Много ми тежи всичко това... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ми тежи всичко това...
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3042 пъти
Имам серизона връзка от около 9 години.. Преживяхме доста неща. В началото се държеше много зле с мен (съвсем в началото), когато още бяхме малки, но с годините се промени и се разбираме чудесно.
Заради миналото баща ми го намрази. Мрази го до ден днешен и не иска и да чуе за него. Аз съм на 25години, а той на 29. Времето минава..

Постоянно ми повтарят отстрани как вече ми било време да се женя, баща ми казва, че времето ми минавало, и след 2-3 години щяло вече да е късно за мен... че няма да приеме този човек...

Аз не мога да оставам да спя у тях. Така, както я караме, е по-лесно в момента...

Искам да ви попитам според вас наистина ли ми е минало времето?
Как да постъпя в тази ситуация.. само се измъчвам, а няма да оставя някого, когото обичам.
В същото време съм 1 дете, и отговорностите към родителите са само мои....
Трудно ми е все така да карам :(
....
Какво ще ме посъветвате?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3e8ae95bd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не разбрах какво е твоето мнение по въпроса. Искаш ли да се омъжиш за него или не? Мислиш ли, че той може да е мъжът на живота ти?
Родителите са важна част от живота (дори най-важната), но от даден момент нататък започваш да зависиш само от себе си, а ти си стигнала този момент одавна. Неща, като избора на партнъор за цял живот, не се решават с родителска помощ. Това е избор, който зависи ИЗЦЯЛО от теб. Не позволявай да те третират така, защото сърцето си е твое.
Баща ти е прав до някъде, защото това е една много хубава възраст за семейство и за създаване на нов живот, но тези неща не стават по план, а когато ги почувстваш.
С този мъж сте преживели всичко заедно. Израснали сте заедно. Щом сте оцелели, значи любовта ви е силна. Вслушай се в себе си. Ако вътрешният ти глас нашепва да си с него, да създадете семейство-давай. Ако ли не.. изчакай. Животът не свършва на 25. Той сега започва.

Мег*

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cebc8fa103
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, не ти е минало времето. Моя братовчедка се омъжи на 35 години и роди на 38 така че възраст за брак няма. Вината отчасти е твоя, не е трябвало да споделяш на родителите си как са нещата при вас. Ето ти си им единствено дете и искат да си щастлива, съдейки от споделеното от теб те са на мнение че този мъж няма да те направи щастлива. А как да постъпиш знаеш само ти, слушай сърцето си

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4fa4f12e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами 9 години вече сте заедно, ще дойде един момент в който и на двамата ще ви писне, а мъжете малко трудно се склоняват към важната крачка БРАК. Аз имам познати които бяха 10 години заедно решиха да се женят, но момичето имаше бреки и искаше да ги свали и тогава да се женят, а аз от както я помня е все с тях. Така и не ги свали и се разделиха, не знам дали това е проблема (със сигурност не е само това) но явно са си омръзнали.
Не разбирам какъв е смисъла да се жениш за някой след като близо 10 години живееш с него?

Вярно била си малка преди, сега си голяма жена сигурно работиш не можеш ли да се отделиш от вашите? Искат ли го или не щом вече решиш да създаваш семейство с този човек те вече нямат право на глас това си е твоя живот

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 60192f79a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо трябва да се ожениш като малоумните жени на 17-24? Само някоя жена без амбиции в живота и в кариерата би се оженила на тази възраст.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 392c28f8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката --- а според вас вярно ли е че по-малките моичета изместват тези на моята възраст.. и че примерно приятелят ми би ме оставилл заради по-малка?
и вярно ли е общото твърдение, че жените до 30 избирали, а след 30 ги избирали?

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: be243cdfc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вярно е - вече си стара мома и за нищо не ставаш - скачай на първия срещнат, без значение дали е алкохолик или женкар и си кюти да не те зареже. Ти май си от жените, които не възприемат себе си като самостоятелна личност, а само като придатък на някой мъж! Носи си кръста!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e9e3ad9ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като ти чета писанията нямаш добро самочувствие!
Какви са тези въпроси? Стегни се! За твоя живот ТВОЕТО мнение е най-важното. Не се съобразявай с ничие мнение (включително и моето).

Жените стават все по-привлекателни с напредването на годините до към 40 (а и след това), разбира се за съответните по възраст мъже. А според мен преди 25 сте си пикли, с извинение. Идеалната възраст за женене според мен е около 30, заради децата, иначе може и по-късно.

Относно въпроса за ИЗБИРАНЕТО. Това дали избираш или ТЕБ избират зависи изцяло от теб самата и от самочувствието ти, което ти липсва според мен. Застани пред огледалото, сравни си критерийте с това което виждаш и повярвай, че ти ще избираш партньора си.
Дано съм ти помогнал...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f63a0f3cd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не бе авторке,това са комунистически лафове от времето на баба ми.А за замяната с по-млада зависи от мъжа,от по-младата,ако имат общи интереси и си допадат защо не.друг е случаят обаче,когато на един мъж му се прииска младо агънце за една вечер.Да ти кажа обаче на теб не ти се жени май още?

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 392c28f8a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 8, имам дълга връзка.. какво значи бракът сам по себе си?? нещата не са толкова елеметнарни и човек като създава ново семейство нещата трябва да бъдат колкото се може по-изрядни.
с моя приятел нямаме стабилна работа, такава, че да издържа семейство с дете...

Писах тук главно, защото ми тежат някои неща с родителите ми, и все съм под напрежение. не ми е лесно. харесвам себе си в това, че не се влияя от тях , като 90 % от хората, които зарязват някого, заради родителите си.
за тия възрасти може би удещам някакъв комплекс.. и си исля че 45 годишния мъж може и да избере много по-млада, дори и семейство да създаде, а точно заради комунистическите схващания, както е споменал номер 8, жената след 30 и няколко така да кажем, малко по-трудничко стават нещата...

иначе благодаря за всички мнения. вдъхнаха ми кураж. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: be1125ba9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо нормално е ако баща ти не го харесва да говори по този начин. не е нормално но така постъпват родителите. ако си по слаба и лабилна поддаваш и се жениш за някои селяндур. ако си по силна си отстояваш своето създаваш дистанция и така си живееш с младежа, на родителите се обаждаш за информация добре ли са и толкова. колкото за това дали си стара мома, ми не си и имса млади момичета дето нито на вид нито на кила могат да ти стъпят на пръста. колкото до парите и стабилноста никога няма да са достатъчно тъи че тва не е проблем. имах познати които чакаха да спечелят пари че тогава да си родят дете. е не дочакаха да забогатеят но си имат детенце. живеи си живота и не гледаи и слушаи другите само себе си гледаи

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker