Това любов ли е? Или просто каприз... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това любов ли е? Или просто каприз...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 2992 пъти
Не знам дали съм влюбена в Него или не, но знам че с друг до сега не съм се чувствала така. С него единствено усетих `пеперудите в стомаха`, но така и не останахме заедно. Казвал е, че има чувства към мен, но аз мисля, че винаги е искал само секс и го получи, беше ми първият-не съжалявам.

Познаваме се от близо пет години като преди година спахме заедно два пъти. Той имаше приятелка, която си мислех, че ще остави, но така и не го направи. След това си хвана друга, а аз продължавах тайно да се надявам, но ми писна и в последствие го зарязах, спрях да му пиша в skype, да се интересувам от него.

Така докато не го видях с една от многото му приятелки заедно, прегърнати и щастливи и реших, че искам да го заболи, че ме е загубил. Спах с приятеля му, с който винаги са се съревновавали, защото знаех, че той ще му каже и малко или много ще го нарани, или поне така си мислих.

Минаха се около два месеца и сякаш бях започнала да забравям този човек особено след като се разбра, че се замесил с незаконни дела. В момента, в който разбрах нещо в мен се пречупи и сякаш любовта ми започна да гасне бавно ден след ден.

За мое нещастие обаче съдбата отново ни срещна случайно за мен в едно заведение, в което е разбрал, че ще бъда. Дойде и всичко се промени, започна да казва, че съжалява, че ме е наранил, че знае че го обичам и естествено ме пита за приятеля си.

Аз съм винаги искрена и си му признах всичко личеше си (или поне на мен ми се иска да е така), че не му е приятно, в яда си дори му казах, че не е ми първия. Очевидно се ядоса. Но както и да е, целувахме се и дори бях на косъм да бъда отново негова, но си тръгнах и му казах, че искам много повече от това, в което се е превърнал.

Но сега три месеца след срещата, не съм престанала да мисля за него, да го желая и да очаквам да го видя в моя град (от различни населени места сме) Опитвам се да го забравя, излизам и с други момчета, но във всеки един търся Него.

Тази вечер като се прибирах си мислих да го потърся и то за секс, щях да му пиша именно такова съобщение във facebook ,но се отказах. От една страна мисля, че и една нощ още с него ще ми е достатъчна, но от друга първо после ще съм още по-нещастна и второ ще съм едно леко момиче, молещо се за малко любов.

Аз съм предимно силна, но желанието, страстта или навика да искаш това, което нямаш ме измъчват и тормозят.
Дали това е любов или просто каприз, който ще отмине и какво бихте направили Вие?
Благодаря на всички и съжалявам ако съм Ви отегчила.
18 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7818f2efe1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Спах с приятеля му, с който винаги са се съревновавали, защото знаех, че той ще му каже и малко или много ще го нарани... " Лапешка работа.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4198150247
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На 18 с тоя акъл на къде си тръгнала... Ако някой наистина те обича ще го покаже и ще бъде с теб ... но това момче ВЯРВАЙ не е от тях искам само СЕКС нищо друго... Не го търси дори и той да те потърси пак не виждам какво може да има повече между вас освен само секс >..!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3107854fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Любов със сигурност не е, по-скоро влюбване + известна доза самонавиване. Ако той те преследваше и беше по-настъпателен, нямаше да ти е толкова интересен. По всичко личи, че той не е влюбен в теб, така че.. най-добре го забрави. Ако го потърсиш само за секс много ще го зарадваш момчето, но ще бъде за твоя сметка, ще се чувстваш още по-ужасно след това. Ти това си го знаеш де :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9033278758
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от авторката:№ 1 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗЕН КОМЕНТАР! ОТДАВНА НЕ МИ БЯХА КАЗВАЛИ, ЧЕ СЪМ ЛАПЕ.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 78db48dc5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Една Жена:
Не се обиждай! Годинките наистина все ощеса ти малко и най-вероятно си крехко създание във всички отношения... И тук разни лели и чичковци ти четат морал :)))
За съжаление обаче, аз също съм била в подобнИ ситуации. И на мен "ми четяха морал", но нямаше кой да слуша... От ретроспекцията на времето, МНОГО съжалявам, но е късно.
Може би още куп подобни индивиди ще преминат пред очите ти,
може би всеки от тях ще изглежда като "истинската любов", но повярвай ми - само ще ти изглежда...
Постарай се да откриеш първо приятел, да му имаш ПЪЛНО доверие, след това в негово лице човек, който те забавлява и след това - човек, който те боготвори, който трепери на всеки твой дъх, на всяко твое житейско премеждие и чак тогава си легни с него...
Да думи е лесно, на практика е трудно!!! И не си застрахована от грешки и заблуди...
А що се отнася до Него, това е твой каприз, внушение... както желае, така го наречи... Но не виждам с него да създадеш хармонична връзка, да имаш ПЪЛНО доверие и т. н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker