Харесвате ли момичета със сърцевдно лице? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвате ли момичета със сърцевдно лице?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1465 пъти
Здравейте, момиче съм. Въпросът ми е следния- Харесвате ли момичета със сърцевидно лице? По принцип съм забелязала, че ме харесват момчета с продълговати лица, нито веднъж квадратно или нещо подобно. Моето лице е сърцевина доколкото мисля и като триъгълник нещо с остра брадичка. Проблема е, че на селфитата излизам добре, но със задна камера е ужасно, толкова силно личи, че все едно е някякъв голям широк квадрат, и това страшно ме вбесява. И момчетата какво ще си помислят за мен. А майка ми и наще ми казват, . че не е голямо и се заблуждавам на снимката. Имам снимки със фотоапарат, пък и така от 2 снимки не. мога да преценя. Ако си купя един sony от 100 и няколко лв. Дали ще ми е полезен само за снимки поне, да ми покаже истинския образ? Пък и се виждам, че не ми е точно квадратно, а стой като сърце и триъгълник със костите мъничко по-надолу. Пък и се виждам. на огледалото, че не ми е и толкова широко, колкото на снимките със задна камера. Харесвате ли брюнетки, със средна дължина на косата, около 157 158(като малка) и като по-голяма 161до 163, тъмни очи, коса правя или на вълни, хубаво дупе и гърди?
Какви ли момичета харесвате момчетата? Обикновено ми е трудно да говоря с момче, ако е някой лигльо с голямо самочувствие. Нека да е добър, мил, да ме изслушва и да не е някой кош за смед. Като иска някое момиче да се задържа и да не се отказва от нещо незначещи, а и най- важното да я разбере. Най гадното е, като започне да ти досажда и не те оставя да си вземеш въздух, най вече по фейсбук или там каквото има др. В никакъв случай не обичам много мургави мъже, в по малкото да. Но с чисто бяла ме привличат повече, тъй като и аз съм с такава. Не знам какво ви говори, обаче в. днешни времена е трудно да си намеря момче, каквото трябва да е. Пък и какво ви харесват толкова тия, задници и гърди, всякаш с тях ще живеете цял живот, после заради това им омръзват жените и се заглеждат по други. Не ми се сърдете може, казвам каквото мисля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: d075466ec7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Какви ли момичета харесвате момчетата? " - Харесвам скромни и лоялни/ верни xD. С чувство за хумор.

" Пък и какво ви харесват толкова тия, задници и гърди, всякаш с тях ще живеете цял живот, после заради това им омръзват жените и се заглеждат по други. "

Зависи от това дали си здравомислещ човек или тъпо животно, водено от нагон. Външния вид създава първо впечатление и до там. Да привличането е важно, но не е достатъчно. На мен лично едни крака и един бюст, няма да ми задържат вниманието. Виж обаче с добро отношение и една лъчезарна и топла усмивка.

Ронин

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1964e4c3e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За мен външния вид не е много важен, важно е това, което се крие вътре.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 47b449045f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   С тия претенции и голямо его, трудно ще си намериш момче. Бъди по-малко суетна и не мисли много как изглеждаш на селфита, на живо е по-важно каква си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 47b449045f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С тия претенции и голямо его, трудно ще си намериш момче. Бъди по-малко суетна и не мисли много как изглеждаш на селфита, на живо е по-важно каква си.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 89201140d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Харесвам сърцевидността на коремчето.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 463f7ce8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ако момичето е свястно и готино като характер, хич не ме интересува формата на лицето ѝ, нито бенката на лявата ѝ буза, нито дали малките ѝ срамни устни са несиметрични или някаква подобна глупост! Окото с времето свиква със всичко, дори и с относителна грозота! Определящо за връзката е взаимодействието и общуването, сговорчивостта и единомислието на партньорите, липсата на комплекси и болни амбиции, осъзнаването на простия факт защо всъщност един мъж и една жена се събират да живеят заедно? Правилното разпределяне на ролите вкъщи, щастливото гледане на децата и общия просперитет на семейството.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b7b4238c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Относително е всичко

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker