Приятелство и секс - дали е любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелство и секс - дали е любов?
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3469 пъти
Здравейте, бих искала накратко да кажа за моята история. Мъжът към когото имам чувства има доста особено отношение към мен. Той страшно много ме цени като човек. Имали сме веднъж един невероятен секс.. сексът на неговите мечти, а и на моите разбира се.. /тези неща всичките ги знам от наш общ приятел/.

Казвал ми е, че аз най-много се доближавам до неговата мечта, но не иска да се получава нищо между нас, защото се страхува, че няма да се получи... На няколко пъти дори е странял умишлено от интимности.. макар и в първите моменти да се е поддавал... След това се отдръпва и ми казва, че не иска да ме наранява..

Той отчаяно иска да има семейство, дори е мечтаел аз да бъда майка на неговите деца, но когато разбра за моите чувства се отдръпна напълно.. Възможно ли е да уважаваш някого толкова много, да ти бъде близък приятел, който те разбира, да те привлича много сексуално /да сте имали фантастичен секс/ и да не желаеш да имаш нещо общо с него...? Възможно ли е това? Какво е всъщност това? Любов или приятелство?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: d98800d8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По принцип когато нямам какво да казвам или не съм разбрала не пиша. Но този път не се здържах. Наистина когато има уважение и сексуално влечение нещата могат да се получат и всичко това да се превърне в любов, но този човек не можах да го разбера. Виж още малко изчакай и ако не стане спри да мислиш за любов с този човек. От друга страна той не е длъжен да те обича разбира се. На зор не става. Изчакай още малко и ти сама ще разбереш.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 275de8af4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз също не знам какво точно се случва в главата на мъжете, а и не бива всички да се слагат под общ знаменател, но ще ти разкажа моета история и ти сама ще прецениш дали има сходство с твоета и дали ще ти е от помощ да прецениш ситуацията, в която си:

Първия месец ме сваляше безуспешно, защото някъде на втора-трета среща ми призна, че има приятелка в друг град. Но все пак се виждахме веднъж-два пъти седмично на по кафе, защото беше успял да пробие защитата ми. На втория месец нещата станаха по-сериозни в емоционално отношение и прекрачихме границата на сексуалните контакти. Сексът беше невероятен. Споделяше ми, че с приятелката си не правят секс с месеци, защото вече не я желае сексуално, че я чувства просто като добра и вярна приятелка, докато с мен коленете му се разтрепервали, докато правим секс, че се е влюбил в мен и ме чувства страшно близка не само в леглото, едва ли не като сродна душа, но аз му казвах, че това не е любов, а просто в новия град аз съм му единствения близък.

Това продължи няколко месеца, в които по малко тук и там ми е споделял, че е женкар и че жените са му интересни, докато ги завоюва и ги накара да го обикнат, след това изстивал към тях. Бил ловец и пр. Все ме питаше дали го обичам и в един момент направих грешката да му кажа, че е така (преди това просто отклонявах въпроса с някоя шеговита реплика). В крайна сметка, след като му разкрих чувствата си, взе да говори неща от сорта, че не иска да ме нарани, че се познава и не иска да постъпва така с мен, и пр. За да не ме разочаровал в бъдеще, решил да се върне при приятелката си, някакви такива, защото тя го натискаше или и тя да се премести при него, или той да се връща и да си намира друга работа в техния град (това се оказа, че не е първият път, в който постъпва така с нея - "иди ми - дойди ми" и явно си го познава и просто е изчаквала подходящия момент и дори направи така, че като се върне, да заживеят заедно).

Както и да е, след това продължи да поддържа виртуална връзка с мен и пак започна да пита дали го обичам, мисля че просто искаше да знае, че някой е пренесен по неговата особа, но всъщност не иска да създава връзка, в която да е обвързан с чувства. По-безопасно е да си е с някой удобен, а не да му пламти за всяко нещо. Бяга от всякакво емоционално обвързване, макар че също е говорил, че ако има деца някой ден, иска да са точно от мен, че мен обича истински, че съм му толкова близка и като приятелка и в любовно отношение съм жената, за която е мечтал.

Какво да ти кажа, мъжете са непостоянни в чувствата си и адски страхливи. Наложих си да не ми трепти от този мъж, защото видях бъдещето си подобно на това, което се случва в настоящето на сегашната му приятелка. А аз не искам да съм нещастна в любовта, напротив, търся спокойстието и закрилата на един мъж от емоционални рани. Сега се сещам, че ми е казвал в мигове на откровение и че според него хората обичат по-дълго, ако не им се дава това, което желаят, та затова си мисля, че дори да е имал някакви силни чувства, изкривената му представа за нещата го е накарала да бяга от мен, за да ми задържи по-дълго интереса. Те нещата са комплексни. Предполагам същото прави и с приятелката си с тези отпътувания и прибирания, на нея говори същите неща и само той си знае кое истина и кое лъжа... Но като цяло, този начин на живот не е за мен и под натиска на логиката, сърцето ми постепенно изстина. А когато той усети това, отново започна да ме пита дали ще го приема, ако напуснел приятелката си, дали ще му родя деца и пр. Развява стръвта, но вече няма шаран, който да я захапе, за съжаление.

Това е от мен, дано моят опит ти бъде полезен да прецениш нещата от всички ъгли и силно се надявам нещата все пак да са по-различни при теб, отколкото бяха при мен, защото, макар че го разказвам безпристрастно, дълго време така ме е боляло от всичко това, че не искам никога да се връщам към него, въпреки прекрасните моменти, които сме имали заедно.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 494d53e795
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До № 2- Твоята история ме развълнува... Историите са доста сходни наистина.... много бих искала да се свържа с теб по някакъв начин, но как? Пиши ми....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker