В сянката на бившата му приятелка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В сянката на бившата му приятелка
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 6526 пъти
Хора, имам проблем.

Виждам се с един мъж от около три месеца. Хубаво ни е заедно, но има много неща които ме притесняват. Най-главното е бившата му приятелка. Те не се чуват и не се виждат. Само си имат фейсбук профилите, но нямам идея дали си пишат.

Та в спалнята му има 2 нейни снимки. Тя е някакъв модел там и просто като вляза там не знам какво ми става. Не ги маха. В портофейла му също има нейна снимка, на компютъра много. Питала съм двама негови приятели за нея. Казват, че е много добра и умна и въобще нищо лошо за нея. Питала съм го и него защо са се разделили. С половин уста отговори "Понеже съм глупак"

Много ревнувам, даже я сънувах веднъж. Постоянно И гледам снимките във фейсбук и някак си се комплексирам. Аз съм обикновено момиче, а тя е участвала в разни клипове, има образование. То и аз имам, но се сдухвам много. Като съм у тях, което вече е рядко, по-често той идва у нас, и като видя как се усмихва от едната снимка направо ми иде да хвана и да я накъсам.

Няма как да се покажа слаба пред него обаче и въобще положението е много тъпо. Особено напоследък, той не е от много разговорливите, не прави комплименти и разни такива неща... и ми е много тъпо. Правим секс, хубаво ни е нежен е внимателен и джентълмен, ноооо липсва нещо.

Другото гадно е, че като говори за нея и очите му светят. Преди време тя си промени статуса във фейсбук на обвързана и той ходи с негови приятели и се е напил като прасе.
Според мен още я обича, а аз съм в сянката И. Каквото и да направя или да кажа не съм достатъчно добра.

А и последно да кажа.. до леглото му има една малка кутийка вътре с разни джунджурии които явно тя му е подарявала. Има и късметчета от кафета и едно листче на което пише... "Винаги ще съм твоя! Обичам те" Ведбъж тръгнах да разглеждам и той се притесни, хвана я и я скри, но аз видях къде и я разрових докато беше в банята.

Много е гадно така, направо постоянно се филмирам, че я обича и пак ще се съберат и се дразня много.
Какво мога да направя, за да махне поне снимките?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9e0f1649cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На прав път си, за съжаление. За твое съжаление. Момчето я обича. Личи си. Направил е нещо и я е изгубил, наранил я е. Затова всички говорят хубаво за нея, иначе щепе да е долна к*рва и тъпачка. Никой не говори хубаво за бивша... освен ако не е бил виновен той.
Поговори с него, дали иска да живее с миналото си или с теб. Ако не те избере просто се оттегли. Иначе много кофти сеп олучава и сякаш се буташ насила.
:(

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ab6ee59736
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Само по това което казваш всеки би разбрал че той я обича по добре ще е да го оставиш малко са хората които биха позволили това в спалнята му където води и теб да пази толкова неща от нея не си заслужава и друг можеш да си намериш който да те обича

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e7e318014e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Обича нея, с нея е защото не може да е с нея, зарежи го. Никога няма да те обица така както обича нея.
С. 18г.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c6001b32fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кофти ситуация. Разбирам те напълно. Да бъдеш на някой лекарство за разбитото му сърце не е много приятно. Явно твоя приятел не е готов за нова връзка. С теб се опитва да запълни празнотата, която му е оставила раздялата с бившата. Не го съдя и него, но някак не е много уважително към теб да те кара да гледаш нейните снимки. След като са сложили край значи тя не трябва да присъства толкова очебийно навсякъде около вас. По-добре не възлагай много надежди на тази връзка, защото твоя човек все още е объркан и не се е "излекувал" напълно така да се каже.
А и не мисля, че ще се покажеш слаба ако му поставиш директно въпроса защо все още нейните снимки седят в стаята. Поговорете и го питай директно дали я е превъзмогнал, защото и ти си имаш своите чувства и не искаш да ги хабиш. Естествено не му признавай, че тя те комплексира. Имай повече самочувствие.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6ec762b3a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   По добре е да си отидеш, накрая ще ти писне да виждаш само нея, и очите да му светят, а ти влюбената да гледаш отстрани и да се измъчваш, как той гасне по нея, а ти се опитваш да събереш парченцата от сърцето ти. Всеки има право да бъде единствен за някого, и щом ти се чувстваш в сянката и, и той не маха нито снимките, нито спомените от нея, аз не разбирам защо си още с него.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 78d60fa5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Той още я обича и ти не можеш да направиш нищо, освен да поговорите за това да се вземе в ръце и да я забрави, но едва ли ще се постигне резултат. Явно не е готов да продължи и да я остави в миналото. Кофти, но я се замисли примерно, ако му се отдаде възможност отново да е с нея? Щом толкова гасне по бившата си би се разделил с теб, ако тя реши да се върне при него. Това може да не се случи, да, но как се чувстваш ти, след като знаеш, че тя още е в сърцето му и не те обича, колкото ти него. Имай малко гордост и събери сили да се разделиш с него, вместо да го гледаш как мълчаливо страда по друга, разбивайки ти сърцето.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 1d016e7ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз имам портрети на бившата ми в къщи да имам също неина снимка в портфеила си защото още не мога да я преболея но и не търся нова връзка за сега не искам да тормозя никои с бившата си а твоя го зарежи да си ходи при нея щом постъпва така не те цени всички сме имали по някои любим човек които сме обичали истински но това трябва да го знаем само ние и нашето сърце
Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9e0f1649cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Какво има да се комплексираш от нея? Нима да се снимаш в клипове (чалгарски предполагам, все пак сме в Българиа) е много достойно? Или пък като е уж модел да ти се скофтва? Напоследък едни модели избират.. ама както и да е.
Наистина нямаш работа при това момче...
Все едно да си занесеш с теб снимка на бившия.. той как ще се почувства...
Трябва да е мъж и да понесе като такъв грешките си... и хода на събитията.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 0136ff25c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   8. Една жена: Имах подобен проблем... Само че с изневеряваща бивша съпруга и дете. И все пак той беше готов да й прости ВСИЧКО, само и само да влезе в правия път и да стане примерна безработна майка. Жената не само, че не желае да работи, но предпочита да се реализира като професионална куртизанка...
Ето защо, използвах силата на психиката, на съвземането...
Знаеш ли, че след това той си даде ясна сметка, че всъщност любов отдавна не е имало, че са живяли като куче и котка, а никой не е искал детето на бял свят...
Грозно, но факт!

Явно Момчето е допуснало непростима грешка и може би никога не ще я допусне отново. Най-вероятно се е опомнил и осъзнал реалността и ти трябва да се възползваш от това. Ако го изоставиш, губите и двамата. Ако го подкрепиш, или оставате заедно, или тотално се разделяте, без фразата "Нека си останем приятели! "...

Бъди незабравима, бъди ослепителна, грижи се за себе си. Не се превръщай в клоун. Просто бъди жена. ЗАСЛЕПИ ГО, ВПЕЧАТЛИ ГО. Направете няколко екскурзии и куп общи снимки. Прекарайте уж спонтанно незабравими вечери, режисирани от теб - романтична вечеря, разходка под звездите, постойте пред красива панорама или фонтан. В подобен миг подари някакъв малък и уж незначителен (но всъщност МНОГОзначителен) сувенир.
Едва след това тактично намекни, че трябва да си поговорите... Постави картите на масата и своите условия, очаквания. Не забравяй да подчертаеш на какво си готова ти и какво очакваш от него. След това го остави да обмисли около 2 седмици до месец.
Ако е решил да е с теб, сам ще ти се обади - ПРЕОБРАЗЕН и мотивиран за живот. И повярвай ми, ще изживееш.
невероятно романтични моменти.
Ако ли не - НИКОГА повече не го търси за каквото и да било. Просто продължи напред. Нито е първият, нито е последният на този свят.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7686eaf0c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мила авторке, отдръпни се от него. Била съм в същата ситуация и убийствено е зная. Имах 15 годишна връзка.... докато той не срещна ЖЕНАТА ЗА НЕГО.... аз останах някъде накрая, не се сещаше за мен-разделихме се.... преживях го много тежко, не искам и да си спомням как съм била тогава. мина почти година, явно там нещата не са провървяли и се върна при мен- аз бях отдушника за неговите страдания-умирах като го гледах, че страда за нея, а идва при мен за да не е сам или за да го лекувам, бях ни жива, ни умряла защото все пак 15 години сме били заедно. после усетих, че явно нещата там пак са се подновиил, точно тогава беше още по- тежко за мен, не издържах и сложих край. сега страдаш защото виждаш че той явно не я е забравил, но представи си да поднови с нея и пак се върне, това не допускай. това нещо ще те смачка още повече и изправянето на крака е много по- тежко от сегашното ти състояние. сега наблюдаваш и душиш, , но като се случи ще бъдеш много много наранена. моя съвет е отдръпни се.... остави го той да прецени, той да реши. може да се надява да подновят, но ти недей да си втората, не бъди изтривалката, кърпичката с която той си бърше сълзите

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: a7bf019485
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   И защо се тормозиш? Зарежи го. Той вместо да сложи твоя снимка в спалнята и да ти казва колко те обича то... С теб е за да те използва, за да може да забрави нея. С теб е само заради секса, така си успокояват мъжете след раздяла хаха колко са жалки и колко еднакви.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 976fb3e860
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И ти си мазохистка като мен, като повечето жени, всякаш дяволът ни бута да се борим и колкото и да губим битките, надеждата ни не умира, че може би и нашият шанс да ни заобича ще дойде...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9021d00113
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Тя е част от живота му. Няма как да я изтриеш. Това е като с мавзолея - събориха го, но хората помнят. И да махне снимките, тя ще е в сърцето му. Историята си остава, тя помни, дори да събориш паметника. Факт!
Ж25

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e520df0d03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Най-добре се оттегли. Кажи му, че не искаш да си му утешителна награда (добре де, това може би звучи малко грубо), но не продължавай така. Няма смисъл да се мъчиш, той и с теб и без теб пак за нея ще си мисли.
---Джеси---

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cae1a35a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Проблемът ти не е в снимките! Тръгни си от него, ако наистина му пука - ще те потърси. Ако не му пука - мъже колкото искаш! А той нека си страда за бившата! Не си губи времето с човек, на който не му пука за теб и твоите чувства!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 1ffc98d185
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Мила наистина ми стана гадно като видях всичко това за кой път ми се доказа, че мъжете са използвачи. Обича нея а държи тебе защо?? След като толкова я иска да си го признае пред теб а не да храниш надежи и да се чудиш как да станеш "по-добрата! " Недей се хаби за такива една истенска любов НИКОГА АМА НИКОГА не се забравя които и да е друг да се появи аз съм жив пример за това както и човека до тебе.
Прай секс с теб колкото да замаже работата или от животинското му желание и в 2та случая прецаката си ти!
Ако тоя те уважаваше тези снимки НЯМАШЕ да ги има той си играе с тебе като на дете виждаш всичко и още седиш, ЗАЩО?
Оная колкото да е хубава няма значение, може и ти да си хубава бъди с някой които ще те ЦЕНИ а от този се махни!
Преди да е станало по-зле този човек не е за теб откажи се няма кво да те замутавам че, всичко ще се оправи може и да се влуши НО, НЕ И ОПРАВИ. Когато праите секс мислиш ли че, той не мисли нея?? Защото няма да е 1вия нито последния които прай така осъзнай се този човек не е за теб бъди силна и сложи края.... и моля те казвай какво става ще следя темата

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker