Мащехата ми се опитва да развали отношенията ми с приятеля ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мащехата ми се опитва да развали отношенията ми с приятеля ми
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1013 пъти
Аз съм на 24год., от 3 месеца имам нов приятел, който е на 33год., но имаме чувството, че сме заедно от години.
И двамата сме много харесвани от срещуположния пол попринцип. И не само - всички негови роднини ме харесват, и почти всички мои роднини харесват него.
Приятелката на баща ми, както и баща ми са на години към 50 - те. Тя е жена, която няма деца, излизала е с разни мъже, но не е искала деца от тях. Искаше от баща ми, но той й заявил, че има 2 големи пораснали деца (мен и брат ми) и е абсурд желанието й. Което означава, че 'изпуска последния влак', но тя си е виновна. Освен това е голям егоист, и с малки стиснати устни. От онези жени - змии, от които аз откровено се плаша.
Имала съм сложно детство, забелязала съм, че когато не съм била покрай баща ми, тя много пъти ми е казвала, че ме обича. Но заживея ли при него, тя умира да ревнува него от мен.
Ще дам един пример: тъкмо съм изкарвала шофьорския курс, затова баща ми решава аз да я закарам до у тях, като сме тримата в колата. Искам да подчертая, че аз карах и карам добре. Тогава тя буквално изръмжа на баща ми, че ще слезе от колата, ако аз не се махна от шофьорското място.. Тя, в онзи период, го натискаше той да й купи кола и да я учи да кара, не можеше да шофира, въпреки че имаше изкарана книжка за шофьор. Тя имаше много добра заплата тогава, не й е било проблем да си купи.
И така. Запознавам ги с новия ми приятел наскоро, той е атрактивен и интересен млад мъж. И му е приятно, когато го харесват и 50 - годишни, и 18 - годишни, разбирам го. Иначе показва, че държи на мен.
Сега, мащехата, упорито настоява да сме излизали аз, приятеля ми, тя и баща ми на пикници, разходки. Накара приятеля ми да обещае, че ще излезем.
Тя е професионален готвач по професия, хвали се, иска цялото внимание за нея. В същото време, се налага. Например, баща ми иска да вземаме кученцето на разходката, тя категорично казва, че кучето няма да се взема, и др.
Все си мисля, че си позволява толкова, и защото баща ми е записал един апартамент и една кола на нейно име..
В същото време, се оплаква пред прителя ми от баща ми, как не обичал да прави преходи в гората, за разлика от него.
Приятеля ми по втора професия е масажист.. Тя знае, и се почна още на масата след вечеря, да се оплаква, как имала нужда от масаж.
Същата вечер по - рано, бяха останали насаме за няколко минути, тогава гръмогласния й тон беше заменен с тихо, мазно, едва ли не шушукане. Както и да е. След цялата среща с тях сам приятеля ми ми каза, че тя се е държала с него, с извинение, все едно иска да бъде напляскана, и че е 'долна лисица'.
Вече няколко пъти му чати в социалните мрежи за маловажни неща, и все му пише, когато той е на работа, т. е., сигурно е, че не сме заедно в този момент. Но той ми споделя това. Което аз пък споделих на баща ми, за което не съжалявам. Той първоначално не показа емоция, но по - късно видях, че не се чувства добре.
.. Стана проблем между мен и новия ми, защото така се създавали интриги. Прав е. Но и аз се чудя как да се държа в такава ситуация.
Мога набързо да я отрежа, тя е нахална, любопитна, разпитва много за всичко, но всъщност не върви и да я игнорирам крайно, защото тя редовно е у дома. Иначе живее с майка си. Освен това, разбрах, че по този начин ще си разваля отношенията и с моят, ако съм 'крайна' и затова се опитвам да си трая. Но ми е трудно да си трая, изписва се на лицето ми, негативни емоции ме обвземат. Той директно ми каза, че ще се разделят пътищата ни, ако се държа така. Заради въпросната ситуация трябвало с тях да сме направели пикника, както тя искала - на 14 - ти февруари.
Моля ви, посъветвайте ме.
Споделих с лелите си, и двете са на мнение, че всичко това е подмолно и умишлено от нейна страна и, че тя, винаги ми е завиждала. Сега ми завижда за момчето, смешно е. Но не само.
Като цяло, никой от фамилията ни, не я харесва, въпреки че всички се държим нормално с нея.
Надявам се да намеря решение на проблема, и с ваша помощ. Аз просто не искам да се меси в личния ми живот, но тя няма да спре да нахалства.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 863d5bff5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Миличща това се нарича ясни граници. Тя пише на приятеля ти е, отговаря й ако е нещо съществено с 2 изречения и приключва. Не става въпрос да я режеш, а да поставиш граници. Контакта родители деца трябва да е умерен. Може да се видите в неделя и това трябва да трае 2 часа. Достатъчно време за хапване и общи разговори без изчерпване. Те могат да искат пикник, почивка, но вие, ти искате ли го. Не. Значи не го правите. Никога не прави нищо на сила, нещо което душа ти не иска. Такива общи пикници, почивки са никого ненужни. Приятеля ти няма място при тази жена. Иска масаж има такива услуги навсякъде. И той ясно и го казва. Няма драма, липсва само регламент на отношенията. Виждане в здравословни граници и ясни отношения.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8f33f1d39c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   За да му чати, значи и се обръща някакво внимание. Тя не ти е майка, за да я търпи толкова от уважение.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bf98fa9a0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом на един чичак на 33 казваш момче.... не си добре...
аз съм на 27, но изглеждам около 20..имам страхотен ген.. от майчина линия...баба ми е на 93 но няма бръчки..мазна и гладка е .. и имам 2 деца, едното е на 10,,
и не се приемам за момче.. а твоят ще си ми е чичо направо

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c2ad0315e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Живееш с майка си, а лелите ти те настройват. Сама си каза, че жената печелела добре. Не ти ли е хрумвало, че парите за апартамента са от нея? Баща ти като мъж няма си признае, че финансовото участие му е никакво. Жената се опитва да се сприятели с дъщерята и уж да покаже интерес към приятеля й, за да са мирни отношенията ти с теб, защото все пак си дъщеря на баща си. А ти толкова злобно се изказваш за нея... сякаш ревнуваш баща си от новата му половинка. Той няма ли право да има щастлив живот? Това пък изказване относно това, че жената нямала деца и т. н... Ти не се ли усещаш, че накрая най-вероятно наследството на тая жена ще отиде у теб. Ако нещата се развалят между теб и приятелят ти, то накрая ще е само заради теб самата.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 14e97c4a73
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всичко това, дето си написала, кажи на баща си.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: aa9ce60eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Е,какъв ще е тоя приятел, дето си чати с мащехата ти и и се връзва на флиртовете? Явно и на него му се иска и я окуражава. Иска да спи с лелята. Не вярвай страшно много на мъж, с който сте заедно от 2-3 месеца. Та вие почти не се познавате. Ти може да имаш чувството, че сте сродни души, но не знаеш какво реално изпитва той.
Ти видяла ли си им чатовете,той какво пише? Как се държи с нея на живо, създава ли дистанция , или се кефи, че е желан? Явно му е драго и мед му капе на сърцето, че му се омилква по-голяма жена.
От цялата ситуация съжалявам баща ти. Мащехата-шавлива, приятелят-кефещ се на внимание и чатещ, ти-наивна и си затваряш очите. Би трябвало този принц да е на твоя страна и да не си чати с тази жена. Реално от колко време я познава, че си пишат?По-логичното е да си пише и чува с баща ти, а не с жена ,която никаква не ти е . Самият факт, че принцът не е на твоя страна и ти поставя ултиматуми за нещо, за което си права да се нервираш, не говори добре за него. Мащехата ясна, ама и тоя не е ангел. Реакциите му не са на читав и обичащ човек.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fbce9d2f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Много злобно изказване от твоя страна. Тази жена е направила компромис да няма деца заради баща ти и вас, иска да чоддържате добри отношения, а ти..

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dd02c15184
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз като номер 9 мисля, че пресилваш нещата. Съпругът ми има дъщеря от предишния брак. Скоро ще навърши 17 години, живее с майка си, но често е унас. Когато започна по-сериозни отношения с приятеля си, поиска да го доведе на вечеря. Естествено, че се съгласихме, даже бяхме поласкани, че ни има такова доверие. Момчето ни направи много добро впечатление. Мъжът ми се успокои, че детето му не се мъкне с някакъв пройдоха и наистина започнахме да ги каним с нас на някой излет или кино. Те понякога идват, друг път - не, както си решат. Така че, авторке, не търси под вола теле. Може би мащехата ти просто се опитва да се сближи с приятеля ти, да му покаже, че е добре дошъл и е приет като част от семейството, а в това няма нищо лошо. Гаджето на мъжовата ми щерка лятото ми помога да боядисам една стая и беше много горд и поласкан, че съм му поискала услуга.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker