Много го харесвам, а той иска само секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много го харесвам, а той иска само секс!
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 3046 пъти
Отчаях се вече.. Харесвам го, и то много, но той единственото, което показва е, че иска да правим секс. А аз пък искам връзка с него. Приятно ми е да съм около него, забавно ми е, чувствам се страхотно, когато съм с него. Има желание да се виждаме, излизаме, отиваме някъде и бум - секс, след което седим още 15 мин. заедно и той трябало да тръгва, че имал работа. Всеки път е така, което ме прави тъжна, защото аз го харесвам наистина много, и се дразня, за това че го харесвам, и че искам да прекарвам време с него, му позволявам да ме използва по този начин. Не знам какво да правя, да му обясня ли чувствата си към него, да спря ли да говоря с него...? Не знам.... Ако му обясня как се чувствам, и той има същите чувства, и просто го е страх да ми каже? Ако спря да говоря с него, и след това стана още по-тъжна? Ако продължа да се срещам с него по този начин, и се радвам на времето си с него, докато той не почне да изпитва нещо също и така създадем връзка? Звуча като някоя луда!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6cd5861e6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, при секса се счита, че двете души на хората се сливат, хормоните бушуват, отделя се хормонът на щастието- серотонин. Това те привързва към него, както и неяснотата, кога ще се видите, кога ще тръгне, кога ще ти пише и тн(типична тактика на манипулатора- да си в неяснота, нелогичност и несигурност, защото това ти държи интереса)
Това е картина на типична манипулация, в която ти страдаш, давайки секс доброволно- защото ти харесва, понеже той е добър и знае как да си го получи. Много момичета са били в твоята ситуация, не се отчайвай и не се обвинявай. Случват се такива неща, според мен говори с него, да видим какво ще излезе и какво ще ти каже той. Но най-вероятно просто те използва, може и да си има приятелка, щом все така бърза. При разговора с него, ако усетиш груб и неприличен език, подигравка или унижение- този човек не е за теб и се раздели с него, преди да е минало още време и още повече да си хлътнала! И помни- Всичко се преодолява! Успех :)
А и между другото ако не се познавате достатъчно добре е напълно възможно да си се влюбила в измислен образ и да си въобразяваш някакви неща за него, които не са верни. Така че помисли над думите ми!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ca1797c877
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много си наивна. Човекът ясно ти е казал и показал какво иска и ти му го даваш. По своему е честен с теб, не те залъгва и не ти обещава нещо. Това, че си се съгласила си е твой проблем и твоя вина. И не, не го е страх да ти признае любовта си, просто няма такава. Иначе няма да гледа да се разкара, като си направи кефа. Чувствата си проличават точно след секса. След като си намери приятелка, която да обича и на която да държи ще те остави. Или евентуално ще те ползва като резерва, но пак само за секс. Сори, но така мисля.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b1b8ca1afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Имах отношения за секс с човек, който в последствие започнах да обичам. Виждахме се за секс цяла година и в момента сме щастливо обвързани. Успех

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 46d7bf3714
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човекът няма чувства, иначе щеше отдавна да си разбрала. Идва при теб като при проститутка, само че безплатна. Това го устройва- хем намазва със секс, хем не дава и стотинка и не сте двойка.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cb4831b170
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   "Ако му обясня как се чувствам, и той има същите чувства, и просто го е страх да ми каже?"

По принцип избягвам да съм категоричен, още повече за ситуации, на които не съм пряк свидетел, но в случая със 100 % сигурност ти казвам, че си заслепена от тръпката и това те кара да тълкуваш поведението му както на теб би ти се искало да бъде. Просто те ползва за забавления, сваляй розовите очила и час по-скоро се дистанцирай от него, нищо хубаво за теб няма да излезе от цялата работа. Ако на него му пукаше за теб, дали щеше всеки път след секса да си търси оправдание да изчезне?

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 144767c5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ако той имаше чувства към теб отдавна щеше да си разбрала. Нищо не му признавай. Следващия път като ти звънне, му кажи че нямаш време защото излизаш на среща понеже си сериозна жена искаш вече сериозни отношения и са ти се пренаредили приоритетите. Той обаче не е сред тях ;} Бъди силна.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4aaee347ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не звучиш като луда, а като объркана и човекът, който те обърква е той. Това, което можеш да направиш е просто да го питаш какво иска от теб и какви са му намеренията.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0327f376db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аааааа той те използваната, на кратко ти не харесваш секса с него и него желаеш! :) :) Само заради него го правиш нали? :):):)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c903444f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторке била съм в същото положение. Мъжа ми обясняваше как иска сериозни отношения но всъщност след секс се изнизваше всеки път понеже имал работа. Харесва му да прави секс с тебе и понеже го получава не те възприема за нищо по- различно. Или се примери с това положение и се виждахте и нататък само за секс ( но имай предвид, че в момента в който намери някоя друга нама да те търси повече), или прекрати всичко сега. Ако продължи да те търси и иска да се съберете значи има чувства, ако не те търси значи му е безразлично дали ще е с теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: dc8879e6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Изобщо не звучиш луда. Всеки човек минава през трудности. Не си само ти. Искам само да се запиташ дали е правилно да бягаш от неприятностите? Като да си тъжна? Не, не е правилно, защото, колкото и да се пазиш, тези неприятности ще те застигнат рано или късно. Не можеш да избягаш, макар и да искаш. Виждам, че по твоя изказ си много уплашена и си се изгубила, зависима и слаба си. "Какво, ако спрем да се виждаме, мисля, че ще съм тъжна. " Разбира се, че ще си тъжна, но затова те е направил Господ, за да се бориш. Няма нищо вечно в живота, включително и щастието ти. Защо бягаш от това, което ще те застигне? Няма смисъл. Пусни го да те застигне, нека ти удари юмрук и нека всичко да свърши, за да го преживееш. Какво искам да ти кажа с това? Поговори с него. Ако той не се съобрази с теб или каже едно, но прави друго, тогава бъди свободна да приключиш връзката си с него. Не е правилно така. Това е токсична връзка. Как може да се обичате, ако той не иска да приеме твоите нужди? Да, ще си тъжна, ако скъсате, но трябва да се бориш. И след време ще намериш щастие, вярвам. Плюс, човек не трябва да зависи на друг да го направи щастлив. Ако при теб е така, ако не си способна да си щастлива сама, не заслужаваш връзка. Не бягай от лошото, защото всичко ще се влоши. Всичко това, което ти казвам съм го научил от личен опит и съм само на 16.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8774f90a48
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Значи, всичките 30 годишни девствени и самотни, пишете си бележки! Ей така трябва да се държиш с курвите за да искат да са с теб! :) Страхотна тема! Браво!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8a10a55e8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

15.   Абе разберете го! Истинските мъже ни интересува, единствено и само секса. Да имате стегнато тяло и секси излъчване. За това избираме млади хубавелки. Ние истинските мъже не даваме и пет пари, колко изкарвате и какво образование имате. Както вие искате сигурност (финансова), така и ние истинските мъже, искаме СЕКС. Само един бета мъж, би казал, че характера бил важен и пр...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fd8b754448
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Номер 15, разбери го - ти си един посредствен гама мъж с малка пи3ка, по-точно един объркан тийн, който освен порно друго не е видял.

Аз

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 750de2f579
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Колко тъжно е, че това го наричаш харесване. И защо си мислиш, че искаш връзка с него? Той ясно ти е показал какъв плитък човек е. Елементарно е да си представиш какво би представлявала връзка с него. Каква комуникация ще имате, колко ще те уважава, колко ще се зачита мнението ти и предпочитанията ти.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3cd65f6cce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Номер 15, пак почнахме с алфите и бетите. И тая " хубавелка" като е с гаден характер и и същевременно пуска и на други " истински" мъже за какво ми е. Обаче пък Ганьовките си ги харесват истински, алфа мъже. За бети и неистински мъже по българския стандарт има и нормални жени от други националности. Там може и да са истински.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: dc8879e6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   До номер 15. Аз съм номер 11. Истински мъж се интересува само от секс? Тогава това не е истински мъж, а некултурен селяндур и нещастен загубеняк. Едно важно правило за всички е, ако един човек почва да дели хората и да ползва "алфа" и "бета", тогава бе трябва да го взимаме на сериозно и това е обективен факт. Такива хора са пълни идиоти, натъпкани с морал, но не и човечност.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: dd63e0488e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Н 15,
Ти си видял истински мъж, ама през крив макарон, ясно! И ако обичаш, не говори от името на всички мъже!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 015a4d9cb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Харесвах мъж, той го знаеше, многократно ми беше казвал, че ще е само секс, як, но секс, нищо повече.
Имах му мерак, огромен, но не отидох.
Преболедувах си го и толкова.
Не можех да си представя друго развитие на нещата.
Нито за миг не съм съжалявала.
Самият факт, че щеше само да ме изчука, а аз да хлътна, ме отврати от него и край.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4ebc7dc4bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Номер 15 Това ли бил истински мъж? :) А аз си мислех, че истинските мъже са естети и ценят както сексуалната, така и менталната връзка. И разбира се държат на думата си. Явно съм живяла до сега в заблуда. Дано никога не срещна такива истински мъже като теб!

Авторке и всички хора, издигащи секса в култ, мили и добри хора, сексът си е чист нагон, факт, сам по себе си в тази си примитивна форма не е нищо особено. Хубавият и истински разкрепостен секс е, когато има чувства. Иначе писва, омръзва. Жени, които искат връзка с такъв тип мъже, има 2 варианта, ставате като тях или бягате и си намирате човека. Връзка, без секс е обречена на провал, но и връзка, изградена на секс, свършва бързо. Еднакво безсмислени са. Сексът не е вкарай-изкарай, а е интимен акт. Няма по възбуждащо нещо от емоционалната връзка, изградена с партньора и пресъздадена във физическо удоволствие. Ноо всеки си решава. Мисълта ми е, този човек не е за теб, Авторке. Той нищо не може да ти предложи. Само секс. Хехе, окей, ама то само с това живее ли се? Нищо не може да ти даде, нищо смислено и стойностно. Да се спасява. Ти, ако си умно момиче, ще го разкараш. Ти заслужаваш само най-доброто!!! :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5fe8a0be3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторке, този мъж не е длъжен да те прави своя сериозна приятелка. Ти самата можеш ли да бъдеш насила с някой, който само ти харесва като човек, а не като мъж?

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6d1a9de34a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   За жени ли говориш? Девственост и мъж са взаимоизключващи се, неграмтността е плашеща.
До 13

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker