Майките и техните синове - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Майките и техните синове
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1723 пъти
Само аз ли забелязвам, че в България конкретно масовката майки повече защитават синовете си във всяка ситуация, от колкото например дъщерите си?
Не знам, защото, но това ми прави впечатление повечето ми гаджета с, които съм излязъл майките им винаги са на тяхна страна и ги бранят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: cbf8432b00
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О, то това е страшна работа тук по нашите географски ширини.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9d04605435
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хич не са ти грешни наблюденията. Точно така си е. То затова и рядко можеш да видиш мъж, обикновено все путьовци, жените по-мъже от тях по характер и по-оправни. Но за това имат вина жените в лицето на майките им.
Масово на 30 не знаят как една пералня да си пуснат, мързи ги прахосмукачка да пуснат, миялна също, а става въпрос за три копчета... и за майките им това е нещо в реда на нещата.
Дори им чистят и подреждат без да им правят забележка. Често виждано от мен. Ама иначе плюят на останалите децата какви били такива и онакива, а обикновено тяхното “гардже” е най-зле.
Ж19

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 60baf59d47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Само аз ли не разбирам от какъв пол е автора? Хем е недоволен, че майките защитавали само момчетата си, хем че е "излазъл" с гаджета.
Въпреки това смятам, че всяка майка защитава своето си дете и това е напълно нормално в цял свят. Все пак всяко дете постъпва според това как майка му го е възпитала. Просто майката на момче има конфронтации с приятелката му и й говори най-често на нея лично в очите, а майката на момиче не говори лично в очите на приятеля на дъщеря си, а най-често само на дъщеря си мърмори против мъжа й.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4a82090c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами според мен всеки си защитава своето и рядко има хора, които оценят обективно нещата. То заради някои майки, доста мъже остават стари ергени, щото нали майката все иска нещо по-добро за милото синче и все не харесва жената до него, с ненужни съвети от сорта на "таз жена, мама, не е за теб" и опити да развали нещата. И моята майка веднъж се опита да ми дава подобни съвети, но след като яко я срязах, не смее вече да се обади на тази тема.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 947415f420
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   При моя приятел е обратното - майка му го мачка цял живот, докато малката сестра е сложена на пиедестал и за нея се прави всичко веднага. Но и аз мисля, че това е по-скоро изключение. При майка ми и вуйчо ми си беше точно така - тя да мъкне като магаре, синковецът да лежи по цял ден около фустата на мама. Може да бъркам, но специално у нас изглежда, че синовете все още са по-ценни от дъщерите, назадничави сме. Тук жената не е съвсем човек... като виждам това отношение, и аз предпочитам да имам момче. Мисля, че в общество, като нашето, ще му е една идея по-лесно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 73e4e6025f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Мале, като чета и все повече започвам да се радвам на детството си - с майка алкохоличка и баща дето я биеше. Майтапът настрана, ама се научих да готвя от доста малък, да чистя и всичките други простотии. Като някой ми каже, че не може да си изпържи 2 яйца, една проста мусака да си направи, а ми купува от фантастико, примерно, ми идва да му плясна един шамар. И някакво назидателно "баба ми нищо не е сготвила" или "няма нищо за ядене". Абе, мърльо... Хаахахах, та, така... Понякога трудностите каляват, даже доста често. А това с майките си е така, ама като цяло към децата. Мъжете са по-глезени, така е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker