво ти е да се занимаваш с някакви псевдоморалистки, които те манипулират и ти тровят живота? Аз финансово изкарвам около 1200/1300 лв. в 6-тия най-голям град в България и съм си сравнително добре, женско внимание не ми липсва, за какво ми е жена?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9d619ee591
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Незнам честно да ти кажа.Мъжете си имат различна гледна точка на мислене.И аз имам много въпроси но на повечето не получавам отговори.Или го приемам или си търся късмета някъде другаде.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ad5356b519
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз мисля, че е по-добре сам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7cda1e9628
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имах мъж, който уж беше много огорчен, защото всички негови приятелки са му изневерявали и аз си казах на този всичко мога да му правя ама не и това. След години стана ясно, че не само на него и той на тях е изневерявал и толкова му е станал навик, че не му дреме, че вече е намерил някоя, която не му изневерява. Ами тогава да беше си стоял сам с проститутки. Човек трябва да се държи като мъж независимо какъв му е избора, а не като мишка.
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5d3584d884
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Пич, аз пък съм жена търсеща сериозни отношения и абсолютно те подкрепям. Вместо да лъжеш някое момиче като мен, което се надява на повече и да си губите времето, си вземи проститутка. Даже тези, които ми говорят само за секс много често им пращам сайтове за проститутки. Много по-лесно е. А и реално по-евтино. Ще ти спести време, пари (да поканиш момиче на ресторант ще ти е по - скъпо), а и най-вече очаквания от нейна страна къ м теб. И съм абсолютно сериозна, ако случайно помислиш, че се базикам.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bd1fb09c7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Не мога да разбера , защо жените не разбират , когато даден мъж е огорчен и се е отказал от любовта и е решил цял живот да спи с проститутка?" - Защото за жената е присъщо да помага на мъжа, да бъде за него дар от Бога, който да пази, люби и никога да не я оставя наскърбена. Но как да подкрепиш човек, който сам се е предал, не става. Тук не става въпрос за подкрепа към единия или другия пол. Става въпрос за елементарния факт, че ако мъжете бяха каквито трябва да са, то и жените щяха да бъдат. Всеки прави грешки, важното е да осъзнава, че грешните му действия са грешни, а не да пита защо те не са логични в лицето на някого. Има много фактори определящи ходенето при жрица за грешно, подкрепяш отчаяната и душа и стремителния ѝ ход надолу, сам тръгваш по този път, след време и най-гнусното е за тебе нормално. Естествено, много стигат до това ниво и без помощта на платена любов.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b2dd253998
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Н.1 е много прав. Знаете ли колко омъжени жени предлагат секс и не само по интернет, а и в живота?! Проститутката е краен вариант. Омъжените ти излизат много по евтино, а са и по страстни и нестандартни.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 73caeaa7de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Колко още ще го дъвчете това... Ходенето при проститутки се свързва винаги с нещо гнусно, непочтено и отчаяно като постъпка. Мен лично слабо ме вълнува кой с кого спи, това си е личен избор, ропсто ти отговарям на въпроса.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1c82a0f566
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   5 - бреййй, ти като ходиш на ресторант, меню за 150 лв. ли си поръчваш? Бая скъпичко!
Сама казваш, че за мъжа до теб излизаш по-скъпо от проститутка! Та, осветли ни колко очакваш да изкарва твоя хубавец и колко от неговите пари смяташ, че ти се полагат?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker