С какво се лекува болката в сърцето от изгубена любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С какво се лекува болката в сърцето от изгубена любов?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 6921 пъти
Да така е, сега ще прочетете поредната банална любовна история. Но за какво друго да пише една 26 годишна жена. Освен разбитото ми сърце на пух и прах други терзания нямам. Ще се върна малко назад във времето.

И така запознахме се през есента на 2009. Той работеше на един строеж на жилищна кооперация по пътя, по който минавах и сутрин, и вечер за работа и към вкъщи. Често неговите колеги ме освиркваха като минавах, беше ми неприятно признавам, но този път ми беше най-удобен и кратък и продължих да минавам по него. И сутрин, и вечер търпях подсвиркванията и тъпите им реплики, дори грубостите им. Като не откликвах на простотиите им и се започваше с грубите реплики: "Ей курво обърни се ма" "да го духаш курво", но нищо търпях, вярвах и мълчах, докато един ден така ми прикипя и такъв скандал вдигнах на ония къде все ми вика "курво" тогава се намеси и моето момче, защити ме един вид.

Вече с кеф и без притеснения си минавах по уличката и никой не ме закачаше и дразнеше. Навлезе октомври, както обикновено закъснях за работа и ме чакаше опашка от недоволни клиенти на вратата, а сред тях беше и Той. Спогледах ме се, нищо не си казах ме.. От онзи ден нататък той започна да идва всеки ден да купува храна за кучетата на обекта, разменяхме по някоя друга история за моите 5 котки и неговото страхливо куче и си заминаваше.

Докато един ден не ме покани на среща, хубаво беше, имаше какво да си кажем, на работата ми пак се виждахме. Тогава той беше на 28 години, живееше на квартира в града в който работех, а иначе е от Варна (страхливото му куче и злобната котка останали във Варна). Опознах го, допадна ми -честен, открит, искрен, чувствах някаква сигурност с него, някакво доверие, че никога няма да ме предаде, да се подиграе с мен, слушаше ми мрънканията и оплакванията, с него пораснах някак.

Промени ме -от неуверено и комплексирано момиче, което никога не си е помисляло, че някой някога ще прояви интерес към него ме превърна в уверена жена, накара ме да повярвам че и аз имам качества и достойнства. Не е голям красавец, пуши много, пие рядко, но здравата, не обича да показва чувствата си, срам го е да ми говори "лигавщини" както ги нарича той, но на мен не ми пукаше, че не ми казваше по 200 пъти на ден че ме обича, нали беше до мен и го усещах. Знаех, че има очи само за мен и никоя друга.

И така докато не падна снега, спряха строежа, а после се оказа, че фирмата няма пари да го поднови на пролет и съответно съкратиха работниците. Минаха празниците, пробва се да намери нещо като работа, но уви -той има само основно образование и навсякъде го отрязваха.

Дойде март 2010 и той си замина във Варна, поддържахме връзка по телефона. Там също не можа да намери работа, стана все по-изнервен, изкарваше яда си на мен. Майка му не прекъснато му мърмореше, че няма пари, няма тока с какво да си платят, а разни писма пристигаха за неплатени сметки за вода.. изобщо ужас и напрежение от всякъде. Аз отнасях нервите му, попивах лошото му настроение, понасях обида след обида, но нищо.

Има леля в град, близко до градът в който работех, негов приятел когато имаше път към там го караше при нея, за да не се избият с майка му, та му пращах по някой лев за цигари и някак беше по-спокоен там можеше да се говори с него, но като се прибереше във Варна и пак ставаше мрачен, негативен, нервен и пак всичко наново-аз отнасях всичко. Посърнах и аз, обвинявах се че не мога да му помогна, обидите които ми нанасяше ме съсипаха тотално, създаде една уверена жена и я уби. И така измина цяла година и повече в рев, смях, в стрес.

Тази пролет окончателно се премести да живее в малкият град при леля си, уж негов приятел щеше да го урежда да работи при него, но дрънци нищо не направи. Още е безработен, а градът е малък и хептен нищо не може да се намери. Поканих го да дойде да живее при мен, но той отказа с оправданието, че не иска да мизерствам заради него. Ок не го насилвам, прав е до някъде, защото и аз не съм кой знае колко финансово добре, татко се разболя, скътвам малко парички им помагам и на тях и факт, че парите няма да ни стигат. Не иска и среща, сам си е казвал, че не иска да го виждам в такова положение напълно отчаян и без грам стотинка в джоба. Но въпреки съпротивата му помагам с каквото мога, малко но от сърце. Не е толкова избухлив, но мисля че не ме обича вече, започна да ми говори да си търся мъж, някой стабилен, да не разчитам на него.

Завря се в един форум във фейсбук и пише там по цял ден, чета го как флиртува с жените там които пишат а с мен се държи все съм някоя не позната, нищо мило не ми казва. Много пъти съм му казвала какво мисля, а той все няма такова нещо, че там просто да убива време, не да си търси жена и който се отнасял човешки към него, отвръщал и той. А като му задавах въпроса дали аз се държа зле с него, че той ме третира като куче? Той избухва и почват едни изключвания на телефони и т. н. винаги съм казвала да се държи с мен както му идва от вътре, но вътре няма нищо към мен. Безразлична съм му вече и адски ме боли. Единствено, когато се напие ми звъни по телефона и казва че ме обича, че никоя друга не е обичал като мен. Но като изтрезнее усещам, че не може да ме изтърпи. И с това звънене, все ми казва стреляй когато искаш, а аз като го попитам "ти не искаш ли да ми звъниш" той все си намира оправдания и пак "стреляй когато искаш", а аз така се чувствам като натрапница.

Наскоро си призна, че са си разменили телефоните с една жена от нета, изпаднах в истерия, усетих че го губя, че той ще предпочете нея пред мен. Все пак аз съм глупаво, наивно момиче, а тя е зряла интелигентна жена, с образование. Всякаш целият свят се срина, не спя вечер, ако се унеса да заспя сънувам него, как ми казва, че е срещнал друга или как ме отхвърля в леглото. Не знам какво да направя за да се отърва от тези мисли, от тази агония.

Не искам да му мрънкам за тези неща повече за да не го ядосам и наистина да ми каже край, както ме е заплашвал много пъти, а и знам че му е достатъчно тежко в това положение в което е. Отчаяна съм, че може би никога няма да бъдем заедно заради тия пусти пари, плача че може би ще ме изостави заради друга. Не знам някакви хапчета, успокоителни, чайове разни няма ли, които да лекуват болката в сърцето от изгубената любов?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 77ea048ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Направи си услуга и се раздели с него, преди той да го направи. Ще боли, но не толкова, колкото когато той го направи някой ден. Ще се чувстваш като пълна глупачка. Ти смяташ ли, че с този човек можеш да бъдеш щастлива оттук нататък?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ea51821f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз не знам, надявам се отново да сме заедно. Знам, че нищо няма да е както преди, но се надявам, че обичта, която я изпитваше я има все още. Не ме интересува дали ще съм тъпачка в нечии очи, ще чакам докато ми каже, че вече не иска да го търся. Благодаря за коментара

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f2dcd887a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много ми стана мъчно и за двама ви докато четях... Очевидно той е навлязъл в труден период, от който не може да излезе. Трудно му е... Според мен все още те обича, въпреки всичко. Струва ми се, че просто търси някакъв отдушник и е решил, че ще го намери в нета. Не се отчайвай, поговорете. Просто запомни, че проблемът не е в теб, т. е. не теб не може да изтърпи, а положението, в което се намира.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1b8156de15
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   1 е напълно прав. Остави този човек!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 335369211d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не си заслужава да бъдеш с него, щом той така се отнася с теб. Намери си друг, някой който има средно, а не основно образование и който има добра професия. И ти си намери добра професия и така. Трябва ти някой, който да си те обича истински.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ab078d95d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Според мен той е страшно объркан. Трудностите, които са се случили са го накарали да стане такъв. Мъжете приемат тези неща много по-болезнено от нас. Отчаял се е. Това за жената от интернет, не знам защо ти го е споделил. Може би иска да те накара ти да си тръгнеш, ти да скъсаш с него. Как според теб ще се срещне с друга, самата ти казваш, че няма 2 стотинки в джоба. Бъди малко твърда. Говорете и му кажи да се вземе в ръце. Че ти така не можеш повече. Разбираш го и искаш да му помогнеш. Покажи му, че заедно ще преодолеете всичко. Накарай го да се почувства по-сигурен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 98b5685476
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Този тип си прави абсолютен таХХк с теб, а ти изобщо не се осъзнаваш. Но, да те питам нещо как може да имаш толкова малко самочувствие и същевременно да величаеш така твоя Дон Жуан, който дефакто е един необразован, безработен, със сигурност грубоват човек. Кажи ми толкова ли е готин и хубав, че да го хареса по-интелигентна и образована жена от теб. Изобщо имам чувството, че си много лабилна психически, бий му шута и не се занимавай. Хаха пишел си с други жени, за да отбие времето-толкова ли си глупава?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ea51821f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Говорили сме много пъти. Какъвто и вариант да предложа той все отказва, казва, че когато се оправи някога ще бъде възможно, но на този етап категорично не-нито аз при него, нито той при мен. Уважавам го и не се натискам, не нахалствам, пращам му всеки месец скромна сума и това е за сега. Притесненията не са че ще иде на среща с жената от нета, а че може би любовта си е отишла от него, щом я е допуснал...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ea51821f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Външността не играе роля номер7, нито образованието, не не е голям красавец, но това не е от значение-притежава качества, които не съм срещала в днешните момченца на моята възраст. Когато е с една жена, той наистина е с нея без лъжи. За писането, аз виждам какво си пише с тях, наранява ме че към тях е мил, любезен, а на мен ми крещи за най-малкото нещо. Какво да направя, че да не се дразня и тревожа, да не ме боли

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a785464426
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче, зарежи го, това е загубена кауза. от негова страна няма любов (ако приемем, че я е имало), а някакъв навик и все пак интерес: пращаш му някакви пари. не се унижавай повече, той ясно ти е показал, че не държи на теб, унижава те, занимава се с други жени. какво повече искаш да стане? просто приеми фактите и сложи край. ще боли, но ще мине, колкото и банално да звучи.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 77ea048ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Добре де, това, че си толкова търпелива с него, дори и парички му пращаш, а насреща не само, че не получаваш благодарност, а напротив- пренебрежение, не те ли притеснява? Аз съм 1 и нямах предвид, че в нечии очи ще изглеждаш глупаво, а в своите собствени. Ясно е, че е в тежко положение човека, превърнал се е в един неудачник и иска да те освободи от самия себе си, обаче ти не, та не. Еми... друго не ти остава, освен да си траеш и да се надяваш на по-добри времена и за двама ви.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 34eb034004
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Една Жена: ЗАРЕЖИ този БОКЛУК!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e04ffdb25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Само като прочетох откъде е и ми стана ясно. АКо намериш сили - го забрави, ако не - нищо добро не те чака.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 221d433a7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Да всички виждат че той не те обича само ти не. Човек когато обича истински нищо не може да го спре да бъде с другия. За голямата любов няма прегради... и аз вече си мисля че тя не съществува. Аз бях в твоето положение и знаеш ли какво стана? .... ами нищо разделихме се. И аз като теб постоянно го търсех а той не се сещаше и със седмици да ме потърси. Обичаме а не ни обичат, търсим а не намираме.... това е животът. И така мило момиче бягай от него и не се унижавай, защото ти това правиш в момента. Не бъди като мен една нещастница...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ce06936b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Съгласна съм с N3 и N6. За да ти се обажда когато е пил... тогава хората са откровени и се разкриват изцяло. Убедена съм че си страхотно момиче и можеш да си намериш друг, доста по-добър, но те разбирам че си влюбена и искаш точно този мъж.

Моят съвет е да не го притискаш. Покажи че го подкрепяш, не толкова финансово, по-скоро психически. Ще те боли много докато контактува с други жени и е груб с теб. Ще те боли докато мислиш че вече не те чувства близка... повтаряй си че това е само период във вашите отношения, който ще се промени.

Ако съм права - супер! Ако не... ти постепенно ще го проумееш и ще започнеш да се връщаш към живота. Бих ти казала какво да пиеш, но админите едва ли ще са доволни. Напиши в гугъл "серотонин" и търси таблетки. Няма да ти мине, но ще се почувстваш малко по-малко зле:) И най-добре се опитай да намериш нова любов! Така ще ти мине най-бързо.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e6be5e0d11
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Не знам обаче този човек ще ти е като трън в петата. Той не може да се грижи за себе си, камо ли за семейство. ТОВА Е ВАЖНО. Това ли искаш, да се бориш с вятърни мелници цял живот. Пробвай колко е кадърен, предложи му да заминете извъм България и да работите двамата, ако се съгласи значи е работен и сигурен в себе си човек, ако се дърпа значи е калпазанин и си заслужава живота който живее.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3f0c1eb2f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Няма хапчета за болката от загуба на любим човек пари му даваш подкрепяш го ревеш за него и си готова на всичко но усещаш как се исплъзва през пръстите ти като пустинен пясък и ти си безсилна да спреш съдбата и това те изгаря срива те тотално будна ли си само за него мислиш трудно спиш а ако се случи чудото да се унесеш поне малко и пак е тои в съня ти будиш се и всеки изминал ден е същия а съдбата е толкова безмилостна и продължава да те мачка повярваи знам какво чустваш и аз съм така но приеми живота тои е такъв Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 42d5d72b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   благодаря за коментарите ви, толкова лесно звучи да го зарежа, а е толкова трудно да го направя в действителност. Обичам го и е в труден момент как да го зарежа? ! май както каза номер11 така ще е или по-добри времена или докато дойде време да ме зареже. Преглътнах вече факта че ме е разлюбил, освен да съм приятелка и да му помагам друг изход не виждам. Стига съм ви мрънкала вече, лека нощ и всичко хубаво ви желая

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bafdd8df0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Е как така го обичаш? Как може да се влюбвате в мъже, драги дами? Просто не мога да го разбера. Ако бях жена пак жени щях да обичам. В мъжете няма нищо, което да харесаш.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 121eb2dc74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   И търпиш всичко това? Ми то за напред ще става и по-лошо. Опитала си, не веднъж, а няколко пъти, но не е трябвало да стане. Раздели се с него, да трудно е, но ще е по-трудно продължите ли връзката си, неговото отношение може да става все по лошо и по лошо. Отпусни се, не мисли за него, излизай често, забавлявай се. В крайна сметка това е само един мъж, като него има и други и по добри, не си срещнала правилния. Продължи живота си така, както преди да го срещнеш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 194286a5e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Здравей! От това което прочетох мога да кажа няколко неща:
1. Мъж с основно образование не ти трябва. Той никога няма да намери добра работа, освен като хамалин някъде. А с такава временна работа семейство не се храни и ще започнат още по-големи ядове.

2. За това, че някоя друга ще ти го отнеме направо ми звучи невъзможно поради две причини. Първо никоя няма да го вземе такъв особено както казваш, че оная е образована и второ могат да ти вземат нещо което е твое. Така както разталкувах нещата той не е твой, само си мислиш така.

Аз съм на твойта възраст и съм имала и такива подобни истории по-рано не точно сега и се радвам че са минало и няма да допусна пак да станат. Не се мъчи заради него. Сега те боли, но ако си с него след време ще съжаляваш за това какво можеше да постигнеш и за всичко което си пропуснала. А и друго мъжът трябва да е силния или поне да сте равностойни за да има разбирателство. Подтиснатия мъж ще е все в депресия.
Човек каквото си направи сам друг неможе да му го направи. Се се самоизмъчвай.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b9af4853f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Прав си 22, защо наистина авторке си причиняваш това?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: cf47b46aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   проблема е, че той е запленен и ме пренебрегва заради нея. Ясно ми е че едва ли ще си зареже семейството заради някакъв непознат, а че той може би се влюбва и предпочита нея вместо мен. И това ужасно ме измъчва, сега ще кажете че съм суетна, но не е това причината. Боли ме от това, че любовта ми не е споделена, преглътнах много обиди от негова страна, не поглеждам чуждите мъже, не ме интересува никой и нищо, угаждам му, но явно това не е достатъчно за да породиш обич у някого. Страхувам се, че ако не го потърся аз, той никога няма да ме потърси

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e04ffdb25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Авторке всъщност нямаш проблем. Той не те търси, и ти не го търси. Защо трябва да ти пука за някой, на който не му пука за теб? Излишно хабене на нерви. Слагаш черта и започваш отначало. Пълен игнор. Която иска да го взима и да си го носи на гръб цял живот. Ти определено заслужаваш нещо по-добро!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3c08aff273
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   абе авторке, още ли го влачиш тоя воденичен камък??? какво още искаш да ти напишем? след като не приемаш съвети, няма смисъл да ревеш. звучиш като 15 годишна: "обичам го, та обичам го".
"но явно това не е достатъчно за да породиш обич у някого"
разбери, не можеш да накараш някого да те обича, ако ще на глава да се изправиш и 10 години да го преследваш! от теб зависят само 50% от нещата. приеми го и продължи нататък

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker