Тя е доста високомерна, но я желая! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тя е доста високомерна, но я желая!
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2196 пъти
Здравейте, читатели! Бих искал съвет от по-опитните и възрастните. Предварително благодаря на модератора, ако качи темата ми и на тези, които я прочетат и отговорят.
Запознахме се преди 7-8 месеца, като беше съвсем случайно. Аз и от преди я знаех, защото ми правеше впечатление със своята визия, но не се познавахме лично. Два дни след това ѝ писах в социалните мрежи, но тя така и не ми отговори. Засичаме се иначе доста често, като се поздравяваме и се заговаряме набързо. Винаги аз съм иницииаторът, иначе тя имам чуството, че дори няма да ме и поздрави. Когато споделих на мойте приятели, че се опитвам да спечеля вниманието ѝ, те веднага ми отговориха, че това е голяма грешка и, че тя има навика просто да си гали самочуствието с такива и да не им обръща внимание.
Тя е по-голяма от мен с няма и година, красавица, лъчезарна, доста високомерна, зареди своята очарователност.Разбрах, че тя си пада по красавци, заможни, с хубави коли, по-големи от нея с 4-5 години. Аз от своя страна не съм красавец, нито пък заможен. Скоро ще взема шофьорска книжка и ще започна да събирам пари за първа кола на, която да се уча. Имам за план след това да си купя, ако имам пари :( , по-скъпа и модерна кола.
Въпросът ми е имам ли поне малък шанс да успея да я впечатля или просто да забравя за нея и да се концентрирам върху останалите неща? Знам, че е унижаващо да правиш всичко само и само да спечелиш на някого вниманието, но като ми е завъртяла главата, какво да правя? :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 960ee7d352
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Шанс нямаш, според мен. Тя просто не проявява никакъв интерес към теб, хе е и длъжна, губиш си времето. Намери си по-смислено занимание. Иначе след време ще започнеш да пускаш и ти теми като някои тук колко са гадни жените.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1257f995d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Фокусирай се върху себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 94e397a862
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ориентирай се към жени в твоята категория. Винаги има шанс, но в твоя случай ми се струва доста малък, щом тя не проявява интерес.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 79a886ba46
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   И аз не мисля, че имаш шанс, но пък е много интересно на колко унижения се подлагат хората за чифт цици или една пишка. Никой не те спира да пробваш де, но гледай реалистично на нещата. Ако искаш връзка с такова момиче, ще се побъркаш - връзка с човек, който е много извън твоята лига, изисква огромни топки и смелост, за да не се пръснеш от ревност и подозрения. Дори да не ти дава поводи да се съмняваш, дори да е цвете, самият факт, че около нея ще циркулират всякакви по-красиви и заможни самци, ще ти скъси животеца. Ходя с мъж, който е десетки пъти по-привлекателен от мен и понякога е твърде голяма лъжица за моята уста, нямам представа с какво го привличам. Та пробвай си късмета без да нахалстваш много, но ако не прояви интерес, не се занимавай повече. Щях да съм по-оптимистична, ако мадамата не се кефеше специално на богати алфи със скъпи ламарини. Тогава можеше да се впечатли от някакво твое вътрешно качество като хумор, остроумност, чар и прочее, ако притежаваш такива. Тъжно е, когато трябва да правиш компромиси, защото не си достатъчно добър и красив за хората от високата летва. Тях (почти) всички ги искат, но малко могат да си ги позволят. Затова се примиряват с нещо по-посредствено, утешителна награда и се принуждават да живеят в своя си гьол. Сякаш това важи по-често за мъжете... кофти ми е за жени, които са компромисен вариант, защото мъжът им не може да има някоя като описаната горе.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 335954fbfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   За какво ти е?
Глупави хора парадиращи с красота, лошо отношение към околните...
Защо не си намериш, красива, весела, засмяна, такава ледена кралица не ти трябва. Особено хора дето в главата имат само пари и коли.
Жените харесваме вежливи, разговор ли ви, възпитани мъже, правещи впечатление от първия контакт.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5e4c47f1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Рибарите казват, че 50% от успеха е правилно да прецениш къде имаш голям шанс да хванеш риба. Ти още на първа точка си се провалил. А дори и да ти върже (което със сигурност няма да стане), за какво ти е такава жена? Знам, че долната глава не признава и ѝ се иска, но ползването малко и на горната от време на време не вреди. Долната винаги иска най-неподходящата и недостъпна, точно защото не може да я има и ѝ бие по егото. Преглътни егото и приеми, че не можеш да имаш всяка жена, която пожелаеш, а и не ти трябва. Колкото повече внимайие търсиш, толкова повече се унижаваш и ѝ помпаш егото. И аз искам да еба Бриджит Бардо на младини, но знам, че няма как да стане.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5ff2e7fa95
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Така.... С тези комплекси, които мъжете си набиват, виждайки хубава жена, наистина няма да ти се получи и не защото нямаш шанс. Причината е не увереност. Аз също съм красива и виждам как ме зяпат и не смеят да направят първата крачка. Другото което е, че автоматично се слага етикет. Ако дадена жена е хубава, то задължително е или кувра или меркантилна или и двете. Ами не. С това мислене ще се задоволяват с посредствени и семпли жени. А иначе курви и меркантилна има и от по-невзрачните. Един приятел си хвана такава,(леко грозновата) точно за да си е само негова. Е познай какво стана? Момичето му изневери с първия, обърнал й повече внимание.
Запомни няколко неща.
-не слагай всички под общ знаменател
-не категоризирай
-бъди по - уверен
-красотата е в очите на гледащи (за теб е красива, за друг не)
-не е важно колко имаш, а колко даваш
Жените търсят стабилност и отношение. Колкото и пари да имаш, ао нямаш отношение и уважение, няма да я впечатлиш(изключвам меркантилите готови да се подлагат на всякакви гаври за пари)
И не забравяй, че ти си мъжът. Ти си този, който трябва да пробва. Да в днешно време и жените правят първата крачка. Може и да съм старо модна, но в природата на мъжа е да бъде ловец.

Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5e4c47f1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   8, така говориш, но ако наистина си красива, ако те заговори някой 165 сантиметров плешивец, колкото и уверен и с чувство за хумор да е, няма да му вържеш, нали? Със сигурност би предпочела някой по-малко уверен и с малко по-лошо чувство за хумор, но висок, строен, атлетичен и с красива прическа.

Признай си.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a16f37efa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Н. 9 Право в десетката! Душевната красота и доброта са си си ценни качества, но не и условие да бъдеш с някой, който ти е физически противен. номер 8 ги реди едни, ама...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d9beb37fab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 9, не съм номер 8.

Хайде сега... От къде е тръгнала приказката хубавите ябълки ги ядат прасетата. Хахах. Грешиш.
Ако една жена има маса кандидати, разбира се ще си подбира спрямо нейния интерес. Но жената е емоционално същество и мога да ти гарантирам, че би игнорирала визията, ако получава нещо истинско и вълнуващо като отношение и старание. Нещо различно, открояващо се.... Истинската жена гледа потенциала на мъжа в такъв случай, а не само текущото му състояние. Този мъж може да е грозен, но какви са другите му качества?! Има ли амбиция и цели? Преследва ли ги, каква натура е... такива неща. Факторите не са един или два. Но е много важно как един мъж кара една жена да се чувства. Комплименти, а у, жестове да... но често влияем на останалите чрез собствената ни енергия и излъчване. Много е важно какви вибрации и енергия даваш на мацката. Просто много от тези грозни, но уверени мъже, за които ти говориш вероятно нямат самочувствие, но всячески го прикриват и това си личи. Истинската увереност е излъчване. Енергия.
Просто мога да ти кажа, че повечето мъже, които чувстват че нямат достатъчно и чиято визия не е толкова добра, нямат самочувствие и увереност, за да се държат на ниво с една такава дама. И разбира се това отблъсква и се забелязва.Те са неловки в комуникацията, и една жена никога няма да предпочете мъж, който се притеснява от нея и си мисли, че тя е много повече от него. Ако си го мисли, значи е така.

Относно проблема на автора, опитай, но не нахалствай. Не губи много време обаче. Питай се би ли бил ти самия щастлив с една такава принцеса? Ако да, работи върху самочувствието си, защото е изморително да изкарваш времето си с някого, постоянно искайки да му се доказваш, че го заслужаваш....

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5e4c47f1ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, ето ти Дани Де Вито на снимка редон до Дуен Джонсън.

https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/98789-skalata-i-dani-de-vito-iznenadaha-mladozhentsi

Първия има харизма, уверен е, успешен е, всичко точно, но е 147 санта и е плешив. Би ли избрала него пред 196 сантиметровия мъжага Дуейн Джонсън с тестостероново излъчване? Сложи си ръка на сърцето и отговори честно кой от двамата би избрала. Това са просто примери, разбира се, просто са по-известни, затова посочвам тях кнкретно, но въпросът е принципен. Сигурен съм, че 99,99% от жените биха избрали "Дуейн Джонсън", освен ако не е тотален олигофрен. Повечето жени дори и да ги побийва, пак биха избрали него пред мъжа, който дори не можеш да възприемеш като такъв.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: def1d46d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Направила му е впечатление с външния си вид, защото е красавица. И? Много красавици има по света (както и красиви мъже). Дотук това не е любов, това е само привличане. Той не познава душата й, характера й, интелекта й, нито тя неговите. Не може да се влюбиш в някого, ако не познаваш душата му. Много хора така и не стигат до такова влюбване - в душата на човек, а не само във външния му вид. Ако си влюбен в душата на някого, няма как на външен вид да ти е противен. Външният вид и по-точно излъчването (енергията) е само първата "закачка". После започва (или не) истинското опознаване и влюбване. Така че, авторе, създай възможности да я опознаеш и тя тебе, пък после ще знаеш какво значи тя за теб или не пък не значи. Дано има съдържание момичето.

Жена съм. От онези, на които отдавна са им лепнали етикета "красива и недостъпна". Като харесвам интелигенти и чувствителни мъже с красиви души, как да съм достъпна за всеки? Фините души се срещат рядко. Не съм превзета. Просто знам какво искам и няма смисъл да се залъгвам с някой хубавец с празна душа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e44bfcf203
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Според мен само ще си загубиш времето, нервите и отчасти достойнството. Не се унижавай да преследваш човек, на когото не му дреме изобщо за тебе.
Много е унизително. Казвам ти го от личен опит. Аз така луднах по човек, на когото хич не му дремеше за мен. После играеше театрални сценки, че уж ме обича и т.н., но то се усещаше от километри, че няма такова нещо. Дори като направих опит за прегръдка... и прегърнах камък. Просто толкова много ме ''обичаше''. После е гадно, щото това си е унижение за мен. Още обичам този човек,но не звъня, не общуваме, аз нямам соц. мрежи и т н. и човекът не се сеща за мен хич.
Не си струва да молиш за любов и внимание. Съжалявам, но по-добре да вложиш енергията си в нещо друго или поне за човек, който ще те обича, а не за някого, от когото да просиш внимание и любов.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5ff2e7fa95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До 10 от 8
Да казах някъде, че бих предпочела да съм с някой, който ми е физически противен или да съм насърчавала автора за това?
12 ще бъда с този, с към когото усещам привличане И покаже нужното отношение, иначе те симати красавци пишат пишат zdr ko pr. Нали се сещаш, че няма как да бъдат отразени дори и да съм привлечена от някой такъв. Продължавам напред докато не видя нужното уважително отношение. Не всичко е красота, пари, вещи и предмети.
А и малко по-нагоре уточних, че красотата е в очите на гледащия. За много жени Джони Деп е уникален, но за мен не и не ми допада.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d4cb652f46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   ''Разбрах, че тя си пада по красавци, заможни, с хубави коли, ''

"Въпросът ми е имам ли поне малък шанс да успея да я впечатля или просто да забравя за нея и да се концентрирам върху останалите неща? "

Да. Наеми кола, покажи че си заможен, взимай стероиди ... И стани селска пръчка. Или си спести десетки и стотици хиляди левове набутвация и си наеми по-свястна простутика. Същото е. И двете ти искат парите и двете ще си дават телата за тях, а ако си мислиш, че ще ималюбов с която и да е, то си глупак.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b9023f2cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Авторе, дано ти помогна с мнението си! Аз обожавам жените! Те са моята страст и вдъхновение да вървя напред в живота, те са моето хоби и развлечение, те правят живота ми сладък и весел! Обаче много се пазя от жените, защото жената може да е най-добрият ти приятел или да те убие с лекота - много императори и крале са отровени от жена.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 36897b16ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Пожелавам ти да се хванеш с нея и тая да ти съсипе нервите с високомерието си, а даже и да те зареже за по- заможен и по- хубав от теб, ама после да не пискаш и ти по форумите, че всички жени били еди какви си. Нямам думи колко сте тъпи повечето мъже. Много добре виждате, че една жена е надута златотълрсачка и пак тичате след нея, ако че знаете, че няма какво да ви даде. Изобщо не ми е жал нито за мъжете като теб, нито за жените като вас. Хващайте се с надутите кифли и кроасани и не оревавайте после света, за очеизвадно грешните избори, които правите.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 335954fbfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Има например един мъж, дето в началото изобщо не го забелязах, но сега го намирам за привлекателен до някъде. Не всичко е първи поглед.
Има и един мъж страшно възпитан, много добро отношение, това ми направи впечатление унего от първия път. Не винаги някои ти грабва вниманието веднага.
Е, май при мъжете е различно. Aз съм женена и гледам само менюто, въпросните мъже са ми симпатични, направили ми впечатление.
То с тази мацка да я получиш, ще мине мерака, а защо е сама?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d5dfc28055
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   8 в днешния материален свят всичко е с етикет.
Ако искаш ти да си по различна си изтрий баркода от главата, защото ти също категоризираш.
Мъжа да бил ловец, самочувствие и тн.
Не си случила още на ловеца, който ще те улови ще се нахрани с теб и ще премине на следващата плячка.
Вече доста красиви жени се навъдиха, които събират парчетата от разбитат си психика след ловния сезон!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d421dd8cc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Най се впечатлих от "Тя е по-голяма от мен с няма и година, красавица, лъчезарна, доста високомерна, зареди своята очарователност. Разбрах, че тя си пада по красавци, заможни, с хубави коли, по-големи от нея с 4-5 години. " Мен лично това изречение би ме отказало да правя каквото и да било. Нека ти дам обратния пример. Аз съм чаровно момиче, интелигентно и скромно. Не съм топ красавица, не се гримирам особено много, мразя лъскави парцалки и токчета. Ходя спортна, с прическа и високо вдигната глава. Има момчета, които проявяват интерес, но направих грешката да си харесам момче, което беше типичен "батка" или по точно шматка. Е, познай! Не одобряваше това, че ходя без грим или с малко, че не съм провокативна, че не обичам нощния живот, че не държа да се забелязвам. Вечно мрънкаше на тема външност. Защо не съм отишла на маникюр, на фризьор, на козметик. Що за момиче съм била? Или любимото ми беше Кво ги криеш тия дълги крака, купи си поли и рокли. Ама аз не обичам такива неща. Сякаш се срамуваше от мен, защото съм... себе си. За мен поддържан човек е човек с отлична хигиена, някоя нова дрешка, причесчица, хубав парфюм, но до там. Очевидно той търсеше лъскавото, повърхностното. Аз исках комуникация, подкрепа, доверие, уважение, а той си нямаше и на представа какво означава това. А и бързо се усетих, че иска само едно - секс. Естествено, не му се получи. За едни мили думи не мога да повярвам, че някои момичета са готови да си легнат. Тогава разбрах, че не аз не съм в неговата категория, а той не е в моята! Изпратих го по живо, по здраво при меркантилните кифльоци, по които и без това точеше лиги. Мисълта ми е, помисли искаш ли да си на мое място. Какво ще ти предложи такъв човек? ... И все пак, ако искаш опитай. Стискам ти палци да излезе свястна, макар че шанса е почти нулев. Успех!

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5ff2e7fa95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   20, не искам да съм различна или каквато и да е, а да бъда себе си. И съм.. А ти не си случил на жена с етикет, която да ти разгони фамилията. Така, че по спокойно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 20a2b29807
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   20-23
Няма как да случа, защото те си личат отдалеч. Освент това фамилия ми е пълна с откачалки и трудно се разгонва. За разлика от ловците актьори, които ще ти стъжнят живота за нула време, защото ти си плячката. Тоест ще бъдеш изконсумирана и такава каквато си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker