Трябва ли да се разделим? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Трябва ли да се разделим?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1026 пъти
Здравейте! Заедно сме година и четири месеца, той е на 28, аз на 20. От една година е безработен, помагат му финансово майка му и баща му(аз съм много против това нещо, защото съм възпитана, че човек трябва сам да си изкарва парите, а не да чака). Помага му се постоянно с огромни суми, живеем във безработна, голяма безработица е, аз от три месеца също съм без работа. Аз съм от София. Моите роднини ни намериха работа и квартира, вуйчо ми щеше да плати единият наем, единият от нас щеше да започне работа със заплата 900лв, след един месец другия също, но той се отказа с обяснение, че няма да се справяме когато работи само единият от нас и заради това, че е поискал пари от майка му и баща му, но в момента нямало как да му дадат и той за това се е отказал, защото няма как да се справим, каза, че иска да живее близо до тях, за да му се помага финансово. От един месец живеем при майка му и баща му, неговото обяснение е, че е отказал работата, за да си намерим във Варна и да съберем пари, за да дойдем тук. Това не е първият път в който отказва работа, която му е намерена.
Обичам го страшно много, много неща преглътнах, но според мен това не е редно, не е редно той да се страхува и винаги да мисли, че няма да се справи.
Моите близки казват, че той няма да се промени, щом от една година е без работа и когато му се намери работа, той отказва, значи просто не иска да работи.
Моля, споделете Вашето мнение.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1c294e3f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, ами поговори с него, да видим какво ще каже, сложи ултиматум, че ако не си намери работа или смята така да я кара, ще се разделите. Аз съм в същото положение между другото и напълно те разбирам, не знам какво да ти кажа просто. Трябва да се разговаря и да им се мрънка на главата явно, иначе просто ги вее течението и не им дреме особено. Разчитат на нас, така им е комфортно и удобно. Това е!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1c294e3f0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, ами поговори с него, да видим какво ще каже, сложи ултиматум, че ако не си намери работа или смята така да я кара, ще се разделите. Аз съм в същото положение между другото и напълно те разбирам, не знам какво да ти кажа просто. Трябва да се разговаря и да им се мрънка на главата явно, иначе просто ги вее течението и не им дреме особено. Разчитат на нас, така им е комфортно и удобно. Това е!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 31498ab25b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Този минус ако се компенсира с други минуси нещата не отиват на добре, понеже си много млада инвестирай в себе си а не в проблемите на човек около 30, мисля, че една връзка винаги мъжа трябва да е по силен.
Ж30

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c97c6680bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Права си, не е редно млад човек в разцвета на силите си да стои цяла година без работа. Да, трудни времена са, има безработица, но винаги можеш да намериш някаква по-нискоквалифицирана и не дотам добре платена работа-поне на първо време. Обратното не е нормално-на 28г. да висиш на врата на родителите си. Моята дъщеря беше долу горе на твоите години когато отидоха в София с бившия си приятел, той беше вече завършил университет и записа магистратура там. Тя се прехвърли задочно, за да е с него, веднага си намери работа-касиерка в голям магазин, знаеш по цял ден права на крака, разправяш се с всякакви хора, но нали трябва да се плаща наем и да се живее. Нашия хубостник изобщо не започна работа, две години живя на гърба и-все не му харесва никоя работа, или пък му малко парите. Хем ни беше яд с баща и, хем какво да правим-пращахме и пари, колети с храна, за да не мизерства детето ни. Ама то не е луд, който яде баницата, луд е който я дава. За благодарност и се отплащаше със скадали и безумни сцени на ревност-страшен ревнивец е, а тя го обичаше много и всякак се жертваше за него. Изтърпя го две години, след един ужасен скандал в който дори посегнал и я бил, тя си събра багажа и се махна от него. Затова те съветвам да се замислиш какво ще правиш занапред-винаги са ми много съмнителни безделници, които не работят.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9d8989f6fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Едно е в даден момент да остане без работа, друго е да стои без работа и да отказва като се намери работа. Мързеливо мамино синче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker